אשכול המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים החדש

הודעהעל ידי Maccabikid » 04 יולי 2013, 22:42

rc4991 כתב:רייס לא כזה רע כמו שעשיתם אותו,הוא לא אשם שהוא בא על תקן "השחקן הגדול" (כן בטח),הוא פשוט מגיע על התקן הלא נכון ועל העמדה הלא נכונה
אני ממש מקווה שיגיע גארד בכיר לצידו,שמעתי היום שמכבי מתלבטת(יותר נכון התלבטה)בין שאראס לרייס כך שאולי הוא מיועד לספסל

ואז יהיו 7 זרים? או אולי אנחנו בונים על עמדה 4 של ליאור וטיוס?
Maccabikid

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 יולי 2013, 22:43

חנו'ש כתב:למרות שהייתי רוצה להאשים את פדרמן ובניו עכשיו, אני חוששת שרוב האשמה היא על בלאט.
זה הסגנון שלו ואין מה לעשות.

בטח, הזבל התעקש על רייס כשהציעו לו את מיטב שחקני היבשת.
תעשי לי טובה, עוד פעם נתנו לו את האופצייה ה-200 בשקל תשעים.

מזל שלא חידשתי עדיין את המנוי, מי ייתן וההיכל יהיה ריק כמו שהוא בליגה גם ביורוליג.
הפכו מועדון ענק לקבוצה קטנה, מה זה קטנה, פיצית, ומעניין לי את אתם יודעים מה שאנחנו 3 שנים "טופ 8", אולי טופ 8 בעליבות
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

Re: איכס!!!!!

הודעהעל ידי rc4991 » 04 יולי 2013, 22:44

שמואל1 כתב:עוד החתמה הזויה ומביכה של מכבי.
החתמה של טייריס רייס מסמלת מבחינתי את הכיוון שמכבי הולכת אליו בעונה הבאה, וזה לא לשלבים הגבוהים .
אגב לדעתי ההחתמה הזו סוללת את הגעתו של שאראס. ושוב פעם, במקום להשקיע כסף בשחקן אחד איכותי מחלקים אותו לשני שחקנים בינוניים.

זה מסכם הכי נכון את המצב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: איכס!!!!!

הודעהעל ידי rc4991 » 04 יולי 2013, 22:45

Holiday_Armadillo כתב:גלדסטון אמר עכשיו בחדשות הספורט שאחרי רייס, הדיבורים של שאראס, היקמן והלפרין אנשים סביב אוחיון אומרים שאולי הוא בכלל ירצה ללכת לקובאן

לך כבר!! לך!!!
נמאס לי מהמפונק האגואיסטי הזה שגם לא שווה כלום מקצועית

אני כל כך שונא אותו :x
הוא יותר ממוזמן לעוף מפה,אני לא יתגעגע לטעיויות המחרפנות שלו בניהול המשחק(שזה הדבר היחיד שכבר ציפינו ממנו)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 יולי 2013, 22:46

או, הנה הגיעו תגובות אוהדי מכבי בטוקבקים "ייייייייששששששששששששששששששששש"

מטומטמים
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי argof » 04 יולי 2013, 22:46

אולי חוסכים לעמרי כספי ל-4
argof

הודעהעל ידי rc4991 » 04 יולי 2013, 22:46

Maccabikid כתב:
rc4991 כתב:רייס לא כזה רע כמו שעשיתם אותו,הוא לא אשם שהוא בא על תקן "השחקן הגדול" (כן בטח),הוא פשוט מגיע על התקן הלא נכון ועל העמדה הלא נכונה
אני ממש מקווה שיגיע גארד בכיר לצידו,שמעתי היום שמכבי מתלבטת(יותר נכון התלבטה)בין שאראס לרייס כך שאולי הוא מיועד לספסל

אני מאמין שאליהו ישאר בסוף
בגלל זה אני גם חושב שהוא עושה עכשיו רעש,הוא יודע שהוא נדפק ויהיה עדיף לו לקחת את החוזה הזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 יולי 2013, 22:47

argof כתב:אולי חוסכים לעמרי כספי ל-4

אולי חוסכים לחוזה המצומצם של אליהו ל-4
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Chen » 04 יולי 2013, 22:47

הלוואי, קשה לי להאמין.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 04 יולי 2013, 22:48

Maccabikid כתב:
חנו'ש כתב:למרות שהייתי רוצה להאשים את פדרמן ובניו עכשיו, אני חוששת שרוב האשמה היא על בלאט.

אני לא בטוח שזה נכון שזה הסגנון שלו וגם אם כן הוא היה מעדיף את פארגו ובובי בראון ולא היקמן ורייס..

גם פארגו ובראון זה אותו סגנון רק משופר...

איכס על בלאט שיילך לעזאזל ההישג שלו עם נבחרת רוסיה , מאמן אובר רייטד מקובע וטיפש , חצי רכז חצי סנטר ועוד שחור טיפש שיקפוץ גבוהה זה מה שהוא אוהב וזה מה שכל הסוגדים לו עוד לא קלטו , אני מעדיף מאמן צעיר עם ראש פתוח .

כמובן שדני שובבני אשם גם כן אבל חלאס לנקות את בלאט , הוא נתקע על איזה קונספציה ורק אלוהים ( או איזה חוזה באמריקה ) יזיז אותו משם.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי rc4991 » 04 יולי 2013, 22:48

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:נמשיך פה בתקווה להחתמות טובות בת'רד הזה :whistle

אתה יודע שזה לא הולך לקרות :nono

אמרתי לך ;)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 יולי 2013, 22:48

מה זה ''4''? מסעדה חדשה? שווארמיה?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 04 יולי 2013, 22:49

זה מצחיק שאנחנו תמיד ממשיכים להיות אופטימיים שיבוא איזה שחקן איכותי ב-2 מליון דולר, ואז מביאים לנו שחקן פח בשקל תשעים מהבונדסליגה. במקרה הטוב תראה פה את מתי כספי כשוטינג גארד.
er79

הודעהעל ידי Maccabikid » 04 יולי 2013, 22:50

rc4991 כתב:
Maccabikid כתב:

אני מאמין שאליהו ישאר בסוף
בגלל זה אני גם חושב שהוא עושה עכשיו רעש,הוא יודע שהוא נדפק ויהיה עדיף לו לקחת את החוזה הזה

אני מאוד מקווה שאליהו לא יישאר בסוף. שחקן בלי הגנה, בלי ריבאונד ובלי קליעה מחוץ לצבע. בדיוק ה שאנחנו צריכים. רק הפוך.
Maccabikid

הודעהעל ידי or163 » 04 יולי 2013, 22:50

עכשיו זה אולי חוסכים לכספי, לאחר שיחתימו את אליהו על חוזה מקוצץ יגידו שאולי חוסכים לסנטר טוב, אחרי שיחתימו איזה קפיץ מהדי ליג יגידו שחוסכים לרכש באמצע העונה, אחרי שיביאו עוד מגה נגר במהלך העונה יגידו שנכנסו לגרעון וחוסכים לעונה הבאה וחוזר חלילה.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי Maccabikid » 04 יולי 2013, 22:53

מקאדו 3 כתב:
Maccabikid כתב:

אני לא בטוח שזה נכון שזה הסגנון שלו וגם אם כן הוא היה מעדיף את פארגו ובובי בראון ולא היקמן ורייס..

גם פארגו ובראון זה אותו סגנון רק משופר...

איכס על בלאט שיילך לעזאזל ההישג שלו עם נבחרת רוסיה , מאמן אובר רייטד מקובע וטיפש , חצי רכז חצי סנטר ועוד שחור טיפש שיקפוץ גבוהה זה מה שהוא אוהב וזה מה שכל הסוגדים לו עוד לא קלטו , אני מעדיף מאמן צעיר עם ראש פתוח .

כמובן שדני שובבני אשם גם כן אבל חלאס לנקות את בלאט , הוא נתקע על איזה קונספציה ורק אלוהים ( או איזה חוזה באמריקה ) יזיז אותו משם.

אני יודע שפארגו ובראון זה אותו סיפור רק משודרג.. זה גם מה שאמרתי.. שהבחירה הראשונה של בלאט לא היה רייס והיקמן. אלא פארגו ואז אמרו לו אין כסף לפארגו. אז הוא אמר בראון. ואמרו אין כסף. ואמר עוד 500. שמות באמצע. ובסוף בשם ה501 היה את היקמן. ואז עוד 100 שמות. ורייס. אבל הכל על דעת המאמן.
Maccabikid

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 יולי 2013, 22:54

LIAV10 כתב:

מזל שלא חידשתי עדיין את המנוי, מי ייתן וההיכל יהיה ריק כמו שהוא בליגה גם ביורוליג.
הפכו מועדון ענק לקבוצה קטנה, מה זה קטנה, פיצית, ומעניין לי את אתם יודעים מה שאנחנו 3 שנים "טופ 8", אולי טופ 8 בעליבות

רייס, כמו היקמן לפני שנה, לא מגיע כברירת מחדל אחרי שכל השחקנים הנורמלים כבר חתמו במקום אחר או אחרי שזו העמדה האחרונה שנשארה וזה הכסף שנשאר מהתקציב.
נכון, ברור שספאנוליס או דיא לא בדקו כבר מחירי שכירות בתל אביב, אבל אי אפשר להגיד שזה לא מה שבלאט רוצה או שכופים עליו את השחקן או שהוא נמצא בתחתית סדר העדיפויות שלו.
מי אתם חושבים שבלאט מעדיף אם שמים בפניו את פלאניניץ' מול רייס למשל? אני לא לגמרי משוכנעת שהאופציה הראשונה היא בהכרח העדפה של בלאט.
אולי אני טועה, אבל קפיצים אמריקאים אתלטיים וחסרי שכל הם התחביב של המאמן שלנו, בדיוק כמו ששחקנים סטייל הנדריקס לעמדת הסנטר הם המועדפים עליו.

ברור לי שכשבלאט יעזוב זה לא שספאנוליס ודיא יעמדו בתור לחתום כאן, אבל יש מצב שסוג השחקנים יהיה אחר בהתאם למאמן.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי CYellow7 » 04 יולי 2013, 22:56

והנה מפילים את האשמה על הש.ג.
נכון, בלאט ויתר על לאנגפורד, פארגו, ספאנוליס ודיאמנטידיס רק בשביל טייריס רייס וריקי היקמן. נו באמת, זה מביך.
נערך לאחרונה על ידי CYellow7 בתאריך 04 יולי 2013, 22:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 יולי 2013, 22:56

חנו'ש כתב:
LIAV10 כתב:

רייס, כמו היקמן לפני שנה, לא מגיע כברירת מחדל אחרי שכל השחקנים הנורמלים כבר חתמו במקום אחר או אחרי שזו העמדה האחרונה שנשארה וזה הכסף שנשאר מהתקציב.
נכון, ברור שספאנוליס או דיא לא בדקו כבר מחירי שכירות בתל אביב, אבל אי אפשר להגיד שזה לא מה שבלאט רוצה או שכופים עליו את השחקן או שהוא נמצא בתחתית סדר העדיפויות שלו.
מי אתם חושבים שבלאט מעדיף אם שמים בפניו את פלאניניץ' מול רייס למשל? אני לא לגמרי משוכנעת שהאופציה הראשונה היא בהכרח העדפה של בלאט.
אולי אני טועה, אבל קפיצים אמריקאים אתלטיים וחסרי שכל הם התחביב של המאמן שלנו, בדיוק כמו ששחקנים סטייל הנדריקס לעמדת הסנטר הם המועדפים עליו.

ברור לי שכשבלאט יעזוב זה לא שספאנוליס ודיא יעמדו בתור לחתום כאן, אבל יש מצב שסוג השחקנים יהיה אחר בהתאם למאמן.

יש מספיק "קפיצים חסרי שכל" יותר מוכשרים מהחתיכת אפס הזה.
הרבה מאוד, הם פשוט מרוויחים יותר מ-250 אלף דולר ברוטו בעונה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 04 יולי 2013, 22:58

צריך להעיף את הסקאוטים, לפטר את המאמן הזה, והכי חשוב, להפגין מול הבית של הבעלים המטומטם והמרושש שלנו, שימכור את הקבוצה וילך קיבינימט. צריך לעשות מחאה. עובדים עלינו בעיניים. מוכרים לנו קונוסים בתקציב שמצטמק משנה לשנה ושמים את העודף מהכסף של 11 אלף אוהדים פראיירים בכיס. זה מבזה, זה כואב וזה משפיל. כאוהד מכבי פשוט בא לי לבכות כשאני רואה לאיזה מצב הגענו. חייבים לשים לזה סוף.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים