אשכול המלפפונים המדכא - קאמבק של סופו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים המדכא

הודעהעל ידי rc4991 » 20 יוני 2013, 20:02

LIAV10 כתב:הם ישחקו ביורוליג?

לא,הם נמצאים בירידה תלולה
יכול להיות שעוד כמה שנים הם גם לא יהיו ביורוקאפ
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2013, 20:03

מקאדו 3 כתב:

אותם מילים בדיוק נכתבו ביום שהוכרזה בזמנו מועמדותו וביום שהוחתם , הוא מתעייף אחרי 2 ד'ק , הגנה זוועתית , שמן , משוגע ובלה בלה בלה ... בסוף הוא נבחר לחמשיית העונה , אולי אני לא מעודכן אבל קרסטיץ בורוסיס או לורבק עומדים בתור ומתחננים שמכבי תיקח אותם ?

בסופו של דבר מדברים על אפשרויות ריאליות למכבי מודל 2013 ולא על פנטזיות וחלומות סופו בטווח המחירים של מכבי ( וגם זה לא בטוח ) והציוות שלו עם ג'יימס המשתפר פלאים ואולי טיוס יכול ליסגור את עמדה חמש בצורה טובה מאוד .

או שנקבל מקולקלים תומאסים ופלצניניצים למינהם זה עדיף נכון ?

אני חושב שאתה מתעלם מהמציאות. סופו הוא שחקן מצויין, כנראה גם היום, אבל הוא לא שחקן מתאים לכל מאמן ולכל שיטה.
בשיטת ההגנה של בלאט, סופו הוא חור הגנתי גדול, מה שגורם לו לתסכול, עבירות, עייפות ועצבנות כללית.
בנוסף, הסגל של מכבי לא מספיק אינטלגנטי (לפחות כרגע) בשביל להפיק מסופו עונה טובה.

דבר נוסף היא העונה הרעה מאוד שלו במכבי אחרי הראשונה המצויינת. הוא נפצע, וחזר, והיה רע מאוד, ולבסוף נזנח על הספסל.

מבחינת המחיר הוא כנראה מתאים מאוד. מי שלוקח אותו חייב לדעת שהוא מביא סנטר למספר דקות מוגבל, אבל בשביל להפיק ממנו תועלת, הוא חייב לבנות את הקבוצה
סביבו. זהו סוג של ניגוד, שלא ברור אם אפשר להתגבר עליו בתקציב של מכבי, כשהשחקנים המוסרים הם היקמן ולאנדסברג ולא DD או אידסון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 20 יוני 2013, 20:13

rc4991 כתב:
refael כתב:לפי ספורט 5 פלאניניץ' יושאל לציבונה של ספאחיה עונה הבאה.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 44745.html

טוב מאוד שהוא ישחק בקבוצה אקס יגוסלבית ועם מאמן שמאמין בו ורצה אותו
אני מאמין שהוא יכול להיות סנטר טוב בעתיד

אולי כן ואולי לא, קשה לדעת מה יתפתח ממנו כי לא מדובר בשחקן בעל יסודות משחק ופוטנציאל גדולים מדי כרגע, יש לו המון המון עבודה.
השמועות אומרות שאתיקת העבודה שלו לוקה בחסר וזה דבר שיכול למנוע ממנו להתקדם בהמשך.
הוא צריך מאמן צמוד שיעבוד איתו חזק על כל החסרונות שלו , להתחיל עם משחק ההגנה והסגירה לריבאונד ואיך להימנע מעבירות מיותרות.

אני זוכר שלפני כמה שנים דיברו גבוהה על ראדוליצה כשהוא היה מועמד למכבי , סנטר יחסית פיזי גם כן, גם הוא לא עמד בציפיות ( שהיו גבוהות יותר )
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 20 יוני 2013, 20:15

jol9 כתב:
מקאדו 3 כתב:

אותם מילים בדיוק נכתבו ביום שהוכרזה בזמנו מועמדותו וביום שהוחתם , הוא מתעייף אחרי 2 ד'ק , הגנה זוועתית , שמן , משוגע ובלה בלה בלה ... בסוף הוא נבחר לחמשיית העונה , אולי אני לא מעודכן אבל קרסטיץ בורוסיס או לורבק עומדים בתור ומתחננים שמכבי תיקח אותם ?

בסופו של דבר מדברים על אפשרויות ריאליות למכבי מודל 2013 ולא על פנטזיות וחלומות סופו בטווח המחירים של מכבי ( וגם זה לא בטוח ) והציוות שלו עם ג'יימס המשתפר פלאים ואולי טיוס יכול ליסגור את עמדה חמש בצורה טובה מאוד .

אני חושב שאתה מתעלם מהמציאות. סופו הוא שחקן מצויין, כנראה גם היום, אבל הוא לא שחקן מתאים לכל מאמן ולכל שיטה.
בשיטת ההגנה של בלאט, סופו הוא חור הגנתי גדול, מה שגורם לו לתסכול, עבירות, עייפות ועצבנות כללית.
בנוסף, הסגל של מכבי לא מספיק אינטלגנטי (לפחות כרגע) בשביל להפיק מסופו עונה טובה.

דבר נוסף היא העונה הרעה מאוד שלו במכבי אחרי הראשונה המצויינת. הוא נפצע, וחזר, והיה רע מאוד, ולבסוף נזנח על הספסל.

אני חושב שזאת בדיוק אחת הטעויות שנעשו כאן לגבי סופו וגרמה לכל התאוריות והנחות היסוד המוטעות.
העונה האחרונה של סופו במכבי לא רק שלא היתה עונה רעה שלו ואפילו לא עונה ממוצעת, אלא אחת העונות הטובות ביותר של סופו אי-פעם ביורוליג (טובה גם מזו בפאו).
בכלל, שתי העונות של סופו תחת בלאט היו מהטובות שהוא ידע.

בכל אופן, עונה בה סופו לא שומר, לא עוזר בריבאונד, מתעייף מהר ומפגין חוסר יציבות משווע - היא בסה"כ עונה ממוצעת עבור סופו. כך היו נראות רוב עונות היורוליג שלו וזאת בדיוק הבעיה איתו.
דוקא העונה הראשונה שלו תחת בלאט היא היוצאת מן הכלל שלפחות בנתיים, אינה מעידה על הכלל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי סילבר » 20 יוני 2013, 20:15

jol9 כתב:
התנין כתב:
refael כתב:שחקן פחות טוב מסמית, שחקן שכן יכול לשים נקודות על הלוח בעיקר בעזרת שלשות אבל חוץ מזה לא הכי מצטיין בתחומים אחרים כמו ריבאונד הגנה אסיסיטים.
לא יכולים להרשות לעצמנו שחקן בעמדה 3 שידע לשים רק שלשות אנחנו צריכים שחקן הרבה יותר מגוון שידע לעזור בכל התחומים.

לדעתי הוא שחקן התקפי הרבה יותר טוב מסמית', שבעצמו לא מבריק בשום דבר, וחי גם על הקליעה מהשלוש.

סמית' שומר נהדר, ריבאונדר מצויין, חוסם מצויין, שחקן קבוצתי מאוד ושחקן שעושה הרבה עבודה שחורה.
מכבי לא תמצא סמול טוב ממנו, אלא אם תהמר ותפגע בול.

למרות זאת, אם הוא לא מסכים להצעה האחרונה של מכבי, אז צריך ללכת לכיוון אחר (בתנאי שהכסף ינותב לרכז מוביל).

דונטה סמית אסרטיבי ממנו, חזק ממנו, אנרגטי ממנו שומר מצוין וריבאונדר טוב. יודע לקלוע משלוש מעט פחות טוב מדוויין אבל מגיע לכל משחק!!
מעבר לפער במישור הדולרי, דונטה סמית עדיף בעיני. מאוד מעריך אותו.
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי סילבר » 20 יוני 2013, 20:17

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:
מקאדו 3 כתב:

אני חושב שזאת בדיוק אחת הטעויות שנעשו כאן לגבי סופו וגרמה לכל התאוריות והנחות היסוד המוטעות.
העונה האחרונה של סופו במכבי לא רק שלא היתה עונה רעה שלו ואפילו לא עונה ממוצעת, אלא אחת העונות הטובות ביותר של סופו אי-פעם ביורוליג (טובה גם מזו בפאו).
בכלל, שתי העונות של סופו תחת בלאט היו מהטובות שהוא ידע.

בכל אופן, עונה בה סופו לא שומר, לא עוזר בריבאונד, מתעייף מהר ומפגין חוסר יציבות משווע - היא בסה"כ עונה ממוצעת עבור סופו. כך היו נראות רוב עונות היורוליג שלו וזאת בדיוק הבעיה איתו.
דוקא העונה הראשונה שלו תחת בלאט היא היוצאת מן הכלל שלפחות בנתיים, אינה מעידה על הכלל.

בלאט מאמן התקפה מוגבל. הוא לא מכיר שיטה אחרת לעבוד עם סופו מעבר למסירה פנימה וארבעה מסתכלים איך הוא מאבד כדור. צוות של סופו עם בלאט = בזבוז זמן ומשאבים.
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2013, 20:19

סילבר כתב:
jol9 כתב:
התנין כתב:
refael כתב:שחקן פחות טוב מסמית, שחקן שכן יכול לשים נקודות על הלוח בעיקר בעזרת שלשות אבל חוץ מזה לא הכי מצטיין בתחומים אחרים כמו ריבאונד הגנה אסיסיטים.
לא יכולים להרשות לעצמנו שחקן בעמדה 3 שידע לשים רק שלשות אנחנו צריכים שחקן הרבה יותר מגוון שידע לעזור בכל התחומים.

לדעתי הוא שחקן התקפי הרבה יותר טוב מסמית', שבעצמו לא מבריק בשום דבר, וחי גם על הקליעה מהשלוש.

סמית' שומר נהדר, ריבאונדר מצויין, חוסם מצויין, שחקן קבוצתי מאוד ושחקן שעושה הרבה עבודה שחורה.
מכבי לא תמצא סמול טוב ממנו, אלא אם תהמר ותפגע בול.

למרות זאת, אם הוא לא מסכים להצעה האחרונה של מכבי, אז צריך ללכת לכיוון אחר (בתנאי שהכסף ינותב לרכז מוביל).

דונטה סמית אסרטיבי ממנו, חזק ממנו, אנרגטי ממנו שומר מצוין וריבאונדר טוב. יודע לקלוע משלוש מעט פחות טוב מדוויין אבל מגיע לכל משחק!!
מעבר לפער במישור הדולרי, דונטה סמית עדיף בעיני. מאוד מעריך אותו.

אולי כן ואולי לא. אתה יכול להיות בטוח שדונטה סמית' לא יתחפש לג'ייסון וויליאמס בשניה שיגיע למכבי? הרי פתאום הוא כבר לא יוכל לעבור את השומר שלו בכדרור ולקבל קרש סל,
ואז הוא יצטרך לעשות את הנקודות שלו מרחוק, ושם הוא לא שלאגר גדול.

דונטה יכול להיות הימור טוב, אם סמית' יחליט לעזוב לכסף גדול יותר, אבל בטח לא באופן יזום.

חוץ מזה, שקצת נסחפנו עם שחקני חיפה. מקל, קלאטיס וסמית' הם שחקני ליגה טובים. מקל כשל באופן מוחלט כשעבר לאיטליה, גם קלאטיס לא היה שלאגר בפאו
וסמית' חסר נסיון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 20 יוני 2013, 20:24

אני מעדיף שחקן טוב שמוגבל אומנם בדקות אבל כשהוא משחק יש לו כל כך הרבה יתרונות מאשר שחקן מוגבל מאוד ביכולות ( שזה מה שנקבל אם לא התעוררתם) שאינו מוגבל בדקות.

למען הדיוק : את השנה השניה סופו התחיל טוב נפצע בברך פציעה שחייבה ניתוח מכבי לא איפשרה לו לעבור ניתוח והוא דידה על רגל אחת עד סוף העונה ולא כמו שכתבת שהוא נפצע וחזר והיה חלש .

כל שחקן צריך שיהיה לידו צוות שיתאים לו וישלים אותו , נכון שאצל סופו זה יותר בולט אבל למעט יחידי סגולה על כל שחקן אפשר להגיד שבלי שחקן כזה או אחר אין לו סיכוי להצליח ובעונה הראשונה אמרו את זה גם כן בגלל סיגנון המשחק של הצמד פ פ וההמשך ידוע , אל תשכח שעכשיו יש גם את ג'יימס משופר הרבה יותר כך שבכל מקרה שחקן כמו סופו לא יצטרך לשחק 30 או 40 דקות.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2013, 20:42

מקאדו 3 כתב:אני מעדיף שחקן טוב שמוגבל אומנם בדקות אבל כשהוא משחק יש לו כל כך הרבה יתרונות מאשר שחקן מוגבל מאוד ביכולות ( שזה מה שנקבל אם לא התעוררתם) שאינו מוגבל בדקות.

למען הדיוק : את השנה השניה סופו התחיל טוב נפצע בברך פציעה שחייבה ניתוח מכבי לא איפשרה לו לעבור ניתוח והוא דידה על רגל אחת עד סוף העונה ולא כמו שכתבת שהוא נפצע וחזר והיה חלש .

כל שחקן צריך שיהיה לידו צוות שיתאים לו וישלים אותו , נכון שאצל סופו זה יותר בולט אבל למעט יחידי סגולה על כל שחקן אפשר להגיד שבלי שחקן כזה או אחר אין לו סיכוי להצליח ובעונה הראשונה אמרו את זה גם כן בגלל סיגנון המשחק של הצמד פ פ וההמשך ידוע , אל תשכח שעכשיו יש גם את ג'יימס משופר הרבה יותר כך שבכל מקרה שחקן כמו סופו לא יצטרך לשחק 30 או 40 דקות.

אתה יודע איך אומרים - אם אתה משחק, סימן שאתה כשיר...

אם הקו האחורי שלנו יכלול את היקמן, ועוד איזה שחקן מסוגו, אז חבל בכלל לחשוב על הכיוון של סופו. זה ייגמר לא טוב.
אם נראה שמגיע לכאן רכז רציני, שיכול ויודע להפעיל גבוהים, אז אולי יש על מה לדבר.

בכל אופן, סופו הוא לא פרנצ'ייז פלייר, והוא צריך לבוא בסיטואציה מאוד מסויימת, רק אם יש התאמה מלאה ורצון מצד הצוות המקצועי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 20 יוני 2013, 21:00

זה נכון.
אם הרכזים שלנו מכדררים 20 שניות ובסוף עולים לקליעה או מאבדים כדור אז באמת לא משנה מי ישחק בסנטר. בגלל זה אני חושב שצריך קודם לכוון לרכז מנהל משחק או לכל הפחות לשחקן סטייל איידסון שהיה בעצם פוינט פורוורד, בלי זה אין מה להתחיל לדבר על שחקני לואו פוסט שחיים על מסירות מתוזמנות באיזור של האותיות. זה סתם יצור תסכול ותחושה של בזבוז משאבים.
אגב, חוכמה קטנה להגיד, קצת יותר קשה היום להשיג אחד כזה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 יוני 2013, 21:08

אבל יוני, בהנחה שהקו האחורי שלנו אכן יכלול את היקמן ועוד איזה שחקן מסוגו, איזה סנטר כן אפשר להביא שיהיה יעיל??
אולי אז לא נביא שום סנטר?
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 20 יוני 2013, 21:11

חנו'ש כתב:אבל יוני, בהנחה שהקו האחורי שלנו אכן יכלול את היקמן ועוד איזה שחקן מסוגו, איזה סנטר כן אפשר להביא שיהיה יעיל??

בדיוק מה שבאתי לרשום
ובכלל,סופו הוא אולי הסנטר שהכיי פחות צריך רכז טוב לידו,כל מה שצריך לעשות זה למסור לו פנימה והוא כבר יעשה את העבודה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 20 יוני 2013, 21:11

אתם יודעים מה הכי עצוב באשכול הזה?

הכי עצוב זה שיש עדיין אנשים שאשכרה מדברים פה על שחקנים.

כאילו מה? עד כמה אופטימיסט חסר תקנה הבן אדם כבר יכול להיות? יש גבול לכול דבר.

לדעתי, אפשר לסגור את האשכול ואת הפורום כולו. לחזור באוקטובר ל 5 דקות, לקרוא את הסגל, ולפרוש לעוד 3-4 שנים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 יוני 2013, 21:12

חנו'ש כתב:אבל יוני, בהנחה שהקו האחורי שלנו אכן יכלול את היקמן ועוד איזה שחקן מסוגו, איזה סנטר כן אפשר להביא שיהיה יעיל??

סנטר שלא חייב רכז גדול לידו בשביל לבוא לידי ביטוי. סוג של הנדריקס כזה שחי מריבאונד ומשאריות.
תענוג גדול.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 20 יוני 2013, 21:13

לכל מי שלא רוצה את סופו בגלל העונה השניה שלו חשוב לי להבהיר (שוב)
מה לא מובן בזה שסופו נפצע ומכבי לא נתנה לו לעבור ניתוח וכתוצאה מזה הוא היה מוגבל?
לפני הפציעה(בעונה הראשונה ובמשחקים לפני הפציעה בעונה השניה)הוא היה נהדר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 יוני 2013, 21:14

MTA2311 כתב:

סנטר שלא חייב רכז גדול לידו בשביל לבוא לידי ביטוי. סוג של הנדריקס כזה שחי מריבאונד ומשאריות.
תענוג גדול.

או שון ג'יימס... :roll:
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 יוני 2013, 21:16

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:

תענוג גדול.

או שון ג'יימס... :roll:

וסביר להניח שזה פחות או יותר מה שנקבל בעמדה 5. שון ג'יימס+ העתק של שון ג'יימס
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2013, 21:17

הנדריקס ושחקנים מסוגו. זה מתאים לבלאט, לפדרמן ואפשר לשווק את זה גם לחלק מהאוהדים...

אני באמת חושב שאם זה בורוסיס ותאום של היקמן או הנדריקס ורכז אמיתי ושחקן איכותי יותר, אני לוקח את האופציה השניה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2013, 21:19

felix_r כתב:אתם יודעים מה הכי עצוב באשכול הזה?

הכי עצוב זה שיש עדיין אנשים שאשכרה מדברים פה על שחקנים.

כאילו מה? עד כמה אופטימיסט חסר תקנה הבן אדם כבר יכול להיות? יש גבול לכול דבר.

לדעתי, אפשר לסגור את האשכול ואת הפורום כולו. לחזור באוקטובר ל 5 דקות, לקרוא את הסגל, ולפרוש לעוד 3-4 שנים.

תראה, כך או אחרת, שחקנים יהיו במכבי... :bigsmile3
אז אנחנו מדברים. ברגע שנראה מי הגיע, אז נפסיק לדבר לאיזה חודש, ואז כשיתחילו הקשיים וההפסדים, הפורום ייגעש וירעש, כמו תמיד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 יוני 2013, 21:20

jol9 כתב:

הנדריקס ושחקנים מסוגו. זה מתאים לבלאט, לפדרמן ואפשר לשווק את זה גם לחלק מהאוהדים...

אני באמת חושב שאם זה בורוסיס ותאום של היקמן או הנדריקס ורכז אמיתי ושחקן איכותי יותר, אני לוקח את האופציה השניה.

אני מאמינה שזה יהיה יותר שילוב של תאום של היקמן עם הנדריקס....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־18 אורחים