גמר ליגת ווינר: חיפה נגד מכבי - חמישי, 21:00, ספורט5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גמר ליגת ווינר: חיפה נגד מכבי - חמישי, 21:00, ספורט5

הודעהעל ידי קובי » 14 יוני 2013, 12:56

yzafrir כתב:
קובי כתב:
yzafrir כתב:
קובי כתב:
er79 כתב:הכתובת הייתה על הקיר זמן רב, במיוחד לאחר ה-3:0 המביש מול ריאל. יש לנו את הקבוצה העלובה ביותר בעשור האחרון, יותר עלובה מהקבוצה של ארויו, שלפחות לקחה אליפות. וזה מגיע לך, אדון פדרמן. אתה והקמצנות המסריחה שלך עליתם לנו באליפות.
ידעתי מדוע אני חושש מהמשחק. פשוט חשתי את זה לצערי. לא הפסדנו לחיפה כל העונה, ידעתי שנפסיד להם לפחות פעם אחת.
אנשים פה התווכחו איתי שאוחיון עדיף על מקל. אני טענתי שמקל טוב יותר. והיום הוכח שזה נכון. אנשים פה התווכחו איתי שדאנקן עדיף על קלאתיס. גם היום הוכח שצדקתי. מכבי חייבת לעשות מהפכה ולהשקיע בשחקנים, אבל היא גם צריכה את השניים האלו. מקל תפר אותנו כבר פעמיים, הוא תמיד עושה לנו צרות. הבעיה היא שעכשיו אנחנו נצטרך לזחול על ארבע כדי לשכנע אותו לחזור. מכבי חייבת לחזור לקונספט שהיא פוחדת ממנו: שחקן על אחד ואולי שניים, ושחקנים משלימים ראויים סביבם. קלאתיס ומקל אמורים להיות שניים מהשחקנים המשלימים האלה, כשמקל יכול להיבנות כרכז העתיד של הקבוצה. הוא כבר הוכיח שהוא ווינר. אם הוא לא יתקבל למילווקי, נראה את פדרמן הטמבל מצליח להביא אותו. אני לא מאשים את בלאט. מי שמביא שחקנים בעלויות של ליגת יול"ב, יכול לבוא בטענות רק לעצמו. מקווה שהמסר הועבר. אני עצוב כרגע, אבל אני מקווה שהסטירה הזאת תעיר שם כמה מההנהלה.

זהו ? כבר הפכת את מקל לרכז העתיד של הקבוצה ? יש לי חדשות בשבילך - מקל לא שחקן טופ יורוליג, נקודה. אין שחקן ישראלי כזה היום והיחידים שיש להם אפסייד להיות קרובים לכך הם אליהו וכספי.
מלבד זאת, מקל היה במכבי וברח, כאשר ראה שהוא משחק "רק" בליגה.
גל מקל לא יהיה המושיע של מכבי, קח בחשבון.
וקח בחשבון עוד משהו - בשיטה בה מנצחים אליפות ב-40 דקות, גם עם קבוצה יותר טובה, לא תהיה לך ערובה לנצחון. ע"ע ניקולה, מוריס וביינום בקבוצה אחת.

זה נכון , מקל לא יהיה הרכז המוביל של מכבי אלא רכז מחליף בדיוק כמו שאוחיון היה צריך להיות...וגם קלאטיס צריך להיות 4 מחליף לליאור...הפעם האחרונה שהחתמו שחקן מקבוצה שלקחה לנו אליפות זה עבד לא רע (פארגו) .
הבעיה לא איזה ישראלים צריך להביא אלא את מי ליזרוק....לי די ברור שפניני צריך לומר יפה שלום ולקחת את הפיצויים שלו ולהתחפף . כך גם רוט , לאנדסברג (בהשאלה) ואוחיון (אם יהיו בעיות עם קובאן) ....

זה נחמד תמיד לקחת דוגמא אחת טובה (פארגו) ולהתעלם מכל השאר. את צ'סטר סימונס מחולון ה"אלופה" זוכר ?
אין כאן שום חוקיות ובעיניי, ואני טוחן את התקליט הזה כבר שנים, מכבי צריכה לכוון קצר ואיכותי. משמע, אין לקלאטיס, שחקן נחמד ותו לא, מקום בין השחקנים הזרים של מכבי לעונות הבאות.

קצר ואיכותי זה סיסמאות , תן שמות....
4 זרים טובים זה ממש לא מספיק ליורוליג , במיוחד שהישראלים ניראים כמו שהם ניראים ושחקן זר בינוני לטענתך כמו קלאטיס עושה להם בית ספר...
אם כבר 4 זרים איכותיים ועוד שני זרים בינוניים או כאלו שהם הימור זול שיכול להצליח... אבל סגל קצר לא יכול לעבוד במקרה של מכבי...
אגב , סימונס לדעתי זה פיספוס יחסית של מכבי כי הוא שחקן שהעונה במכבי הייתה הכי גרוע בקריירה שלו וגם די של הקבוצה עצמה . מאז הוא רק הצליח...מה שכן הוא לא היה הכוכב של חולון באותה עונה . טאקר היה השובר שיוויון בקבוצה הזאת...

זה לא סיסמאות, זו תפיסה. או שאתה מחלק את התקציב שלך על 7 זרים כולל פוטנציאל ל-2 חילופי זרים במהלך העונה, או שאתה מקצה את מירב התקציב ל-5 זרים.
בנוגע לישראלי, אני מסכים איתך ששוק הישראלים אפור ובינוני. מצד שני, יש חוק רוסי על הראש ואנחנו קבוצה ישראלית, כך שאין מנוס מלהחזיק כאן את הישראלים הטובים ביותר.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי toja27 » 14 יוני 2013, 13:17

קובי כתב:בוא נחזור שנייה לפרופורציות:
חיפה ניצחה את משחק האליפות היום, תוך כדי שגל מקל סחב על גבו את הקבוצה במחצית השנייה ובייחוד ברבע האחרון עם הרבה אחריות. חיפה הייתה טובה יותר במשחק, אחרי סידרה חלשה שלה מול אילת.
לא שמכבי שווה הרבה, אבל בטח שגם הקבוצה הזו, עם סגל שחקנים מהחלשים בשנים האחרונות, היא רמה אחת-שתיים מעל שאר הליגה, כולל חיפה ולראייה, חמשת הנצחונות השנה על חיפה + מאזן של 5-22 הרבה מעל השאר.
שיטת הפיינל פור והנוק אווט בשלבי חצי הגמר והגמר, והשנה רק בגמר, עובדת: מכבי מפסידה 3 אליפויות בשיטה הזו.

עם כל הכבוד, אני לא מכבד את האליפות הזו, מאחר והיא הוכרגעה בשיטה לא ספורטיבית לליגה. שיטה שמתאימה למפעל גביע.
הנהלת מכבי הייתה צריכה להיעמד על שתי רגליה האחוריות כנגד השיטה הזו, גם אם כתוצאה מכך היה צריך לפרוש מהליגה. אין לשיטה הזו תקדים בשום ליגה מקצוענית ביבשת והיא לא מקדמת שום דבר, מלבד חגיגה תקשורתית של שבוע. לראייה - מה קרה לחולון אחרי עונת האליפות.
על טעויות משלמים ועכשיו הקיץ בצהוב עומד להפוך להיסטריה, בגלל 40 דקות שהכריעו אליפות של עונה שלמה. פעם שמעון מזרחי קרא לזה הלחם והחמאה.

די להתבכיין.זה לא רק אם מכבי זכו באליפות או לא, זה איך שהקבוצה נראית ומשחקת. מה באמת היה מנחם אותך שמכבי הייתה זוכה באליפות אחרי היכולת הלא טובה שהיא הפגינה כל העונה? האם ה-וי הזה על האליפות עד כדי כך חשוב? או שמה שחשוב שהקבוצה תשחק כקבוצה שיהיה כיף לראות? קבוצה שהתקציב שלה גדול בהרבה מאלה של כל הקבוצות בליגה צריכה לדעת לנצח גם משחק אחד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יוני 2013, 22:26

יופי של כתבה וטוקבק 65 מדגיש בדיוק עד כמה העם הזה דפוק ואנאלפבית
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 44425.html

שלושה קטעים גדולים ומפורטים אבל ''לא הבאת תשובה מספקת''
אדיוטים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 16 יוני 2013, 04:08

טור פופוליסטי והזוי הזה מבית היוצר של אבנר קופל.
http://www.one.co.il/Article/218584.html
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 יוני 2013, 06:51

Mta_atic כתב:טור פופוליסטי והזוי הזה מבית היוצר של אבנר קופל.
http://www.one.co.il/Article/218584.html

תזכיר לי מי זה ומה תפקידו כיום?? :fuck
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־12 אורחים