אשכול המלפפונים המדכא - קאמבק של סופו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים המדכא - קאמבק של סופו?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יולי 2013, 21:44

חביב אורנג'ד כתב:
אדגר פו כתב:יכול להיות שחזרה של סופו ושאראס אומרת שההנהלה אונסת את בלאט הקיץ או שלבלאט כבר לא איכפת להיאנס ?

מצד שני, אם בלאט שינה דעתו זה לגיטימי לגמרי. אני מניח שנדע יותר במשך הזמן.

ד"א, אם שאראס מגיע כנראה לא יגיע רכז נוסף בשלב הקרוב לפחות.

אני מסכים וטוב שהנקודה הזו עולה כבר עכשיו. אם חלילה השחקנים האילו יכשלו אז את אצבע יצרכו להפנות אל הפדרמנים ולא להפיל הכל על בלאט כמו שעשו עם פאפאלוקאס וסופו (בקדנציה הקודמת).

מה שכן, הם מגיעים לכאן בקונטלציה קצת שונה.
בכל אופן, לדעתי הקונפסט של 3 רכזים בקבוצה די מיותר וסוללת את הפיכתו של שאראס לפאפאלוקאס 2. יהיה יותר נכון להחתים רכז זר אחר ולצרף את יותם הלפרין כגארד נוסף.

שאלתי בזמנו האם יפילו את האשמה על בלאט במקרה שהפילוסופיה של הפדרמנים לא תעבוד ורוב התשובות היו בסגנון ''בואו נקווה מאוד שלא''
אחרי שהעונה נגמרה זה התהפך ושכחו מי לא איפשר לבלאט לבנות את הקבוצה שהוא רצה

אל תתחילו עם ההמנטרות שבלאט רצה את לברון כי בלאט רצה את לאנגפורד ובלאט רצה את וויוקאס ומאריץ' ובמקום זה הוא קיבל את היקמן, לוגאן, מלקולם תומאס ופלאניניץ'

כאילו שמישהו אחר היה יכול לעשות יותר עם הקבוצה שהייתה לנו לפני שנה
אוברדוביץ' לא היה עושה יותר כי הוא לא היה מתקרב בכלל לקבוצה הזאת עם תקציב שחקנים של 5 מליון דולר נטו
גודס היה עושה יותר עם הקבוצה?
צריך לתת למאמן את הכלים להצליח גם, לא רק לצפות שיצליח בכל מצב

rc4991 כתב:דווקא סופו זה אולי הסנטר שהכי פחות צריך רכז טהור לצידו
כל מה שצריך לעשות זה למסור לו את הכדור פנימה

כמו שראינו מהעונה האחרונה שהוא היה פה, גם את זה צריך לדעת לעשות

בעונת התאומים היה לו את אידסון שהכניס לו כדורים פנימה בתיזמון ובמיקום מושלם והיה לו את פארגו שהיה מכניס לו כדורים כשהוא היה נועל את שחקן היריבה מולו
זה אולי נשמע טריוויאלי אבל מסתבר שממש לא כל שחקן יודע לעשות את זה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 01 יולי 2013, 21:45

misha כתב:
אדגר פו כתב:ד"א, אם שאראס מגיע כנראה לא יגיע רכז נוסף בשלב הקרוב לפחות.

אני די בטוח שיביאו עוד קאמבו גארד זר. אני חושב שככה גם מכרו את זה בלאט: שהוא יהיה זר שביעי, שישחק בעיקר ביורוליג ויביא מדי פעם את האקסטרה מהספסל, ושהחתמתו לא תמנע הגעה של גארד זר מוביל (יחסית למכבי).
שאראס ב-4 עונות אחרונות משחק סביב 15 דק' למשחק ביורוליג, אפילו התומכים הכי גדולים שלו מבינים שבשלב זה של הקריירה אתה לא יכול לבנות עליו כשחקן מוביל.

כן, הגיונית אתה בהחלט צודק. אבל קרה כבר שמאמן חשב שחסר שחקן ( והוא צדק ) וההנהלה ניסתה לדחות דברים עד הסתיו.
מוכרים לבלאט דברים, מכרו לפיני דברים , נראה מה יהיה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 יולי 2013, 21:58

Holiday_Armadillo כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
אדגר פו כתב:יכול להיות שחזרה של סופו ושאראס אומרת שההנהלה אונסת את בלאט הקיץ או שלבלאט כבר לא איכפת להיאנס ?

אני מסכים וטוב שהנקודה הזו עולה כבר עכשיו. אם חלילה השחקנים האילו יכשלו אז את אצבע יצרכו להפנות אל הפדרמנים ולא להפיל הכל על בלאט כמו שעשו עם פאפאלוקאס וסופו (בקדנציה הקודמת).

בכל אופן, לדעתי הקונפסט של 3 רכזים בקבוצה די מיותר וסוללת את הפיכתו של שאראס לפאפאלוקאס 2. יהיה יותר נכון להחתים רכז זר אחר ולצרף את יותם הלפרין כגארד נוסף.

שאלתי בזמנו האם יפילו את האשמה על בלאט במקרה שהפילוסופיה של הפדרמנים לא תעבוד ורוב התשובות היו בסגנון ''בואו נקווה מאוד שלא''

אל תתחילו עם ההמנטרות שבלאט רצה את לברון כי בלאט רצה את לאנגפורד ובלאט רצה את וויוקאס ומאריץ' ובמקום זה הוא קיבל את היקמן, לוגאן, מלקולם תומאס ופלאניניץ'

אוברדוביץ' לא היה עושה יותר כי הוא לא היה מתקרב בכלל לקבוצה הזאת עם תקציב שחקנים של 5 מליון דולר נטו
צריך לתת למאמן את הכלים להצליח גם, לא רק לצפות שיצליח בכל מבתיזמון ובמיקום מושלם והיה לו את פארגו שהיה מכניס לו כדורים כשהוא היה נועל את שחקן היריבה מולו

לא לגמרי ירדתי אל סוף דעתך.

מה שאני התכווני אליו זה שהרבה פעמים הפילו על בלאט את התיק בזמן שהטעות היתה של ההנהלה (וזה קצת מוזר כי ההנלה כמעט תמיד אשמה בהכל). קחי לדוגמא את פאפאלוקאס - בלאט רצה לזרוק אותו אך ההנהלה עשתה לו זובור. במקום לבקר את ההנהלה האישמו כאן את בלאט שלא ידע לנצל את היתרונות של שחקן מוכח, ותיק ומנוסה ובלה בלה בלה.
היו גם מקרים הפוכים שטעויות של בלאט הופלו על הפדרמני והג'וניורים וכו'...

לגבי בניית הקבוצה - אני בהחלט חושב שמכבי יכלה להעמיד קבוצה טובה יותר גם במגבלות התקציב. הסיבה שזה לא קרה היא בעיקר סקאוטינג לא טוב וגם לא מעט בגלל בלאט.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יולי 2013, 22:06

חביב אורנג'ד כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

צריך לתת למאמן את הכלים להצליח גם, לא רק לצפות שיצליח בכל מבתיזמון ובמיקום מושלם והיה לו את פארגו שהיה מכניס לו כדורים כשהוא היה נועל את שחקן היריבה מולו

מה שאני התכווני אליו זה שהרבה פעמים הפילו על בלאט את התיק בזמן שהטעות היתה של ההנהלה (וזה קצת מוזר כי ההנלה כמעט תמיד אשמה בהכל). קחי לדוגמא את פאפאלוקאס - בלאט רצה לזרוק אותו אך ההנהלה עשתה לו זובור. במקום לבקר את ההנהלה האישמו כאן את בלאט שלא ידע לנצל את היתרונות של שחקן מוכח, ותיק ומנוסה ובלה בלה בלה.

לגבי בניית הקבוצה - אני בהחלט חושב שמכבי יכלה להעמיד קבוצה טובה יותר גם במגבלות התקציב. הסיבה שזה לא קרה היא בעיקר סקאוטינג לא טוב וגם לא מעט בגלל בלאט.

אני בעיקרון הסכמתי איתך והבנתי למה התכוונת
ההודעה שלי הייתה חיזוק של מה שאתה אמרת

מבחינתי יש פה שני דברים ולפני זה אני אגיד שאני מאוד אוהבת את בלאט ומבחינתי שימשיך עד סוף הקריירה ולא משנה אם עונה פה לא נצליח ועונה שם לא נצליח

1)אני חושבת שמחלקת הסקאוטינג הזאת היא בזבוז משווע של משאבים וכסף כי אנחנו הרי לא בנינו מחלקת סקאוטינג בשביל להביא שחקנים צעירים ולפתח אותם כי אנחנו לא מועדון כזה
בשביל ''לגלות'' שחקנים שכולם פה בפורום ''מגלים'' על ימין ועל שמאל צריך מחלקת סקאוטינג? אותה מחלקת סקאוטינג שהמליצה בהתלהבות על מאלט? בשביל מה?

2)תסתכל על מכבי בכדורגל - יש שם ג'נרל מנג'ר בדמות יורדי קרויף ומאמן
הם עובדים בתיאום מושלם וגולדהאר לא פותח את הפה כשזה מגיע לצד המקצועי אלא הוא נותן להם תקציב ושיעשו מה שהם רוצים במסגרת התקציב שניתן
פה אתה שומע בתקשורת שההנהלה רוצה ש-X ישחק יותר, שלא מוצא חן בעיניהם ש-Y לא משחק מספיק כי ''לא עושים את זה לשחקן כזה''(שאתם הבאתם אם שכחתם)
ההתנגחות האינסופית הזאת בין ההנהלה לבלאט כל כך מיותרת וכל כך לא מקצועית

בלאט שיחרר את סופו כי הבטיחו לו סנטר ברמה של מאריץ' ולא הגיע ואז דחו את זה כמה חודשים והביאו לפה את תומאס במחיר שהם רצו ולכולם היה ברור שהסיכויים לשחקן שמגיע אחרי תחילת העונה להצליח הם נמוכים מאוד
בלאט רצה את לאנגפורד שהסכים להישאר פה באופציה שהייתה לו בחוזה אבל משכו ומשכו עד שהגיעה הצעה יותר גבוהה ואז מימוש האופציה היה רק לפרוטוקול כי ידעו שהוא לא יישאר פה והגיעו לוגאן והיקמן

ההתנהלות הכספית הזאת שמורידה אותנו לרמה של לובליאנה היא מביכה ביותר
כשיתנו לבלאט את כל הכלים שהוא רוצה בתחילת העונה ולא מה שהוא לא רצה באוקטובר ובכל זאת ניכשל, אז אני אבקר אותו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 01 יולי 2013, 22:11

בארסה שיחררה את שאראס, סוכנו: המו"מ עם מכבי רציני
עוד כוכב בדרך חזרה לנוקיה? הרכז הליטאי לא יאריך את החוזה בספרד

כבר שנים שאוהדי מכבי תל אביב מפנטזים על דבר אחד: לראות שוב את שרונאס יאסיקביצ'יוס לובש את מדי הקבוצה. כעת נראה שהחלום הזה קרוב מתמיד, לאחר שהרכז הליטאי בן ה-37 שוחרר באופן רשמי מברצלונה, מה שסולל את הדרך שלו בחזרה לישראל.

פ-ת-א-ט-י

פדר-פח ו-10,000 הפראיירים שמחדשים מנוי והולכים לקבל בתור חיזוק שחקן בן 38. איך אנשים יוצאים למחות על קוטג' ולא אכפת להם לשלם כמה אלפי שקלים על רייס והיקמן?
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 01 יולי 2013, 22:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 יולי 2013, 22:12

Holiday_Armadillo כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

מבחינתי יש פה שני דברים ולפני זה אני אגיד שאני מאוד אוהבת את בלאט ומבחינתי שימשיך עד סוף הקריירה ולא משנה אם עונה פה לא נצליח ועונה שם לא נצליח

1)אני חושבת שמחלקת הסקאוטינג הזאת היא בזבוז משווע של משאבים וכסף כי אנחנו הרי לא בנינו מחלקת סקאוטינג בשביל להביא שחקנים צעירים ולפתח אותם כי אנחנו לא מועדון כזה
בשביל ''לגלות'' שחקנים שכולם פה בפורום ''מגלים'' על ימין ועל שמאל צריך מחלקת סקאוטינג? אותה מחלקת סקאוטינג שהמליצה בהתלהבות על מאלט? בשביל מה?

הם עובדים בתיאום מושלם וגולדהאר לא פותח את הפה כשזה מגיע לצד המקצועי אלא הוא נותן להם תקציב ושיעשו מה שהם רוצים במסגרת התקציב שניתן
פה אתה שומע בתקשורת שההנהלה רוצה ש-X ישחק יותר, שלא מוצא חן בעיניהם ש-Y לא משחק מספיק כי ''לא עושים את זה לשחקן כזה''(שאתם הבאתם אם שכחתם)

בלאט שיחרר את סופו כי הבטיחו לו סנטר ברמה של מאריץ' ולא הגיע ואז דחו את זה כמה חודשים והביאו לפה את תומאס במחיר שהם רצו ולכולם היה ברור שהסיכויים לשחקן שמגיע אחרי תחילת העונה להצליח הם נמוכים מאוד
בלאט רצה את לאנגפורד שהסכים להישאר פה באופציה שהייתה לו בחוזה אבל משכו ומשכו עד שהגיעה הצעה יותר גבוהה ואז מימוש האופציה היה רק לפרוטוקול כי ידעו שהוא לא יישאר פה והגיעו לוגאן והיקמן

כשיתנו לבלאט את כל הכלים שהוא רוצה בתחילת העונה ולא מה שהוא לא רצה באוקטובר ובכל זאת ניכשל, אז אני אבקר אותו

בגדול, אני מסכים פרט לפיסקה המודגשת.
את צריכה לקחת בחשבון שמאריץ' כבר היה בפועל סגור עד שהיה את כל הספין של הסוכן ולנגפורד ממש לא הסכים לאופציה וזה היה דוקא הוא זה שניסה למשוך את מכבי ולראות איזו קבוצה תתנו לי הכי הרבה כסף.
כמו כן, זה היה בלאט שרצה את שרמדיני ואת קיינר-מדלי. גם לוגן היה שחקן שבלאט חיבב ולא רק מהקיץ האחרון. אז לפעמים המאמן מקבל את משהו רוצה ובכל זאת לא מצליח.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יולי 2013, 22:18

את צריכה לקחת בחשבון שמאריץ' כבר היה בפועל סגור עד שהיה את כל הספין של הסוכן ולגנפורד ממש לא הסכים לאופציה והוא זה שניסה למשוך את מכבי ולראות איזו קבוצה תתנו לי הכי הרבה כסף.
כמו כן, זה היה בלאט שרצה את שרמדיני ואת קיינר-מדלי. גם לוגן היה שחקן שבלאט חיבב ולא רק מהקיץ האחרון. אז לפעמים המאמן מקבל את משהו רוצה ובכל זאת לא מצליח.

זה שאנחנו יודעים שמאריץ' היה סגור ברוסיה רק בדיעבד זה גם המצב של בלאט, אמרו לו שיש דיבורים מאוד רציניים עם מאריץ' והוא סגור ורק אז גילו שזה ספין של הסוכן
זה לא שבלאט חשב שהוא ייתקע בלי סנטר נורמלי

שרמאן וקיינר-מדלי לכל הדעות הם שחקנים טובים שמשהו התפקשש איתם פה, במיוחד עם מדלי
כל מי שראה אותו בספרד יודע שזה לא השחקן שראינו פה
ותסלח לי, אולי אני קופצת פה למסקנות אבל אני לא חושבת שבלאט רצה פה את לוגאן כשחקן כל כך מרכזי
הוא היה מעדיף שיהיה לידו שחקן ברמה

לא הייתי קוראת לקבוצה של השנה ''כל מה שמאמן רצה''
אבל שוב, אני לא חושבת שבלאט מושלם וגם אוברדוביץ' הגדול כל כמה שנים לא עבר אפילו את הטופ16 כשהיו לו יותר כלים מלמכבי, אז זה מוריד משהו מהמוניטין שלו?
אני חושבת שנוטים לצאת מפרופורציות כשמאמן לא מצליח שנה אחת, גם פה וגם בתקשורת

תסתכל למשל על הקיץ כשהגיע לפה פארמר
בלאט לא רצה בשום אופן שחקן שיברח ברגע שהשביתה תסתיים והבטיחו לו שהוא מגיע רק בגלל שיגיע שחקן ברמה כשהוא יילך והאם הגיע לפה רכז ברמה? לא, ועדיין הצלחנו להגיע חצי שנייה מלעלות לפיינל פור
אבל זה לא סותר את זה שעדיין שוב פעם הפילו על בלאט שחקן שהוא לא רצה כי זה הרס לו את התוכניות של הקיץ

אם מישהו חושב פה שיחתימו שחקנים לפני שיילכו לחפש מציאות בלאס וגאס..בהצלחה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי jol9 » 01 יולי 2013, 22:23

חביב אורנג'ד כתב:1. לא ראיתי במה דיאמנטידיס הצליח העונה יותר מהיקמן. לא ידוע לי שהוא לקח את קבוצתו (עטירת התקציב והשמות הגדולים) להשיג טוב יותר ביורוליג מאשר קבוצתו (ה"אפרורית" ו"מנוהלת ע"י קמצנים") של היקמן, לא ידוע לי שדיאמנטידיס נתן הצגות של 20-30 נקודות בשלב הטופ 16 או באיזשהו שלב העונה, לא ידוע לי שהוא העמיד מספרים טובים יותר משל היקמן, לא ידוע לי שהוא נכח ב100% ממשחקי קבוצתו, לא ידוע לי שהוא קלע בכל משחק בו שיחק וגם לא ידוע לי שהוא סיים בין עשרת מובילי היורוליג גם ברנקינג, גם בחטיפות וגם באסיסטים. יודע אחרת? סבבה.

2. בנוגע למשפט המודגש אתה טוען שמכבי לא הצליחה עם הימורים - אז מתי היא הצליחה בשנים האחרונות עם שחקנים יותר "מוכחים" - ווינייסבסקי, אנדרסון, לאזמה ולאמפה - שכ"א הרוויח כאן לפחות 650K, הובילו את מכבי להישגים טובים יותר מאשר מכבי האפרורית של העונה החולפת? ארויו המוהלל ומרכוס בראון הוטרן/החכם/הותיק/המוכח הובילו אותנו להשגים מרשימים?
אפנה לך שאת את השאלה ששאלתי את ירון והוא בחר שלא לענות עליה - מאז עידן בלאט ואולי אפילו מאז עונת פיני האחרונה - כמה זרים של מכבי שהובאו בפחות מ400K הצליחו במכבי וזכו לשחק כאן לפחות עוד עונה (כמו שכולם אוהבים)? עכשיו כמה מן הזרים הגיעו לכאן עבור 700K ומעלה הפכו לסיפורי הצלחה? כמה מהם נשארו לעוד עונה?
אז איפה היו אחוזי הצלחה טובים יותר?

1. פאו היתה מרחק משחק אחד מפיינל פור, ובעונה שעברה היא היתה בפיינל פור ובעונה שלפני היא הניפה את הגביע. זה רשום בעיקר על השחקן ההוא.
פאו גם לקחה את אליפות יוון כאשר ניצחה את אלופת אירופה 3 פעמים. ולפאו העונה ממש לא היה תקציב גדול. ממש ממש לא.
מכבי העונה הושפלה ע"י ריאל בהצלבה, ובכלל הגיעה להצלבה בפוקס גדול. היא הפסידה את האליפות בארץ, ונראתה גרוע כל העונה, למעט כמה משחקים והברקות.
איפה היקמן ואיפה DD תגיד לי? צריך באמת להיות עיוור או חסר הבנה בשביל בכלל להשוות בינהם, וזה על אף הסטטיסטיקה של היקמן, שהיה אחת הבעיות של מכבי העונה.

2. אני אומר משפט מאוד פשוט. קבוצה שבנוייה על הימורים, לא יכולה לכוון לפיינל פור. זאת עובדה. היא יכולה להגיע לשם במזל ובכמה פגיעות בול, אבל היא לא יכולה להצהיר
מראש שהיא מתמודדת על הפיינל פור, מבלי שזאת תהיה רמאות והונאת האוהדים.
זה בכלל לא קשור לכמה שחקנים בפחות מ-300K הצליחו ולכמה ב700K נכשלו.
אם ב-700K הם נכשלים, אז שייבחרו טוב יותר, או יגדילו את התקציב, או יחליפו את צוות הסקאוטינג או שיחליפו את מי שבוחר את השחקנים. אבל פרטיזן תבוא פעם בעשור,
ולעומתה צסקא, פאו (לפני הקיצוץ בתקציב), בארסה, אול' וריאל ימשיכו להצליח ולהגיע לפיינל פור כל שנה, או פעם בשנתיים וגם לזכות בתארים מדי פעם, בעוד מכבי תמשיך
לדשדש בבינוניות, לתסכל את האוהדים, ומדי פעם לתת עונות טובות, רק בשביל שבעונה אחרי זה, כל השחקנים המצליחים ייברחו.

אבל אני מניח שאתה נהנה ממה שקורה כאן בשנים האחרונות, ושסגל עם היקמן, תומאס, מדלי ופלאניניץ' עושה לך טוב לפחות כמו הסגל עם שאראס, פארקר, ניקו ובאסטון,
ככה שבאמת בסופו של דבר הכל טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 01 יולי 2013, 22:26

Holiday_Armadillo כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

:thumbup
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יולי 2013, 22:27

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:1. לא ראיתי במה דיאמנטידיס הצליח העונה יותר מהיקמן. לא ידוע לי שהוא לקח את קבוצתו (עטירת התקציב והשמות הגדולים) להשיג טוב יותר ביורוליג מאשר קבוצתו (ה"אפרורית" ו"מנוהלת ע"י קמצנים") של היקמן, לא ידוע לי שדיאמנטידיס נתן הצגות של 20-30 נקודות בשלב הטופ 16 או באיזשהו שלב העונה, לא ידוע לי שהוא העמיד מספרים טובים יותר משל היקמן, לא ידוע לי שהוא נכח ב100% ממשחקי קבוצתו, לא ידוע לי שהוא קלע בכל משחק בו שיחק וגם לא ידוע לי שהוא סיים בין עשרת מובילי היורוליג גם ברנקינג, גם בחטיפות וגם באסיסטים. יודע אחרת? סבבה.

2. בנוגע למשפט המודגש אתה טוען שמכבי לא הצליחה עם הימורים - אז מתי היא הצליחה בשנים האחרונות עם שחקנים יותר "מוכחים" - ווינייסבסקי, אנדרסון, לאזמה ולאמפה - שכ"א הרוויח כאן לפחות 650K, הובילו את מכבי להישגים טובים יותר מאשר מכבי האפרורית של העונה החולפת? ארויו המוהלל ומרכוס בראון הוטרן/החכם/הותיק/המוכח הובילו אותנו להשגים מרשימים?
אפנה לך שאת את השאלה ששאלתי את ירון והוא בחר שלא לענות עליה - מאז עידן בלאט ואולי אפילו מאז עונת פיני האחרונה - כמה זרים של מכבי שהובאו בפחות מ400K הצליחו במכבי וזכו לשחק כאן לפחות עוד עונה (כמו שכולם אוהבים)? עכשיו כמה מן הזרים הגיעו לכאן עבור 700K ומעלה הפכו לסיפורי הצלחה? כמה מהם נשארו לעוד עונה?
אז איפה היו אחוזי הצלחה טובים יותר?

1. פאו היתה מרחק משחק אחד מפיינל פור, ובעונה שעברה היא היתה בפיינל פור ובעונה שלפני היא הניפה את הגביע. זה רשום בעיקר על השחקן ההוא.
פאו גם לקחה את אליפות יוון כאשר ניצחה את אלופת אירופה 3 פעמים. ולפאו העונה ממש לא היה תקציב גדול. ממש ממש לא.
מכבי העונה הושפלה ע"י ריאל בהצלבה, ובכלל הגיעה להצלבה בפוקס גדול. היא הפסידה את האליפות בארץ, ונראתה גרוע כל העונה, למעט כמה משחקים והברקות.
איפה היקמן ואיפה DD תגיד לי? צריך באמת להיות עיוור או חסר הבנה בשביל בכלל להשוות בינהם, וזה על אף הסטטיסטיקה של היקמן, שהיה אחת הבעיות של מכבי העונה.

2. אני אומר משפט מאוד פשוט. קבוצה שבנוייה על הימורים, לא יכולה לכוון לפיינל פור. זאת עובדה. היא יכולה להגיע לשם במזל ובכמה פגיעות בול, אבל היא לא יכולה להצהיר

אם ב-700K הם נכשלים, אז שייבחרו טוב יותר, או יגדילו את התקציב, או יחליפו את צוות הסקאוטינג או שיחליפו את מי שבוחר את השחקנים. אבל פרטיזן תבוא פעם בעשור,
ולעומתה צסקא, פאו (לפני הקיצוץ בתקציב), בארסה, אול' וריאל ימשיכו להצליח ולהגיע לפיינל פור כל שנה, או פעם בשנתיים וגם לזכות בתארים מדי פעם, בעוד מכבי תמשיך
לדשדש בבינוניות, לתסכל את האוהדים, ומדי פעם לתת עונות טובות, רק בשביל שבעונה אחרי זה, כל השחקנים המצליחים ייברחו.

אבל אני מניח שאתה נהנה ממה שקורה כאן בשנים האחרונות, ושסגל עם היקמן, תומאס, מדלי ופלאניניץ' עושה לך טוב לפחות כמו הסגל עם שאראס, פארקר, ניקו ובאסטון,

זה העניין, מי ששם את הכסף של השולחן כבר מזמן לא מצהיר שפיינל פור זאת מטרה
כבר מזמן מצהירים שטופ8 זאת מטרה מכובדת
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 01 יולי 2013, 22:33

Holiday_Armadillo כתב:

אני לא שוללת את המשפט הראשון שלך

מה שכן, אני חושבת שסופו מגיע לפה בקונסטלציה שונה כשכבר רואים שג'יימס הוא סנטר יורוליג לגיטימי וסופו יעלה מהספסל
אם גם שאראס מגיע(ואני לא שוללת שבסופו של דבר הוא יילך לפאו או ריטאס)אז אני לא נגד סופו כי הוא חייב חייב חייב מישהו שיודע להפעיל גבוהים
אין שום סיבה להביא לכאן שחקן כמו סופו, או כל סנטר\גבוה אחר כשיש סביבו שחקן שלא יודע למסור לגבוהים

עם כל התרומה של ג'יימס, תאר לך מה הוא היה עושה כאן אם היה רכז

מה שאת אומרת זה נכון מאוד, אבל צריכים לזכור ששאראס הוא לא רכז במשרה מלאה. יכול להיות שישנה מחשבה לשלב את שאראס ואת סופו בהרכב מחליפים מעניין שירוץ כ-15
דקות לערב. זה יחייב ששאר השחקנים לצידם יהיו שומרים טובים מאוד, ולא שחקנים שמאוהבים בכדור (למשל סמית' וטיוס אולי)... לא יודע אם זה ייצא לפועל,
אבל שוב צריך לזכור שאנחנו ממשיכים להתעסק עם שחקני ספסל וגיבוי, מה שאומר ששחקנים בכירים, או שכבר הוחתמו, או שיגיעו בסוף וזה כידוע לא ממש מתכון טוב להצלחה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 יולי 2013, 22:35

Holiday_Armadillo כתב:
את צריכה לקחת בחשבון שמאריץ' כבר היה בפועל סגור עד שהיה את כל הספין של הסוכן ולגנפורד ממש לא הסכים לאופציה והוא זה שניסה למשוך את מכבי ולראות איזו קבוצה תתנו לי הכי הרבה כסף.

זה שאנחנו יודעים שמאריץ' היה סגור ברוסיה רק בדיעבד זה גם המצב של בלאט, אמרו לו שיש דיבורים מאוד רציניים עם מאריץ' והוא סגור ורק אז גילו שזה ספין של הסוכן

שרמאן וקיינר-מדלי לכל הדעות הם שחקנים טובים שמשהו התפקשש איתם פה, במיוחד עם מדלי
ותסלח לי, אולי אני קופצת פה למסקנות אבל אני לא חושבת שבלאט רצה פה את לוגאן כשחקן כל כך מרכזי

אבל שוב, אני לא חושבת שבלאט מושלם וגם אוברדוביץ' הגדול כל כמה שנים לא עבר אפילו את הטופ16 כשהיו לו יותר כלים מלמכבי, אז זה מוריד משהו מהמוניטין שלו?

בלאט לא רצה בשום אופן שחקן שיברח ברגע שהשביתה תסתיים והבטיחו לו שהוא מגיע רק בגלל שיגיע שחקן ברמה כשהוא יילך והאם הגיע לפה רכז ברמה? לא, ועדיין הצלחנו להגיע חצי שנייה מלעלות לפיינל פור
אבל זה לא סותר את זה שעדיין שוב פעם הפילו על בלאט שחקן שהוא לא רצה כי זה הרס לו את התוכניות של הקיץ

אני ממש לא חושב שהקבוצה השנה היתה כל מה שמאמן רצה. ממש לא.
עם זאת, ארצה לציין כמה נקודות

1) היו לא מעט מקרים (במיוחד בשנים האחרונות) שהמאמן קיבל שחקן שהוא רצה מאוד ואף על פי כן הוא נכשל. קיינר מדלי היה כנראה בראש רשימת הPF של בלאט, תיאו פאפאלוקאס הוא שם שבלאט שם על שולחנה של ההנהלה עוד הרבה הרבה לפני שהוא סגר במכבי וגם שרמדיני היה שחקן שבלאט בעצמו טען שהוא "עוקב אחריו הרבה זמן".
2) כמו שציינת, יש דברים שמשתבשים בדרך. מה לעשות, יש גם פקטור של מזל - לא הכל תלוי רק במאמן ובהנהלה וצריכים להתחשב שיש בלתמ"ים ודברים שתלויים בדברים שלא קשורים בכלל לכדרוסל. חבל שלא מתיחסים גם לפקטור הזה כאן ומפילים הכל על מאמן-הנהלה.
3)יש הבדל גדול בין קבוצה שבה המאמן מקבל כל מה שהוא רוצה לבין קבוצה בה הוא מקבל שחקנים שהוא רוצה אבל אינם בעידפות הראשונה. לבנות קבוצת חלומות של מאמן זה דבר שכמעט לא קרה כאן והאחרון שהצהיר כאן שהוא קיבל את "קבוצת החלומות" שלו היה יעקב אדלר (ואנחנו זוכרים איך זה נגמר). מכבי ומאז ומתמיד היתה קבוצה מוגבלת תקציבית עם או בלי קשר לפדרמנים ושאר המושמצים כאן, ככה שלהשוות את מכבי לפאו זה באמת קצת התממות ולא קשור למציאות. מכבי תמיד תגביל במידה זו ואחרת את המאמן וצריכים להתרגל לזה. זה לא שזה כ"כ שונה בשאר קבוצות היורוליג.
4) זה שמאמן כן מקבל שחקנים שהוא רוצה גם אם הם לא האופציה הראשונה שלו, זה בסה"כ דבר סביר ולמרות שזו מגבלה מכבי הסתדרה איתה לאורך השנים. גם עם המגבלה הזו מכבי יכלה לבנות כאן קבוצה טובה יותר. מה שבעיניי פסול בכל קונסטלציה זה להנחית על ראשו של מאמן שחקנים בהם הוא לא מעוניין, בפרט אם מדובר בזרים או שחקנים מרכזיים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יולי 2013, 22:42

חביב אורנג'ד כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני ממש לא חושב שהקבוצה השנה היתה כל מה שמאמן רצה. ממש לא.
עם זאת, ארצה לציין כמה נקודות

1) היו לא מעט מקרים (במיוחד בשנים האחרונות) שהמאמן קיבל שחקן שהוא רצה מאוד ואף על פי כן הוא נכשל. קיינר מדלי היה כנראה בראש רשימת הPF של בלאט, תיאו פאפאלוקאס הוא שם שבלאט שם על שולחנה של ההנהלה עוד הרבה הרבה לפני שהוא סגר במכבי וגם שרמדיני היה שחקן שבלאט בעצמו טען שהוא "עוקב אחריו הרבה זמן".
2) כמו שציינת, יש דברים שמשתבשים בדרך. מה לעשות, יש גם פקטור של מזל - לא הכל תלוי רק במאמן ובהנהלה וצריכים להתחשב שיש בלתמ"ים ודברים שתלויים בדברים שלא קשורים בכלל לכדרוסל. חבל שלא מתיחסים גם לפקטור הזה כאן ומפילים הכל על מאמן-הנהלה.
3)יש הבדל גדול בין קבוצה שבה המאמן מקבל כל מה שהוא רוצה לבין קבוצה בה הוא מקבל שחקנים שהוא רוצה אבל אינם בעידפות הראשונה. לבנות קבוצת חלומות של מאמן זה דבר שכמעט לא קרה כאן והאחרון שהצהיר כאן שהוא קיבל את "קבוצת החלומות" שלו היה יעקב אדלר (ואנחנו זוכרים איך זה נגמר). מכבי ומאז ומתמיד היתה קבוצה מוגבלת תקציבית עם או בלי קשר לפדרמנים ושאר המושמצים כאן, ככה שלהשוות את מכבי לפאו זה באמת קצת התממות ולא קשור למציאות. מכבי תמיד תגביל במידה זו ואחרת את המאמן וצריכים להתרגל לזה. זה לא שזה כ"כ שונה בשאר קבוצות היורוליג.
4) זה שמאמן כן מקבל שחקנים שהוא רוצה גם אם הם לא האופציה הראשונה שלו, זה בסה"כ דבר סביר ולמרות שזו מגבלה מכבי הסתדרה איתה לאורך השנים. גם עם המגבלה הזו מכבי יכלה לבנות כאן קבוצה טובה יותר. מה שבעיניי פסול בכל קונסטלציה זה להנחית על ראשו של מאמן שחקנים בהם הוא לא מעוניין, בפרט אם מדובר בזרים או שחקנים מרכזיים.

בדיוק, יכול להיות מצב שמאמן מקבל את כל מה שהוא רוצה או 90% ממה שהוא רוצה ועדיין לא להצליח וזה קורה, זה לאו דווקא אומר משהו על היכולת שלו כמאמן אלא לפעמים דברים לא מסתדרים

מה שכן, כשאתה אומר שמאמן לא מקבל את כל מה שהוא רוצה וזה סביר, עד כמה שאני מסכימה איתך, כשמאמן ברצלונה רוצה את תאודוסיץ' ומקבל את ספאנוליס, זה לא כמו שבלאט רוצה את לאנגפורד ומקבל את לוגאן
זה לא שאני חושבת שזה מציאותי לקבל כאן את ספאנוליס כשבארסה מציעה לו 4 מליון יורו לעונה, אבל אני כן חושבת שזה הגיוני לצפות שיביאו לפה 2-3 שחקנים זרים במליון נטו ולא למכור לנו ששחקן שהגיע מהליגה האיסלנדית ב-250K הוא זה שיוביל אותנו לגדולות כי ''לא שמות משחקים, שחקנים משחקים''
אז פעם ב-4 עונות זה יצליח, מה עם שאר העונות שזה לא יעבוד? נמשיך להגיד לעד שארויו לא הצליח ופארגו כן?

כשהדבר הראשון שג'וניור אומר לעיתון זה ''אולי' ראו בנו כמודל שלא צריך להוציא הרבה כסף'' אז אתה מבין לאט העונות הבאות הולכות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 01 יולי 2013, 22:43

יוני , חביב לא באמת מביע פה דעה על שחקנים או מאמנים , הוא פשוט מנסה לומר לכולם "אמרתי לכם" על כל מיני שחקנים מאמנים שדיברנו עליהם בעבר ודעתו הייתה שונה משל חלק מהפורום .
הוא בא לבקר את הפורום ולא את בניית הקבוצה או את הנהלת מכבי ....
חלק מהביקורת נכונה ( תגובות כמו שחקן פח וכו'...) אבל הדוגמאות שהוא נותן כלכ כך לא מייצגות וכלכך לא רלוונטיות שפשוט אני לא מצליח להבין אותו...ההתעסקות הזאת בעבר פשוט מצ'עממת...

לגבי שאראס , אני גם בדעה שאם הוא מגיע אז חייבים גארד זר נוסף , רק שאז יש בעיה עם מספר הזרים , במיוחד אם מתכננים גם 4 זר וגם עוד סנטר זר....
אם ליאור ישאר אז יהיה אפשר להסתדר עם טיוס וליאור ב-4 , אומנם יחסר האלמנט שאפיין את מכבי בתקופת בלו עם הקליעות ל-3 אבל טיוס יביא הגנה וריבאונד טובים יותר וכן גם הטבעות אטרקטיביות שאישית חסרו לי מאוד בעונה האחרונה...לא אידיאלי אבל אם זה אומר חיזוק לעמדת הגארדים והסנטר אז אני מקבל את זה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שחף » 01 יולי 2013, 22:46

אגב, גלדסטון היחיד שדיווח על העניין הזה עם סופו עד עכשיו
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יולי 2013, 22:57

שחף כתב:אגב, גלדסטון היחיד שדיווח על העניין הזה עם סופו עד עכשיו

לא נכון, גם YNET כתבו על זה בכתבה על טיוס
לא ששחרור היא שיא האמינות, להפך, אבל העובדה היא שגם הם כתבו
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4399056,00.html
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 יולי 2013, 23:22

jol9 כתב:

פאו גם לקחה את אליפות יוון כאשר ניצחה את אלופת אירופה 3 פעמים.

1. טענת שדימאניטידס הצליח יותר מהיקמן העונה אם כן, כל מה שמודגש לא קשור בכלל לטענה הזו.
2. מרחק משחק מפיינל פור זה לא הישג. פאו העפילה בדיוק לאותו שלב אליו מכבי הגיעה אליו (ואפילו ממקום נמוך יותר) ובדיוק כמו מכבי גמרה את הסיפור באותו שלב. אגב, אתה אומר "משחק אחד מפיינל-פור" - אז מה דיאמנטידיס/DD/"הרכז מס' 1 באירופה" עשה באותו משחק? אשמח להתיחסות.
3. פאו כאמור סיימה את שלב הטופ 16 במקום הרביעי (מקום אחד בלבד מהדחה) - צופה ממנה לסיים לפחות מקום אחד מעל אנדולו אפס היבנונית שלא היתה קבוצה טובה יותר.

jol9 כתב: ולפאו העונה ממש לא היה תקציב גדול. ממש ממש לא.

טוב, על זה אני חושב שכבר מגיע לך את הסמיילי שמואל :eek והרווחת אותו ביושר.
מה היה התקציב של פאו? כמה הרוויח שם אותו דיאמנטידיס? בכמה קובצות באירופה יש שחקן שמרוויח כמוהו? כמה עלו סופו, אוקיץ', לאמזה, גיסט וצארצריס??? איך פאו יכלה להרשות לעצמה לצרף שחקנים במשך העונה ולהתעניין גם בפארגו?
באמת הזוי. פאו היתה קבוצה חזקה מאוד מבחינה תקציבית שהתמודדה בגאון על כל שחקן באירופה יחד עם כל הקבוצות הגדולות. התקציב שלה היה גדול בהרבה הרבה הרבה משל מכבי, גדול גם משל אולימפיאקוס וגדול יותר משל קבוצות כמו קאחה לאבורל וסיינה. אני גם בספק אם היא נפלה רחוק מריאל מדריד מבחינה תקציבית, אם בכלל.
מהקבוצה הזו של פאו ציפו להעפלה קלה לטופ 8 וגם פיינל-פור היה בהישג יד.

מנגד, את מכבי הסיפדו מזמן - חלק טענו שהיא בכלל לא תעלה לטופ 16 והעלה להצלבה, בטח מן המקום השלישי (שהוא כידוע מקום אחד מעל זה של פאו) היתה דבר בגדר פנטזיה. בסופו של יום ועל זה לא נראה שאנחנו יכולים להתווכח, מכבי הגיע להישג גבוה יותר ממה שציפו ממנה. מי היה אחראי לזה? אם כן כמה גורמים אבל הבולט בהם היה היקמן שנתן טופ 16 פנטסטי (הרבה יותר טוב משל דיאמנטידיס), התעלות במשחקים המכרעים וכמה הצגות פנטסטיות של 20-30 נקודות וזה דבר שדימנטידיס לא ולו פעם אחת העונה. למעשה, דיאנמטידיס לא קלע העונה יותר מ15 נקודות במשחק בודד (שזה בדיוק חצי מהשיא של היקמן), נעלם בהרבה משחקים, סיים שלושה משחקים (לרבות המשחק המכריע של סדרת רבע הגמר) בתצוגה מאופסת ונעדר משני משחקים בגלל פציעה.
עובדתית - היקמן הוביל את קבוצתו להישג לא צפוי (או לפחות לכזה שהרבה כאן לא ציפו שהיא תגיע אליו) ואילו דיאמנטידיס לא.
עובדתית - פאו ומכבי סיימו את העונה באותו שלב.
עובדתית -לפאו היה תקציב גדול יותר, שחקנים טובים יותר, סגל עמוק יותר או בקיצור כלים הרבה יותר טובים משל מכבי. אני חושב שגם היתה לפחות קבוצה אחת (אם כי אני ממש לא בטוח) עם תקציב קטן יותר שהגיע להשיג טוב יותר (מה שלא ניתן לומר על מכבי).

jol9 כתב:מכבי העונה הושפלה ע"י ריאל בהצלבה, ובכלל הגיעה להצלבה בפוקס גדול. היא הפסידה את האליפות בארץ, ונראתה גרוע כל העונה, למעט כמה משחקים והברקות.

ואיך זה בדיוק קשור? למה אם DD היה מגיע לכאן במקום היקמן היינו לוקחים אליפות ומפרקים את ריאל מדריד? ריאל דוקא הראתה שהיא קבוצה טובה יותר מאשר זו של פאו וספק אם היה לה בכלל תקציב גדול יותר.
בנוגע לריאל - אין מה לעשות היא קבוצה גדולה על מכבי. לגבי האליפות - קודם כל, מעניין מאוד שפתאום איבוד האליפות נהיה כאן נושא כזה מרכזי ומיוחס ליכולת המקצועית של מכבי. כאשר מכבי ה"לוחמנית וההגנתית" של פישר הדגול ודורון פרקינס האדיר קיבלה בראש באולמה הביתי ע"י קבוצה בינונית כמו גליל שחגגה על מכבי עם דאנקים והתקפות מתפרצות קלילות, לא כ"כ דיברו ככה. את האשמה הפילו בקופל ובשיטה (ואז אגב, היה חוק רוסי לכולם ולא מצב בו קבוצה יכולה להעמיד מול מכבי 4 זרים בעת ובעונה אחת על המגרש). בקיצור, מכבי איבדה את האליפות גם בגלל שהיא היתה שמחק אחד בלבד, גם בגלל מגבלות הזרים השונות, גם כי המשחק היה באולמה הביתי של מכבי חיפה וגם בגלל שזו היתה הפעם השישית שהקבוצות האילו נפגשו וטבעי שפלחות משחק אחד הקבוצה שהפסידה כל הזמן תקח. דיאמנטידיס לא היה עוזר. אני גם לא מבין איך אפשר להפיל את אובדן האליפות על היקמן שהיה השחקן מס' 1 של מכבי בגמר (ביי-פאר) וגם בכל הפליי-אוף. באמת טענה שלא קשורה לכולם ובאמת לא ידוע לי איך היא מוכיחה שדימנטידיס "הצליח יותר" מהיקמן, בטח לא ביורוליג.

jol9 כתב:2. אני אומר משפט מאוד פשוט. קבוצה שבנוייה על הימורים, לא יכולה לכוון לפיינל פור. זאת עובדה. היא יכולה להגיע לשם במזל ובכמה פגיעות בול, אבל היא לא יכולה להצהיר

אני חושב שזו פיסקה שמציגה בדיוק את הניתוק של אוהדי מכבי מן המציאות.
מצפים שכל שנה יהיו כאן שאראס, באסטון ופארקר ויאכילו אותם בכפית עם השחקנים הכי הכי. אותו פינוק הוא כנראה הסיבה שגם אתה וגם ירון התעלמת משאלתי. יותר קל לדבר על באסטון ושאראס, לסגוד לכל מיני פרוביצ'ים, באטיסטים ופריקינסים ולהתבכיין על היקמנים ורייסים, מאשר להשלים עם המציאות.

מה לעשות שמכבי היא לא קבוצה שיכולה להבנות כאן כל עונה קבוצת חלומות ובכדי להפתיע את הקבוצות הגדלות היא צריכה לשלוף איזה שפן מן הכובע, לחשוב מחוץ לקופסא ולחפש שחקנים במקומות פחות צפויים - או מה שנקרא כאן להמר. אם רוצים שמכבי תביא את השחקנים המוכחים ביותר במסגרת התקציב, אז יצטרכו להסתפק בכל מיני לוגנים ושמרדינים. את ספנוליס ופארמר מכבי לא יכולה להביא לכאן, אז הגיע הזמן שהנושא הזה יופנם.

אתה טוען שמכבי לא מצליחה כי היא מהמרת? אז דוקא השנה היא הלכה יחסית בטוח עם שחקנים כמו שרמדיני, קיינר-מדלי ולוגן. דוקא איפה שהיא "הימרה" (היקמן) היא יותר הצליחה. למעשה, אם מכבי היתה מהמהרת יותר ופוזלת לשחקנים כמו ארון ביינס ובובי בראון היא כנראה היתה מצליחה יותר.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 01 יולי 2013, 23:52, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 01 יולי 2013, 23:28

חביב, מה עם ההימור הבטוח על פלאניניץ' ותומאס שכל כך התלהבת ממנו? אתה באמת חושב שכל שנה אפשר להביא שחקנים מהיורוקאפ ולהצליח?
נראה לי מאוד מאוד תמים ולא מחויב המציאות.
אתה טוען שאי אפשר להביא את פארמר וספאנוליס. אני טוען שאפשר, אם מחלקים את התקציב בצורה אחרת. מכאן אפשר להמשיך להימורים ולשחקנים פחות מוכחים.
שחף

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 יולי 2013, 23:55

שחף כתב:חביב, מה עם ההימור הבטוח על פלאניניץ' ותומאס שכל כך התלהבת ממנו? אתה באמת חושב שכל שנה אפשר להביא שחקנים מהיורוקאפ ולהצליח?
אתה טוען שאי אפשר להביא את פארמר וספאנוליס. אני טוען שאפשר, אם מחלקים את התקציב בצורה אחרת. מכאן אפשר להמשיך להימורים ולשחקנים פחות מוכחים.

1. מי דיבר על פלאניניץ' ותומאס? שניהם הגיעו לכאן כברירת מחדל ולא כבחירה מושכלת. חוץ מזה, אני לא בטוח שתומאס היה נפילה גדולה יותר משרמדיני וקיינר-מדלי ה"מוכחים".
2. אני לא יודע איך מכבי יכולה לשלם לשחקן אחד 3 מליון יורו. אתה טוען שזה נכון? אז כנראה שלידו תצטרך להביא עוד "הימורים". מזה אתה לא יכול לברוח. גם ספונוליס, גם פארמר וגם קרסטיץ' בקבוצה אחת זה דבר שלא יהיה פה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 02 יולי 2013, 00:05

שחף כתב:חביב, מה עם ההימור הבטוח על פלאניניץ' ותומאס שכל כך התלהבת ממנו? אתה באמת חושב שכל שנה אפשר להביא שחקנים מהיורוקאפ ולהצליח?

בוא לא נשכח שאותו תומאס גרם לחביב לרדת כאן על מעט אנשים שכינו אותו "ילד אמריקאי חסר נסיון"... מעניין שאת הכשלון של תומאס, חביב לא מזכיר.
הרבה יותר קל לנפנף בהיקמן (שטוב יותר מDD...)
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים