המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:תגידו מי כאן מוכן לתת למליניאק איזו כאפה מצלצלת בשמי??
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:תגידו מי כאן מוכן לתת למליניאק איזו כאפה מצלצלת בשמי??
בכללי אני, אבל מה קרה עכשיו?
felix_r כתב:נבחרת גרמניה פרסמה את הסגל הרחב ליורובאסקט.
נוביצקי וקיימן לא יגיעו (גם אולברכט מיוסטון לא), וזה נותן צ'אנס לישראל, שתשחק באותו הבית עם גרמניה (וגם צרפת, בריטניה, אוקראינה, בלגיה)
CYellow7 כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:תגידו מי כאן מוכן לתת למליניאק איזו כאפה מצלצלת בשמי??
טור אידיוטי נוסף בידיעות.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4394196,00.html
rc4991 כתב:CYellow7 כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:תגידו מי כאן מוכן לתת למליניאק איזו כאפה מצלצלת בשמי??
גועל נפש,הכל שקר מוחלט ועיוות המציאות
עפר כתב:rc4991 כתב:CYellow7 כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:תגידו מי כאן מוכן לתת למליניאק איזו כאפה מצלצלת בשמי??
גועל נפש,הכל שקר מוחלט ועיוות המציאות
הוא כותב כי יש מי שקורא. ככל שיקראו יותר וייתחסו יותר כך מבחינתו יהיה טוב.
תעשו כמוני, אני לא קורא אותו בכלל.
פעם קראתי ואז נראה לי שכל מה שהוא כותב מכוון לכיוון אחד בלבד - נגד מכבי. מאז אני לא קורא
Assaf M כתב:הקלות בה נכתבות כתבות שליליות על מכבי, סאגת גור שלף, ליאור אליהו, הסכסוך של בלאט עם ההנהלה...אבל מעניין שאף אחד לא כותב ולו מילה אחת על סיפור המס של ג'ף רוזן ומכבי חיפה.
בעלים שלא מגיע למשחק האליפות של קבוצתו כי הוא חושש להעצר. שום מילה, שום דבר.
CYellow7 כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:תגידו מי כאן מוכן לתת למליניאק איזו כאפה מצלצלת בשמי??
roy1000 כתב:Assaf M כתב:הקלות בה נכתבות כתבות שליליות על מכבי, סאגת גור שלף, ליאור אליהו, הסכסוך של בלאט עם ההנהלה...אבל מעניין שאף אחד לא כותב ולו מילה אחת על סיפור המס של ג'ף רוזן ומכבי חיפה.
אולי כי חיפה בפני עצמה לא מעניינת אף אחד? האמת שכל סיפור האליפות או לא אליפות זה לא כזה ביג דיל. החלק העצוב זה שהסגל שמעמידה מכבי הולך ונחלש משנה לשנה ולא נראה שזה עוד להשתנות. מבחינת סגל שחקנים נטו, אני לא בטוח שהסגל שמכבי העמידה של המגרש השנה היה טוב משמעותית מזה של חיפה או ירושלים.
שחקנים כמו ריקי היקמן ודווין סמית' הם לחלוטין יצירה של בלאט ואם תשים אותם תחת דרוקר, הם לא ייתנו תפוקה יותר טוב מפלס או פולן.
yzafrir כתב:roy1000 כתב:Assaf M כתב:הקלות בה נכתבות כתבות שליליות על מכבי, סאגת גור שלף, ליאור אליהו, הסכסוך של בלאט עם ההנהלה...אבל מעניין שאף אחד לא כותב ולו מילה אחת על סיפור המס של ג'ף רוזן ומכבי חיפה.
אולי כי חיפה בפני עצמה לא מעניינת אף אחד? האמת שכל סיפור האליפות או לא אליפות זה לא כזה ביג דיל. החלק העצוב זה שהסגל שמעמידה מכבי הולך ונחלש משנה לשנה ולא נראה שזה עוד להשתנות. מבחינת סגל שחקנים נטו, אני לא בטוח שהסגל שמכבי העמידה של המגרש השנה היה טוב משמעותית מזה של חיפה או ירושלים.
שחקנים כמו ריקי היקמן ודווין סמית' הם לחלוטין יצירה של בלאט ואם תשים אותם תחת דרוקר, הם לא ייתנו תפוקה יותר טוב מפלס או פולן.
לא יודע אם התכוונת , אבל החמאת לבלאט בזה שהוא מוציא יותר משחקנים מאשר מאמנים אחרים...אני מסכים עם זה...
חנו'ש כתב:yzafrir כתב:roy1000 כתב:Assaf M כתב:הקלות בה נכתבות כתבות שליליות על מכבי, סאגת גור שלף, ליאור אליהו, הסכסוך של בלאט עם ההנהלה...אבל מעניין שאף אחד לא כותב ולו מילה אחת על סיפור המס של ג'ף רוזן ומכבי חיפה.
לא יודע אם התכוונת , אבל החמאת לבלאט בזה שהוא מוציא יותר משחקנים מאשר מאמנים אחרים...אני מסכים עם זה...
זה חצי נכון, כי יש גם חצי של שחקנים שבלאו הוציא מהם פחות ממאמנים אחרים (שרמנדיני, מדלי, מאצ'באן, פאפא וכ'ו)
yzafrir כתב:שלא לדבר על מילאן שנתן עונה בינונית מאוד בתורקיה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים