המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.144827.html
רכש ראשון אלכס טיוס במכבי היה צפוי
מרבית התנאים הכספיים כבר סגורים, כאשר הפרטים האחרונים שנותרו הם עם ערכי היציאה מהחוזה מצידם של שני הצדדים.
jol9 כתב:שיהיה לטיוס בהצלחה. רק כשהסגל יושלם נוכל לדעת איזה תפקיד מיועד לו, אבל זה לא מפתיע ששוב בונים את הקבוצה הפוך - קודם המשלימים ואח"כ המובילים (לכאורה).
אדגר פו כתב:jol9 כתב:שיהיה לטיוס בהצלחה. רק כשהסגל יושלם נוכל לדעת איזה תפקיד מיועד לו, אבל זה לא מפתיע ששוב בונים את הקבוצה הפוך - קודם המשלימים ואח"כ המובילים (לכאורה).
הפקת לקחים - ממשיכים באותה דרך.
jol9 כתב:שיהיה לטיוס בהצלחה. רק כשהסגל יושלם נוכל לדעת איזה תפקיד מיועד לו, אבל זה לא מפתיע ששוב בונים את הקבוצה הפוך - קודם המשלימים ואח"כ המובילים (לכאורה).
LIAV10 כתב:סוף סוף אני מרוצה מההנהלה, נראה שרוצים לבנות לנו סגל טוב הפעם, טיוס חותם מוקדם, היקמן נשאר, שאראס בדרך.
אולי העונה יהיה לנו לשם שינוי נחת.
LIAV10 כתב:סוף סוף אני מרוצה מההנהלה, נראה שרוצים לבנות לנו סגל טוב הפעם, טיוס חותם מוקדם, היקמן נשאר, שאראס בדרך.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:סוף סוף אני מרוצה מההנהלה, נראה שרוצים לבנות לנו סגל טוב הפעם, טיוס חותם מוקדם, היקמן נשאר, שאראס בדרך.
חחח...
איזה כייף להיות צעיר ואופטימי
חנו'ש כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:סוף סוף אני מרוצה מההנהלה, נראה שרוצים לבנות לנו סגל טוב הפעם, טיוס חותם מוקדם, היקמן נשאר, שאראס בדרך.
חחח...
איזה כייף להיות צעיר ואופטימי
או צעיר וציני...
0ved1212 כתב:קו קידמי של גימס סופו טיוס וקאלטיס הוא קו קידמי טוב מאוד אפילו יותר טוב משל שנה שעברה
er79 כתב:יש בסופו הרבה דברים שמרתיעים אותי: השנה הראשונה שלו במכבי הייתה חריגה בפן החיובי לאורך כל הקריירה הדי מפוספסת שלו. תוסיף את זה שיש לו אויר ל-15 דקות משחק לכל היותר, הוא מועד לפציעות ועושה הרבה עבירות, ואני כבר לא יודע אם מדובר ברכש חכם. אפילו גיסט ולאזמה הועדפו על פניו בפאו השנה. מצד שני, הוא טוב לפדרמנים ולמינויים מבחינת מחיר ומבחינת אהבת הקהל. זה סוג של תוכנית שכנראה רוקמים בהנהלה שחושבת שאנחנו מטומטמים: להחזיר סמלים (שאראס, ניקולה) ושחקנים שהקהל התחבר אליו (סופו) ולקוות שהקהל מספיק מטומטם. אין לי בעיה עם סופו, אני רק מקווה שחושבים בהנהלה גם על שחקנים איכותיים, כי גימיקים כבר ראינו מספיק, אנחנו צריכים ווינרים בקבוצה, לא גימיקים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים