המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:כבר חשבתי שיש עוד אנשים בפורום הזה שמתעניינים בסדרת הגמר, ואז אני נכנס ורואה חיילים מתוסכלים מדברים על גימלים
אדגר פו כתב:LIAV10 כתב:כבר חשבתי שיש עוד אנשים בפורום הזה שמתעניינים בסדרת הגמר, ואז אני נכנס ורואה חיילים מתוסכלים מדברים על גימלים
אני אוהד ואזרח מתוסכל, זה לא פחות מחייל מתוסכל. יש לי גם תסכול בנושא עדין, אב לא נציין אותו כאן .
בכל מקרה, אני חושב שאתה קצת פרונואידי בקשר ללברון, אני דווקא מכיר לא מעט שחושבים שהוא אחלה שחקן ושמיאמי יקחו את הגמר, אם כבר אתה שואל.
אני אפילו הייתי שם על זה כסף.
Asf כתב:טוב, לעוד מישהו נראה שמי שמנצחת במשחק הבא לוקחת את הסדרה?
LIAV10 כתב:היום סן אנטוניו זוכים באליפות.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:היום סן אנטוניו זוכים באליפות.
נסיון יפה, אבל לא
מיאמי לא הפסידה שני משחקים ברציפות
מכיוון שזה יגיע למשחק 7 וסן אנטוניו לא ינצחו משחק 7 במיאמי, אתה תוכל להמשיך עם נסיונות הנאחס שלך גם בשנה הבאה
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:היום סן אנטוניו זוכים באליפות.
נסיון יפה, אבל לא
מכיוון שזה יגיע למשחק 7 וסן אנטוניו לא ינצחו משחק 7 במיאמי, אתה תוכל להמשיך עם נסיונות הנאחס שלך גם בשנה הבאה
די נו, באמת.
זה יותר פטתי הנסיונות א-נאחס שלך, מאז שאמרת לי את זה פעם אחרונה מיאמי לא הובילו פעם אחת, נכון?
עכשיו יש מצב של לחץ אדיר, והספרס מוכנים להתפוצץ, זה יהיה המשחק של כל האקס פקטורים של הספרס, בונר, ניל וכמובן גרין.
פעם אחרונה שמיאמי חזרו בפיגור 3-2 למיאמי מטקסס את יודעת איך זה נגמר.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:היום סן אנטוניו זוכים באליפות.
נסיון יפה, אבל לא
די נו, באמת.
זה יותר פטתי הנסיונות א-נאחס שלך, מאז שאמרת לי את זה פעם אחרונה מיאמי לא הובילו פעם אחת, נכון?
עכשיו יש מצב של לחץ אדיר, והספרס מוכנים להתפוצץ, זה יהיה המשחק של כל האקס פקטורים של הספרס, בונר, ניל וכמובן גרין.
אני באמת לא מנסה לנאחס שום דבר, אני פשוט אומרת לך שאתה לא צריך לבזבז אנרגיות על ניחוס
מיאמי לא הפסידה שני משחקים ברציפות בפלייאוף הזה אז זה יקרה דווקא עכשיו? ועוד במיאמי? לא
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:היום סן אנטוניו זוכים באליפות.
נסיון יפה, אבל לא
די נו, באמת.
אני באמת לא מנסה לנאחס שום דבר, אני פשוט אומרת לך שאתה לא צריך לבזבז אנרגיות על ניחוס
מיאמי לא הפסידה שני משחקים ברציפות בפלייאוף הזה אז זה יקרה דווקא עכשיו? ועוד במיאמי? לא
כן!
לצערי...
(ואני חושב את זה בלב שלם, לא מנחס ולא משקר)
Holiday_Armadillo כתב:נכתב פה שניו אורלינס שינו את את השם?
מ''הצרעות'' הם הפכו להיות ''השקנאים''![]()
מהיום זה לא New Orleans Hornets, זה New Orleans Pelicans
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־21 אורחים