ניקולה כבר מתחיל לדבר את השפה של הפדרמנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

ניקולה כבר מתחיל לדבר את השפה של הפדרמנים

הודעהעל ידי שחף » 28 יוני 2013, 13:50

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2655626
אז אין לכם מה לעשות עם שחקן כמו ספאנוליס?

"אתה יודע מה, נניח שנביא את ספאנוליס. מה יישאר לשחקנים האחרים? אתה צריך לבנות סביבו קבוצה שיכולה לתפקד. מה הרעיון לקנות חללית בלי להשאיר כסף לדלק?".

שעתיים ביום חמישי הולכות להתפנות לי בשנה הבאה, אם פדרמן וחבורת הלא יוצלחים האחרים הולכים להביא את רייס ואיזה חוטב עצים עלוב בתור סנטר. חבל לי לצפות בקבוצה מתבזה שוב ושוב שוב.
חבל שיש 10,000 איש שהולכים לשלם כסף טוב בשביל לראות את היקמן

:duh :duh :duh :duh :duh :duh :duh :duh
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 28 יוני 2013, 14:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

Re: ניקולה כבר מתחיל לדבר על השפה של הפדרמנים

הודעהעל ידי CYellow7 » 28 יוני 2013, 14:05

ציפיתם למשהו אחר?הרי בכל ראיון ובכל מקום אפשרי הבעלים חזרו ואמרו שהתקציב לא יעלה והבעלים החדשים שהצטרפו הגיעו רק כדי לחלק את המיליון דולר שהבעלים מביאים מהבית ביחד.
תמונה
CYellow7

Re: ניקולה כבר מתחיל לדבר את השפה של הפדרמנים

הודעהעל ידי er79 » 28 יוני 2013, 14:26

אדון ניקולה היקר, אני אוהב אותך אבל כמה שטויות אתה יכול לדבר, הא? החלטתי לבנות לך חללית עם מספיק מוטות דלק כרזרבה, כי עם כל הכבוד, האם אנטיץ', פפניקולאו ואייסי לואו הם יותר "דלק" מסמית', ג'יימס והיקמן? צחקתני ואצחק:
1. ספאנוליס, אוחיון. 3.5 מליון דולר.
2. היקמן, לנדסברג. קצת מעל חצי מליון.
3. סמית', פניני. 1.3 מליון.
4. קלאתיס, טיוס. 600 אלף.
5. ג'יימס, סופו. 1.3 מליון.

אז נכון, החללית הזו עולה בסביבות ה-7 עד 7.5 מליון, בנטו זה קצת מעל ה-8-9 של רקנאטי (מר דיץ' ומר אשכנזי מוכנים לתרום?) אבל תפסיק לחרטט לי שאתה לא יכול לבנות חללית. אמרת שג'יימס, סמית' והיקמן הם נכס, שלד טוב? קיבלת אותם ואת ספאנוליס. עכשיו תבנה לי חללית. קיבלת תוסף דלק חינם.
נערך לאחרונה על ידי er79 בתאריך 28 יוני 2013, 15:11, נערך 2 פעמים בסך הכל.
er79

הודעהעל ידי אדגר פו » 28 יוני 2013, 15:05

איזה דבר גדול או רעיון גדול צריך לייבא מספליט ? איזו הצלחה מרעישה יש שם שלא ידענו עליה בשנים האחרונות ?
לטפח צעירים זו סיסמא שאומרים, ממש כמו שלום עולמי של מלכות יופי. מכבי בעצמה לא נותנות לצעירים לשחק אפילו במשחקי ליגה זניחים וגם כאשר הזרים הם עבמ"ים, אז מתי כן ?

אחד הראיונות המאכזבים שקראתי, בטח לאור הציפיה מהכותרת הצעקנית. אבל אולי הבעייה היא בי בכלל, אולי אני קצת נאיבי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי rc4991 » 28 יוני 2013, 15:28

הדבר העיקרי שלמדתי מהראיון זה שמכבי מחפשת פראיירים שיוותרו על המון כסף כדי לשחק אצלה(איזה כבוד זה עבורם)
אני אומר לך שהתקציב של מכבי הוא אולי 15-16 ביורוליג.

בושה,לאן הדרדרנו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 יוני 2013, 16:10

אם לא הייתי יודעת, הייתי יכולה להישבע ששהמרואיין הוא בכלל דני פדרמן....
ועל איזה שינוי הכותרת מקשקשת?? הכל הולך להמשיך בדיוק באותה הדרך של היום.
מכבי לא משקיעה כסף רק כי אין להם, אלא בעיקר כי הם התאהבו ברעיון הכביכול "רומנטי" הזה של שחקנים שיראו מחויבות ואופי ויסכימו לשחק כאן תמורת פחות כסף.

מה שמרגיז זה בעיקר העניין שבגלל שמכבי היא מכבי היא באמת לא חייבת תקציבי עתק כמו של צסקא או בארסה כדי להצליח כי יש לה איזה אקסטרה לא ברור רק מעצם היותה מכבי, ועובדה שגם עם הזבל שמביאים לנו בשנים האחרונות אנחנו עדיין משיגים טופ 8 ברוב המקרים.
מה שאומר שבשביל להפוך מקבוצת טופ 8 לקבוצת פיינל פור צריך רק עוד פוש קטן. לא תקציבי עתק, אבל כן תוספת מסוימת של כמה מיליונים בודדים לתקציב השחקנים, ושאר הדברים שעושים את מכבי למכבי ידאגו לכל השאר.
זו היתה אמורה להיות האחריות של ההנהלה של מכבי!
לנסות להשיג את הכמה מיליונים תוספת איכשהו, וזה לא משנה איך.
זה יכול להיות ע"י הקצאת הכסף מההוצאות האחרות שיש בתקציב 20 המיליון, זה יכול להיות כתוצאה מהכנסת השותפים האחרים והגדלת ההשקעה בקצת של כל שותף, או בכל דרך אחרת, אבל זה צריך לקרות.

אבל לא!!
חלילה שהפדרמנים ושאר עושי דברם יזוזו מהעקרונות הדבילים שלהם למען הצלחת המועדון הזה....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 יוני 2013, 16:28

ואגב, בעיקר הדאיג אותי הדברים האלה:
כרגע השחקנים שנמצאים בשוק יקרים מאוד, דורשים הרבה כסף. אנחנו יכולים קצת לחכות, יש לנו זמן

באמת ניקולה?? השחקנים כרגע יקרים מידי?
אין בעיה, תחכה לשאריות שיישארו לך אחרי שהשחקנים הטובים והיקרים יחתמו בקבוצות אחרות ולנו יישארו רק פליטי די ליג ושחקנים מהליגה הבלקנית. הם בטוח יהיו יותר זולים....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 יוני 2013, 16:31

אני לא מבין למה אתם כל כך מופתעים. חשבתם שפדרמן החתים פה מישהו שמתנגד לפילוסופיה שלו?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 יוני 2013, 16:35

MTA2311 כתב:אני לא מבין למה אתם כל כך מופתעים. חשבתם שפדרמן החתים פה מישהו שמתנגד לפילוסופיה שלו?

כן, אבל....
זה ניקולה.... :roll:
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 28 יוני 2013, 16:43

חנו'ש כתב:אם לא הייתי יודעת, הייתי יכולה להישבע ששהמרואיין הוא בכלל דני פדרמן....
ועל איזה שינוי הכותרת מקשקשת?? הכל הולך להמשיך בדיוק באותה הדרך של היום.
מכבי לא משקיעה כסף רק כי אין להם, אלא בעיקר כי הם התאהבו ברעיון הכביכול "רומנטי" הזה של שחקנים שיראו מחויבות ואופי ויסכימו לשחק כאן תמורת פחות כסף.

מה שמרגיז זה בעיקר העניין שבגלל שמכבי היא מכבי היא באמת לא חייבת תקציבי עתק כמו של צסקא או בארסה כדי להצליח כי יש לה איזה אקסטרה לא ברור רק מעצם היותה מכבי, ועובדה שגם עם הזבל שמביאים לנו בשנים האחרונות אנחנו עדיין משיגים טופ 8 ברוב המקרים.
מה שאומר שבשביל להפוך מקבוצת טופ 8 לקבוצת פיינל פור צריך רק עוד פוש קטן. לא תקציבי עתק, אבל כן תוספת מסוימת של כמה מיליונים בודדים לתקציב השחקנים, ושאר הדברים שעושים את מכבי למכבי ידאגו לכל השאר.
זו היתה אמורה להיות האחריות של ההנהלה של מכבי!
לנסות להשיג את הכמה מיליונים תוספת איכשהו, וזה לא משנה איך.
זה יכול להיות ע"י הקצאת הכסף מההוצאות האחרות שיש בתקציב 20 המיליון, זה יכול להיות כתוצאה מהכנסת השותפים האחרים והגדלת ההשקעה בקצת של כל שותף, או בכל דרך אחרת, אבל זה צריך לקרות.

אבל לא!!
חלילה שהפדרמנים ושאר עושי דברם יזוזו מהעקרונות הדבילים שלהם למען הצלחת המועדון הזה....

את כל כך צודקת
אני לא מבקש תקציב של שלושים מיליון יורו אבל כן את התוספת של הכמה מיליונים בודדים שחסרים לנו כדי להיות קבוצה רצינית באירופה
חסר לנו רק את הגרוש ללירה ונראה שההנהלה לא מוכנה לעזור בעניין
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Assaf M » 28 יוני 2013, 19:10

לא יודע איך ההנהלה רוצה לשקם את ההרתעה של הקבוצה והאמון של האוהדים אחרי השנה האחרונה. המכביזם פשוט בפח. ואני לא אתפלא אם טייריס רייס יגיע לכאן.
Assaf M

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 יוני 2013, 19:15

מבחינת ההנהלה, האמון של האוהדים נמדד בכמות המנויים שנמכרים כל שנה.
זהירות, ספויילר: גם עונה הבאה ההיכל יהיה מלא.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 28 יוני 2013, 20:19

כמה כסף מקבל ניקולה בשביל למכור את השטויות האלה?
roy1000

הודעהעל ידי Assaf M » 28 יוני 2013, 20:20

"מה היה הסוד של הקבוצה ההיא? בחירת שחקנים מעולה. מה שהיה למכבי אז זו מחלקת סקאוטינג טובה. בכלל, כוכבים לא מבטיחים לך הצלחה. השאלה היא איך אתה משתמש בתקציב שיש לך. האוהדים צריכים להיות ריאלים ולהבין שמכבי לא יכולה לשלם לשחקן 3-4 מיליון דולר. ומצד שני, יש הרבה קבוצות אחרות באירופה שכן יכולות".
מוריליו דה רוסה, ג'ף פוט, מלקולם תומאס, ג'ון שייר, דארקו פלאניניץ', דאמונד מאלט, אנדרו ווישנייבסקי, טרה סימונס, ג'ייסון וויליאמס, רודני וויט, וונטיגו קאמינגס

ממשך מחלקת סאקוטינג לתפארת מדינת ישראל. ובחירת השחקנים, שאפו.
Assaf M

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2013, 00:30

Assaf M כתב:"מה היה הסוד של הקבוצה ההיא? בחירת שחקנים מעולה. מה שהיה למכבי אז זו מחלקת סקאוטינג טובה. בכלל, כוכבים לא מבטיחים לך הצלחה. השאלה היא איך אתה משתמש בתקציב שיש לך. האוהדים צריכים להיות ריאלים ולהבין שמכבי לא יכולה לשלם לשחקן 3-4 מיליון דולר. ומצד שני, יש הרבה קבוצות אחרות באירופה שכן יכולות".
מוריליו דה רוסה, ג'ף פוט, מלקולם תומאס, ג'ון שייר, דארקו פלאניניץ', דאמונד מאלט, אנדרו ווישנייבסקי, טרה סימונס, ג'ייסון וויליאמס, רודני וויט, וונטיגו קאמינגס

ממשך מחלקת סאקוטינג לתפארת מדינת ישראל. ובחירת השחקנים, שאפו.

אני חושב שהסוד הוא הרבה יותר בהשארת השחקנים המוצלחים מאשר הבאתם. בזה מכבי כושלת לחלוטין מאז עונת השושלת.
היא מצליחה רק להשאיר שחקנים שיש להם חוזה כמו אידסון וסופו, או כאלה שלא מבוקשים כמו היקמן וסמית'.

בכלל עושה רושם שהמצב באמת הרבה פחות טוב ממה שחשבנו, ושבעונה הבאה נראה כאן הרכב מלא בגימיקים ששוב לא יהיה רלוונטי ליורוליג, ויתקשה גם בזירה המקומית.

ד"א, מעניין אותי מאוד מה יש לבלאט להגיד בנושא. האם הוא רוצה להיות חתום על קבוצה שמאבדת שתי אליפויות ברצף?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים