אשכול המלפפונים המדכא - קאמבק של סופו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים המדכא

הודעהעל ידי jol9 » 30 יוני 2013, 20:14

er79 כתב:דווקא מקל יכול לבוא בחשבון כרכז ראשון, בתנאי שהקונסטלציה תהיה ששאראס יהיה המחליף שלו ושחקן כמו בובי בראון יחלוק עם היקמן את עמדה 2. כך אתה מקבל מצב שבכל רגע נתון יש לך על הפרקט גארדים שיודעים להוביל כדור בצורה טובה, וחלקם אף מנהלי משחק טובים. זה יוריד את הלחץ קודם כל ממקל שאין לו עוד נסיון יורוליג, מבראון שיש לו רכזים טבעיים לצידו, ומשאראס ה"קשיש". זה גם יכול להתאים תקציבית למשפחת קמצדרמן.

היקמן היה שחקן של כמעט 30 דקות. מישהו כאן באמת חושב שאחרי השדרוג בחוזה שלו, הוא פתאום יישחק פחות? אני מקווה שכן, אבל די בטוח שלא.
לכן, עם הגעתו הצפויה של שאראס, אני לא רואה גארד מהסדר גודל של בראון חותם כאן. כמה דקות בדיוק יישחק כל אחד מהם? ואסור לשכוח גם את אוחיון, שבינתיים ממשיך במכבי.

בקיצור הקו הקדמי שלנו יהיה כנראה - אוחיון, שאראס, היקמן וגארד זר נוסף שיהיה איזשהו סוג של הימור. אני מאוד אופתע אם זה יהיה אחרת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 30 יוני 2013, 20:16

jol9 כתב:
er79 כתב:דווקא מקל יכול לבוא בחשבון כרכז ראשון, בתנאי שהקונסטלציה תהיה ששאראס יהיה המחליף שלו ושחקן כמו בובי בראון יחלוק עם היקמן את עמדה 2. כך אתה מקבל מצב שבכל רגע נתון יש לך על הפרקט גארדים שיודעים להוביל כדור בצורה טובה, וחלקם אף מנהלי משחק טובים. זה יוריד את הלחץ קודם כל ממקל שאין לו עוד נסיון יורוליג, מבראון שיש לו רכזים טבעיים לצידו, ומשאראס ה"קשיש". זה גם יכול להתאים תקציבית למשפחת קמצדרמן.

היקמן היה שחקן של כמעט 30 דקות. מישהו כאן באמת חושב שאחרי השדרוג בחוזה שלו, הוא פתאום יישחק פחות? אני מקווה שכן, אבל די בטוח שלא.
לכן, עם הגעתו הצפויה של שאראס, אני לא רואה גארד מהסדר גודל של בראון חותם כאן. כמה דקות בדיוק יישחק כל אחד מהם? ואסור לשכוח גם את אוחיון, שבינתיים ממשיך במכבי.

בקיצור הקו הקדמי שלנו יהיה כנראה - אוחיון, שאראס, היקמן וגארד זר נוסף שיהיה איזשהו סוג של הימור. אני מאוד אופתע אם זה יהיה אחרת.

:shout1
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי itay92 » 30 יוני 2013, 20:27

http://one.co.il/Article/219238.html
לפי זה,פארגו כבר היה סגור לשנתיים בסכום יפה של 2.5 מיליון דולר לתקופה.
אולי כן ישקיעו בסוף סכום יפה על גארד
itay92

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 יוני 2013, 20:37

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:מדהים, שחקן שרק עד לפני כמה חודשים הוכרז כאן כ"שחקן מוכח", הוכנס ללא מעט מסגלי פנטזיה והיה חלום רטוב של כמה וכמה כותבים כאן, הופך פתאום ל"חתול בשק" ומועמד לקבוצה ישראלית.
דוקא השחקן שכונה "חתול בשק" ונאמר עליו שלא יפתיע אם היה נוחת בקבוצה ישראלית עד לפני כמה חודשים, סגר עונה טובה ביורוליג ואף צפוי להתחיל עונה שניה ברציפות במפעל.

sic transit gloria mundi

פרקינס לפני הפציעה היה שחקן נהדר. טוב בהרבה מהיקמן.
אחרי הפציעה הוא כבר לא חזר לעצמו, ואין שום טעם לרקוד על הדם שלו.

לרקוד על הדם? חלילה וחס. זה לא אני זה שקבעת שפרקינס היה אחד מן "האופציות המובילות" בקיץ האחרון וכיום הוא מוזכר כמועמד לקבוצה ישראלית. גם לא הייתי זה שקבע שהיקמן הוא "חתול בשק" ש"לא היה מפתיע אף אחד אם היה נוחת בקבוצה ישראלית". מה שבאמת באמת מדהים זה לא רק שהמציאות התהפכה לחלוטין אלא בעיקר המהירות המדהימה שהכל קרה.
חוץ מזה, ספק אם באמת פרקינס באמת היה טוב יותר מהיקמן, אבל זה לא העניין.

בינינו, אם היו מחתימים כאן בקיץ את פרקינס במקום לוגן או היקמן, אז החתמה כזו היתה מקבלת הרבה יותר מחמאות או לפחות פחות היסטריות והכפשות כמו שהיקמן ולוגן קיבלו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 30 יוני 2013, 20:38

itay92 כתב:http://one.co.il/Article/219238.html

וואו,אני לא מאמין שהיינו מרחק כמה שעות כדי להחתים את פארגו
הדבר היחיד שטוב מהכתבה הזאת זה שלא בטוח שטיוס יחתום(אני ממש מקווה שלא)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי dod » 30 יוני 2013, 20:43

rc4991 כתב:

עצה ידידותית - אל תאמין באמת לסיפורים האלה. עדיף לקחת את זה בתור פולקלור ותו לא
dod

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 יוני 2013, 20:46

rc4991 כתב:

אני מבינה שלפוצץ עסקאות עם מכבי הפך להיות תחביב עבור פארגו.... :tongue3
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 יוני 2013, 20:56

מה מדהים אותך כל כך ? אפשר לחשוב שהיקמן ולוגאן הביאו אותנו לאן שהוא.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 יוני 2013, 20:57

חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:

האמת שזה מגיע למכבי. בחור שנופל פעמיים עם אותה בחורה מפוקפקת צריך לבדוק את עצמו.. :)
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 יוני 2013, 21:07

אדגר פו כתב:מה מדהים אותך כל כך ? אפשר לחשוב שהיקמן ולוגאן הביאו אותנו לאן שהוא.

לאן הוא הוביל בדיוק העונה? הוא בכלל הוביל משהו העונה? אתה באמת שם באותו משפט מקרה סעד שהחליף 4 קבוצות בשנה עם שחקנים יורוליג מובילים בקבוצת טופ 16? כמדומני, בפורום קוראים לזה "פשע"... ברוסיה היו שולחים על זה לגולאג.

מה שמעניין זה שיש רשימה של שחקנים שמפומפמת חזק כל קיץ ונחשבת ל"מוכחת", אך לפתע, תוך כמה חודשים היא פתאום נעלמת וכבר לא נחשבת "מוכחת" יותר. פרקינס, פרוביץ' ודה-קולו כיכבו בסגלי הפנטזיה של העונה שעברה (או לפחות נחשבו לאופציות טובות אצל כמה מהמומחים) וכאמור, היו נחשבים לשחקנים טובים ומוכחים עד ממש לא מזמן... פתאום הם כבר לא מוזכרים כאן; לא בסגלי הפנטזיה, לא כברירות מחדל ולא בכלל...

בד בבד, שחקנים שנחשבו "חתול בשק" באותו קיץ, כן מופיעים בסגלי הפנטזיה של הקיץ הזה או לכל הפחות נחשבים לאופציות טובות וראליות.

מעניין לראות מי מהשחקנים ה"מוכחים" של הקיץ הזה, יעלמו ומי מהחתולים בשק יכנס לסגלי הפנטזיות של העונה הבאה. אם פרקינס והיקמן החליפו מקמות אולי גם פלניניץ' ורייס יחליפו? לך תדע.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 יוני 2013, 21:10

ממ.. דה קולו משחק בסן אנטוניו ספרס, לא הייתי אומר שהוא איזה סתם שחקן, גם אם לא מקבל דקות נכון להיום. אז בטח שהוא לא מוזכר, הוא כבר ברמה אחרת.

מה איכפת לי מה עושה או עשה פרקינס ? מי בכלל מדבר עליו היום בהקשר של מכבי ? אז היה איזה גולש שדיבר עליו כמועמד בשנה שעברה, אולי, מה זה בכלל אומר ?
wow' , היקמן הצליח לעשות מספרים נחמדים במכבי בשנה שעברה, כולי צמרמורת . אפעס, מכבי לא בדיוק הצליחה.

אתה חושב שרייס יצליח יותר מפלניניץ ? אולי, אבל זה סתם הימור שיכו ללכת לכל מקום.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 יוני 2013, 21:13

אדגר פו כתב:
חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:

האמת שזה מגיע למכבי. בחור שנופל פעמיים עם אותה בחורה מפוקפקת צריך לבדוק את עצמו.. :)

אני חושבת שיותר נכון להגיד שמכבי היא הבחורה שאוהבת לפתוח רגליים ולתת לכל אדיוט לדפוק אותה.... :whistle
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 יוני 2013, 21:15

אני תמיד אוהב להשאיר את הגסויות לנשים . :)
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 יוני 2013, 21:19

אדגר פו כתב:ממ.. דה קולו משחק בסן אנטוניו ספרס, לא הייתי אומר שהוא איזה סתם שחקן, גם אם לא מקבל דקות נכון להיום. אז בטח שהוא לא מוזכר, הוא כבר ברמה אחרת.

מה איכפת לי מה עושה או עשה פרקינס ? מי בכלל מדבר עליו היום בהקשר של מכבי ? אז היה איזה גולש שדיבר עליו כמועמד בשנה שעברה, אולי, מה זה בכלל אומר ?

ממש לא נכון.
היו לא מעט גולשים שמאוד רצו לראות אותו כאן הן כשחקן מוביל בסגל החלומות או במקרים הפחות טובים כברירת מחדל במידה ומכבי לא תצליח לשים את ידה על שחקן גדול. בכל מקרה, הרבה העדיפו אותו על פניו של היקמן שהוכתר כ"חתול בשק", "החתמה של הפדרמנים", "סתם שחקן מהליגה הפינית" ו"שחקן שהיה יכול לנחות בקבוצה ישראלית" ועוד כל מיני ססמאות. המציאות היא שהיום היקמן הוא שחקן יורוליג ודוקא פרקינס מוזכר כמעומד לקבוצה ישראלית - זו אגב, לא ספקולציה, אלא עובדה.

לגבי השאלה מי מדבר עליו בהקשר של מכבי - זו בדיוק הנקדוה. כאשר שחקן מוכרז כמוכח (ותקן אותי אם אני טועה), הוא לא אמור להעלם כ"כ מהר, לא? אז יש שחקנים שבאמת נעלמים כי הם כבר באמת פרצו ונמצאים במקומות טובים יותר ולא ניתן להביאם (כמו דה-קולו שציינתי או אפילו ארון ביינס), אבל רובם נעלמים להם ככה סתם.. בלי התיחסות... האם שחקן מוכח באמת אמור להעלם ככה? האם שחקן שנעלם ככה הוא באמת מוכח?
כנ"ל במקרה ההפוך - האם כל שחקן שהוא לא "מוכח", בהכרח יהיה לא טוב? ובהכרח יכשל ויעלם?
סתם, נקודות למחשבה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 יוני 2013, 21:24

לא מבין מה אתה רוצה להגיד, אז היקמן הצליח לנפק מספרים נחמדים בשעה שפרקינס הפצוע לא הצליח לחזור לעצמו, לא מבין את החוכמה הגדולה כאן.

שחקנים לא מוכחים ברמת יורוליג שלא הצליחו השנה - קיינר מדלי, פלניניץ' ( הגבוה ), החרגול הקפיצי שבלאט הביא במקום פופס מנסה בנונסו, זה מספיק ?

בסופו של דבר מכבי לא מתקדמת עם השנים, אלא רק הולכת אחורה.

פעם היו לנו את שאראס ופארקר, אחרי זה ירדנו לפארדו - פרקינס ועכשיו אנחנו צריכים להתגאות בהיקמן - לוגאן כשמכבי משחקת כדורסל רע, מפסידה 6 משחקי בית ומאבדת את האליפות ?

ממש לא מעניין, אפילו משעמם מאוד להתווכח על זה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי er79 » 30 יוני 2013, 21:26

מפתיע. לא ידעתי שפארגו סיכם איתנו. שמתי לב שפארגו וקבוצות רוסיות נהנים לדפוק את מכבי. לגבי טיוס אני דווקא לא מופתע, להזכירכם, גם לפני שנה הוא קפץ מעל הפופיק עם הערה עוקצנית לעבר מכבי בטוויטר, אחרי שהעדיף את ההצעה של קאנטו. אם הוא חושב שהוא פאקינג גיסט שמישהו יעשה לו Wake up call. פאו מוזמנת לשלם לו 550 אם היא רוצה. הוא לא שווה את זה בעיניי. לגבי ג׳אוואי, הפציעה ברגל זה חרטא ברטא, הוא אמור להחלים לפני פתיחת העונה הרשמית. אלא אם כן מדובר בבעיה נשנית, מכבי חייבים לקחת אותו בחשבון אם הוא נגיש להם תקציבית. סנטר מצוין.
er79

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 יוני 2013, 21:32

אדגר פו כתב:לא מבין מה אתה רוצה להגיד, אז היקמן הצליח לנפק מספרים נחמדים בשעה שפרקינס הפצוע לא הצליח לחזור לעצמו, לא מבין את החוכמה הגדולה כאן.
בסופו של דבר מכבי לא מתקדמת עם השנים, אלא רק הולכת אחורה.

פעם היו לנו את שאראס ופארקר, אחרי זה ירדנו לפארדו - פרקינס ועכשיו אנחנו צריכים להתגאות בהיקמן - לוגאן כשמכבי משחקת כדורסל רע, מפסידה 6 משחקי בית ומאבדת את האליפות ?

ממש לא מעניין, אפילו משעמם מאוד להתווכח על זה.

לא בטוח שהיקמן זו נפילה ביחס לפרקינס והוא בטח לא נפילה ביחס למרכוס בראון, פחאלוקאס, ווישנייבסקי, בורשטיין וכל מיני עבמ"ים אחרים שהיו כאן. לעומתם, הוא שיפור ואפילו שיפור מאוד משמעותי.

בכל אופן, אתה לוקח את הדיון למקום אחר. אם אתה לא רוצה את הדוגמה של היקמן מול פרקינס, אז תתבונן בשון ג'יימס מול פרוביץ' הנגרי.
הראשון נשלח הביתה כבר בעונה שעברה, חלק רצה לזרוק אותו בקיץ וחלק גם היה מאוד בעד הטרייד שלו עם סמית' ממגדל. השני הוכתר כ"סנטר טוב", הוכנס להרבה סגלי חלומות כסנטר ראשון והיה חלום רטוב שלא מעט כותבים. היום, דוקא ג'יימס מופיע כמעט בכל סגלי הפנטזיה, יש הסכמה די גורפת או אפילו גורפת לחלוטין שהוא צריך להיות בסגל של מכבי והוא נחשב למניה די בטוחה. מה עלה בגורלו של פרוביץ'? תשאל את המומחים. עם זאת, ניתן לציין שהוא כבר לא מוזכר פתאום בסגלי הפנטזיה, לא מכונה יותר "סנטר טוב" ולא מדברים עליו בכלל פתאום. במקרה שלו יש לציין שהוא לא עבר פציעה או נמצא בגיל מתקדם. לאור העובדה שהוא נזרק לא מזמן ממלאגה אחרי עוד עונה חלשה, הוא גם כנראה לא יקר במיוחד. מדוע הוא לא מוזכר וג'יימס כן? שוב, תשאל את המומחים.

בעיניי, יהיה מעניין לראות מי מן ה"מוכחים" של הקיץ הזה יעלם ואיזה "חתול בשק" יפרוץ.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 יוני 2013, 21:39

לא יודע, בעיניי זה קצת קטנוני לבדוק מה קורה לסגלים שאנשים רושמים בפנטזיות שלהם , הם יכולים ליפול בדיוק כמו שמכבי נופלת עם הזרים שלה, רק בלי נזק ממשי - מקצועי - כספי.

חוץ מזה, זה ששחקן מצליח בעונה X לעשות דברים נחמדים לא מעיד בהכרח שהוא איזה ביג שוט. אלו דברים שבודקים לאורך זמן, גם בעונות שבהן הוא משחק במקומות אחרים.

תראה למשל מה קרה לדאור פישר אחרי שעזב את מכבי, הלך לריאל ולא ממש הצליח להשאיר שם חותם ועזב לבלבאו, משם כבר נעלם לגמרי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 יוני 2013, 21:47

אדגר פו כתב:לא יודע, בעיניי זה קצת קטנוני לבדוק מה קורה לסגלים שאנשים רושמים בפנטזיות שלהם , הם יכולים ליפול בדיוק כמו שמכבי נופלת עם הזרים שלה

זה ממש לא קטע של ליפול עם סגלי פנטזיה. זה יותר הקטע שהרבה שחקנים מוערכים/מוכחים, נעלמים מאוד מהר בעוד שלא מעט שחקנים שלא סופרים אותם כן פורצים ומצליחים בדיוק באותה מהירות.
המסקנה היא או ששחקנים "מוכחים" הם לא באמת כאלו גדולים (בדיוק כמו ששחקנים שהם לא "מוכחים " הם לא כאלו רעים) או שפשוט לא יודעים כאן איך להעריך שחקנים ומחלקים תארים כמו "מוכח" ו"חתול בשק" בלי הרבה מחשבה לפני.

אדגר פו כתב:
חוץ מזה, זה ששחקן מצליח בעונה X לעשות דברים נחמדים לא מעיד בהכרח שהוא איזה ביג שוט. אלו דברים שבודקים לאורך זמן, גם בעונות שבהן הוא משחק במקומות אחרים.

נכון. ספר את זה לכל המעירצים של פלניניץ' ומאריץ'.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 יוני 2013, 21:56

שמע, לשחקנים כמו לבעלי מקצוע אחרים יש רזומה ויש מסלול שהם עוברים ולכן גם יש הפרשים במשכורות בין שחקני יורוליג בכירים לשחקני יורוקאפ, אלו דברים ברורים ומובנים.
הרי שחקן כמו נאברו, או סרחיו או רודי מקבלים הרבה כסף לא סתם, הם שחקנים מעולים ששיחקו גם בנ.ב.א, גם בנבחרת וגם בקבוצות והוכיחו את עצמם.

העניין עם מכבי הוא אחר - היא מנסה עם כסף קטן לבנות תלכיד של שחקנים שיכול להפתיע, לא פחות ולא יותר. אלו דברים שיכולים לקרות מפעם לפעם, כמו בעונה של פארגו - פרקינס, אבל זה קורה אחת לכמה שנים. זה כמובן תלוי גם בהגרלה, במזל, בכושר מתוזמן, דברים לא צפויים שקורים לקבוצות אחרות שנופלות עם התלכיד שלהן ועוד דברים.

אז היקמן מול פרקינס אחרי פציעה זה לא מופרך שהיקמן יהיה טוב יותר, הגם שהוא היה טוב יותר בליגה האיטלקית ( שניהם שיחקו ביחד באותה עונה ספציפית ), אבל היקמן שיהיה יותר טוב מסרחיו זה כבר די מופרך וזה באמת לא קרה ולא יקרה.

בסופו של דבר אנחנו מדברים על ממוצע של 8 אחרונות באירופה שמכבי עושה בשנתיים האחרונות , לא איזה דבר באמת יוצא דופן בהתחשב בזה שאירופה נשארה עם איזה 8 או 10 קבוצות באמת טובות היום.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, עידן ו־40 אורחים