er79 כתב:יש בסופו הרבה דברים שמרתיעים אותי: השנה הראשונה שלו במכבי הייתה חריגה בפן החיובי לאורך כל הקריירה הדי מפוספסת שלו. תוסיף את זה שיש לו אויר ל-15 דקות משחק לכל היותר, הוא מועד לפציעות ועושה הרבה עבירות, ואני כבר לא יודע אם מדובר ברכש חכם. אפילו גיסט ולאזמה הועדפו על פניו בפאו השנה. מצד שני, הוא טוב לפדרמנים ולמינויים מבחינת מחיר ומבחינת אהבת הקהל. זה סוג של תוכנית שכנראה רוקמים בהנהלה שחושבת שאנחנו מטומטמים: להחזיר סמלים (שאראס, ניקולה) ושחקנים שהקהל התחבר אליו (סופו) ולקוות שהקהל מספיק מטומטם. אין לי בעיה עם סופו, אני רק מקווה שחושבים בהנהלה גם על שחקנים איכותיים, כי גימיקים כבר ראינו מספיק, אנחנו צריכים ווינרים בקבוצה, לא גימיקים.
הכל נכון, רק אל תחשוב שאנחנו כ"כ חכמים או לא מטומטמים.
בד"כ כאשר ההנהלה מנחיתה שחקנים על ראשו של המאמן, האוהדים והקהל די מברכים על מהלכים כאלו, בדיוק בגלל הערך השיווקי של השמות שהזכרת.
תראה מה היה כאן עם פאפאלוקאס ומרכוס בראון; מישהו פה בכלל העיז להזכיר שהם היו במכבי
רק בגלל שההנהלה/הפדרמנים/הג'וניורים רצתה בהם? מישהו טרח לציין שהמאמן לא רצה אותם?
אף אחד גם חלילה לא אמר שאותה הנהלה הופכת את הקוצה לצעצוע הפרטי שלה כאשר מדובר בשמות כאלו. כמובן שאותו דבר יקרה אם ההנהלה תנחית על ראשו של בלאט שחקנים כמו שאראס, סופו או את מקרה הסעד דורון פרקינס. אל תחושב שאנחנו כ"כ חכמים.