המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:לנוכח מדיניות הצנע המוצהרת של שי רקנאטי, החלטתי לבנות קבוצה נוספת, במודל ארויו, דהיינו שחקן על אחד מוקף בחברהל׳ך צעירים מדי, קשישים מדי, חסרי נסיון יורוליג, כוכבי הקופליג וחוטבי עצים, שהמשותף לכמעט כולם זה שכמעט כולם לא מגיעים לשכר של יותר מחצי מליון דולר, לשמחתו של רקנאטי. האגדה אומרת שתקציב השחקנים שלנו הוא 8-9 מליון דולר, אני מעריך שזה בברוטו. אני אנסה להגיע לאזור הזה (נראה לי שזה הסגל הכי זול שבניתי עד כה):
1. מקל, שאראס. העמדה הזו לא אמורה להיות יותר מ-800 אלף דולר להערכתי.
2. ספאנוליס (ה״ארויו״ שלנו), לנדסברג/נעימי/יותם. אני מעריך את העמדה הזו ב3.5 מליון דולר בקירוב.
3. דונטה סמית׳ (ביי ביי דווין)/סקוטי הופסון, בן רייס (זול מפניני). בין 600 ל-700 יחד.
4. קלאתיס (ביי ביי אליהו), טיוס. ממה שאנו למדים טיוס יעלה לנו 300 לעונה. אני שם אותו תג מחיר על קלאתיס והגענו ל-600.
5. ג׳יימס יעלה לנו 600. עם השחקן השני יש לי קצת בעיה כי אני חושב שצריך לבוא סנטר סביר שיקל על ג׳יימס. פול דייוויס מקובל עליי אבל המניות שלו בעלייה והוא יעלה לפחות מליון. כך גם ג׳אוואי. מה שמשאיר אותנו עם 2 אופציות זולות ממיליון: באראץ או סופו, שהמניות שלהם בירידה. בין 700 ל-800 אלף.
סה״כ בערך בין 6.5 ל-7 מליון, כנראה איפשהו באמצע. לא יודע כמה זה יוצא לי בנטו, אבל אם גם קבוצה בכזה תקציב לא ניתן לבנות שפשוט נשחק ביורוקאפ ונחסוך לנו בושות.
er79 כתב:כן, זה סגל חסכוני כמו שהם אוהבים. הבעיה פה היא כמות הישראלים. אני חושב שב-3 מליון דולר ניתן יהיה להביא את ספאנוליס לפה.
er79 כתב:נכון, אבל אני מעדיף משחק קצת יותר אינטליגנטי עם מקל לצידו ולא עם היקמן. היקמן יכול לשחק עם שאראס ביחד מעמדת המחליפים.
roy1000 כתב:er79 כתב:נכון, אבל אני מעדיף משחק קצת יותר אינטליגנטי עם מקל לצידו ולא עם היקמן. היקמן יכול לשחק עם שאראס ביחד מעמדת המחליפים.
אני לא חושב שמקל ריאלי בשלב הנוכחי. אם מכבי תרצה אותו, הוא יבוא מעמדת כוח ויכפה שכר אסטרונומי כמו גרין בזמנו.
refael כתב:הוארטס אוחיון
היקמן הלפרין
וסיליאדיס פניני
אליהו טיוס
גוואי ג'יימס
יותר בכיוון של זה ?
מעין כתב:refael כתב:הוארטס אוחיון
היקמן הלפרין
וסיליאדיס פניני
אליהו טיוס
גוואי ג'יימס
יותר בכיוון של זה ?
אם יתחבר, זה סגל מעולה. זה בדיוק מה שאני רוצה לראות במכבי עונה הבאה. רק, אולי, תוציא את אוחיון ותשים את הלפרין רכז מחליף במקומו, ואז לנדסברג 2 מחליף.
refael כתב:מעין כתב:refael כתב:הוארטס אוחיון
היקמן הלפרין
וסיליאדיס פניני
אליהו טיוס
גוואי ג'יימס
יותר בכיוון של זה ?
אם יתחבר, זה סגל מעולה. זה בדיוק מה שאני רוצה לראות במכבי עונה הבאה. רק, אולי, תוציא את אוחיון ותשים את הלפרין רכז מחליף במקומו, ואז לנדסברג 2 מחליף.
באמת כמו שאמרת הסגל הזה די טוב אבל עדיין חסר לי פה הכוכב שיסחוף את הקבוצה הזאת עד לתואר
jol9 כתב:refael כתב:מעין כתב:refael כתב:הוארטס אוחיון
היקמן הלפרין
וסיליאדיס פניני
אליהו טיוס
גוואי ג'יימס
יותר בכיוון של זה ?
באמת כמו שאמרת הסגל הזה די טוב אבל עדיין חסר לי פה הכוכב שיסחוף את הקבוצה הזאת עד לתואר
אני חושב שהתואר בהישג ידה של מכבי.... למען האמת, היא אפילו תהיה פייבוריטית לקחת אותו.
אה... אופס, דיברת אולי על תואר אחר? גביע המדינה? גביע ע"ש גומלסקי?
שחף כתב:הייתי לוקח את הסגל הזה, רק עם פלאניניץ' במקום הוארטס.
אור, אתה בונה על ספאנוליס שיגיע?
שחף כתב:פלאניניץ' הוא כזה, רק סקורר מוכשר יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־17 אורחים