אשכול המלפפונים המדכא - קאמבק של סופו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים המדכא

הודעהעל ידי er79 » 27 יוני 2013, 14:36

yzafrir כתב:
er79 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
אדגר פו כתב:אין במכבי מלאכת סקאוטינג מחושבת.

אז בוא ואתקן אותך.
כאשר מכבי רצתה את אנתוני פארקר, היא חיפשה בנרות. היתה לה הזמדנות להחתים שחקנים כמו מריו אלי ואנתואן ריגודו, אבל היא בחרה בפארקר שהיה נחשב הימור. הוא היה זול יותר והרבה פחות מוכר משאר השחקנים שהיו בשוק ואף על פי כן, מכבי בחרה בפארקר למרות שיכלה להביא שם גדול יותר.
כנ"ל לגבי האפמן - הוא הגיע למכבי בסוף הקיץ לאחר שכבר היה חתום כאן שחקן במקומו, אך נעשה אחריו מעקב צמוד מצדו של בלאט ואז גם מצדו של פיני.
כך גם היה עם באסטון שהועדף על פני השארתו של גורי (על אף שלבאסטון לא היה שום נסיון בשום מפעל אירופאי כלשהו) וכך גם היה עם וויצ'יץ' שאחריו עקבו הרבה זמן.
גם ריקי היקמן הוא תוצר של סקואטינג טוב.

אדגר פו כתב:
אני לא טוען שצריך להביא רק שחקנים מהליגה, אבל טוען שאין יותר מדי יתרון לשחקנים מליגות נמוכות באירופה על שחקנים מהליגה שלנו.
העונה שנתן רייס ביורוקאפ היא לא איזה משהוא יוצא דופן.
אם כבר אתה מביא שחקני יורוקאפ תביא את המצטיינים ביותר , סטייל איידסון , שבאמת נתן דברים יוצאי דופן.

על זה יש לי לומר שלושה דברים:

1) זה לא נכון. פישר, פרקינס ומוריס לא היו שחקני יורוקאפ/יול"ב קאפ כאלו גדולים. גם אוחיון ופניני שעברו במפעל הזה לא עשו שם דברים יוצאי דופן.
2) חלק לא קטן משחקני הליגה שהצליח במכבי, עבר קודם בליגות אחרות שבמקרה הן אותן ליגות בהן שיחק גם רייס. פרקינס למשל (כמו גם פישר שלא עבר בליגה המקומית שלנו) שיחק בליגה הגרמנית בדיוק כמו רייס ואפילו היה פחות טוב ממנו שם. מוריס התחיל את הקריירה שלו ביוון בדיוק כמו רייס.
3) למען הגילוי הנאות נצטרך לציין שגם פלניניץ' עבר ביורוקאפ והוא ממש לא היה"מצטיין ביותר" או נתן דברים יוצאי דופן. שוב, הוא היה הרבה יותר קרוב ברמתו לרייס מאשר לזו שהראו שחקנים כמו אידסון וסמית' במפעל הזה.

תגיד לי, אתה דני פדרמן או משהו כזה? כי לא ברורה לי הגיבוי שאתה נותן לבינוניות כמו רייס, והפרגון שלך למחלקת הסקאוטינג האדירה שלנו? זאת אותה מחלקה שהביאה לפה את פארקר? למה שלא תשבח גם את מחלקת הסקאוטינג שהביאה את מגי? והיקמן הוא תוצר סקאוטינג משובח? אותו היקמן שהביא לנו אליפות במו ידיו? לא מבין אותך, מצטער. אתה נשמע כמו נציגי ההנהלה שלנו, שמעודדים החתמת חתולים בשק, כאילו מדובר פה בפאקינג ספאנוליס.

אתה בכלל ראית את רייס משחק פעם ? הוא לא שחקן בינוני והוא פונצאיל מצויין להצליח .
האמת שאם הוא יגיע יחד עם שאראס אז יכול לצאת כאן משהו מאוד מעניין . גם רייס וגם אוחיון יוכלו ללמוד הרבה משאראס כמו שקרה לאוחיון עם פאפאס...
תצא כבר מהסרט שיגיע לכאן רכז בכיר , אתה תרגיש הרבה יותר טוב....

ברור, כי פאפאס הפך את אוחיון לסטוקטון. מצטער, אבל אני לא בקטע של ״הגידו כן לזקן״. מה מההתנהלות של הפדרמנים בשנים האחרונות גורם לך לחשוב ששאראס יהיה גארד שלישי בקאדר ולא המחליף הראשון של אוחיון? וכן, ראיתי את רייס, לא עילוי שיירשם בדפי ההסטוריה.
er79

הודעהעל ידי cannon » 27 יוני 2013, 15:54

עדכון להודעה שלי מקודם ששכחתי לציין לגבי סופו...
זה לא שבלאט לא רוצה אותו אלא הוא מבין את מגבלות התקציב ויש לו רצון מסויים לגארד בשיעור קומה. אם עבור סופו אכן לא יידרש תשלום פיצוי, יש סיכוי גבוה מאוד שסופו יהיה פה.
בהקשר הזה יש ענין מעניין עם פאנאתינייקוס שתשחרר כנראה את סופו ולא תדרוש פיצוי ממכבי אם יקרה אחד משני דברים:
1. לאזמה יישאר שם.
2. באטיסט יחזור לשם (וזו אופציה אחרי ששוחרר מפנר-אולקר).
שניהם מועדפים בפאנאתינייקוס על פני סופו.
cannon

הודעהעל ידי LIAV10 » 27 יוני 2013, 16:05

האמת שאני לא מבין למה שישחררו אותו, הוא מקומי, אז מן הסתם יש לו פספורט יווני אירופאי ולכן הוא לא נחשב זר, וגם צרצאריס פרש.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 27 יוני 2013, 16:57

אגב, כשמסתכלים על סגל הקבוצה באתר של המועדון, ניתן כבר ללמוד שלוגאן ופלאניניץ נחתכו מהסגל באלגנטיות. חבל שמדלי עוד מופיע שם.

http://maccabi.co.il/team.asp
er79

הודעהעל ידי refael » 27 יוני 2013, 17:06

er79 כתב:אגב, כשמסתכלים על סגל הקבוצה באתר של המועדון, ניתן כבר ללמוד שלוגאן ופלאניניץ נחתכו מהסגל באלגנטיות. חבל שמדלי עוד מופיע שם.

תחושה שלי שהוא נשאר פה לעוד עונה
תמונה
refael

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 יוני 2013, 17:55

refael כתב:
er79 כתב:אגב, כשמסתכלים על סגל הקבוצה באתר של המועדון, ניתן כבר ללמוד שלוגאן ופלאניניץ נחתכו מהסגל באלגנטיות. חבל שמדלי עוד מופיע שם.

תחושה שלי שהוא נשאר פה לעוד עונה

גם אני חושב שיש סיכוי שזה יקרה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 27 יוני 2013, 19:59

שחכתי לכתוב את זה אבל כשקראתי שלשום את הכתבה על סופו ביורוהופס,נכתב שאופציית הביי אאוט היא בכלל של פאו' ושיש לה אפשרות להיפרד מסופו עד ה-5/7 ולשלם לו ביי אאוט
אני מאמין שאנחנו יכולים להביא את סופו ואפילו במחיר נמוך יחסית.אני מקווה שזה יקרה באמת.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 יוני 2013, 20:00

לפי ספורט5(ומקורביו של לאזמה)מכבי פנתה אליו
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 45153.html
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 יוני 2013, 20:04

יהיה מצחיק לראות פה קו קידמי של לאזמה, טיוס, ג'יימס והנדריקס.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 27 יוני 2013, 20:24

אוי ווי זה במקום סנטר ? לכל אוהבי דיוויד בלאט ... תמיד תמיד חצאיי סנטרים וחצאיי רכזים לא מאמין שהוא יבוא לעמדה 4 , מי שם בונה קבוצה אוטיסטים ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 יוני 2013, 20:30

MTA2311 כתב:יהיה מצחיק לראות פה קו קידמי של לאזמה, טיוס, ג'יימס והנדריקס.

תגדיר ''מצחיק''
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 27 יוני 2013, 20:55

כל נגר הגנתי יכול להבריק בהתקפה כשיש רכז כמו דיאמנטידיס לידו. מזל ש״התברכנו״ באוחיון ואולי גם ברייס. ולמה להביא תואם טיוס? למה בלאט מתעקש על שלושה קפיצים ולא חושב בהגיון להביא סנטר שיוכל להתאים לסגנון משחק שכלל לא היה לו בשנה שעברה?
er79

הודעהעל ידי CYellow7 » 27 יוני 2013, 21:06

er79 כתב:כל נגר הגנתי יכול להבריק בהתקפה כשיש רכז כמו דיאמנטידיס לידו. מזל ש״התברכנו״ באוחיון ואולי גם ברייס. ולמה להביא תואם טיוס? למה בלאט מתעקש על שלושה קפיצים ולא חושב בהגיון להביא סנטר שיוכל להתאים לסגנון משחק שכלל לא היה לו בשנה שעברה?

כמו מי?
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי er79 » 27 יוני 2013, 21:11

כל סנטר טוב+ שיכול לספק לך משחק פוסט אפ במשחק עומד.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 27 יוני 2013, 21:24

er79 כתב:כל סנטר טוב+ שיכול לספק לך משחק פוסט אפ במשחק עומד.

אתה אלוף בלזרוק סיסמאות אבל שמות אתה לא נותן....למדת משהו מפליקס :D
כמה זמן יקח לך להבין שבכסף של מכבי היא לא מסוגלת להביא אפילו את לאזמה. ושרייס זו החתמה חלומית יחסית למה שקיים בשוק בגרושים שמכבי משלמת ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי CYellow7 » 27 יוני 2013, 21:25

er79 כתב:כל סנטר טוב+ שיכול לספק לך משחק פוסט אפ במשחק עומד.

תן שם. בסכומים שמכבי מוכנים לשלם כמובן.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי er79 » 27 יוני 2013, 21:57

אתה עכשיו שואל אותי את שאלת השאלות. איזו סכומים מכבי מוכנה להקצות? אם היא תמשיך עם מדיניות הפחות מחצי מליון דולר שלה, היא לא תקבל כלום. השניים היחידים שעונים לסגנון המשחק הזה בפחות ממיליון להערכתי הם באראץ וסופו. כל השאר יקרים יותר.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 27 יוני 2013, 22:08

er79 כתב:אתה עכשיו שואל אותי את שאלת השאלות. איזו סכומים מכבי מוכנה להקצות? אם היא תמשיך עם מדיניות הפחות מחצי מליון דולר שלה, היא לא תקבל כלום. השניים היחידים שעונים לסגנון המשחק הזה בפחות ממיליון להערכתי הם באראץ וסופו. כל השאר יקרים יותר.

באראץ אני לא בטוח שבפחות ממליון דולר ,אבל סופו שכרגע הוא לא שחקן חופשי אולי בעתיד כן....
ומה עם עמדת הרכז ? מכיר כאלו בפחות ממליון ?
הרי ברור לכולם שלא מתכננים להוציא סכומים גדולים אז למה להתאכזב ?
בו מלחתכילה תחפש את השחקנים שכן ברמת שכר של מכבי (עד 700K ) ונראה מי הכי טוב...

בנושא אחר , נראה לי שהרבה לא שמו לב (אני לא שמתי לב עד שראיתי הודעה פרטית ממישה ) אבל בתרד הדביק האשון ברשימה מגייסים תרומות להשארת הפורום בחיים , ונראה לי שכולם צריכים להתגייס ולתרום מה שאתם יכולים כדי להחזיק את הפורום
הנה הלינק לתרד :
viewtopic.php?f=2&t=1773&p=124464#p124464
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 27 יוני 2013, 23:08

yzafrir כתב:
er79 כתב:אתה עכשיו שואל אותי את שאלת השאלות. איזו סכומים מכבי מוכנה להקצות? אם היא תמשיך עם מדיניות הפחות מחצי מליון דולר שלה, היא לא תקבל כלום. השניים היחידים שעונים לסגנון המשחק הזה בפחות ממיליון להערכתי הם באראץ וסופו. כל השאר יקרים יותר.

באראץ אני לא בטוח שבפחות ממליון דולר ,אבל סופו שכרגע הוא לא שחקן חופשי אולי בעתיד כן....
ומה עם עמדת הרכז ? מכיר כאלו בפחות ממליון ?
הרי ברור לכולם שלא מתכננים להוציא סכומים גדולים אז למה להתאכזב ?
בו מלחתכילה תחפש את השחקנים שכן ברמת שכר של מכבי (עד 700K ) ונראה מי הכי טוב...

בנושא אחר , נראה לי שהרבה לא שמו לב (אני לא שמתי לב עד שראיתי הודעה פרטית ממישה ) אבל בתרד הדביק האשון ברשימה מגייסים תרומות להשארת הפורום בחיים , ונראה לי שכולם צריכים להתגייס ולתרום מה שאתם יכולים כדי להחזיק את הפורום
הנה הלינק לתרד :
viewtopic.php?f=2&t=1773&p=124464#p124464

שמע, אני לא קונה את הלוקשים האלו שאין כסף לגארד איכותי, הם פשוט מכניסים את הרווחים לכיס. אפשר וצריך להביא רכז איכותי ביוצר ממיליון דולר. הם כבר ניסו להגיש הצעה כזאת לפארגו. אף אחד לא ישכנע אותי שלא ניתן להביא את הוארטס או פלאניניץ לאור הרכש הזול שהם מביאים. לגבי באראץ וסופו, קרא לזה תחושת בטן אבל אני סבור ששתי הקבוצות שלהם לא ימשיכו את ההתקשרות איתם, שניהם ישוחררו, המניות של שניהם בירידה, ואת שניהם אני בטוח שניתן יהיה להביא בפחות ממיליון. מה שאני לגמרי לא בטוח זה אם מכבי בכלל תסכים לשלם סכומים שכאלה. אני נבוך שהגענו למצב שאנו צריכים להתחנן למר פדרמן להביא שחקן בקצת פחות ממיליון, למרות שזה חורג מה אג׳נדה שלו.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 27 יוני 2013, 23:25

חביב אורנג'ד כתב:
אדגר פו כתב:אין במכבי מלאכת סקאוטינג מחושבת.

אז בוא ואתקן אותך.
כאשר מכבי רצתה את אנתוני פארקר, היא חיפשה בנרות. היתה לה הזמדנות להחתים שחקנים כמו מריו אלי ואנתואן ריגודו, אבל היא בחרה בפארקר שהיה נחשב הימור. הוא היה זול יותר והרבה פחות מוכר משאר השחקנים שהיו בשוק ואף על פי כן, מכבי בחרה בפארקר למרות שיכלה להביא שם גדול יותר.
כנ"ל לגבי האפמן - הוא הגיע למכבי בסוף הקיץ לאחר שכבר היה חתום כאן שחקן במקומו, אך נעשה אחריו מעקב צמוד מצדו של בלאט ואז גם מצדו של פיני.
כך גם היה עם באסטון שהועדף על פני השארתו של גורי (על אף שלבאסטון לא היה שום נסיון בשום מפעל אירופאי כלשהו) וכך גם היה עם וויצ'יץ' שאחריו עקבו הרבה זמן.
גם ריקי היקמן הוא תוצר של סקואטינג טוב.

אדגר פו כתב:
אני לא טוען שצריך להביא רק שחקנים מהליגה, אבל טוען שאין יותר מדי יתרון לשחקנים מליגות נמוכות באירופה על שחקנים מהליגה שלנו.
העונה שנתן רייס ביורוקאפ היא לא איזה משהוא יוצא דופן.
אם כבר אתה מביא שחקני יורוקאפ תביא את המצטיינים ביותר , סטייל איידסון , שבאמת נתן דברים יוצאי דופן.

על זה יש לי לומר שלושה דברים:

1) זה לא נכון. פישר, פרקינס ומוריס לא היו שחקני יורוקאפ/יול"ב קאפ כאלו גדולים. גם אוחיון ופניני שעברו במפעל הזה לא עשו שם דברים יוצאי דופן.
2) חלק לא קטן משחקני הליגה שהצליח במכבי, עבר קודם בליגות אחרות שבמקרה הן אותן ליגות בהן שיחק גם רייס. פרקינס למשל (כמו גם פישר שלא עבר בליגה המקומית שלנו) שיחק בליגה הגרמנית בדיוק כמו רייס ואפילו היה פחות טוב ממנו שם. מוריס התחיל את הקריירה שלו ביוון בדיוק כמו רייס.
3) למען הגילוי הנאות נצטרך לציין שגם פלניניץ' עבר ביורוקאפ והוא ממש לא היה"מצטיין ביותר" או נתן דברים יוצאי דופן. שוב, הוא היה הרבה יותר קרוב ברמתו לרייס מאשר לזו שהראו שחקנים כמו אידסון וסמית' במפעל הזה.

חביב, חזרת כמו החביב הישן והטוב...
מחלקת הסקאוטינג שהביאה את פארקר ואת ניקולה, היא לא אותה מחלקת הסקאוטינג שהביאה לכאן את תומאס ופלאניניץ'.
היקמן הוא רק הצלחה לכאורה. עובדה שרוב הגולשים כאן (שמבינים הרבה יותר מאוהד ממוצע) חושבים שהיקמן הוא אחת הבעיות, וממש לא הצלחה.
חוץ מזה, לשים את היקמן באותו משפט עם פארקר, זה חילול הקודש.

בכל אופן, מחלקת הסקאוטינג הנוכחית שכוללת את ה"ועדה המקצועית" ואת הסקאוטרים המהוללים שחתומים על יותר מדי כשלונות היא ממש לא חבורה שאפשר לסמוך עליה שתביא לכאן מחדש את פארקר ואת באסטון.
ובנוסף, כמו שנאמר כאן יותר מפעם אחת, הבעיה הכי גדולה של מכבי היא לא לאתר את הכשרון הגדול מתחת לרד"ר, אלא לשמור עליו אחרי עונת פריצה.
זה שמכבי מצליחה לשמור על היקמן, רק אומר לך איזה מן שחקן נפלא הוא וכמה באמת הוא רצוי ברחבי אירופה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים