אשכול המלפפונים המדכא - קאמבק של סופו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים המדכא

הודעהעל ידי felix_r » 26 יוני 2013, 16:18

CYellow7 כתב:שכחתי להוסיף "בהנחה שהוא ישוחרר מפנר"=]
אתה באמת חושב שנקבל רכז טבעי?פלאניניץ' די מוגבל, כמוהו גם הורטאס..ואני לא בטוח שהם יכולים להוביל קו אחורי שגם ככה לא כל כך מוכשר בלשון המעטה.

אני לא חושב שנקבל אפילו את אוחיון, אבל זה לא העניין בכלל.
העניין הוא שאתה לא צריך להשקיע את הכל כדי בסוף לקבל את היקמן והיקמן V2.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מעין » 26 יוני 2013, 16:21

חנו'ש כתב:ולזה צריך להוסיף שהם השאירו אותנו עם היקמן כ2 הפותח שזה רק מוסיף לבזיון.
הייתי מוכנה לאכול איזה רייס כרכז פותח אם היו שמים לידו איזה לאנגפורד או מישהו ברמתו.
אבל כמובן שאנחנו נמשיך לאכול את הלוקשים של הפדרמנים וכנראה שלעוד זמן רב.

כל הפורום הולך לקפוץ עלי עכשיו, אבל אני אגיד את זה בכל זאת: אני לא רואה במה לנגפורד טוב מהיקמן. שניהם חולקים בסה"כ יכולות דומות, והשנאה פה להיקמן נובעת מזה שהוא נאץ לעשות מה שהוא לא כ"כ טוב בו, להוביל כדור, כל פעם שאוחיון לא היה על המגרש, בגלל שלא היה רכז מחליף אחר(חוץ מרוט, שלא ראה מגרש). ברגע שיפסיקו לבנות עליו כמוביל כדור, הוא 2 עם יכולות מעולות מכל בחינה.
מעין

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 יוני 2013, 16:28

מעין כתב:
חנו'ש כתב:ולזה צריך להוסיף שהם השאירו אותנו עם היקמן כ2 הפותח שזה רק מוסיף לבזיון.
הייתי מוכנה לאכול איזה רייס כרכז פותח אם היו שמים לידו איזה לאנגפורד או מישהו ברמתו.

כל הפורום הולך לקפוץ עלי עכשיו, אבל אני אגיד את זה בכל זאת: אני לא רואה במה לנגפורד טוב מהיקמן. שניהם חולקים בסה"כ יכולות דומות, והשנאה פה להיקמן נובעת מזה שהוא נאץ לעשות מה שהוא לא כ"כ טוב בו, להוביל כדור, כל פעם שאוחיון לא היה על המגרש, בגלל שלא היה רכז מחליף אחר(חוץ מרוט, שלא ראה מגרש). ברגע שיפסיקו לבנות עליו כמוביל כדור, הוא 2 עם יכולות מעולות מכל בחינה.

ומי החליט שזה בסדר גמור ששחקן בעמדה 2 לא יידע להוביל כדור ויהיה חסר אינטלגנצית משחק לחלוטין?
הוא אולי לא צריך להיות רכז, אבל זה כל כך מוגזם לבקש שגם לגארד בעמדה 2 יהיה קצת שכל?
תוסיף לזה את העובדה שכנראה אתה לא הולך לקבל שום מנהל משחק דגול בעמדת הרכז ותבין למה אנחנו הולכים לעוד עונה "נפלאה".....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מעין » 26 יוני 2013, 16:39

חנו'ש כתב:
מעין כתב:

ומי החליט שזה בסדר גמור ששחקן בעמדה 2 לא יידע להוביל כדור ויהיה חסר אינטלגנצית משחק לחלוטין?
הוא אולי לא צריך להיות רכז, אבל זה כל כך מוגזם לבקש שגם לגארד בעמדה 2 יהיה קצת שכל?
תוסיף לזה את העובדה שכנראה אתה לא הולך לקבל שום מנהל משחק דגול בעמדת הרכז ותבין למה אנחנו הולכים לעוד עונה "נפלאה".....

לנגפורד לא מוביל כדור טוב מהיקמן או חכם ממנו. אם כבר, הוא מוביל כדור פחות טוב ואולי מעט חכם יותר. אתם נוטים לשכוח שגם בזמן שלנגפורד היה פה הוא לא שיחק מושלם.
מעין

הודעהעל ידי er79 » 26 יוני 2013, 16:40

היקמן לא נופל מלנגפורד? :laugh3
er79

הודעהעל ידי מעין » 26 יוני 2013, 16:52

er79 כתב:היקמן לא נופל מלנגפורד? :laugh3

במה הוא טוב ממנו, חוץ מזה שהוא שם נוצץ? האר את עיני.
מעין

הודעהעל ידי rc4991 » 26 יוני 2013, 16:59

לאנגפורד הרבה יותר טוב מהיקמן
הוא אחד החודרים הטובים באירופה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 26 יוני 2013, 17:49

:laugh3 :laugh3 :laugh3

יש לי אחד ששמענו בעבר:
"רודני ביופורד לא נופל מאנטוני פארקר" :yahoo
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי CYellow7 » 26 יוני 2013, 18:02

מעין כתב:

אין לך מה לנסות להסביר. אנשים פשוט החליטו שהיקמן הוא שחקן טיפש ובינוני ומטה ושום דבר לא יעזור.
לעומת זאת כל פליצה של שאראס, גם בגיל 50, אנשים יהיו על סף אורגזמה ויחלמו שהוא יגיע לפה.

לא אומר שהיקמן שחקן מדהים או יותר טוב מלנגפורד, אבל משגע אותי שאנשים מורידים מערכו ולא משנה מה הוא יעשה תמיד יסבירו זאת ב"שחקן לקבוצות קטנות" וכו'.
היקמן היה השחקן ה-כ-י ט-ו-ב של מכבי בעונה שעברה. היחיד שהגיע למשחק הגמר ולא שקשקו לו הביצים.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי rc4991 » 26 יוני 2013, 18:07

CYellow7 כתב:
מעין כתב:

אין לך מה לנסות להסביר. אנשים פשוט החליטו שהיקמן הוא שחקן טיפש ובינוני ומטה ושום דבר לא יעזור.
לעומת זאת כל פליצה של שאראס, גם בגיל 50, אנשים יהיו על סף אורגזמה ויחלמו שהוא יגיע לפה.

לא אומר שהיקמן שחקן מדהים או יותר טוב מלנגפורד, אבל משגע אותי שאנשים מורידים מערכו ולא משנה מה הוא יעשה תמיד יסבירו זאת ב"שחקן לקבוצות קטנות" וכו'.
היקמן היה השחקן ה-כ-י ט-ו-ב של מכבי בעונה שעברה. היחיד שהגיע למשחק הגמר ולא שקשקו לו הביצים.

אני גם לא מסכים אם אלה שעושים מהיקמן איזה שחקן גרוע,הוא שחקן טוב והוא לא אשם שלא היה רכז במכבי השנה
מצד שני,הוא פחות טוב מלאנגפורד ואין בכלל מה להשוות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי CYellow7 » 26 יוני 2013, 18:08

ועוד משהו. לא רק בלאט מעריך את היקמן. כ-ל פרשן שקראתי/שמעתי מתייחס על היקמן דיבר על מנייה בטוחה ושחקן טוב מאוד.
בלאט, פיני, צביקה, סהר, מליניאק וכו' לא מבינים מהחיים שלהם ורק אוהדי מכבי ת"א צוחקים על היקמן כאילו הסגל שלנו כזה מושלם ורק היקמן מקלקל הכל.
מה לעשות, היקמן פחות נוצץ ו"סקסי" משמות כמו שאראס ולאנגפורד ולכן הוא לא שחקן טוב בשביל אוהדי מכבי.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי מעין » 26 יוני 2013, 18:09

מה שתגידו.
אף אחד מכם עוד לא הסביר במה לנגפורד טוב יותר.
מעין

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 יוני 2013, 18:12

בלי קשר ללאנגפורד, ואני מסכימה שיש להיקמן איכויות מסוימות והוא בטח לא שחקן רע.
אבל הוא כן שחקן טיפש. אין לו אינטלגנציית משחק בגרוש, וזה שהוא אמור לשחק בעמדה 2 לא פוטר אותו מהעניין.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מעין » 26 יוני 2013, 18:13

אלמוג כתב:

:laugh3 :laugh3 :laugh3

יש לי אחד ששמענו בעבר:
"רודני ביופורד לא נופל מאנטוני פארקר" :yahoo

היקמן כבר העביר כאן עונה שבה ראינו את היכולות שלו, ביופורד הגיע כחתול בשק.
בכל מקרה זו השוואה מגוחכת. לנגפורד הוא ממש לא פארקר, והיקמן הוא רחוק מלהיות ביופורד.
מעין

הודעהעל ידי CYellow7 » 26 יוני 2013, 18:14

rc4991 כתב:
CYellow7 כתב:
מעין כתב:

אני גם לא מסכים אם אלה שעושים מהיקמן איזה שחקן גרוע,הוא שחקן טוב והוא לא אשם שלא היה רכז במכבי השנה
מצד שני,הוא פחות טוב מלאנגפורד ואין בכלל מה להשוות

נכון, אין שום סיבה להשוואה כי לאנגפורד שחקן בעל חוזה במילאנו והוא מרוויח פי 3 מהיקמן.
אם היקמן לא היה ממשיך, היה מגיע עוד איזה זר מבלגיה או גרמניה ב500 אלף דולר. אז צריך להתעורר מהחלום ולהבין שבכסף שמכבי מוכנה לשלם, ההחלטה הנכונה הייתה להשאיר את היקמן שנתן עונה טובה.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי מעין » 26 יוני 2013, 18:15

חנו'ש כתב:בלי קשר ללאנגפורד, ואני מסכימה שיש להיקמן איכויות מסוימות והוא בטח לא שחקן רע.
אבל הוא כן שחקן טיפש. אין לו אינטלגנציית משחק בגרוש, וזה שהוא אמור לשחק בעמדה 2 לא פוטר אותו מהעניין.

שוב, לנגפורד לא חכם יותר.
או רוב ה2 האמריקאים כיום בשוק.
מעין

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 יוני 2013, 18:18

CYellow7 כתב:
מעין כתב:

:thumbup תוסיף לזה שחקנים כמו קלאטיס שנכשל בכל קבוצה בינונית-גדולה בה שיחק או את סופו שמאז מכבי (וגם לפניה) לא פוגע בכלום. אגב, גם פלניניץ' שהפך כאן לשחקן נחשק ו"חכם" הוא לא כזו מציאה גדולה. עד לפני שנה הוא היה בסה"כ שחקן יורוקאפ נחמד שלא נתן עונה הרבה יותר טובה מטייריס רייס באותו המפעל.

ככה זה וצריך לקבל את זה - יש שחקנים יותר פופולריים ויש כאלו פחות. פופולריות זה לא דבר התלוי בהכרח ביוכלות.
אגב, המצב היום דוקא הרבה יותר מבעונה שעברה; בקיץ הקודם עוד הזילו כאן ריר על שחקנים רעים כמו הנגר הסרבי קוסטה פרוביץ' ועל הפצוע הכרוני דורון פרקינס. תאמין או לא, אבל האחרון הוכרז שחקן "מוכח" ואפילו הוכתר ע"י מומחי הפורום כשחקן טוב יותר ומוכח יותר מלוגאן ואפילו מהיקמן :eek
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 יוני 2013, 18:20

מעין כתב:
חנו'ש כתב:בלי קשר ללאנגפורד, ואני מסכימה שיש להיקמן איכויות מסוימות והוא בטח לא שחקן רע.

כתבתי בלי קשר ללאנגפורד. ואני לא אמרתי שהוא חכם.
אבל יש פער בין לא להיות חכם לבין להיות אדיוט....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מעין » 26 יוני 2013, 18:22

חנו'ש כתב:
מעין כתב:

כתבתי בלי קשר ללאנגפורד. ואני לא אמרתי שהוא חכם.
אבל יש פער בין לא להיות חכם לבין להיות אדיוט....

גם אם זה נכון, אני חושב שאין מה לתלונן על השארת היקמן, שנתן עונה טובה מאוד מבחינתו והיה היחיד שתפקד בכל שלבי העונה. האיכויות שלו, גם בהתחשב באינטילגנצייה הנמוכה שלו, הן גבוהות והוא 2 פותח לגיטימי באירופה לכל דבר.
מעין

הודעהעל ידי CYellow7 » 26 יוני 2013, 18:26

טיפש טיפש, אבל היקמן הפעיל את ה"גבוהים"(ג'יימס) של מכבי בצורה הטובה ביותר. יותר מאוחיון הרכז ולוגאן שמוערך יותר בקרב האוהדים.
תמונה
CYellow7

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים