אשכול המלפפונים הדנדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים הדנדש

הודעהעל ידי yellowaura » 08 יוני 2013, 21:37

rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:מהרכזים הקלאסיים האחרונים שנשארו. הוא מנהל משחק מצויין, אבל קלעי מאוד בינוני, לא אתלט ולא שומר גדול.
יחד עם לנגפורד הוא יכול לסגור קו אחורי מצויין.

הוא דווקא קלע די טוב ואני חושב שסגנון המשחק של ברצלונה "סירס" אותו
דווקא בברצלונה הוא הראה שהגנה זה כן חלק מהארסנל שלו

נראה קצת שחוק בשנים האחרונות... שחקן טוב מאוד אבל לדעתי בירידה ולא רק בגלל הסגנון של ברצלונה. יש שחקנים שאין להם בעיה לשחק עד גיל 33 ברמה גבוהה מאוד. אבל בגיל 30 נראה לי שהוא אישית היה בשיאו לפני שנתיים.

אני חושב שאין "נשק" באירופה אחרי שפארגו חתם בצסק"א שיגרום לנו להשתדרג ולהיות יריבה אם סיכוי לניצחון מול ריאל מדריד או צסק"א שתשתדרג לכן אני חושב שמכבי צריכה לחפש שחקני נ.ב.א בדרג של בייליס/ אי ג'י פרייס שחקנים נ.ב.א בינוניים שיש להם סיכוי לפרוץ באירופה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 08 יוני 2013, 21:38

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
yellowaura כתב:כמה תגובות למה שנאמר כאן:

1. אם פארגו יחתום סופית בצסק"א אז זה היה הימור שלי עוד לפני שהשמועות התחילו על המגעים. אמרתי לפליקס כבר לפני כ- 3 שבועות שלדעתי הוא לא ישאר בנ.ב.א ונראה לי שיחתום בצסק"א. צסק"א צריכה שחקן כמוהו, קומבו ווינר וסקורר. הם ניסו את דיונטה כריסמס שלדעתי לא היה רע כל כך אבל כמובן שלא ברמה מספיק גבוהה לצסק"א. אני יכול לומר לכם שאני עקבתי אחרי הטוויטים של פארגו והוא שונא קור. הוא דיבר על הקור של שיקאגו אז מסכן מה שיהיה לו ברוסיה. מדובר בילד טוב ומוכשר. למכבי היה שווה להציע לו 1.8 מיליון דולר נטו לדעתי.

2. ג'קסון- ראיתי אותו כבר כמה פעמים השנה. הוא בוודאות שחקן פחות טוב מתיאודוסיץ'. אי אפשר להשוות. אבל חוץ מזה שהוא שחקן נחמד בהרבה פרמטרים יש לו בעיה ענקית והיא הקליעה שלו. אין לו קליעה יציבה מאף טווח וזה אומר שהוא לא למכבי. כל מה שצריך זה לתת לו מטר ושיזרוק. לדעתי היום שווי שוק בסביבות 800K ומטה זול יחסית ואני מקווה שלא יגיע כי הוא בטווח שמכבי יכולה להרשות לעצמה

3. תיאודוסיץ'- אתם רציניים ??? השחקן היקר הכי פחות טוב שיש (עולה כמו דיאמנטידיס 1.9 מיליון יורו !!!).
שחקן יותר טוב מג'קסון... אם זאת שחקן גרוע פר מה שמשלמים לו... OVER RATED בטירוף. לוזר !!!. ימשיך לקבל משכורת מוגזמת... שחקן הגנה בינוני ומטה. קליעה טובה. חדירות בינוניות ויכולת ריכוז בינונית. בסכום הזה מכבי יכולה להביא שחקנים יותר טובים. לדעתי עולה יותר מפארגו גם היום או לפחות בסביבה והרבה פחות יעיל ממנו.
לא יהיה במכבי אבל אני מופתע מאנשים כאן שככה הם רוצים לבזבז כסף.

מהשמות שהועלו עד כה לצערי אם אני פוסל את פארגו (הטוב מבניהם) הייתי מביא את טייריס רייס שהוא הגרסה הזולה והפחות טובה של פארגו אבל שחקן לא רע (יותר רכז מסקורר בניגוד לפארגו) ולסקנד גארד אם זה ריאלי את אי ג'י פרייס שהוא ווינר.

רייס ופרייס כן, ותאודוסיץ' לא...

אף אחד לא מתווכח שמדובר בשחקן יקר, אבל הוא יקר לא סתם. לא אוברייטד בכלל. גם DD יקר מאוד, והוא אפילו לא היה בפיינל פור האחרון - אז מה?

גם קווין דוראנט עדיין לא לקח אליפות, אז הוא גם לוזר ואוברייטד? אני מזכיר לכולם שזה לא טניס אלא כדורסל - ספורט קבוצתי, שתלוי במידה רבה בסגל שנבנה, במאמן
ובמערכת מסביב, וממש לא בשחקן אחד כזה או אחר.

גם בתכלס אני מעדיף לשלם יותר על שחקן מצויין שאולי לא שווה את הסכומים האלה, מאשר לשלם לשחקן כמו היקמן בדיוק את מה שהוא שווה. אבל זה רק אני.

חוץ מזה, פארגו שווה את מה שהוא מקבל ותאודוסיץ' לא? מה פארגו עשה בקריירה שלו באירופה עד עכשיו? הוביל את הקבוצה לגמר - אוקיי. הוא ממש לא היה לבד. היה את סופו, ואידסון, ופרקינס
ומאמן מצויין, וכמובן גם את בלו, ליאור ואחרים.
הוא מעולם לא הוביל קבוצה כמו צסקא כשחקן מוביל, ושהציפיות ממנו בשמים... נראה איך יצליח, אבל אין ספק שפארגו לא שווה אגורה יותר מתאודוסיץ'.

לגבי מה שאמרת - אני מסכים. זה לא רק היקמן, אלא שמקבלים כאן שחקן באמת איכותי (כמו ארויו בזמנו, רק מוכח עוד יותר בזירה האירופאית).
בסופו של דבר אבל, כמו שאמרת, אין מה להתעסק בזה כרגע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 יוני 2013, 21:42

1. אם פארגו יחתום סופית בצסק"א אז זה היה הימור שלי עוד לפני שהשמועות התחילו על המגעים. אמרתי לפליקס כבר לפני כ- 3 שבועות שלדעתי הוא לא ישאר בנ.ב.א ונראה לי שיחתום בצסק"א. צסק"א צריכה שחקן כמוהו, קומבו ווינר וסקורר. הם ניסו את דיונטה כריסמס שלדעתי לא היה רע כל כך אבל כמובן שלא ברמה מספיק גבוהה לצסק"א. אני יכול לומר לכם שאני עקבתי אחרי הטוויטים של פארגו והוא שונא קור. הוא דיבר על הקור של שיקאגו אז מסכן מה שיהיה לו ברוסיה. מדובר בילד טוב ומוכשר. למכבי היה שווה להציע לו 1.8 מיליון דולר נטו לדעתי.

2. ג'קסון- ראיתי אותו כבר כמה פעמים השנה. הוא בוודאות שחקן פחות טוב מתיאודוסיץ'. אי אפשר להשוות. אבל חוץ מזה שהוא שחקן נחמד בהרבה פרמטרים יש לו בעיה ענקית והיא הקליעה שלו. אין לו קליעה יציבה מאף טווח וזה אומר שהוא לא למכבי. כל מה שצריך זה לתת לו מטר ושיזרוק. לדעתי היום שווי שוק בסביבות 800K ומטה זול יחסית ואני מקווה שלא יגיע כי הוא בטווח שמכבי יכולה להרשות לעצמה

3. תיאודוסיץ'- אתם רציניים ??? השחקן היקר הכי פחות טוב שיש (עולה כמו דיאמנטידיס 1.9 מיליון יורו !!!).
שחקן יותר טוב מג'קסון... אם זאת שחקן גרוע פר מה שמשלמים לו... OVER RATED בטירוף. לוזר !!!. ימשיך לקבל משכורת מוגזמת... שחקן הגנה בינוני ומטה. קליעה טובה. חדירות בינוניות ויכולת ריכוז בינונית. בסכום הזה מכבי יכולה להביא שחקנים יותר טובים. לדעתי עולה יותר מפארגו גם היום או לפחות בסביבה והרבה פחות יעיל ממנו.

מהשמות שהועלו עד כה לצערי אם אני פוסל את פארגו (הטוב מבניהם) הייתי מביא את טייריס רייס שהוא הגרסה הזולה והפחות טובה של פארגו אבל שחקן לא רע (יותר רכז מסקורר בניגוד לפארגו) ולסקנד גארד אם זה ריאלי את אי ג'י פרייס שהוא ווינר.

רגע, מה?
פרייס ווינר?
מאיפה הבאת את זה? מהמאזן המדהים של וושינגטון הקבוצה שלו?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yellowaura » 08 יוני 2013, 21:48

jol9 כתב:

רייס ופרייס כן, ותאודוסיץ' לא...

אף אחד לא מתווכח שמדובר בשחקן יקר, אבל הוא יקר לא סתם. לא אוברייטד בכלל. גם DD יקר מאוד, והוא אפילו לא היה בפיינל פור האחרון - אז מה?

גם קווין דוראנט עדיין לא לקח אליפות, אז הוא גם לוזר ואוברייטד? אני מזכיר לכולם שזה לא טניס אלא כדורסל - ספורט קבוצתי, שתלוי במידה רבה בסגל שנבנה, במאמן
ובמערכת מסביב, וממש לא בשחקן אחד כזה או אחר.

תשמע ראיתי את תיאודוסיץ' כ 15 משחקים בקריירה ככה שיש לי יכולת לשפוט אותו. חוץ מזה שהוא עבר עכשיו ניתוח לא פשוט וחוץ מהעובדה שהוא לא עומד בלחץ יש משהו בסגנון שלו שהוא מאוד משוחרר ויפה התקפית אבל לא יעיל מספיק. הגנה ממוצעת ומטה (חלש פיזית), חדירה בעייתית וריכוז בעייתי.

וכן יש לנו תקציב מוגבל ולא הייתי רוצה שהוא ילך על שחקן שלא שווה את זה. לדעתי מבחינת יעילות עדיף להביא את לאנגפורד+ רייס מאשר תיאודוסיץ' ושחקן בינוני. אני לא דואג כי זה לא יקרה אבל לא צריך לסובב את הדברים שלי ולומר שאני מעדיף את רייס על תיאודוסיץ. אגב פרייס זה סיפור שונה לדעתי מדובר בשחקן טוב מתיאודוסיץ' שהיתרון העיקרי שלו זה אופי של מנהיג + הגנה טובה. גם הוא קלע טוב וחודר לא רע.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 08 יוני 2013, 21:54

LIAV10 כתב:

רגע, מה?
פרייס ווינר?
מאיפה הבאת את זה? מהמאזן המדהים של וושינגטון הקבוצה שלו?

וושינגטון זו הקבוצה של פרייס ??? אם פרייס היה מוביל בקבוצת נ.ב.א לא היה סיכוי שהוא היה במכבי.

מאיפה הבאתי את זה... ראיתי אותו כמה פעמים במכללות.
חוץ מזה:
http://www.nbadraft.net/players/aj-price

בנוסף:
e returned to the court for the 2006–07 season as a sophomore. He appeared in all 31 games, starting at point guard in 23 contests. For the season he averaged 9.4 points per game with 113 assists and 37 steals to his credit in 23.9 minutes per game. In the 2007-08 season, Price started all 33 games at point guard and was UConn's second leading scorer. He won many awards and was named to the U.S. Basketball Writers Association's All-America Team. He was also a unanimous selection to the First Team All-BIG EAST squad and selected as USBWA District Player of the Year and member of All-District First Team, named a finalist for the John R. Wooden Award, and was chosen as one of ten finalists for the USBWA Player of the Year Award, the Oscar Robertson Trophy and named to the NABC All-District 1 First Team. In the first round of the 2008 NCAA Tournament against San Diego Price played nine minutes before tearing his left anterior cruciate ligament. The team would go on to lose the game by one point in overtime.
The next season 2008–09 was the best season for Price. Coming off the ACL injury he was the Huskies' leading scorer with 14.7 points a game and was critical in their run to the final four. In a game versus Gonzaga he hit a falling down three-pointer to force the game into overtime.[10] In the 2009 NCAA Men's Division I Basketball Tournament he was named the most outstanding player in the West Region, but the Huskies fell in the semi-finals to the Michigan State Spartans
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 08 יוני 2013, 22:21

yellowaura כתב:
תשמע ראיתי את תיאודוסיץ' כ 15 משחקים בקריירה ככה שיש לי יכולת לשפוט אותו. חוץ מזה שהוא עבר עכשיו ניתוח לא פשוט וחוץ מהעובדה שהוא לא עומד בלחץ יש משהו בסגנון שלו שהוא מאוד משוחרר ויפה התקפית אבל לא יעיל מספיק. הגנה ממוצעת ומטה (חלש פיזית), חדירה בעייתית וריכוז בעייתי.

וכן יש לנו תקציב מוגבל ולא הייתי רוצה שהוא ילך על שחקן שלא שווה את זה. לדעתי מבחינת יעילות עדיף להביא את לאנגפורד+ רייס מאשר תיאודוסיץ' ושחקן בינוני. אני לא דואג כי זה לא יקרה אבל לא צריך לסובב את הדברים שלי ולומר שאני מעדיף את רייס על תיאודוסיץ. אגב פרייס זה סיפור שונה לדעתי מדובר בשחקן טוב מתיאודוסיץ' שהיתרון העיקרי שלו זה אופי של מנהיג + הגנה טובה. גם הוא קלע טוב וחודר לא רע.

תאודוסיץ' הוא שחקן שכולנו ראינו ביותר מהזדמנות אחת, גם באול', גם בצסקא וגם בנבחרת סרביה.
על קליעה נחמדה לא מקבלים את הסכומים שהוא מקבל.

כמעט אף שחקן באירופה היום לא מושלם, וגם תאודוסיץ' לא, אבל הוא ביי פאר, הכדורסלן הכי טוב שהשם שלו יעלה באיזשהו מקום (פורום, אינטרנט או עיתון) בהקשר של מכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 08 יוני 2013, 22:42

jol9 כתב:
yellowaura כתב:

תאודוסיץ' הוא שחקן שכולנו ראינו ביותר מהזדמנות אחת, גם באול', גם בצסקא וגם בנבחרת סרביה.
על קליעה נחמדה לא מקבלים את הסכומים שהוא מקבל.

כמעט אף שחקן באירופה היום לא מושלם, וגם תאודוסיץ' לא, אבל הוא ביי פאר, הכדורסלן הכי טוב שהשם שלו יעלה באיזשהו מקום (פורום, אינטרנט או עיתון) בהקשר של מכבי.

מקאלב, אי ג'י פרייס.

אגב זה לא משנה אם הוא הכי טוב שיוזכר באירופה... אם זה מה יש באירופה אז צריך ללכת לארה"ב ולראות מה אפשר להביא משם.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 יוני 2013, 22:45

פרייס גדול מתאודוסיץ׳? באמת?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yellowaura » 08 יוני 2013, 23:10

LIAV10 כתב:פרייס גדול מתאודוסיץ׳? באמת?

7.7 נק' למשחק + 3.6 אס' למשחק+ 2 ריב' למשחק בנ.ב.א העונה. רק איבוד למשחק.
משחק שלו מלפני חודשים:
http://www.youtube.com/watch?v=6ii8c2zC-o0

לדעתי תיאודוסיץ' בנ.ב.א היה מציג סטטיסטיקות נחותות יותר.
אני חושב שהשוק האירופאי ריק וכל שחקן חצי נורמאלי באירופה נהיה שחקן של מעל ל- 2 מיליון דולר.

לדעתי אירופה נחלשה משמעותית.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 08 יוני 2013, 23:16

yellowaura כתב:

משחק שלו מלפני חודשים:

אני חושב שהשוק האירופאי ריק וכל שחקן חצי נורמאלי באירופה נהיה שחקן של מעל ל- 2 מיליון דולר.

ונתוני הNBA שווים למה בדיוק באירופה??
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 08 יוני 2013, 23:30

jol9 כתב:
yellowaura כתב:

משחק שלו מלפני חודשים:

ולמה נתוני אירופה שווים בנ.ב.א ?

איך אתם קובעים שתיאודוסיץ' יותר טוב מפרייס ?

זה ברור שמדובר בבחירה סובייקטיבית לגמרי.

פרייס לא שחקן זניח בנ.ב.א אלא שחקן ממוצע בליגה "קצת" יותר טובה מהיורוליג בנוסף הוא שחקן שהוביל קבוצת מכללות חזקה וזכה בפרסים ושבחים באתרי סקאוטרים.
היה גארד באותה קבוצה 3 שנים אינדיאנה (כנראה שהוא עשה שם משהו טוב אם החזיקו אותו).

אני אוהב אותו כי ראיתי אותו כמה פעמים בשנה האחרונה במכללות ואהבתי את מה שראיתי ואחרי זה שהוא היה באינדיאנה וקראתי עליו ראיתי תגובות טובות עליו.
את תיאודוסיץ' ראיתי ולא אהבתי.

מה שטוב בפרייס זה שהוא חצי קלעי חצי פוינט גארד. יכול להוביל את הכדור אבל לא איכפת לו להיות בסקנד ולגעת פחות בכדור. יש לו קליעה לשלוש אבל גם חוטף טוב ומגן חזק ויציב. תיאודוסיץ' אוהב את הכדור יותר מדי ולדעתי אם תיאודוסיץ' היה מכוון לכיוון SG היה עדיף לו.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 08 יוני 2013, 23:55

yellowaura כתב:
jol9 כתב:
yellowaura כתב:

משחק שלו מלפני חודשים:

ולמה נתוני אירופה שווים בנ.ב.א ?

איך אתם קובעים שתיאודוסיץ' יותר טוב מפרייס ?

זה ברור שמדובר בבחירה סובייקטיבית לגמרי.

פרייס לא שחקן זניח בנ.ב.א אלא שחקן ממוצע בליגה "קצת" יותר טובה מהיורוליג בנוסף הוא שחקן שהוביל קבוצת מכללות חזקה וזכה בפרסים ושבחים באתרי סקאוטרים.
היה גארד באותה קבוצה 3 שנים אינדיאנה (כנראה שהוא עשה שם משהו טוב אם החזיקו אותו).

אני אוהב אותו כי ראיתי אותו כמה פעמים בשנה האחרונה במכללות ואהבתי את מה שראיתי ואחרי זה שהוא היה באינדיאנה וקראתי עליו ראיתי תגובות טובות עליו.
את תיאודוסיץ' ראיתי ולא אהבתי.

מה שטוב בפרייס זה שהוא חצי קלעי חצי פוינט גארד. יכול להוביל את הכדור אבל לא איכפת לו להיות בסקנד ולגעת פחות בכדור. יש לו קליעה לשלוש אבל גם חוטף טוב ומגן חזק ויציב. תיאודוסיץ' אוהב את הכדור יותר מדי ולדעתי אם תיאודוסיץ' היה מכוון לכיוון SG היה עדיף לו.

מה אכפת לי מהNBA? מכבי משחקת בNBA?

פרייס הוא לא איזה כוכב שמגיע פתאום לאירופה. שחקן שיכול להצליח ויכול להיכשל בדיוק באותה המידה. תאודוסיץ' כבר שנים אחד הגארדים הטובים באירופה, באופן אובייקטיבי לחלוטין.

אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה הגיע שחקן מארה"ב לאירופה, וכבר בשנה הראשונה שלו הפך להיות להיט. פארקר הוא אולי האחרון שאני מצליח לזכור, בטח כל עוד מדברים
בשחקנים ברמות השכר של מכבי, ולא בכל מיני צ'ילדרסים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 יוני 2013, 00:11

מה אכפת למ מה נתוני אירופה שווים באן בי איי? אנחנו באירופה ולא שם.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 יוני 2013, 00:13

ואגב יוני, גם צ׳ילדרס היה כישלון ענק בעונה הראשונה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אדגר פו » 09 יוני 2013, 11:24

אפשר לחזור למציאות סוף סוף ובמציאות היקמן צפוי להישאר עם שכר משודרג, יש מצב שהוא בכלל הגארד הבכיר לשנה הבאה ? :)

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 44071.html
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי גל גל » 09 יוני 2013, 11:32

אדגר פו כתב:אפשר לחזור למציאות סוף סוף ובמציאות היקמן צפוי להישאר עם שכר משודרג, יש מצב שהוא בכלל הגארד הבכיר לשנה הבאה ? :)

איכס איכס איכס למה אבל? סתם שחקן ללא אינטילגנציית כדורסל פשוטה לא משהו בכלל שחקן אפור, עוד שנה מסריחה עומדת בפתח
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי אדגר פו » 09 יוני 2013, 14:01

אני מסכים בהחלט עם הכותב למעלה לגבי השוק האירופאי החצי מת, נשארו מעט מאוד כישרונות ולכן המחירים בהתאם. היקמן הוא כישרון יחסית מוגבל ולכן מחירו עדיין שפוי מבחינת מכבי ולכן מכבי כמובן תמהר לסגור איתו, חצי מיליון דולר זה כבר מתחיל להיות הממוצע של מכבי לגבי שחקן זר היום.
כמובן שאני קצת ציני לגבי הזריזות של מכבי בעניין היקמן, אבל די צפוי במכבי של היום.

אני חושב שמכבי של פעם לא הייתה חושבת על כישרון כמו היקמן כשחקן זר בכיר, היום זה די טריויאלי כנראה.

מישהוא הזכיר לי לא מזמן איזה שחקנים שיחקו פעם באירופה , מקבץ שמות מקרי - שוגר ריי ריצ'רדסון, דארן דיי, דרל דאוקינס ( בייבי גורילה ), מיצ'ל,
וויליאמס, בודירוגה, דנילוביץ, גאליס, פטרוביץ', סאבוניס, סאביץ', פרסוביץ,, ג'ורג'ביץ, קוקוץ', ראדג'ה, שישקאוסקאס, ריגודו, טאבאק, לנגדון , סמודיש, פארקר, שאראס ופאלוקאס בשיאם, וויצ'יץ', וולטר ברי, לי ג'ונסון, מגי, מיקי, ג'מצ'י, ריבה, פיטיס, פרסוביץ, מיקל תומסון וזה ממשיך עוד לא מעט.

כל כך אפור באירופה היום ועוד יותר אפור במכבי.

בעצם זה די מתחבר לי למה שאמר רודמן על הנ.ב.א של היום. ( גם אם קצת הגזים ).
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי rc4991 » 09 יוני 2013, 14:20

אדגר פו כתב:אפשר לחזור למציאות סוף סוף ובמציאות היקמן צפוי להישאר עם שכר משודרג, יש מצב שהוא בכלל הגארד הבכיר לשנה הבאה ? :)

חלאס כבר עם ההנהלה הזאת :thumbdown
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 09 יוני 2013, 14:27

rc4991 כתב:

חלאס כבר עם ההנהלה הזאת :thumbdown

בוא נהיה הוגנים, ידידי, לפחות לפי הפרסום הזה גם הצוות המקצועי רוצה אותו.

אתה תמיד יכול להניח שהוא רוצה אותו לתפקיד פחות מרכזי ואולי רוצים לחסוך על שחקן מוביל יקר, אבל קשה לסמוך על זה במכבי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי er79 » 09 יוני 2013, 14:54

הוארטס זה שחקן שאני יכול לחיות איתו. אם בארסה מחליפה אותו בתאודוסיץ היא עושה טעות. יכול אולי גם לבוא על תקן ישראלי אם אני לא טועה. לא קלעי גדול אבל נראה לי שקצת טוב יותר מג׳קסון. מנהל משחק מצוין. אגב, אם אפס רוצים אותו, מעניין מה זה אומר על מצבם של פרמאר ולוקאס גורדון.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־15 אורחים