MTA2311 כתב:לנדסברג הוא sg( גם אמר את זה בעצמו), אז מהבחינה הזאת לא צריכה להיות בעיה.
אני הייתי משאיל אותו לאיזה קבוצה אירופאית. לא חושב שיש לו מקום במכבי כרגע.
אוקיי... כמו שאמרת... אין לו מה לחפש במכבי כרגע.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:לנדסברג הוא sg( גם אמר את זה בעצמו), אז מהבחינה הזאת לא צריכה להיות בעיה.
אני הייתי משאיל אותו לאיזה קבוצה אירופאית. לא חושב שיש לו מקום במכבי כרגע.
Chen כתב:הייתם רוצים את patty mills כרכז? מרוויח מיליון דולר בNBA, מסיים חוזה.. יכול להיות מטורף באירופה וראינו את זה באולימפיאדה... השאלה מה הביקוש שלו בNBA וכמה כסף הוא ירצה באירופה..
יש גם את סבסטיאן טלפייר שמסיים חוזה שיכול להיות רכז נחמד..
Chen כתב:הייתם רוצים את patty mills כרכז? מרוויח מיליון דולר בNBA, מסיים חוזה.. יכול להיות מטורף באירופה וראינו את זה באולימפיאדה... השאלה מה הביקוש שלו בNBA וכמה כסף הוא ירצה באירופה..
Chen כתב:http://en.wikipedia.org/wiki/Jonny_Flynn
שחקן חופשי... אהוב כאן בפורום.
rc4991 כתב:Chen כתב:הייתם רוצים את patty mills כרכז? מרוויח מיליון דולר בNBA, מסיים חוזה.. יכול להיות מטורף באירופה וראינו את זה באולימפיאדה... השאלה מה הביקוש שלו בNBA וכמה כסף הוא ירצה באירופה..
מילס שחקן נהדר אבל לא רכז,מזכיר מאוד את מקאלב וכנראה גם טוב ממנו
את טלפייר אני לא מכיר
rc4991 כתב:Chen כתב:הייתם רוצים את patty mills כרכז? מרוויח מיליון דולר בNBA, מסיים חוזה.. יכול להיות מטורף באירופה וראינו את זה באולימפיאדה... השאלה מה הביקוש שלו בNBA וכמה כסף הוא ירצה באירופה..
את טלפייר אני לא מכיר
yellowaura כתב:rc4991 כתב:Chen כתב:הייתם רוצים את patty mills כרכז? מרוויח מיליון דולר בNBA, מסיים חוזה.. יכול להיות מטורף באירופה וראינו את זה באולימפיאדה... השאלה מה הביקוש שלו בNBA וכמה כסף הוא ירצה באירופה..
את טלפייר אני לא מכיר
טלפייר שחקן זריז עם IQ כדורסל נמוך ממה שאני זוכר אותו.
אני עדיין בעד שון ליווניגסטון. נראה שהוא התאושש חלקית מהפציעה הקשה.
http://www.nba.com/playerfile/shaun_livingston/
פוינט גארד גבוה עם ראיית משחק טובה ויכולת מסירה. הבעיה שלו היא שאין לו קליעה לשלוש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־29 אורחים