המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
CYellow7 כתב:אני מסתכל שוב ושוב על משחקים של אילת וסקוטי הופסון. השחקן הזה מפוצץ בכישרון ועם עבודה קשה שלו ושל צוות האימון הוא יכול להגיע לטופ של אירופה.
הייתי מביא אותו למכבי עם חוזה של 4-5 שנים.
סילבר כתב:CYellow7 כתב:אני מסתכל שוב ושוב על משחקים של אילת וסקוטי הופסון. השחקן הזה מפוצץ בכישרון ועם עבודה קשה שלו ושל צוות האימון הוא יכול להגיע לטופ של אירופה.
5-6 שנים. הבעיה עם הרבה מפוקדי הפורום היא שהליגה הישראלית מדד לכלום ושום דבר. מדובר באותם פיגורות ששחטו את פארגו כשהוחתם והיום הוא (פארגו) מנגב בעקביות את הריר שהם מגירים עליו. כנ"ל מוריס כנ"ל צ'ורה ועוד ועוד. הם יביא לך את ויליאמס וסימונס כקונטרה. הופסון היום, אפילו כבוסר, ראוי למכבי ויפה שעה אחת (ו- 1M יורו) קודם.
חנו'ש כתב:סילבר כתב:CYellow7 כתב:אני מסתכל שוב ושוב על משחקים של אילת וסקוטי הופסון. השחקן הזה מפוצץ בכישרון ועם עבודה קשה שלו ושל צוות האימון הוא יכול להגיע לטופ של אירופה.
5-6 שנים. הבעיה עם הרבה מפוקדי הפורום היא שהליגה הישראלית מדד לכלום ושום דבר. מדובר באותם פיגורות ששחטו את פארגו כשהוחתם והיום הוא (פארגו) מנגב בעקביות את הריר שהם מגירים עליו. כנ"ל מוריס כנ"ל צ'ורה ועוד ועוד. הם יביא לך את ויליאמס וסימונס כקונטרה. הופסון היום, אפילו כבוסר, ראוי למכבי ויפה שעה אחת (ו- 1M יורו) קודם.
מדובר על משהו שלא ניתן לצפות מראש.
היו לך פארגו ומוריס. והיו לך סימונס ווויליאמס. מי יכל לדעת מי יצליח ומי לא.
הופסון זה עוד הימור, אולי יצליח בענק ואולי יהיה פלופ.
אפילו שחקנים שהצליחו בליגה הספרדית (ע"ע מדלי) הם פלופ לפעמים כך שזה באמת הימור שלא ניתן לצפות מראש.
אולי יהיה פארגו אולי סימונס, מי יודע??
מדובר על משהו שלא ניתן לצפות מראש.
היו לך פארגו ומוריס. והיו לך סימונס ווויליאמס. מי יכל לדעת מי יצליח ומי לא.
הופסון זה עוד הימור, אולי יצליח בענק ואולי יהיה פלופ.
אפילו שחקנים שהצליחו בליגה הספרדית (ע"ע מדלי) הם פלופ לפעמים כך שזה באמת הימור שלא ניתן לצפות מראש.
אולי יהיה פארגו אולי סימונס, מי יודע??
סימונס נתן עונה מצוינת ולכן תפס את העין של פדרמן. הופסון מספק רגעים מלהיבים ואין הרבה שחקנים בליגת ווינר שהראו ניצוצות כאלו לאורך השנים בליגה. הליגה שלנו היא ליגת אובנון. אבל כשמגיע ג'ימס מיוחד, מוריס מיוחד, צ'ורה מיוחד, הופסון מיוחד, צריך לקטוף ובמקרה של הופסון גם לטפח.
rc4991 כתב:הבעיה בליגה היא שהיא לא מדד ליורוליג וכל שחקן שתביא יהיה הימור
אין לי בעיה להביא הימור כמו הופסון למכבי אבל רק כמחליף מפני שהוא הימור
אני חושב שאין צורך להחתים אותו כי אני בעד סגל מצומצם ואיכותי כך שבמקום כמה שחקנים בינוניים וכמה הימורים יהיו לנו פה 4-5 זרים טובים
מה שכן,אפשר לבדוק את האופציה להחתים אותו על חוזה ארוך טווח ולהשאיל אותו לקבוצת יורוליג כדי שנוכל לראות את הרמה שלו באמת
סילבר כתב:CYellow7 כתב:אני מסתכל שוב ושוב על משחקים של אילת וסקוטי הופסון. השחקן הזה מפוצץ בכישרון ועם עבודה קשה שלו ושל צוות האימון הוא יכול להגיע לטופ של אירופה.
jol9 כתב:סילבר כתב:CYellow7 כתב:אני מסתכל שוב ושוב על משחקים של אילת וסקוטי הופסון. השחקן הזה מפוצץ בכישרון ועם עבודה קשה שלו ושל צוות האימון הוא יכול להגיע לטופ של אירופה.
כל העניין הוא שאתה לא יכול לדעת מה תקבל סימונס או פארגו. למעשה ההימור כאן הוא ענק.
תראה את אפי למשל - הוא בנה קבוצה על טהרת הליגה המקומית וארויו... אם נניח וויליאמס וסימונס היו מתגלים כשחקנים ברמה, יכול להיות שמכבי היתה עושה פיינל פור באותה עונה,
ואולי אפילו מעבר.
מנגד, שני השחקנים הכי מוצלחים שהגיעו מהליגה הם פארגו ומוריס, ועם שניהם היינו בגמר... למה? כי הם גם טובים וגם זולים, וכך יש מסביבם עוד כמה שחקנים איכותיים ויקרים יותר.
אני דווקא בעד להמר בזר אחד מהליגה שלנו (אולי אפילו שניים) אבל זה רק בתנאי שמשאירים את סמית' ואת ג'יימס, ושמביאים לפחות עוד שני שחקנים ברמה גבוהה (עדיף לקו האחורי).
אם תשלם מליון להופסון, אז תישאר עם איתן כבל כSG פותח.
CYellow7 כתב:מה שאהבתי בהופסון זה לא המספרים שלו כי הם לא מעניינים כל כך. לא יודע איך להסביר, יש שחקנים שאתה מסתכל עליהם ואתה יודע שיש להם את זה, משהו בתנועה, ביכולות..ולדעתי להופסון יש את זה בענק.
מה גם שהוא לא יקר כמו כישרון אירופאי בגיל שלו ובלאט אוהב אמריקאים;)
LIAV10 כתב:אשכרה להרכיב סגלים ממגוון השחקנים בליגת פח שלנו הפכה להיות פה תחליף.
עצוב שהוויכוחים פה הפכו להיות בין הופסון לדונטה סמית ובין קלאת׳יס לבין דאנקן.
זוכרים את הימים שהתלבטו אם להביא את פארקר או מרכוס בראון?
CYellow7 כתב:LIAV10 כתב:אשכרה להרכיב סגלים ממגוון השחקנים בליגת פח שלנו הפכה להיות פה תחליף.
אני לא מתלהב מכל שחקן בליגה שדופק 20 או 30 נק'. כמו שראינו גם בליגה שלנו יש מציאות ושחקנים שעשו התאמה מושלמת ליורוליג כמו פארגו ומוריס כמובן.
יש כאלה, רק צריך לדעת לבחור אותם.
LIAV10 כתב:CYellow7 כתב:LIAV10 כתב:אשכרה להרכיב סגלים ממגוון השחקנים בליגת פח שלנו הפכה להיות פה תחליף.
אני לא מתלהב מכל שחקן בליגה שדופק 20 או 30 נק'. כמו שראינו גם בליגה שלנו יש מציאות ושחקנים שעשו התאמה מושלמת ליורוליג כמו פארגו ומוריס כמובן.
אני אישית לא רואה מישהו שמרשים אותי כמו שפארגו ופרקינס הרשימו אותי לפני שהגיעו (הייתי מרוצה מההחתמות שלהם).
את סימונס ו-וויליאמס למשל ממש לא רציתי.
בשביל שמישהו מהליגה יצליח במכבי הוא צריך לפחות תכונה אחת ברמה גבוהה, פארגו היה חודר אדיר, פרקינס חזק ואגרסיבי בריבאונד, דונטה סמית' למשל הוא בדיוק ההפך הגמור, הוא טוב בהכל אבל לא מצטיין בכלום, אול אראונד, אבל מה שהולך בליגה לאו דווקא ילך ביורוליג, אול אראונד בליגה זה לאו דווקא אול אראונד ביורוליג.
הופסון וקלאת'יס הם בדיוק אותו דבר.
yellowaura כתב:LIAV10 כתב:CYellow7 כתב:LIAV10 כתב:אשכרה להרכיב סגלים ממגוון השחקנים בליגת פח שלנו הפכה להיות פה תחליף.
אני אישית לא רואה מישהו שמרשים אותי כמו שפארגו ופרקינס הרשימו אותי לפני שהגיעו (הייתי מרוצה מההחתמות שלהם).
בשביל שמישהו מהליגה יצליח במכבי הוא צריך לפחות תכונה אחת ברמה גבוהה, פארגו היה חודר אדיר, פרקינס חזק ואגרסיבי בריבאונד, דונטה סמית' למשל הוא בדיוק ההפך הגמור, הוא טוב בהכל אבל לא מצטיין בכלום, אול אראונד, אבל מה שהולך בליגה לאו דווקא ילך ביורוליג, אול אראונד בליגה זה לאו דווקא אול אראונד ביורוליג.
אני לא זוכר הרבה אנשים שהתלהבו מפארגו... אבל יש משהו בדבריך. פרקינס היה מאוד דומיננטי בליגה. פארגו הראה כשרון אדיר שגרר מחמאות ענקיות מאדלשטיין + זכה באליפות, מוריס היה דומיננטי מאוד בהגנה וחסימות וגרר מחמאות ענקיות מצביקה שרף ביציע העיתונות. לשחקנים שעל הפרק אצלנו היום אין איזה מאמן שגיבה אותם במחמאות.
אני גם חושב שמשחק מול מכבי מאוד חשוב להוכחה של רמה כי זה משחק יורוליג. שון ג'יימס היה למשל מצויין בסדרה נגד מכבי שהוא שיחק נגדנו.
דאנקן היה רע ב- 3 משחקים מול קבוצת יורוליג עם PF חלשים הגנתית ככה שמחקתי אותו.
דונטה סמית שחקן טוב, קשוח ויחסית חכם אבל לסמול באירופה חייב להיות יכולת הובלת כדור טובה יותר + קליעה לשלוש. ככה שאין סיכוי שהוא יגיע.
קלאתיס רך כמו אליהו. ראינו אותו נעלם כאשר אילת הגבירה קשיחות (ואילת היא לא הקבוצה בין הקבוצות הקשוחות)
הופסון שחקן עם פוטנציאל אבל יש לו המון החלטות שגויות בהתקפה. הוא מוביל את הליגה באיבודי כדור, גם במשחק האחרון ראינו הרבה טעויות שלו שברמה הגבוהה היו גורמים לנו לאבד את המשחק כמו זריקות רעות מפינות מקצת יותר מחצי מרחק. הוא לא מנצל את הכלים שלו באופן מקסימלי. הזריקה שלו בינונית והוא לא חודר מספיק.
הייתי רוצה לראות את הופסון תחת הדרכה של סמית' ... אבל כבר יש לנו לאנדסברג חתום. לדעתי שנה הבאה לאנדסברג ישתדרג ויהיה אחד מהישראלים המובילים בקבוצה.
סילבר כתב:yellowaura כתב:LIAV10 כתב:CYellow7 כתב:LIAV10 כתב:אשכרה להרכיב סגלים ממגוון השחקנים בליגת פח שלנו הפכה להיות פה תחליף.
אני לא זוכר הרבה אנשים שהתלהבו מפארגו... אבל יש משהו בדבריך. פרקינס היה מאוד דומיננטי בליגה. פארגו הראה כשרון אדיר שגרר מחמאות ענקיות מאדלשטיין + זכה באליפות, מוריס היה דומיננטי מאוד בהגנה וחסימות וגרר מחמאות ענקיות מצביקה שרף ביציע העיתונות. לשחקנים שעל הפרק אצלנו היום אין איזה מאמן שגיבה אותם במחמאות.
אני גם חושב שמשחק מול מכבי מאוד חשוב להוכחה של רמה כי זה משחק יורוליג. שון ג'יימס היה למשל מצויין בסדרה נגד מכבי שהוא שיחק נגדנו.
דאנקן היה רע ב- 3 משחקים מול קבוצת יורוליג עם PF חלשים הגנתית ככה שמחקתי אותו.
דונטה סמית שחקן טוב, קשוח ויחסית חכם אבל לסמול באירופה חייב להיות יכולת הובלת כדור טובה יותר + קליעה לשלוש. ככה שאין סיכוי שהוא יגיע.
קלאתיס רך כמו אליהו. ראינו אותו נעלם כאשר אילת הגבירה קשיחות (ואילת היא לא הקבוצה בין הקבוצות הקשוחות)
הופסון שחקן עם פוטנציאל אבל יש לו המון החלטות שגויות בהתקפה. הוא מוביל את הליגה באיבודי כדור, גם במשחק האחרון ראינו הרבה טעויות שלו שברמה הגבוהה היו גורמים לנו לאבד את המשחק כמו זריקות רעות מפינות מקצת יותר מחצי מרחק. הוא לא מנצל את הכלים שלו באופן מקסימלי. הזריקה שלו בינונית והוא לא חודר מספיק.
הייתי רוצה לראות את הופסון תחת הדרכה של סמית' ... אבל כבר יש לנו לאנדסברג חתום. לדעתי שנה הבאה לאנדסברג ישתדרג ויהיה אחד מהישראלים המובילים בקבוצה.
הבעיה היא, שסמית לא ישאר.
לגבי הופסון אתה צודק לחלוטין כי הוא צעיר מאוד ויש לו מה ללמוד מצד אחד ומאידך, מאחר והוא סוחב קבוצה על גבו ורוב המהלכים עוברים דרכו, הסטטיסטיקה מבליטה גם איבודי כדור.
לגבי דונטה סמית, יש לו יד משלוש אך לא יותר מסבירה. מצד שני הוא מאוד אגרסיבי, חודר פנימה יפה ריבאונד מצוין ומנוסה .
סילבר כתב:jol9 כתב:סילבר כתב:CYellow7 כתב:אני מסתכל שוב ושוב על משחקים של אילת וסקוטי הופסון. השחקן הזה מפוצץ בכישרון ועם עבודה קשה שלו ושל צוות האימון הוא יכול להגיע לטופ של אירופה.
כל העניין הוא שאתה לא יכול לדעת מה תקבל סימונס או פארגו. למעשה ההימור כאן הוא ענק.
תראה את אפי למשל - הוא בנה קבוצה על טהרת הליגה המקומית וארויו... אם נניח וויליאמס וסימונס היו מתגלים כשחקנים ברמה, יכול להיות שמכבי היתה עושה פיינל פור באותה עונה,
ואולי אפילו מעבר.
מנגד, שני השחקנים הכי מוצלחים שהגיעו מהליגה הם פארגו ומוריס, ועם שניהם היינו בגמר... למה? כי הם גם טובים וגם זולים, וכך יש מסביבם עוד כמה שחקנים איכותיים ויקרים יותר.
אני דווקא בעד להמר בזר אחד מהליגה שלנו (אולי אפילו שניים) אבל זה רק בתנאי שמשאירים את סמית' ואת ג'יימס, ושמביאים לפחות עוד שני שחקנים ברמה גבוהה (עדיף לקו האחורי).
אם תשלם מליון להופסון, אז תישאר עם איתן כבל כSG פותח.
לא התכוונתי שהופסון שווה 1M אלא להחתים אותו כעת לפני שהעלות שלו תהיה כזו. כיום, הופסון הוא שחקן של 200K - 300K לכל היותר.
כולם כאן מפנטזים שסמית נשאר. אני יוצא מנק' הנחה שהבחור עשה לנו לובליאנה וחתם בצסקא או טורקית/רוסית.
ניקח תרחיש מופרך שההנהלה תלך על גבוה מוכח כמו דייויס, גארד מוכח בדמות לנגפורד, ואם נתפרע גם גקסון/מקאלב/דומה. עמדות זולות יותר (3 ו- 4 )צריכות להגיע מהליגה שלנו. על עמדה 4 חרשנו עמודיHTML לרוב. בעמדה 3 הופסון אמנם בוסר אך ראוי לעומת דונטה סמית' שהוא לא פחות מסוס עבודה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: cifkcv, Google [Bot], omerk ו־22 אורחים