המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:שיא החוצפה !!!! חבר שלי חידש עכשיו את המנוי שלו ואמרו לו שהשנה לא ידפיסו כרטיסים אלא רק כרטיס מגנטי !!!!!
זה פשוט לא יאומן הרמה של החוצפה שלהם !!!
אם אני רוצה למכור כרטיס , אני לא יכול כי אני צריך לתת לו את הכרטיס המגנטי....
פשוט נמאס מהקבוצה הזאת כבר !!!!!
yzafrir כתב:שיא החוצפה !!!! חבר שלי חידש עכשיו את המנוי שלו ואמרו לו שהשנה לא ידפיסו כרטיסים אלא רק כרטיס מגנטי !!!!!
חנו'ש כתב:yzafrir כתב:שיא החוצפה !!!! חבר שלי חידש עכשיו את המנוי שלו ואמרו לו שהשנה לא ידפיסו כרטיסים אלא רק כרטיס מגנטי !!!!!
אני מניחה שזה הרעיון....
קובי כתב:חנו'ש כתב:yzafrir כתב:שיא החוצפה !!!! חבר שלי חידש עכשיו את המנוי שלו ואמרו לו שהשנה לא ידפיסו כרטיסים אלא רק כרטיס מגנטי !!!!!
אני מניחה שזה הרעיון....
אני חושב שהמלחמה בספסרות היא נכונה. זה גם יפנה מקום ליותר מנויים, כי יש המון אנשים שמחדשים מנוי במשך שנים, ע"מ לעשות כסף. הם בכלל לא הולכים למשחקים, רק עושים כסף מהמנוי.
גם אם הולכים למשחקים, אז מספסרים על 4-5 משחקי יורוליג ומכסים את המנוי מבחינה כספית.
ההתנגדות היחידה שאני יכול לחשוב עליה, היא שכרטיסים יהיו פחות זמינים להשגה, כי רוב המנויים נמכרים, ואז גם משחקי ליגה, שאנשים אפילו חילקו בחינם לחברים, לא יחולקו, כי אנשים לא ימהרו לתת את הכרטיס.
אדגר פו כתב:לפי אבי סגל מכבי לוחצת על שאראס לסגור מהר כשהוא ממתין עדיין לברצלונה.
לכן סגל טוען שמכבי רוצה לסגור את הקו האחורי עם שאראס , הלפרין, היקמן וכנראה אוחיון וסמית'.
הגבוהים יהיו כנראה קלאתיס ועוד סנטר זר.
אז 6 הזרים לפי סגל הם - שאראס, היקמן, סמית, קלאציס , שון ג'יימס וסנטר זר.
Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:לפי אבי סגל מכבי לוחצת על שאראס לסגור מהר כשהוא ממתין עדיין לברצלונה.
לכן סגל טוען שמכבי רוצה לסגור את הקו האחורי עם שאראס , הלפרין, היקמן וכנראה אוחיון וסמית'.
אוי נעשה לי רע כשראיתי את הסגל הזה
מקאדו 3 כתב:rc4991 כתב:אבי סגל כותב שמכבי מחכה לתשובה משאראס שמחכה לתשובה מברצלונה
הוא גם מסרטט את הסגל הצפוי:
אוחיון,שאראס/גארד זר
היקמן,לאנדסברג,הלפרין??
סמית,פניני
טיוס,זר
גיימס,סנטר זר
איזה סגל גרוע...טיוס לא צפוי להגיע כגבוה חמישי אלא כארבע שכנראה ישחק לא מעט כי יהיה איתו גם זר בינוני
ההנהלה הזאת כל כך מעצבנת..איזו חרא קבוצה נבנית כאן
איך אפשר לקבוע שזה חרא קבוצה בלי לדעת מי הזרים שיבואו בעמדות החסרות ?
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:לפי אבי סגל מכבי לוחצת על שאראס לסגור מהר כשהוא ממתין עדיין לברצלונה.
אוי נעשה לי רע כשראיתי את הסגל הזה
עלה לך הקוסקוס??
er79 כתב:אני לא רואה מצב ל-7 זרים. אני רק מקווה שפלאניניץ' יועדף על פני שאראס, ולא להיפך.
felix_r כתב:סיינה הודיעה כי מקצצת 50% מהתקציב.
בובי בראון למכבי?
אישית אני מחיק יותר מהאקט
felix_r כתב:סיינה הודיעה כי מקצצת 50% מהתקציב.
בובי בראון למכבי?
אישית אני מחיק יותר מהאקט
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים