המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:Asf כתב:כל הכבוד לגל מקל שלוקח לנו כבר פעמיים אליפות וכשחקן מפתח.
אני מבינה שכולנו מתוסכלים, נגעלים ועצובים מכל העונה המסריחה הזאת ואיבוד האליפות אבל בואו לא נגזים עם ה''פרגונים'' ליריבים, אוקיי?
MTA2311 כתב:מעניין כמה עמודים יעברו עד שנראה פה את מילת הביקורת הראשונה על בלאט, ועל הכדורסל הבזיוני שהקבוצה שלו הציגה היום, מול קוז'יקרו, צ'וברביץ', קורי קאר והסנטר הזר שלהם שאף פעם לא באמת ידעתי איך קוראים לו.
בסדר, זה רק משחק אחד, ובסדר פדרמן בנה פה קבוצה מזעזעת, אבל אין פה שום חלק לבלאט? באמת?
אדגר פו כתב:Holiday_Armadillo כתב:Asf כתב:כל הכבוד לגל מקל שלוקח לנו כבר פעמיים אליפות וכשחקן מפתח.
אני מבינה שכולנו מתוסכלים, נגעלים ועצובים מכל העונה המסריחה הזאת ואיבוד האליפות אבל בואו לא נגזים עם ה''פרגונים'' ליריבים, אוקיי?
זה כואב אבל צריך להיות הוגנים, מקל היום הוא הרכז הכי טוב בארץ ולא סתם הוא מקבל זימונים למחנות בארה"ב.
הדגש הוא על רכז כי הוא רכז אולד סקול, מה שאוחיון לא יהיה אף פעם.
ankram כתב:ולמה שירצה? לגמור כמו רוט?
MTA2311 כתב:מעניין כמה עמודים יעברו עד שנראה פה את מילת הביקורת הראשונה על בלאט, ועל הכדורסל הבזיוני שהקבוצה שלו הציגה היום, מול קוז'יקרו, צ'וברביץ', קורי קאר והסנטר הזר שלהם שאף פעם לא באמת ידעתי איך קוראים לו.
בסדר, זה רק משחק אחד, ובסדר פדרמן בנה פה קבוצה מזעזעת, אבל אין פה שום חלק לבלאט? באמת?
Holiday_Armadillo כתב:ankram כתב:ולמה שירצה? לגמור כמו רוט?
זה שונה מרוט
אל תשכח שהוא גדל בשער 5
הוא לא אוהב את המועדון(ואני לא מצפה שיהיה מכביסט, ממש לא)אז לא צריך
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ankram כתב:ולמה שירצה? לגמור כמו רוט?
זה שונה מרוט
אל תשכח שהוא גדל בשער 5
הוא לא אוהב את המועדון(ואני לא מצפה שיהיה מכביסט, ממש לא)אז לא צריך
גם יוגב לא אוהב את המועדון.
גם ערן זהבי גדל בשער 5.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:מעניין כמה עמודים יעברו עד שנראה פה את מילת הביקורת הראשונה על בלאט, ועל הכדורסל הבזיוני שהקבוצה שלו הציגה היום, מול קוז'יקרו, צ'וברביץ', קורי קאר והסנטר הזר שלהם שאף פעם לא באמת ידעתי איך קוראים לו.
צודק.
ניהול משחק רע, ועונה רעה בכללי, אבל באופן טבעי הכעס מתנקז כלפי האשמים העיקריים.
מכביסט28 כתב:תתכוננו לעוד כותרת במהלך שבוע הבא: פט קאלאת׳ס חתם במכבי.
אני מקווה שגם גרינברג יבוא. ה כ ל עדיף על גודס...
Holiday_Armadillo כתב:מישהו מוכן להסביר לי למה זה כותרת ראשית בוואלה ו-YNET? זה היה קורה אם מכבי היו זוכים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־29 אורחים