אני מקווה בשבילם שהוא יהיה יותר יפה מהעיצוב המזעזע שהם עשו ל-PS3
ד''א, התחלתי לזרוק עם הסטיק באמת מתרגלים וזה ממש נוח..בעיקר בגלל הזריקות עונשין שבמילא אתה מתרגל למתי צריך לשחרר אז אפשר אותו דבר עם זריקה משלוש או משהו
היה לי משחק מטורף נגד הקליפרס שנגמר אחרי הארכה וקלעתי בו 18 שלשות(מתוך 30)..סיימתי עם 72 אם אני לא טועה ו-12 ריבאונדים
Holiday_Armadillo כתב:אני מקווה בשבילם שהוא יהיה יותר יפה מהעיצוב המזעזע שהם עשו ל-PS3
ד''א, התחלתי לזרוק עם הסטיק באמת מתרגלים וזה ממש נוח..בעיקר בגלל הזריקות עונשין שבמילא אתה מתרגל למתי צריך לשחרר אז אפשר אותו דבר עם זריקה משלוש או משהו
היה לי משחק מטורף נגד הקליפרס שנגמר אחרי הארכה וקלעתי בו 18 שלשות(מתוך 30)..סיימתי עם 72 אם אני לא טועה ו-12 ריבאונדים
גם לי היה משחק מטורף כזה.. מקבלים VC על 75+ נק', והיו לי 72, קלעתי שלשה על הבאזר.. (7 דקות לרבע, כמה את?)
Holiday_Armadillo כתב:אני מקווה בשבילם שהוא יהיה יותר יפה מהעיצוב המזעזע שהם עשו ל-PS3
גם לי היה משחק מטורף כזה.. מקבלים VC על 75+ נק', והיו לי 72, קלעתי שלשה על הבאזר.. (7 דקות לרבע, כמה את?)
10 דקות אני בשנה השנייה שלי ובגולדן סטייט בעונה הראשונה הגענו לפלייאוף אבל עפנו בסיבוב הראשון נגד הלייקרס(זה אפילו לא היה קרב)וזכיתי ברוקי השנה ובשחקן השישי של השנה עכשיו בעונה השנייה אני בחמישייה ומקום 7 ב-NBA בנקודות גם ריבאונדים זה דבר שמאוד חשוב לי ואני משתדלת לקחת כמה שיותר(אני סמול פורוורד של 2.08)
Holiday_Armadillo כתב:לפי מה שהבנתי יהיה משהו בתוכנית שלפני המשחק, לא יודעת מה ואם זה קשור בכלל ל-2K14
לא יודע אם זה זה, אבל עכשיו ראיתי שהם עשו כאילו סימולטור לסדרה של מיאמי וסן אנטוני, אם זה באמת זה אז זה FAIL, ניסו לגרום לנו לחשוב שזה יותר ממה שזה באמת. אגב מיאמי ניצחו 4-2 בזה.