אשכול המלפפונים המדכא - קאמבק של סופו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים המדכא

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 יוני 2013, 21:34

ליאור אליהו מאוכזב ממכבי ת"א, שוקל לעזוב
http://www.one.co.il/Article/218906.html

במכבי ת"א אמרו היום ל-ONE: "אין סיכוי שנשאיר את אליהו בסכומים שהוא הורגל להרוויח אצלנו. זה כבר לא ריאלי וכדאי שיועציו יבדקו אם ישתלם לשחק באירופה או אצלנו בשכר מופחת".

בסביבתו של אליהו אמרו: "אנחנו המומים ממכבי, מדובר בקיצוץ מטורף שלא חשבנו שנגיע אליו. לא קרה שום דבר, נמצא קבוצה חדשה, אנחנו כבר בוחנים מספר הצעות".
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 יוני 2013, 21:36

גם אני המום, שהוא חושב שמגיע לו יותר
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 יוני 2013, 21:36

:hi
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי CYellow7 » 21 יוני 2013, 21:38

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:1.כי ג'יימס נתן עונה טובה, וליאור לא.
2. בלי ג'יימס היינו עפים בשלב הראשון, ובלי ליאור הייתה התקופה הכי טובה שלנו העונה.
3. בלאט לא רוצה את ליאור.

חוץ מהסעיף השלישי שום דבר לא נכון

1.אליהו שיחק ר-ע העונה. רק בגללו. בגלל ההגנה הגרועה והעצלנית שלו והפסיביות בהתקפה. ביורוליג הוא פשוט לא קיים.
2. עובדתית, הריצה של מכבי בטופ 16 הייתה בלי ליאור. אז מה לא נכון בזה?
3. בלאט לא רוצה אותו בגלל מחירו. כשיש לך את ליאור שמרוויח כמעט מיליון הוא לוקח חלק נכבד מתקציב בעמדה אחרת. כ4 מחליף שמרוויח לא יותר מ500 אלף דולר, בלאט לא יתנגד.

כמו ששחקן יודע לבוא בדרישות לשדרוג חוזה אחרי עונה טובה, שידעו גם לקצץ בחוזה אחרי עונה רעה!
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 יוני 2013, 21:44

LIAV10 כתב:גם אני המום, שהוא חושב שמגיע לו יותר

אני המומה מהתגובות

אנשים מתלהבים משמות בינוניים שהייתי בטוחה שיהיו כל מיני שטויות על זה שליאור סמל(בואו לא נשכח שהאולטראס דרשו שיקבל את מספר 8 כי הוא כמו נמני :rolleyes )אבל לרוב ממש לא אכפת שהוא יילך
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 יוני 2013, 21:46

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:גם אני המום, שהוא חושב שמגיע לו יותר

אני המומה מהתגובות

אנשים מתלהבים משמות בינוניים שהייתי בטוחה שיהיו כל מיני שטויות על זה שליאור סמל(בואו לא נשכח שהאולטראס דרשו שיקבל את מספר 8 כי הוא כמו נמני :rolleyes )אבל לרוב ממש לא אכפת שהוא יילך

כנראה בגלל חמימות מוח, "חיפוש קבוצה אחרת שווה לבגידה בסמל", יכול להיות שהרבה רואים את זה ככה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 21 יוני 2013, 22:34

אני חושב שהמהלך מול ליאור הוא בכלל לא מהלך מוזר או לא ראוי.
ליאור שיחק 3 עונות במכבי והתפרנס כראוי. במצבו היום, הוא לא שווה את החוזה שנמצא באופציה, איך שלא נסובב את זה.

הדברים מודגשים עוד יותר אם בלאט ממשיך להיות המאמן שלנו בעונה הבאה.

אני כן מבין שיש כאן איזשהי פגיעה בליאור, אבל זה עולמו של ספורטאי. ספורטאי מקצועני הוא לא מתכנת, ולא צריך להיעלב מזה שהוא מקבל פתאום פחות כסף על אותה העבודה.

לגבי הויכוח של ליאור מול ג'יימס - אני לא קושר את התקופה הטובה של מכבי להיעדרות של ליאור. אני לא רואה בזה קשר. אבל אני בהחלט חושב שליאור נתן עונה חלשה (במצטבר),
וזה על אף שבעמדה שלו לא היתה לו שום תחרות. מנגד, ג'יימס היה השחקן הכי טוב של מכבי לאורך העונה, והשחקן היחיד באמת שבלעדיו מכבי היתה נראית עוד פחות טוב עד
כמה שזה אפשרי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 יוני 2013, 22:40

jol9 כתב:אני חושב שהמהלך מול ליאור הוא בכלל לא מהלך מוזר או לא ראוי.
ליאור שיחק 3 עונות במכבי והתפרנס כראוי. במצבו היום, הוא לא שווה את החוזה שנמצא באופציה, איך שלא נסובב את זה.

אני כן מבין שיש כאן איזשהי פגיעה בליאור, אבל זה עולמו של ספורטאי. ספורטאי מקצועני הוא לא מתכנת, ולא צריך להיעלב מזה שהוא מקבל פתאום פחות כסף על אותה העבודה.

לגבי הויכוח של ליאור מול ג'יימס - אני לא קושר את התקופה הטובה של מכבי להיעדרות של ליאור. אני לא רואה בזה קשר. אבל אני בהחלט חושב שליאור נתן עונה חלשה (במצטבר),
וזה על אף שבעמדה שלו לא היתה לו שום תחרות. מנגד, ג'יימס היה השחקן הכי טוב של מכבי לאורך העונה, והשחקן היחיד באמת שבלעדיו מכבי היתה נראית עוד פחות טוב עד
כמה שזה אפשרי.

לבקש שידרוג בחוזה כולם יודעים לבקש, אבל לבוא אחרי ולהוריד את השכר בהתאם ליכולת? מה פתאום
יוגב ידע לבקש שידרוג ולעשות סצנות בגלל שהוא נתן חצי עונה טובה אבל עכשיו כשהוא נתן עונה שלמה לא טובה הוא לא יסכים להוריד ממה שהבטיחו לו, נכון?

אי אפשר רק שהקבוצות יהיו פייריות כל הזמן
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 21 יוני 2013, 22:45

כמה שזה אפשרי.

ברור שהמהלך מול ליאור צפוי ומוצדק. השאלה היא האם מכבי רוצה באמת להשאיר אותו כי ברור שבהצעה המקורית של מכבי הוא לא יישאר כי יש לו הצעות טובות בהרבה בחו"ל.

אני ממש לא חושב שג'יימס כזה גדול. הוא שחקן סולידי ולא יותר מזה. אני בכלל לא אופתע אם המספרים שלו ירדו בעונה הבאה.

ליאור שחקן טוב מג'יימס למרות העונה החלשה והוא עדיין ישראלי.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 21 יוני 2013, 22:46

CYellow7 כתב:
felix_r כתב:
2. בלי ג'יימס היינו עפים בשלב הראשון, ובלי ליאור הייתה התקופה הכי טובה שלנו העונה.

1.אליהו שיחק ר-ע העונה. רק בגללו. בגלל ההגנה הגרועה והעצלנית שלו והפסיביות בהתקפה. ביורוליג הוא פשוט לא קיים.
3. בלאט לא רוצה אותו בגלל מחירו. כשיש לך את ליאור שמרוויח כמעט מיליון הוא לוקח חלק נכבד מתקציב בעמדה אחרת. כ4 מחליף שמרוויח לא יותר מ500 אלף דולר, בלאט לא יתנגד.

כמו ששחקן יודע לבוא בדרישות לשדרוג חוזה אחרי עונה טובה, שידעו גם לקצץ בחוזה אחרי עונה רעה!

1) ליאור היה רע רק בתקופת הפציעות. זה קורה לכל השחקנים בעולם. לפני הפציעות וגם כשחזר לכושר בחלק האחרון של העונה, הוא היה טוב. סמית' היה חלש בשליש הראשון ובשליש האחרון של העונה, אז הייתה לו עונה חלשה?

2) בסעיף השני דיברת לא רק על אליהו.

3) זה שבלאט לא רוצה אותו, לא קשור בכלל למחירו.

כשחתם על החוזה הנוכחי, ליאור גם ככה ויתר על הרבה מאוד כסף.

ועוד משהו בנוגע לאליהו. ב 3 הפעמים האחרונות שהפסדנו אליפות: בראשונה אליהו לא היה במכבי, בשניה המאמן לא נתן לו לשחק, ובאחרונה המאמן לא נתן לו לשחק ברבע האחרון. ותסיק מזה מה שאתה רוצה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי CYellow7 » 21 יוני 2013, 23:14

felix_r כתב:
CYellow7 כתב:
felix_r כתב:

1) ליאור היה רע רק בתקופת הפציעות. זה קורה לכל השחקנים בעולם. לפני הפציעות וגם כשחזר לכושר בחלק האחרון של העונה, הוא היה טוב. סמית' היה חלש בשליש הראשון ובשליש האחרון של העונה, אז הייתה לו עונה חלשה?

ועוד משהו בנוגע לאליהו. ב 3 הפעמים האחרונות שהפסדנו אליפות: בראשונה אליהו לא היה במכבי, בשניה המאמן לא נתן לו לשחק, ובאחרונה המאמן לא נתן לו לשחק ברבע האחרון. ותסיק מזה מה שאתה רוצה.

מעניין שהוא חזר לכושר דווקא כשהיורוליג הסתיים. יודע מה?זה לא רק העונה, ככל שנכנסים לתוך עונת היורוליג המספרים של ליאור יורדים. הוא מתקשה מאוד הגנתית ולפעמים גם התקפית מול גבוהים ברמה.
ומאיפה אתה יודע בדיוק מה בלאט רוצה ומה בלאט חושב?נכון, בלאט לא רוצה את ליאור כ4 המוביל(וכשאני אומר מוביל, אני מתייחס בעיקר לשכר) של הקבוצה. זה לא אומר שהוא לא רוצה אותו בכלל.

שמע השורה האחרונה שלך היא בדיחה. הפסדנו אליפויות בגלל שליאור לא שיחק? :laugh3
איך אתה אוהב למצוא דברים לא קשורים ולקשר אותם בצורה מוזרה לדברים שמתאימים לדעות שלך..אין דברים כאלה
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי er79 » 21 יוני 2013, 23:21

איזה גולש ספרדי הזוי באינטרבאסקט כותב שאולי׳ עדיין לא הצליחה במשימתה להחתים את ספאנוליס, ו-3 קבוצות אורבות לטרף: בארסה, פנר', ונחשו מי עוד? מכבי, שמוכנה להשקיע כסף רב בשחקן איכותי ברמה הגבוהה ביותר. פדרמן המודאג אץ להעיר את הבחור משנת הסיאסטה הארוכה שלו.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 יוני 2013, 23:25

אנחנו נמצאים בתקופה שעוד צריך למכור מנויים, אז בקרוב גם נשמע על זה בתקשורת בארץ.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 22 יוני 2013, 00:22

roy1000 כתב:

כמה שזה אפשרי.

ברור שהמהלך מול ליאור צפוי ומוצדק. השאלה היא האם מכבי רוצה באמת להשאיר אותו כי ברור שבהצעה המקורית של מכבי הוא לא יישאר כי יש לו הצעות טובות בהרבה בחו"ל.

אני ממש לא חושב שג'יימס כזה גדול. הוא שחקן סולידי ולא יותר מזה. אני בכלל לא אופתע אם המספרים שלו ירדו בעונה הבאה.

ליאור שחקן טוב מג'יימס למרות העונה החלשה והוא עדיין ישראלי.

אז כמה? 600? זה לא באמת הבדל כזה גדול.
עוד לפני חודשיים בערך, כשהעניין הזה עלה, אני אמרתי שמכבי נמצאת במצב טוב מול ליאור כאן. רק אם לליאור באמת תהיה הצעה מצויינת, שווה לו לעזוב.
מכבי הציעה לו סה"כ סכום סביר מאוד.

לא יודע מה יהיה בעונה הבאה. בעונה הזאת, ג'יימס היה השחקן הכי חשוב שלנו. נראה לי שאי אפשר לחלוק על זה, ולו מתוך כך, שהוא היה הסנטר היחיד שבאמת תרם,
ולא עשה נזק כמו האחרים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 22 יוני 2013, 10:47

קשה לי להאמין שפדרמן המציא ניק של גולש ספרדי והלך לכתוב את זה באינטרבאסקט, מה שכמובן לא הופך את הגולש הזה לאמין. אבל זה לא שספאנוליס צריך איכשהו להעלות את הערך שלו באירופה אחרי העונה האחרונה.

סתם בתור תיאוריה חביבה- אליהו+ לוגאן+תומאס= ספאנוליס
שחף

הודעהעל ידי er79 » 22 יוני 2013, 11:03

לא צריך להיסחף. ספאנוליס עולה כמו שלושתם כפול 2 או 2.5.
er79

הודעהעל ידי שחף » 22 יוני 2013, 11:07

זה לא ממש סביר שהוא ינחת פה, אבל כמו שאמרתי קודם אין שום סיבה שמפארגו כביכול מכבי תעבור לרייס ובובי בראון ולא למקאלב, פלאניניץ' והוארטס, בעיקר אחרי העונה האחרונה והצירוף של בעלים חדשים.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 22 יוני 2013, 11:19

CYellow7 כתב:
felix_r כתב:
CYellow7 כתב:
felix_r כתב:

מעניין שהוא חזר לכושר דווקא כשהיורוליג הסתיים. יודע מה?זה לא רק העונה, ככל שנכנסים לתוך עונת היורוליג המספרים של ליאור יורדים. הוא מתקשה מאוד הגנתית ולפעמים גם התקפית מול גבוהים ברמה.
ומאיפה אתה יודע בדיוק מה בלאט רוצה ומה בלאט חושב?נכון, בלאט לא רוצה את ליאור כ4 המוביל(וכשאני אומר מוביל, אני מתייחס בעיקר לשכר) של הקבוצה. זה לא אומר שהוא לא רוצה אותו בכלל.

שמע השורה האחרונה שלך היא בדיחה. הפסדנו אליפויות בגלל שליאור לא שיחק? :laugh3
איך אתה אוהב למצוא דברים לא קשורים ולקשר אותם בצורה מוזרה לדברים שמתאימים לדעות שלך..אין דברים כאלה

מעניין או לא, אבל הוא היה פצוע שתי פציעות באמצע טופ 16, מה נעשה? אני לא יודע איפה אתה חי, אבל כדאי לך לבדוק גם בקבוצות האחרות. שחקנים נפצעים על שמאל ועל ימין גם בזמנים הכי פחות נוחים, וכן, לוקח להם זמן להיכנס לכושר אחרי הפציעות. לבוא לשחקן בטענות בגלל שהוא נפצע, זה פשוט פתטי בעיני.

לך זה נשמע בדיחה, לי זה דווקא נשמע הגיוני מאוד. ליאור הוא השחקן הישראלי הכי טוב בליגה, וכשהוא לא משחק, זה חסרון גדול לקבוצה. וזאת עובדה, גם אם זה לא נראה לך. במיוחד בקבוצה מוגבלת שכלית כמו שיש לנו העונה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 22 יוני 2013, 11:59

jol9 כתב:אז כמה? 600? זה לא באמת הבדל כזה גדול.
עוד לפני חודשיים בערך, כשהעניין הזה עלה, אני אמרתי שמכבי נמצאת במצב טוב מול ליאור כאן. רק אם לליאור באמת תהיה הצעה מצויינת, שווה לו לעזוב.
מכבי הציעה לו סה"כ סכום סביר מאוד.

לא יודע מה יהיה בעונה הבאה. בעונה הזאת, ג'יימס היה השחקן הכי חשוב שלנו. נראה לי שאי אפשר לחלוק על זה, ולו מתוך כך, שהוא היה הסנטר היחיד שבאמת תרם,
ולא עשה נזק כמו האחרים.

אני חושב שבשביל 600 ליאור יישאר כאן, אבל אני לא בטוח שמכבי רוצה באמת להשאיר אותו.

ג'יימס שחקן נחמד מאוד. הוא שחקן סולידי שמאוד מתאים לבלאט. הוא נותן לך הרבה דברים סולידיים (משחק פוסט, הגנה) ושום דבר באמת ברמה גבוהה. שחקנים כמו היקמן, ג'יימס וסמית' הם סוג של שחקנים שמאוד מתאים לבלאט, אבל הם כולם שחקנים שדי קל להחליף אותם, לפחות כל עוד בלאט מאמן.

הבעיה בלהשאיר את ליאור זה ששהוא וג'יימס כבר מחסלים לך שליש תקציב. תוסיף את אוחיון ופניני ואתה כבר בחצי תקציב על 4 שחקנים. תוסיף את היקמן לנדסברג ותיוס ונשאר לך פחות מ- 2.5 מליון דולר ל- 3 זרים. אז אולי אפשר להביא בסכום הזה את לנגפורד ועוד שני נגרים.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 22 יוני 2013, 12:13

הבעיה הכי גדולה עם ליאור לדעתי , שלא שווה להחזיק שחקן יחסית יקר כמוהו עם מאמן שלא בונה עליו כעל אחד מיסודות הקבוצה. לטעמי ,הוא צריך לקבל קצת פחות מהשכר שהוא אמור לקבל בשנה הקרובה אבל גם יותר ממה שמכבי הציעו לו. אבל כאמור, כל זה בתנאי שהמאמן מעריך אותו יותר ממה שבלאט מעריך אותו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים