המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:הבעיה הכי גדולה עם ליאור לדעתי , שלא שווה להחזיק שחקן יחסית יקר כמוהו עם מאמן שלא בונה עליו כעל אחד מיסודות הקבוצה. לטעמי ,הוא צריך לקבל קצת פחות מהשכר שהוא אמור לקבל בשנה הקרובה אבל גם יותר ממה שמכבי הציעו לו. אבל כאמור, כל זה בתנאי שהמאמן מעריך אותו יותר ממה שבלאט מעריך אותו.
er79 כתב:אין מה לעשות, 1.5 מליון הוא לא שווה, ומכבי לא צריכה לקפוץ מעל הפופיק. ההצעה של מכבי הולמת את כישוריו. אני אהבתי אותו אבל בשורה התחתונה הוא לא שחקן של מאניטיים.
er79 כתב:אין מה לעשות, 1.5 מליון הוא לא שווה, ומכבי לא צריכה לקפוץ מעל הפופיק. ההצעה של מכבי הולמת את כישוריו. אני אהבתי אותו אבל בשורה התחתונה הוא לא שחקן של מאניטיים.
felix_r כתב:er79 כתב:אין מה לעשות, 1.5 מליון הוא לא שווה, ומכבי לא צריכה לקפוץ מעל הפופיק. ההצעה של מכבי הולמת את כישוריו. אני אהבתי אותו אבל בשורה התחתונה הוא לא שחקן של מאניטיים.
אם לדעתך השחקן הישראלי השני בטיבו שווה רק 500K נטו, אפשר לסגור את הכדורסל בארץ.
חבל שהקמצנות של פדרמן בילבלה אותך.
er79 כתב:סמית׳ וקובאן קרובים לסיכום (וואלה). אפשר לשכוח ממנו.
er79 כתב:אם אתה מדבר על אליהו, אני אתקן אותך - בעיניי גם 500 אלף הוא לא שווה. הקמצנות של פדרמן בילבלה אותי? ראית איזה שחקנים אני מציע כל פעם? מבולבל אני עדיין לא, מי ששווה שכר גבוה אני מביע לא פעם שהוא שווה שכר גבוה, ומי שלא - לא.
roy1000 כתב:er79 כתב:אם אתה מדבר על אליהו, אני אתקן אותך - בעיניי גם 500 אלף הוא לא שווה. הקמצנות של פדרמן בילבלה אותי? ראית איזה שחקנים אני מציע כל פעם? מבולבל אני עדיין לא, מי ששווה שכר גבוה אני מביע לא פעם שהוא שווה שכר גבוה, ומי שלא - לא.
אין לאליהו תחליף ישראלי. זה שאתה מחזיק בדעה שאפשר לוותר על אליהו זה בדיוק מה שפדרמן רוצה. הוא יעמיד לך הרכב של 5 שחקני יורוקאפ ואתה תחגוג נכון?
מקאדו 3 כתב:לא אצטער אם סמית ילך , הוא אוברייטד ואף פעם לא הבנתי מה ההיתלהבות הגדולה ממנו . שחקן שהתרומה שלו במשחקים המכריעים היתה שולית וגם זה מחמאה לא שווה אפילו את ה 800 אלף שהציעו לו , בעניי עוד אחד מסיפורי האהבה המוגזמים של דיויד בלאט , שחקן ממוצע שבגלל הגועל נפש שהרגילו אותנו בשנים האחרונות אפילו הוא כבר נחשב לאיזה מציאה גדולה.
Assaf M כתב:אני חושב שלדווין סמית' נוצרה קונסטלציה מסוימת בה הוא מצליח להפיק את מיטב הכישורים שלו במכבי. המאמן סומך עליו, התרגילים עובדים בישבילו והוא עובד טוב הגנתית. כל הדברים הללו לא עבדו לטובתו לדוגמא בפנרבחצ'ה והם עלולים שלא לעבוד גם בקאזאן או בכל קבוצה אחרת.
אני רואה בהחלט סיטואציה של כישלון מוחלט של סמית' ברוסיה. והאמת, אני לא אבכה אם נאבד אותו. ואסילידיס שחקן שנמצא בעליה, שחקן שירים את ההיכל, שחקן מטורף. כישרון גדול, מהמחזור של לימונד והלפרין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־30 אורחים