LIAV10 כתב:הם ישחקו ביורוליג?
לא,הם נמצאים בירידה תלולה
יכול להיות שעוד כמה שנים הם גם לא יהיו ביורוקאפ
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:הם ישחקו ביורוליג?
מקאדו 3 כתב:
אותם מילים בדיוק נכתבו ביום שהוכרזה בזמנו מועמדותו וביום שהוחתם , הוא מתעייף אחרי 2 ד'ק , הגנה זוועתית , שמן , משוגע ובלה בלה בלה ... בסוף הוא נבחר לחמשיית העונה , אולי אני לא מעודכן אבל קרסטיץ בורוסיס או לורבק עומדים בתור ומתחננים שמכבי תיקח אותם ?
בסופו של דבר מדברים על אפשרויות ריאליות למכבי מודל 2013 ולא על פנטזיות וחלומות סופו בטווח המחירים של מכבי ( וגם זה לא בטוח ) והציוות שלו עם ג'יימס המשתפר פלאים ואולי טיוס יכול ליסגור את עמדה חמש בצורה טובה מאוד .
או שנקבל מקולקלים תומאסים ופלצניניצים למינהם זה עדיף נכון ?
rc4991 כתב:refael כתב:לפי ספורט 5 פלאניניץ' יושאל לציבונה של ספאחיה עונה הבאה.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 44745.html
טוב מאוד שהוא ישחק בקבוצה אקס יגוסלבית ועם מאמן שמאמין בו ורצה אותו
אני מאמין שהוא יכול להיות סנטר טוב בעתיד
jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:
אותם מילים בדיוק נכתבו ביום שהוכרזה בזמנו מועמדותו וביום שהוחתם , הוא מתעייף אחרי 2 ד'ק , הגנה זוועתית , שמן , משוגע ובלה בלה בלה ... בסוף הוא נבחר לחמשיית העונה , אולי אני לא מעודכן אבל קרסטיץ בורוסיס או לורבק עומדים בתור ומתחננים שמכבי תיקח אותם ?
בסופו של דבר מדברים על אפשרויות ריאליות למכבי מודל 2013 ולא על פנטזיות וחלומות סופו בטווח המחירים של מכבי ( וגם זה לא בטוח ) והציוות שלו עם ג'יימס המשתפר פלאים ואולי טיוס יכול ליסגור את עמדה חמש בצורה טובה מאוד .
אני חושב שאתה מתעלם מהמציאות. סופו הוא שחקן מצויין, כנראה גם היום, אבל הוא לא שחקן מתאים לכל מאמן ולכל שיטה.
בשיטת ההגנה של בלאט, סופו הוא חור הגנתי גדול, מה שגורם לו לתסכול, עבירות, עייפות ועצבנות כללית.
בנוסף, הסגל של מכבי לא מספיק אינטלגנטי (לפחות כרגע) בשביל להפיק מסופו עונה טובה.
דבר נוסף היא העונה הרעה מאוד שלו במכבי אחרי הראשונה המצויינת. הוא נפצע, וחזר, והיה רע מאוד, ולבסוף נזנח על הספסל.
jol9 כתב:התנין כתב:refael כתב:שחקן פחות טוב מסמית, שחקן שכן יכול לשים נקודות על הלוח בעיקר בעזרת שלשות אבל חוץ מזה לא הכי מצטיין בתחומים אחרים כמו ריבאונד הגנה אסיסיטים.
לא יכולים להרשות לעצמנו שחקן בעמדה 3 שידע לשים רק שלשות אנחנו צריכים שחקן הרבה יותר מגוון שידע לעזור בכל התחומים.
לדעתי הוא שחקן התקפי הרבה יותר טוב מסמית', שבעצמו לא מבריק בשום דבר, וחי גם על הקליעה מהשלוש.
סמית' שומר נהדר, ריבאונדר מצויין, חוסם מצויין, שחקן קבוצתי מאוד ושחקן שעושה הרבה עבודה שחורה.
מכבי לא תמצא סמול טוב ממנו, אלא אם תהמר ותפגע בול.
למרות זאת, אם הוא לא מסכים להצעה האחרונה של מכבי, אז צריך ללכת לכיוון אחר (בתנאי שהכסף ינותב לרכז מוביל).
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:
אני חושב שאתה מתעלם מהמציאות. סופו הוא שחקן מצויין, כנראה גם היום, אבל הוא לא שחקן מתאים לכל מאמן ולכל שיטה.
בשיטת ההגנה של בלאט, סופו הוא חור הגנתי גדול, מה שגורם לו לתסכול, עבירות, עייפות ועצבנות כללית.
בנוסף, הסגל של מכבי לא מספיק אינטלגנטי (לפחות כרגע) בשביל להפיק מסופו עונה טובה.
דבר נוסף היא העונה הרעה מאוד שלו במכבי אחרי הראשונה המצויינת. הוא נפצע, וחזר, והיה רע מאוד, ולבסוף נזנח על הספסל.
אני חושב שזאת בדיוק אחת הטעויות שנעשו כאן לגבי סופו וגרמה לכל התאוריות והנחות היסוד המוטעות.
העונה האחרונה של סופו במכבי לא רק שלא היתה עונה רעה שלו ואפילו לא עונה ממוצעת, אלא אחת העונות הטובות ביותר של סופו אי-פעם ביורוליג (טובה גם מזו בפאו).
בכלל, שתי העונות של סופו תחת בלאט היו מהטובות שהוא ידע.
בכל אופן, עונה בה סופו לא שומר, לא עוזר בריבאונד, מתעייף מהר ומפגין חוסר יציבות משווע - היא בסה"כ עונה ממוצעת עבור סופו. כך היו נראות רוב עונות היורוליג שלו וזאת בדיוק הבעיה איתו.
דוקא העונה הראשונה שלו תחת בלאט היא היוצאת מן הכלל שלפחות בנתיים, אינה מעידה על הכלל.
סילבר כתב:jol9 כתב:התנין כתב:refael כתב:שחקן פחות טוב מסמית, שחקן שכן יכול לשים נקודות על הלוח בעיקר בעזרת שלשות אבל חוץ מזה לא הכי מצטיין בתחומים אחרים כמו ריבאונד הגנה אסיסיטים.
לא יכולים להרשות לעצמנו שחקן בעמדה 3 שידע לשים רק שלשות אנחנו צריכים שחקן הרבה יותר מגוון שידע לעזור בכל התחומים.
לדעתי הוא שחקן התקפי הרבה יותר טוב מסמית', שבעצמו לא מבריק בשום דבר, וחי גם על הקליעה מהשלוש.
סמית' שומר נהדר, ריבאונדר מצויין, חוסם מצויין, שחקן קבוצתי מאוד ושחקן שעושה הרבה עבודה שחורה.
מכבי לא תמצא סמול טוב ממנו, אלא אם תהמר ותפגע בול.
למרות זאת, אם הוא לא מסכים להצעה האחרונה של מכבי, אז צריך ללכת לכיוון אחר (בתנאי שהכסף ינותב לרכז מוביל).
דונטה סמית אסרטיבי ממנו, חזק ממנו, אנרגטי ממנו שומר מצוין וריבאונדר טוב. יודע לקלוע משלוש מעט פחות טוב מדוויין אבל מגיע לכל משחק!!
מעבר לפער במישור הדולרי, דונטה סמית עדיף בעיני. מאוד מעריך אותו.
מקאדו 3 כתב:אני מעדיף שחקן טוב שמוגבל אומנם בדקות אבל כשהוא משחק יש לו כל כך הרבה יתרונות מאשר שחקן מוגבל מאוד ביכולות ( שזה מה שנקבל אם לא התעוררתם) שאינו מוגבל בדקות.
למען הדיוק : את השנה השניה סופו התחיל טוב נפצע בברך פציעה שחייבה ניתוח מכבי לא איפשרה לו לעבור ניתוח והוא דידה על רגל אחת עד סוף העונה ולא כמו שכתבת שהוא נפצע וחזר והיה חלש .
כל שחקן צריך שיהיה לידו צוות שיתאים לו וישלים אותו , נכון שאצל סופו זה יותר בולט אבל למעט יחידי סגולה על כל שחקן אפשר להגיד שבלי שחקן כזה או אחר אין לו סיכוי להצליח ובעונה הראשונה אמרו את זה גם כן בגלל סיגנון המשחק של הצמד פ פ וההמשך ידוע , אל תשכח שעכשיו יש גם את ג'יימס משופר הרבה יותר כך שבכל מקרה שחקן כמו סופו לא יצטרך לשחק 30 או 40 דקות.
חנו'ש כתב:אבל יוני, בהנחה שהקו האחורי שלנו אכן יכלול את היקמן ועוד איזה שחקן מסוגו, איזה סנטר כן אפשר להביא שיהיה יעיל??
אולי אז לא נביא שום סנטר?
חנו'ש כתב:אבל יוני, בהנחה שהקו האחורי שלנו אכן יכלול את היקמן ועוד איזה שחקן מסוגו, איזה סנטר כן אפשר להביא שיהיה יעיל??
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:אבל יוני, בהנחה שהקו האחורי שלנו אכן יכלול את היקמן ועוד איזה שחקן מסוגו, איזה סנטר כן אפשר להביא שיהיה יעיל??
סנטר שלא חייב רכז גדול לידו בשביל לבוא לידי ביטוי. סוג של הנדריקס כזה שחי מריבאונד ומשאריות.
תענוג גדול.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:אבל יוני, בהנחה שהקו האחורי שלנו אכן יכלול את היקמן ועוד איזה שחקן מסוגו, איזה סנטר כן אפשר להביא שיהיה יעיל??
סנטר שלא חייב רכז גדול לידו בשביל לבוא לידי ביטוי. סוג של הנדריקס כזה שחי מריבאונד ומשאריות.
תענוג גדול.
או שון ג'יימס...
felix_r כתב:אתם יודעים מה הכי עצוב באשכול הזה?
הכי עצוב זה שיש עדיין אנשים שאשכרה מדברים פה על שחקנים.
כאילו מה? עד כמה אופטימיסט חסר תקנה הבן אדם כבר יכול להיות? יש גבול לכול דבר.
לדעתי, אפשר לסגור את האשכול ואת הפורום כולו. לחזור באוקטובר ל 5 דקות, לקרוא את הסגל, ולפרוש לעוד 3-4 שנים.
jol9 כתב:חנו'ש כתב:אבל יוני, בהנחה שהקו האחורי שלנו אכן יכלול את היקמן ועוד איזה שחקן מסוגו, איזה סנטר כן אפשר להביא שיהיה יעיל??
הנדריקס ושחקנים מסוגו. זה מתאים לבלאט, לפדרמן ואפשר לשווק את זה גם לחלק מהאוהדים...
אני באמת חושב שאם זה בורוסיס ותאום של היקמן או הנדריקס ורכז אמיתי ושחקן איכותי יותר, אני לוקח את האופציה השניה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־18 אורחים