קובי כתב:אגב, יש כאן מישהו שבעד מיאמי בסדרה הזאת ?
אני, רק בגלל שאני מאוד אוהב את לברון ג'יימס ולא מחבב במיוחד את הספרס.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:אגב, יש כאן מישהו שבעד מיאמי בסדרה הזאת ?
שמואל1 כתב:קובי כתב:אגב, יש כאן מישהו שבעד מיאמי בסדרה הזאת ?
אני, רק בגלל שאני מאוד אוהב את לברון ג'יימס ולא מחבב במיוחד את הספרס.
שמואל1 כתב:ג'ייסון קיד מונה למאמן הברוקלין נטס. יהיה מעניין לראות אותו על הקווים.
אדגר פו כתב:איך אני יודע שמיאמי ניצחה ? מישה לא כותב כאן פוסט אחרי המשחק.![]()
אבל ברצינות, מה הקטע עם וויד ? פעם הוא וויד שמזכיר את השחקן של פעם, פעם הוא שחקן כמעט גמור. מה בדיוק הקטע שלו ? אני מודה שלא עקבתי ממש אחרי המשחקים.
LIAV10 כתב:אגב, גם הפעם הייתה ללברון חסימה מדהימה, הפעם הקורבן היה טימי.
אלמוג כתב:LIAV10 כתב:אגב, גם הפעם הייתה ללברון חסימה מדהימה, הפעם הקורבן היה טימי.
אלמוג כתב:LIAV10 כתב:אגב, גם הפעם הייתה ללברון חסימה מדהימה, הפעם הקורבן היה טימי.
MaccabiTA כתב:אלמוג כתב:LIAV10 כתב:אגב, גם הפעם הייתה ללברון חסימה מדהימה, הפעם הקורבן היה טימי.
הוא הדבר הראשון שעולה לי בראש כל פעם ששימי ריגר אומר טימי.
סוף סוף אני אזכה לראות משחק שלם (ולא בשידור חוזר) מהסדרה הזאת בראשון.. למה הגימלים היו חייבים להגמר לפני סדרת הגמר?!
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:אלמוג כתב:LIAV10 כתב:אגב, גם הפעם הייתה ללברון חסימה מדהימה, הפעם הקורבן היה טימי.
סוף סוף אני אזכה לראות משחק שלם (ולא בשידור חוזר) מהסדרה הזאת בראשון.. למה הגימלים היו חייבים להגמר לפני סדרת הגמר?!
המאורע לא שווה איזה יומיים-שלושה חופש?
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:אלמוג כתב:LIAV10 כתב:אגב, גם הפעם הייתה ללברון חסימה מדהימה, הפעם הקורבן היה טימי.
המאורע לא שווה איזה יומיים-שלושה חופש?
ניסיתי לדבר עם המ"מ.. משום מה היא לא הבינה את החשיבות
MTA2311 כתב:אני שונא אותך.
MaccabiTA כתב:מצד שני אחרי 3 חודשים כמעט בר"ם 2 בקשה כזאת ראויה לכאפה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים