אשכול המלפפונים הדנדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים הדנדש

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 יוני 2013, 18:25

jol9 כתב:זה נשמע הגיוני אבל הרבה יותר נוח פשוט להכפיל פי 2 את הנטו של הישראלים ואצל הזרים לעשות את החישוה רק עבור בעלי השכר
הגבוה.
זה ייתן לך הערכה סבירה ביותר.

אם כבר "שברתי את הראש" בשביל למצוא את הנתונים עדיף כבר להשתמש בהם :)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 10 יוני 2013, 18:28

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:זה נשמע הגיוני אבל הרבה יותר נוח פשוט להכפיל פי 2 את הנטו של הישראלים ואצל הזרים לעשות את החישוה רק עבור בעלי השכר
הגבוה.
זה ייתן לך הערכה סבירה ביותר.

אם כבר "שברתי את הראש" בשביל למצוא את הנתונים עדיף כבר להשתמש בהם :)

סבבה... :grin
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 10 יוני 2013, 18:42

גרינוולד הוא עיתונאי דוחה וחצי מהכתבות שלו הן שקרים.
זה לא משנה כמובן את העובדה שפדרמן הוא בעלים חרא ומי שהולך לחדש מנוי עכשיו הוא טיפש, לדעתי.
שחף

הודעהעל ידי מקובי » 10 יוני 2013, 19:01

גרינוולד חבר שלי, אבל כבר בפסקה הראשונה נראה שהוא לא יודע על מה הוא מדבר.
לא חושב שיש מישהו במכבי שחושב ברצינות שעדיף לאבד אליפות כדי לשחרר את בלאט.

ושחף- זכותך לחשוב שפדרמן הוא בעלים חרא, אתה לא יכול לקרוא כאן לאנשים שחושבים אחרת ממך טיפשים.

זה כמו שאני אתחיל לקלל אותך ובסוף ארשום לדעתי... יופי באמת.
מקובי

הודעהעל ידי שחף » 10 יוני 2013, 19:04

סליחה- מי שהולך לחדש מנוי על סמך סיפורי סבתא בסגנון "מרסיליניו מועמד למכבי" "דני פדרמן דיבר עם ספאנוליס בטלפון והוא טרק לו באמצע" הוא טיפש
שחף

הודעהעל ידי אדגר פו » 10 יוני 2013, 19:10

מקובי כתב:גרינוולד חבר שלי, אבל כבר בפסקה הראשונה נראה שהוא לא יודע על מה הוא מדבר.
לא חושב שיש מישהו במכבי שחושב ברצינות שעדיף לאבד אליפות כדי לשחרר את בלאט.

ושחף- זכותך לחשוב שפדרמן הוא בעלים חרא, אתה לא יכול לקרוא כאן לאנשים שחושבים אחרת ממך טיפשים.

זה כמו שאני אתחיל לקלל אותך ובסוף ארשום לדעתי... יופי באמת.

אני דווקא יכול לחשוב על איזה אחד שכן מסוגל לסוג כזה של מקויאווליזם מחשבתי .
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 10 יוני 2013, 19:18

שחף כתב:סליחה- מי שהולך לחדש מנוי על סמך סיפורי סבתא בסגנון "מרסיליניו מועמד למכבי" "דני פדרמן דיבר עם ספאנוליס בטלפון והוא טרק לו באמצע" הוא טיפש

לשם שינוי אני אסכים עם קובי כאן.
אין קשר בין חידוש המנוי לטיפשות... ממש שום קשר.

זה כמו לקרוא לכל אוהדי נבחרת ישראל בכדורגל טיפשים, רק כי הם קונים כרטיס למשחק כשברור שבכל מקרה הם לא ייעלו.

זה לא שקובי יושב לעצמו וחושב - אני אשקיע עכשיו 3000 ש"ח, וזה בטוח יעזור לקבוצה לקנות שחקני רכש טובים יותר... זה לא המצב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 10 יוני 2013, 19:20

אני לא דיברתי פה על קובי,שממה שהבנתי יחדש מנוי גם אם אלישי כדיר, קוז'יקרו ואבי בן שימול ישחקו בחמישייה שלנו בשנה הבאה, אלא על כאלה שאוכלים את השטויות שפדרמן מספר ועל סמך זה מחדשים מנוי.
כמו שאור רשם פה בת'רד אחר, אפשר להתפשר גם על פראייר, אם זה נשמע לך יותר טוב.
שחף

הודעהעל ידי קובי » 10 יוני 2013, 19:24

שחף, שורה תחתונה - אתה לא באמת מבין מה זה להיות אוהד של קבוצת ספורט. מבחינתך, אם מכבי יורדת ליגה, האוהדים צריכים לשרוף ת'מועדון.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי שחף » 10 יוני 2013, 19:27

מבחינתי אם האוהדים משלמים כל שנה יותר כסף על מנוי וכל שנה הבעלים חוסכים יותר כסף, אז חבל על הכסף של האוהדים ואולי אם הם לא יקנו מנוי לבעלים יתחיל להיות אכפת.
אין בעיה עם עונות פחות טובות. יש לי בעיה שהבעלים לא עושים שום מאמץ לא בבניית הקבוצה ולא בחיזוק שלה וכמובן גם לא מודים בטעויות שלהם.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 10 יוני 2013, 19:29

שחף כתב:אני לא דיברתי פה על קובי,שממה שהבנתי יחדש מנוי גם אם אלישי כדיר, קוז'יקרו ואבי בן שימול ישחקו בחמישייה שלנו בשנה הבאה, אלא על כאלה שאוכלים את השטויות שפדרמן מספר ועל סמך זה מחדשים מנוי.
כמו שאור רשם פה בת'רד אחר, אפשר להתפשר גם על פראייר, אם זה נשמע לך יותר טוב.

אוקיי. בוא נסכים שזכותו של כל אחד לעשות מה שהוא רוצה עם הכסף שלו. אנחנו צריכים לקוות שההנהלה תבין שהיא חייבת לעשות עבודה טובה יותר בעונה ובעונות הבאות.

אני למשל מעדיף לטוס לחופשה משפחתית בחו"ל מאשר לקנות סלון חדש, ולא מעט פעמים במשפחה המורחבת לא ממש מבינים למה צריך "להיסחב" עם תינוקת לחו"ל, ולמה לא מספיק
לנסוע לאילת... לך תסביר להם...

אז אותו הדבר כאן. עבור חלק מהמנויים מדובר במפגש עם חברים והוצאת אנרגיות, עבור חלק אחר זה כל הקטע של לעודד ולשיר כל המשחק, ויש עוד ועוד.
אני לא חושב שיש יותר מדי אוהדים כאלה שממש יושבים ומצפים לראות את מי יחתימו ואז מחדשים. מקסימום מבטלים לעונה הבאה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 10 יוני 2013, 19:31

שחף, מה שאתה לא מבין הוא שאוהדים לא מחדשים מנוי בגלל שהווארטאס יחתום או לא יחתום בקבוצה. אפשר לחשוב אמרת פה ספאנוליס.
ועוד משהו שאתה לא מבין - אתה לא החכם היחיד בדורינו. אנשים יודעים שמכבי לא מביאים שמות גדולים. זה לא חדש.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי rc4991 » 10 יוני 2013, 19:44

אתם באמת הורגים אותי עם ההודעות האלה
אתם לא מבינים שלפדרמן לא אכפת מה אתם חושבים כל עוד הוא לא נפגע כלכלית?
מה לעשות שצריך לעשות צעדים חריגים וכואבים(כן,קשה לוותר על מנוי,להפגין נגד ההנהלה וכו' אבל חייבים לעשות את זה)כדי שהמדיניות תשתנה?
קובי,יש הבדל בין זה שהקבוצה שלך תתן עונה רעה לבין זה שמלכתחילה בונים קבוצה רעה ועל זה בדיוק הכעס
יוני,"מקסימום מבטלים (את המנוי) בעונה הבאה"??? הרי זה לא הקיץ הראשון שמכבי בונה קבוצה רעה וזה התחיל כבר לפני כמה שנים(ממתי שבלאט הגיע ופדרמן השתלט על הקבוצה לגמרי)
הייתי מבין אותך ואפילו את ההנהלה אם היה מדובר בנפילה חד פעמית אבל מדובר פה במשהו שקורה כבר כמה שנים ואפילו הפך למדיניות של המועדון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 10 יוני 2013, 20:08

rc4991 כתב:אתם באמת הורגים אותי עם ההודעות האלה
מה לעשות שצריך לעשות צעדים חריגים וכואבים(כן,קשה לוותר על מנוי,להפגין נגד ההנהלה וכו' אבל חייבים לעשות את זה)כדי שהמדיניות תשתנה?
קובי,יש הבדל בין זה שהקבוצה שלך תתן עונה רעה לבין זה שמלכתחילה בונים קבוצה רעה ועל זה בדיוק הכעס
יוני,"מקסימום מבטלים (את המנוי) בעונה הבאה"??? הרי זה לא הקיץ הראשון שמכבי בונה קבוצה רעה וזה התחיל כבר לפני כמה שנים(ממתי שבלאט הגיע ופדרמן השתלט על הקבוצה לגמרי)
הייתי מבין אותך ואפילו את ההנהלה אם היה מדובר בנפילה חד פעמית אבל מדובר פה במשהו שקורה כבר כמה שנים ואפילו הפך למדיניות של המועדון

אותי לימדו שצריך להיות שם שקשה.
אני אישית מעודד יותר חזק דווקא שאנחנו בפיגור...

מאז שבלאט הגיע הגענו לגמר, היינו רחוקים סל מפיינל פור והגענו לטופ 8. כישלון קולסואלי עצום.
מקובי

הודעהעל ידי אדגר פו » 10 יוני 2013, 20:13

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
ערב משחק גמר הפלייאוף מצויים חלק מאנשי מכבי תל אביב בדילמה מוסרית: האם לייחל לזכייה באליפות, או שמא להפסד - שאולי יחיש עזיבתו של דיוויד בלאט?

עד כדי כך התקלקלה מערכת היחסים, שישנם כאלו שמוכנים לשקול ברצינות את הדיל הזה: הפסד אליפות תמורת פרידה מהמאמן.

האלטרנטיבה לבלאט כבר מוכנה: קוראים לה גיא גודס. גודס קיבל כבר מזמן הבטחה מראשי המועדון שייכנס לנעליו של בלאט, לכשזה יעזוב.

כשזה מגיע להשוואת ארנקים, מה לעשות, לצסק"א ולברצלונה ולריאל מדריד ולטורקיות יש יותר גדול.

זאת אומרת, לא בדיוק; לפדרמנים ולרקנאטים, מחוזקים בבעלים החדשים דיץ ואשכנזי, יש די כסף פרטי. הם פשוט לא מוכנים לבזבז יותר מדי ממנו.

יהיו עוזבים רבים. פלאניניץ' בחוץ, גם קיינר-מדלי (מכבי תצטרך לפצות אותו בסכום מסוים, כי הוא חתום לעונה נוספת), גם דיוויד לוגאן, גם מורן רוט. פניני, לנדסברג וג'יימס יישארו. סימני השאלה סובבים את ריקי היקמן, ליאור אליהו, יוגב אוחיון ודווין סמית'.

במכבי מפעילים לחצים כבדים על בלו, שיחזור (גם ישירות וגם באמצעות סוכנו סטיבן היומן).

בלאט ממשיך לרצות את ריצ'י הנדריקס, אקס מיתולוגי נוסף, שביקר בישראל במהלך סדרת רבע-הגמר מול ריאל (ואפילו נפגש עם אנשי מכבי). אם בלאט נשאר, קיים סיכוי סביר בהחלט שהנדריקס יהיה שחקן הפנים הנוסף לצד ג'יימס.

זה משאיר למכבי מקום לשני זרים נוספים בעמדות הגארד, בהנחה שהיקמן נשאר. רכז זר צפוי להגיע, כי גם במכבי מבינים שהיקמן הוא הרבה דברים, אבל לא פוינט-גארד אמיתי. זה אולי יהיה מייק גרין, הרכז המצוין של וארזה

מכבי כבר הייתה מוכנה לשדרג את סמית' לכיוון 850,000 דולר נטו בעונה. כעת המחיר עלה: בקבוצות אחרות באירופה הוא יכול להרוויח לפחות מיליון יורו, לא דולר.

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2649898

כל פיסקה ופיסקה מדכא יותר ויותר...

:)

הקיץ רק התחיל, תמיד אפשר להיות מדוכאים יותר. אותי יותר מדכא היום כשאין גלידה במקרר, זה כנראה הגיל.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 יוני 2013, 20:18

אדגר פו כתב:
felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
ערב משחק גמר הפלייאוף מצויים חלק מאנשי מכבי תל אביב בדילמה מוסרית: האם לייחל לזכייה באליפות, או שמא להפסד - שאולי יחיש עזיבתו של דיוויד בלאט?

עד כדי כך התקלקלה מערכת היחסים, שישנם כאלו שמוכנים לשקול ברצינות את הדיל הזה: הפסד אליפות תמורת פרידה מהמאמן.

האלטרנטיבה לבלאט כבר מוכנה: קוראים לה גיא גודס. גודס קיבל כבר מזמן הבטחה מראשי המועדון שייכנס לנעליו של בלאט, לכשזה יעזוב.

כשזה מגיע להשוואת ארנקים, מה לעשות, לצסק"א ולברצלונה ולריאל מדריד ולטורקיות יש יותר גדול.

זאת אומרת, לא בדיוק; לפדרמנים ולרקנאטים, מחוזקים בבעלים החדשים דיץ ואשכנזי, יש די כסף פרטי. הם פשוט לא מוכנים לבזבז יותר מדי ממנו.

יהיו עוזבים רבים. פלאניניץ' בחוץ, גם קיינר-מדלי (מכבי תצטרך לפצות אותו בסכום מסוים, כי הוא חתום לעונה נוספת), גם דיוויד לוגאן, גם מורן רוט. פניני, לנדסברג וג'יימס יישארו. סימני השאלה סובבים את ריקי היקמן, ליאור אליהו, יוגב אוחיון ודווין סמית'.

במכבי מפעילים לחצים כבדים על בלו, שיחזור (גם ישירות וגם באמצעות סוכנו סטיבן היומן).

בלאט ממשיך לרצות את ריצ'י הנדריקס, אקס מיתולוגי נוסף, שביקר בישראל במהלך סדרת רבע-הגמר מול ריאל (ואפילו נפגש עם אנשי מכבי). אם בלאט נשאר, קיים סיכוי סביר בהחלט שהנדריקס יהיה שחקן הפנים הנוסף לצד ג'יימס.

זה משאיר למכבי מקום לשני זרים נוספים בעמדות הגארד, בהנחה שהיקמן נשאר. רכז זר צפוי להגיע, כי גם במכבי מבינים שהיקמן הוא הרבה דברים, אבל לא פוינט-גארד אמיתי. זה אולי יהיה מייק גרין, הרכז המצוין של וארזה

מכבי כבר הייתה מוכנה לשדרג את סמית' לכיוון 850,000 דולר נטו בעונה. כעת המחיר עלה: בקבוצות אחרות באירופה הוא יכול להרוויח לפחות מיליון יורו, לא דולר.

הקיץ רק התחיל, תמיד אפשר להיות מדוכאים יותר. אותי יותר מדכא היום כשאין גלידה במקרר, זה כנראה הגיל.

יש קרטיב לימון אם בא לך

האמת שיש גם קרטיב אננס אבל אני לא שונאת אותך אז אני לא אעשה לך את זה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 יוני 2013, 20:19

מקובי כתב:

מאז שבלאט הגיע הגענו לגמר, היינו רחוקים סל מפיינל פור והגענו לטופ 8. כישלון קולסואלי עצום.

אבל זה לא שבנו קבוצה טובה שמשום מה מתקשה ואז אני בהחלט איתך בנושא.את ההחתמה של מדלי למשל אני לא מבקר(חות מאולי את העובדה שהביאו עוד שחקן יקר לעמדה יקרה גם ככה)כי הוא באמת נחשב להחתמה טובה אבל משום מה נראה איום(לא ראית אותי אף פעם מבקר את ההנהלה על שהביאה את מדלי)
אבל אנחנו מדברים פה על קבוצה שנבנתה מראש בידיעה שהיא תהיה גרועה ולא בפעם הראשונה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 10 יוני 2013, 20:31

rc4991 כתב:
מקובי כתב:

אבל זה לא שבנו קבוצה טובה שמשום מה מתקשה ואז אני בהחלט איתך בנושא.את ההחתמה של מדלי למשל אני לא מבקר(חות מאולי את העובדה שהביאו עוד שחקן יקר לעמדה יקרה גם ככה)כי הוא באמת נחשב להחתמה טובה אבל משום מה נראה איום(לא ראית אותי אף פעם מבקר את ההנהלה על שהביאה את מדלי)
אבל אנחנו מדברים פה על קבוצה שנבנתה מראש בידיעה שהיא תהיה גרועה ולא בפעם הראשונה

מסכים שבניית הקבוצה לא היתה טובה הקיץ בלשון המעטה.
היו אמנם המון אילוצים (חצי קבוצה עזבה) אבל מכבי לא הגיבה לזה טוב. נקודה.

הבעיה העיקרית לדעתי היתה שלא הביאו כוכב או שניים להישען עליו, כך שמצאנו את עצמנו עם יותר מדי שחקנים משלימים.
מדלי על הנייר סבבה, שראמדיני על הנייר סבבה. היקמן מציאה מהסוג שמכבי אוהבת (לדעתי נתן עונה בסדר+ אגב וליד "סטאר" היה נותן יותר), סמית' וג'יימס בסדר. אבל חסר את השחקנים שיעשו את ההבדל בין הטופ 8 לפיינל פור וזה מה שהיה חסר לנו לטעמי (נניח סופו וגארד טוב ע"ח פופס ולוגאן\היקמן)

לפי הפרסומים נראה שמכבי למדה והיא כן מנסה להביא "סטאר" אחד לפחות.

על טעויות כאלה לצאת בחרם מנויים?
מקובי

הודעהעל ידי אדגר פו » 10 יוני 2013, 20:42

Holiday_Armadillo כתב:
אדגר פו כתב:
felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

יש קרטיב לימון אם בא לך

האמת שיש גם קרטיב אננס אבל אני לא שונאת אותך אז אני לא אעשה לך את זה

חמודה את.

תתפלאי אבל אני דווקא מחבב קרטיב אננס, פעם אהבתי יותר את הלימון.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 יוני 2013, 20:52

מה הבעיה עם קרטיב אננס?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים