http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4395621,00.html
נראה לי שכולנו מתחרטים שהוא הלך ופדרמן נשאר
נראה שרק בזכותו היה לנו תקציב נורמלי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:לטענת כץ אפילו הוא יצא מורווח ממכבי, מיליון דולר . זה באמת מדהים, אחד המקומות הבודדים שאפשר להרוויח בהם כסף היום בספורט זה מכבי בכדורסל.
אדגר פו כתב:לטענת כץ אפילו הוא יצא מורווח ממכבי, מיליון דולר . זה באמת מדהים, אחד המקומות הבודדים שאפשר להרוויח בהם כסף היום בספורט זה מכבי בכדורסל.
Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:לטענת כץ אפילו הוא יצא מורווח ממכבי, מיליון דולר . זה באמת מדהים, אחד המקומות הבודדים שאפשר להרוויח בהם כסף היום בספורט זה מכבי בכדורסל.
אני חושבת שהוא התכוון לסכום שבו הוא קנה את המניות ולסכום שבו הוא מכר אותן שזה יצא לו רווח של מליון דולר
אני לא חושבת שהוא התכוון למה שהוא הרוויח בסיום כל עונה
Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:לטענת כץ אפילו הוא יצא מורווח ממכבי, מיליון דולר . זה באמת מדהים, אחד המקומות הבודדים שאפשר להרוויח בהם כסף היום בספורט זה מכבי בכדורסל.
אני חושבת שהוא התכוון לסכום שבו הוא קנה את המניות ולסכום שבו הוא מכר אותן שזה יצא לו רווח של מליון דולר
MTA2311 כתב:גם שווה להזכיר שוב, שאת הכסף ששילמו לכץ הוציאו מקופת המועדון. משום מה לא מדברים על השערורייה הזאת מספיק.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:גם שווה להזכיר שוב, שאת הכסף ששילמו לכץ הוציאו מקופת המועדון. משום מה לא מדברים על השערורייה הזאת מספיק.
שערורייה?
הוא קנה את המניות שלו מהכסף שלו. אחר כך פדרמניה החליטה להעיף אותו, אז רצית שיקום וילך בלי לקבל את הכסף שלו?
אז הוא בכוונה קבע מחיר גבוה יותר לחלק שלו במניות כדי לדפוק את פדרמן בחזרה.
אבל פדרמן עשה קומבינה וקנה את המניות של כץ מקופת המועדון.
אם כבר שערורייה, אז מה שפדרמן עשה זאת שערורייה.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:גם שווה להזכיר שוב, שאת הכסף ששילמו לכץ הוציאו מקופת המועדון. משום מה לא מדברים על השערורייה הזאת מספיק.
שערורייה?
הוא קנה את המניות שלו מהכסף שלו. אחר כך פדרמניה החליטה להעיף אותו, אז רצית שיקום וילך בלי לקבל את הכסף שלו?
MTA2311 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:גם שווה להזכיר שוב, שאת הכסף ששילמו לכץ הוציאו מקופת המועדון. משום מה לא מדברים על השערורייה הזאת מספיק.
שערורייה?
אתה רציני?
פדרמן+ שאר הבעלים היו צריכים לשלם לו מהכיס שלהם, ולא מקופת המועדון. לא יכול להיות שהבעלים ילוו כסף מהקופה של המועדון.
באמת שלא היה אפשר לפרש את ההודעה שלי אחרת. אולי כדאי שתקרא פעמיים פעם הבאה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים