LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:כבר 4 בחירות ונואל, לן ומקלאמור עדיין לא נבחרו.
one down
הפחות מוכשר מהשלושה לדעתי
two down
רק שמקלאמור לא יגיע לסקרמנטו או דטרויט, מקווה שיבחר במינסוטה.

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:כבר 4 בחירות ונואל, לן ומקלאמור עדיין לא נבחרו.
one down
הפחות מוכשר מהשלושה לדעתי
two down
רק שמקלאמור לא יגיע לסקרמנטו או דטרויט, מקווה שיבחר במינסוטה.
LIAV10 כתב:נואל הוטרד (אני המצאתי) תמורת ג׳רו הולידיי
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:נואל הוטרד (אני המצאתי) תמורת ג׳רו הולידיי
וברק ליוטה
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:נואל הוטרד (אני המצאתי) תמורת ג׳רו הולידיי
וברק ליוטה
בורק, כבר יש לנו בנט, את רוצה עוד עבריים?
ליוטה כבר יש בורק אחד, לא?
LIAV10 כתב:נרלס נואל לפילי.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:נרלס נואל לפילי.
טרייד הזוי
כבר יש להם את ביינום שלא שווה כלום ופצוע ועכשיו הם מביאים את נואל שהוא פצוע(אחרי שתי פציעות רציניות באותה ברך)ולא מוכח תמורת ג'רו הולידיי שאי אפשר להתווכח שהוא גארד נהדר
מצד שני, טרייד נפלא לניו אורלינס, בול מה שהיו צריכים
אני לא מתה על הטרייד של ברק כי אני אוהבת אותו כשחקן ואהבתי את זה שהוא נבחר ע''י מינסוטה אבל נראה מה הם יעשו עם הבחירות שהם קיבלו
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:נרלס נואל לפילי.
טרייד הזוי
כבר יש להם את ביינום שלא שווה כלום ופצוע ועכשיו הם מביאים את נואל שהוא פצוע(אחרי שתי פציעות רציניות באותה ברך)ולא מוכח תמורת ג'רו הולידיי שאי אפשר להתווכח שהוא גארד נהדר
אני לא מתה על הטרייד של ברק כי אני אוהבת אותו כשחקן ואהבתי את זה שהוא נבחר ע''י מינסוטה אבל נראה מה הם יעשו עם הבחירות שהם קיבלו
בטח לבנבנים.
LIAV10 כתב:יופי, אם לא מקלאמור אז לפחות שבאז מוחמד למינסוטה.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:יופי, אם לא מקלאמור אז לפחות שבאז מוחמד למינסוטה.
אין ממה להתלהב
יהיה שחקן נחמד, לא יותר
Holiday_Armadillo כתב:אוליניק לבוסטון בטרייד
מישה..THOUGHTS?
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:אוליניק לבוסטון בטרייד
מישה..THOUGHTS?
אני לא רואה הרבה כדורסל מכללות אבל הוא נראה כמו שחקן מעניין. 7 פוטר עם קליעה טובה, רץ את המגרש (ייהנה לחשק עם רונדו), פיקנרולר, פוסט אפ, לא רך.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:נרלס נואל לפילי.
טרייד הזוי
er79 כתב:שאלה למי שמבין קצת בענייני דראפט ואנ.בי.איי: איך בחירות השחקנים משפיעות על גל מקל לדעתכם? למשל, האם מילווקי שהביעה בו עניין רציני בחרה בגארד?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־26 אורחים