אשכול המלפפונים הדנדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים הדנדש

הודעהעל ידי rc4991 » 02 יוני 2013, 18:03

LIAV10 כתב:
חנו'ש כתב:אגב, "הצעה חסרת תקדים"??
ניקולה קיבל בחוזה האחרון שלו כ-1.5 מיליון דולר, פארקר כ-1.25, ארויו בכלל הגיע לאיזור ה-2.5, לאיידסון הציעו כ-1.4 לעונה.
חסר תקדים?? האם גם ערוץ הספורט כבר מתחיל כמוני להרגיש כאילו זה היה בכלל מועדון אחר שהציע ונתן בעבר סכומים כאלה, ושהיום אנחנו בכלל מדברים על קבוצה אחרת ועל מועדון שונה לגמרי שעבורו 1.3 מיליון דולר לעונה זה "חסר תקדים"??

אנחנו כבר מזמן לא שם.
אז מה אם מכירי המנויים עלו וההכנסות מאז רק גדלו?

אבל אתה שוכח שמכבי נכנסה למסגרת ברייק איבן?
אתה רוצה להיראות כמו היווניות?כמו פאו' שמעמידה עדיין תקציב גבוה משלנו ונשארת בטופ?או כמו אול' שזכתה בשתי אליפיות אירופה ברציפות? :nono
הרי ברור שעדיף להישאר עם התקציב העלוב שלנו ולהבטיח שבכל שנה נקבל את היקמן ומדלי כזרים התותחים שלנו,או שלא? :sorry
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 02 יוני 2013, 18:08

מה שמצחיק אותי שעד לפני כמה שעות לא היה למכבי 350K כדי לשחרר את ג'קסון... ולהחתים אותו בשכר סביר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 יוני 2013, 18:23

rc4991 כתב:בטח פדרמן שמח כשחשב על הוצאת הכתבה הזאת וחשב שהיא תקנה את האוהדים
דווקא ההפך הוא הנכון-אנחנו מתביישים ועצבניים שעושים עלינו תרגילי שיווק כאלה ושמראים שרוצים את פארגו ובסוף מסיימים עם היקמן

הבעיה היא שאנחנו מייצגים אחוז זעום, פדרמן קנה עכשיו את עולמם של 90 אחוז מהאוהדים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Chen » 02 יוני 2013, 18:29

ג'קסון מועמד.
שחקן אחר שהוזכר כמועמד להגיע למכבי תל אביב בקיץ הקרוב הוא ארון ג'קסון. הגארד של צסק"א מוסקבה בעונה החולפת היה מועמד לצהובים כבר בקיץ שעבר, אבל בסופו של דבר העסקה לא יצאה לפועל. בסביבתו של השחקן אמרו כי מכבי היא מועדון בסדר גודל כזה שג'קסון ישמח להגיע אליו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי rc4991 » 02 יוני 2013, 18:39

LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:בטח פדרמן שמח כשחשב על הוצאת הכתבה הזאת וחשב שהיא תקנה את האוהדים
דווקא ההפך הוא הנכון-אנחנו מתביישים ועצבניים שעושים עלינו תרגילי שיווק כאלה ושמראים שרוצים את פארגו ובסוף מסיימים עם היקמן

הבעיה היא שאנחנו מייצגים אחוז זעום, פדרמן קנה עכשיו את עולמם של 90 אחוז מהאוהדים.

תתפלא אבל שאר האוהדים שאני מגדיר כ"לא חכמים"(בלשון עדינה)דווקא השתגעו לא פחות מאיתנו מהעונה הזאת
יש לי הרבה חברים שחשבו שמכבי בנתה קבוצה טובה בקיץ וחשבו שאני מפגר כשניסיתי להסביר להם שבנו קבוצה רעה בלי רכז טוב,סקורר וסנטר מאסיבי
עכשיו,אחרי שהם סבלו מהעונה הזאת(הם ציפו להצלחה הרבה יותר גדולה משאנחנו צפינו)הם גם רוצים שמות גדולים
בקיצור,גם האוהדים הטיפשים מתפכחים עם הזמן-פדרמן לא יכול להמשיך להוריד את התקציב ואיכות הסגל כמה שנים בלי שגם הם יבינו את זה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 02 יוני 2013, 18:48

הכתבה הזאת היא ספין תוצרת פדרמן והחברים בערוץ של רקנאטי.
מי שמחדש את המנוי עכשיו מכשיר את ההחתמה של הופסון והיקמן בתור שחקני הפרנצ'ייז העתידיים שלנו.
שחף

הודעהעל ידי yellowaura » 02 יוני 2013, 19:35

MTA2311 כתב:
er79 כתב:פשוט בדיחה לבית מכבי. הצעה מעליבה שביודעין בתוך המערכת שפארגו ינפנף אותה

1.3 מיליון דולר נטו, זה לא הצעה מעליבה בשביל שחקן כמו פארגו. הוא עוד לא שם.

שחקנים הרבה פחות טובים באירופה מחזיקים בחוזים כבדים בהרבה. אני חושב שפארגו היה שווה לפחות הצעה של 1.5 מיליון יורו במיוחד שאנחנו רואים שצסק"א הציעו לו כמעט מיליון יורו נטו יותר ממכבי.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 יוני 2013, 19:40

yellowaura כתב:
MTA2311 כתב:
er79 כתב:פשוט בדיחה לבית מכבי. הצעה מעליבה שביודעין בתוך המערכת שפארגו ינפנף אותה

שחקנים הרבה פחות טובים באירופה מחזיקים בחוזים כבדים בהרבה. אני חושב שפארגו היה שווה לפחות הצעה של 1.5 מיליון יורו במיוחד שאנחנו רואים שצסק"א הציעו לו כמעט מיליון יורו נטו יותר ממכבי.

לא חושב שמישהו פה נעלב בשמו כשמכבי הציעו לו חוזה של מיליון דולר לפני שנתיים. אני גם די בטוח שהוא לא נעלב, כי הוא חתם.
זה שצסקא מוכנה להציע לו סכומים הזויים( שהוא עוד לא שווה אותם), לא אומר שהצעה של 1.3 מיליון דולר היא מעליבה.

היחידים שצריכים להיעלב פה, זה אנחנו. משום מה פדרמן חושב שאנחנו באמת מאמינים שהוא היה מוכן לשלם לשחקן סכום כזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אדגר פו » 02 יוני 2013, 20:34

ההצעה הזאת היא לא עלבון לפארגו, היא עלבון לאוהדים בהקשר של התזמון שלה בעיקר.

זה בעיקר צריך להדאיג אותנו, כי אם זה " הסכום חסר התקדים " שמכבי מוכנה להציע למועמד העיקרי והבכיר שלה לעמדת הרכז צאו ולמדו מה יקרה
ל plan b או c שתמיד מגיעות אחרי הסיבוב על השחקן שלכאורה ראשון ברשימה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 02 יוני 2013, 20:38

פארגו לא שווה 2 מליון יורו ולא 2 מליון דולר , הוא שחקן טוב אבל זה לא שאראס בגדולתו ולא ארויו עם רזומה מרשים באנ בי איי , זה שמכבי קמצנים זה לא אומר שכל שחקן שנתן עונה טובה שווה סכומים מופרכים , 2 מליון יורו זה דימנטידיס וספאנוליס ששווים גם יותר ולא שחקן שנתן עונה אחת טובה לפני 3 שנים , אסור שהביקורת ( המוצדקת לחלוטין ) על ההנהלה תהפוך כל שחקן טוב לאיזה כוכב על , אגב סופו אידסון וגם פרקינס ( למרות הזכרון הקצר של חלקנו )מ היו בעונה לא פחות טובה ממנו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי yellowaura » 02 יוני 2013, 20:41

אדגר פו כתב:ההצעה הזאת היא לא עלבון לפארגו, היא עלבון לאוהדים בהקשר של התזמון שלה בעיקר.

זה בעיקר צריך להדאיג אותנו, כי אם זה " הסכום חסר התקדים " שמכבי מוכנה להציע למועמד העיקרי והבכיר שלה לעמדת הרכז צאו ולמדו מה יקרה
ל plan b או c שתמיד מגיעות אחרי הסיבוב על השחקן שלכאורה ראשון ברשימה.

הימרתי לפני כ- 3 שבועות שפארגו יגיע לצסק"א (עוד לפני הדיבורים בתקשורת) וזה נראה כרגע בכיוון נכון..
אז אני אנסה את מזלי בהקשר למכבי..
הערכה שלי... טייריס רייס יגיע ממינכן. גארד זול מקבוצה קטנה. הגרסה הזולה והפחות איכותית של פארגו.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי שחף » 02 יוני 2013, 20:52

מה שמדהים פה שיש כמה אנשים שחשבו שהשקר של פדרמן והשופר שלו גלדסטון אמיתי. "הצעה חסרת תקדים" פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
משפחת פדרמן היא סרטן בגוף של הקבוצה
שחף

הודעהעל ידי אדגר פו » 02 יוני 2013, 20:53

מקאדו 3 כתב:פארגו לא שווה 2 מליון יורו ולא 2 מליון דולר , הוא שחקן טוב אבל זה לא שאראס בגדולתו ולא ארויו עם רזומה מרשים באנ בי איי , זה שמכבי קמצנים זה לא אומר שכל שחקן שנתן עונה טובה שווה סכומים מופרכים , 2 מליון יורו זה דימנטידיס וספאנוליס ששווים גם יותר ולא שחקן שנתן עונה אחת טובה לפני 3 שנים , אסור שהביקורת ( המוצדקת לחלוטין ) על ההנהלה תהפוך כל שחקן טוב לאיזה כוכב על , אגב סופו אידסון וגם פרקינס ( למרות הזכרון הקצר של חלקנו )מ היו בעונה לא פחות טובה ממנו .

אני אגיד לך מה הבעייה - היום אין שאראס בשיאו, יש שחקנים פחות טובים וזה שוק חופשי. בשוק חופשי ככל שההיצע נמוך יותר והביקוש גדול יותר המחירים עולים, לפעמים בלי פרופורציה למה שהיה בעבר, לכן זה לא רלוונטי מה היה פעם.
ד"א, שאראס בשיאו קיבל לדעתי 3 מיליון יורו.
צריך לזכור שדימיאנטידיס כבר לא ילד והוא מתחיל את העיקול בדרך למטה.

שחקנים שווים בסוף מה שמציעים להם ואם מציעים לפארגן 2 מיליון יורו זה שווי שלו בשוק החופשי ואין שום טעם לעסוק כאן בהגיון ובהשוואות, לכן הטענה נגד מכבי היא לא על עצם הסכום שהיא מציעה אלא על עצם ההצעה בזמן שיש לשחקן הצעה הרבה יותר גבוהה וההצעה של מכבי היא לא רלונטית אלא עוסקת יותר ביחסי ציבור.

אם מכבי הייתה מציעה לפני חודשיים לפארגו את הסכום הזה, לפני שקבוצוה אחרת עומדת לסגור איתו על סכום כפול זה היה יופי של מהלך. בסופו של דבר זה הכול עניין של תזמון בחיים.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי yellowaura » 02 יוני 2013, 21:00

מקאדו 3 כתב:פארגו לא שווה 2 מליון יורו ולא 2 מליון דולר , הוא שחקן טוב אבל זה לא שאראס בגדולתו ולא ארויו עם רזומה מרשים באנ בי איי , זה שמכבי קמצנים זה לא אומר שכל שחקן שנתן עונה טובה שווה סכומים מופרכים , 2 מליון יורו זה דימנטידיס וספאנוליס ששווים גם יותר ולא שחקן שנתן עונה אחת טובה לפני 3 שנים , אסור שהביקורת ( המוצדקת לחלוטין ) על ההנהלה תהפוך כל שחקן טוב לאיזה כוכב על , אגב סופו אידסון וגם פרקינס ( למרות הזכרון הקצר של חלקנו )מ היו בעונה לא פחות טובה ממנו .

איזה רזומה מרשים יש לארויו בנ.ב.א ?? מבחינת סטטיסטיקה כמעט זהה לפארגו. בנוסף ארויו כבר בסוף דרכו.

בכל מקרה אני חושב שפארגו שווה כ- 1.5 מיליון יורו. יש לו דברים שאין לאף גארד באירופה והם נדירים גם בנ.ב.א

תכתוב בגוגל : "DRAFT NET DEADLY CROSSOVER" ותראה מה התוצאה הראשונה שיוצאת לך.

אני פחות מתייחס לציונים ב DRAFT NET כי הם מאוד סובייקטיבים אבל בד"כ הסקאוטינג ברמה המילולית מדוייק.
http://www.nbadraft.net/players/jeremy-pargo
http://www.youtube.com/watch?v=O7PfYKLxhvQ
http://www.youtube.com/watch?v=8DBEnsa674c

מבחינת יעילות אני מסכים שהוא עדיין לא ברמה של ספאנוליס או DD אבל הוא מבחינה כספית הוא זול מהם, צעיר מהם. והכי חשוב כמו שפליקס אמר...נמאס לנו משחקנים שעושים הכול בינוני ומשעממם. הוא שחקן יעיל וטוב אבל הרבה יותר אטרקטיבי ומעניין מרוב השחקנים שתמצא. כזה ששווה לראות כדורסל בשבילם.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי שחף » 02 יוני 2013, 21:03

מה זה משנה לעזעזעל מה הסכום שמופיע בכתבה? אתם מאמינים לשקרים האלה שיוצאים מהשופר של רקנאטי? אפילו ONE יותר אמינים מהם.
שחף

הודעהעל ידי שחף » 02 יוני 2013, 21:06

אני רק מבקש ממי שהולך לחדש מנוי ביולי כמו ילד טוב שלא יתלונן על איכות הקבוצה בשנה הבאה.
שחף

הודעהעל ידי אדגר פו » 02 יוני 2013, 21:09

yellowaura כתב:

איזה רזומה מרשים יש לארויו בנ.ב.א ?? מבחינת סטטיסטיקה כמעט זהה לפארגו. בנוסף ארויו כבר בסוף דרכו.

בכל מקרה אני חושב שפארגו שווה כ- 1.5 מיליון יורו. יש לו דברים שאין לאף גארד באירופה והם נדירים גם בנ.ב.א

תכתוב בגוגל : "DRAFT NET DEADLY CROSSOVER" ותראה מה התוצאה הראשונה שיוצאת לך.

אני פחות מתייחס לציונים ב DRAFT NET כי הם מאוד סובייקטיבים אבל בד"כ הסקאוטינג ברמה המילולית מדוייק.
http://www.nbadraft.net/players/jeremy-pargo
http://www.youtube.com/watch?v=O7PfYKLxhvQ
http://www.youtube.com/watch?v=8DBEnsa674c

מבחינת יעילות אני מסכים שהוא עדיין לא ברמה של ספאנוליס או DD אבל הוא מבחינה כספית הוא זול מהם, צעיר מהם. והכי חשוב כמו שפליקס אמר...נמאס לנו משחקנים שעושים הכול בינוני ומשעממם. הוא שחקן יעיל וטוב אבל הרבה יותר אטרקטיבי ומעניין מרוב השחקנים שתמצא. כזה ששווה לראות כדורסל בשבילם.

מסכים.

ד"א, אם כבר נכנסת לסכומים, תזכור שהרוסים תמיד צריכים להוסיף כסף אקסטרא כדי למשוך אמריקאיים אליהם .
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי שחף » 02 יוני 2013, 21:11

MTA2311 כתב:
yellowaura כתב:
MTA2311 כתב:

לא חושב שמישהו פה נעלב בשמו כשמכבי הציעו לו חוזה של מיליון דולר לפני שנתיים. אני גם די בטוח שהוא לא נעלב, כי הוא חתם.
זה שצסקא מוכנה להציע לו סכומים הזויים( שהוא עוד לא שווה אותם), לא אומר שהצעה של 1.3 מיליון דולר היא מעליבה.

היחידים שצריכים להיעלב פה, זה אנחנו. משום מה פדרמן חושב שאנחנו באמת מאמינים שהוא היה מוכן לשלם לשחקן סכום כזה.

אל תדאג. פדרמן יאריך חוזה להיקמן וגלדסטון יכתוב שהוא פארגו הבא. בדיוק כמו תומאס ופלאניניץ' שהוא וויצ'יץ' הבא. קבוצה של סופרסטארים תהיה לנו בשנה הבאה.
שחף

הודעהעל ידי or163 » 02 יוני 2013, 21:12

אני מחכה עוד חודש לאחר שכבר יהיו דיווחים שספאנוליס סיכם בצסק"א/ברצלונה על 3 מיליון יורו לעונה
לפרסום ראשון של גלדסטון על כך שמכבי מתכננת הצעה חסרת תקדים בסך 2.2 מיליון דולר לספאנוליס :laugh1
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי jol9 » 02 יוני 2013, 21:15

אדגר פו כתב:

אני אגיד לך מה הבעייה - היום אין שאראס בשיאו, יש שחקנים פחות טובים וזה שוק חופשי. בשוק חופשי ככל שההיצע נמוך יותר והביקוש גדול יותר המחירים עולים, לפעמים בלי פרופורציה למה שהיה בעבר, לכן זה לא רלוונטי מה היה פעם.
ד"א, שאראס בשיאו קיבל לדעתי 3 מיליון יורו.
צריך לזכור שדימיאנטידיס כבר לא ילד והוא מתחיל את העיקול בדרך למטה.

שחקנים שווים בסוף מה שמציעים להם ואם מציעים לפארגן 2 מיליון יורו זה שווי שלו בשוק החופשי ואין שום טעם לעסוק כאן בהגיון ובהשוואות, לכן הטענה נגד מכבי היא לא על עצם הסכום שהיא מציעה אלא על עצם ההצעה בזמן שיש לשחקן הצעה הרבה יותר גבוהה וההצעה של מכבי היא לא רלונטית אלא עוסקת יותר ביחסי ציבור.

אם מכבי הייתה מציעה לפני חודשיים לפארגו את הסכום הזה, לפני שקבוצוה אחרת עומדת לסגור איתו על סכום כפול זה היה יופי של מהלך. בסופו של דבר זה הכול עניין של תזמון בחיים.

כשאומרים (לפחות אני) על שחקן שהוא שווה X או Y, הכוונה היא האם הוא שווה את זה למכבי. מכבי היא לא בור ללא תחתית כמו צסקא ואם תשלם לפארגו 2 מליון, זה כנראה יפגע באיכות
בשאר העמדות. 1.3 הוא בהחלט שווה למכבי.

יחד עם זאת, חייבים לשים את השקר הגס של פדרמן, שמופץ בתקשורת ע"י כל גורמי המועדון (שלף, דני פדרמן, נדמה לי גם גודס) וכמובן ע"י התקשורת, וזה שקר ארויו.
השקר הזה הוא שקר בשני רבדים:
א - אומרים שארויו היה כשלון, מה שבוודאי לא נכון מבחינה מקצועית
ב - נותנים את דוגמת ארויו כשמדברים על שחקנים ששווים מליון או מליון וחצי. הלו... ארויו עלה למכבי משהו כמו 3 מליון דולר ולא מליון וחצי

שני השקרים האלה מחוברים יחדיו כשאותם הגורמים מנסים להסביר למה עדיף להביא את ההיקמנים ולא את הפארגואים... וזה אמור לשכנע את האוהדים להאמין ביכולות
הסקאוטינג והניהול של הGM הדגול דני פדרמן, שיביא לנו עוד כמה היקמנים ותומאסים, ושייספר לנו למה בעצם העפלה להצלבה (וסוויפ מביש בה) הם הצלחה מקצועית.
(כמובן שגם דוגמאות כמו פנר עוזרות לטיעון השקרי, אלא שכאן זאת אמת לאמיתה).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים