rc4991 כתב:נראה לי שזה זמן מצויין להקפיץ את הת'רד שלכולם כבר נמאס מההנהלה
נו ומה הלאה ? לכולם נמאס כבר כמה שנים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:מי שרוצה למחות- תשתמשו גם בשלט שלכם. אני לא מתכוון לא מתכוון לבזבז זמן בימי חמישי על טייריס רייס והיקמן
rc4991 כתב:שחף כתב:מי שרוצה למחות- תשתמשו גם בשלט שלכם. אני לא מתכוון לא מתכוון לבזבז זמן בימי חמישי על טייריס רייס והיקמן
אני חושב שזה הדבר הכי נכון ונראה לי שכבר הצעתי את זה
צריך לארגן ערב אחד (לפחות) שמחרימים את שידור המשחק
אני מאמין שיהיה למהלך כזה איזשהו אפקט
אלמוג כתב:מסכים עם הבחור שמעלי, אם עושים מחאה אז עושים אותה כמו שצריך ולא משחקים בקקי של החרמת שידור. אבל כל עוד ארגון האוהדיפ לא יעשה מחאה זה לא שווה כלום. מי נעשה מחאה 40 איש מהפורום? זה לא עובד ככה..
אלמוג כתב:מסכים עם הבחור שמעלי, אם עושים מחאה אז עושים אותה כמו שצריך ולא משחקים בקקי של החרמת שידור. אבל כל עוד ארגון האוהדיפ לא יעשה מחאה זה לא שווה כלום. מי נעשה מחאה 40 איש מהפורום? זה לא עובד ככה..
er79 כתב:אלמוג כתב:מסכים עם הבחור שמעלי, אם עושים מחאה אז עושים אותה כמו שצריך ולא משחקים בקקי של החרמת שידור. אבל כל עוד ארגון האוהדיפ לא יעשה מחאה זה לא שווה כלום. מי נעשה מחאה 40 איש מהפורום? זה לא עובד ככה..
אני בהחלט מסכים, לא חשבתי אחרת. זו חייבת להיות התארגנות מאסיבית.
er79 כתב:תזכירו לי משהו, איך התבטאה המחאה דאז נגד החתמת מרקוביץ'? כי אם אני זוכר נכון היא הייתה אפקטיבית. הבאזז היה משמעותי. אולי צריכים לעשות משהו כזה לפני שרייס יחתום על החוזה (אם לא חתם כבר).
שמואל1 כתב:er79 כתב:תזכירו לי משהו, איך התבטאה המחאה דאז נגד החתמת מרקוביץ'? כי אם אני זוכר נכון היא הייתה אפקטיבית. הבאזז היה משמעותי. אולי צריכים לעשות משהו כזה לפני שרייס יחתום על החוזה (אם לא חתם כבר).
האמת שאז יצא פחות טוב מהמחאה- מכבי החתימה את יניב גרין בחוזה יקר פי 3 בערך, וכולנו זוכרים איך גרין נראה באותה עונה.
יכול להיות שגם עכשיו רייס עדיף על מה שנקבל אם נמחה.
er79 כתב:לא אפקט ולא נעליים. אפקט טוב זה להפגין מול המשרדים, אפקט טוב זה לבוא לנוקיה, להניף כרזות ולשרוק לפדרמן בוז צורמני שבחיים שלו לא שמע. אפקט טוב זה לבוא לנוקיה ולהסתובב עם הגב לפרקט לאורך כל המשחק. ישנם מספיק פתרונות יצירתיים להשפיע ולזעזע. כמובן שהפתרון הכי טוב הוא חרם מנויים, אבל זה לצערי לא עובד. וחבל, אוהדים משלמים מכיסם מליוני שקלים לבוא לנוקיה וליהנות, וההנהלה יורקת להם בפרצוף.
אלמוג כתב:er79 כתב:אלמוג כתב:מסכים עם הבחור שמעלי, אם עושים מחאה אז עושים אותה כמו שצריך ולא משחקים בקקי של החרמת שידור. אבל כל עוד ארגון האוהדיפ לא יעשה מחאה זה לא שווה כלום. מי נעשה מחאה 40 איש מהפורום? זה לא עובד ככה..
החבר'ה מהאירגון מעריצים את פדרמן(כספים מוזרמים לארגון??). מכיוון שזה לא הולך להשתנות - אנחנו נמשיך לדשדש.
מקובי כתב:אלמוג כתב:er79 כתב:אלמוג כתב:מסכים עם הבחור שמעלי, אם עושים מחאה אז עושים אותה כמו שצריך ולא משחקים בקקי של החרמת שידור. אבל כל עוד ארגון האוהדיפ לא יעשה מחאה זה לא שווה כלום. מי נעשה מחאה 40 איש מהפורום? זה לא עובד ככה..
החבר'ה מהאירגון מעריצים את פדרמן(כספים מוזרמים לארגון??). מכיוון שזה לא הולך להשתנות - אנחנו נמשיך לדשדש.
לא סוד שיש שיתופי פעולה בין ההנהלה לגייט 11.
מכאן ועד להגיד שההנהלה מביאה כסף לארגון כדי שלא נצא למחאות נגדם המרחק גדול. אם ההנהלה עוזרת במשהו אז זה חוזר למכבי בצורה ישירה ביציע, ואני חושב שגייט 11 הוכיח את זה בשנים האחרונות.
ככה שלפני שאתה מדבר על דברים שאתה לא יודע כדאי שתשקול מילים.
ואני לא דובר הארגון או משהו, זה בהחלט הציק לי שאנשים פה באמת חושבים שאפשר לקנות אותנו בכסף. אנחנו אוהבים את מכבי וגם אם יבנו קבוצה שתתחרה על מקומה בליגת קופל אנחנו נהיה שם מאחוריה, לא נאהב את ההידרדרות אבל נהיה שם. זכותנו לא?
נ.ב.
באופן אישי אם וכאשר (כרגע רק גלדסטון פרסם את זה וכולנו יודעים את רמת האמינות של התקשורת) אני בהחלט מאוד מאוכזב מההחתמה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־43 אורחים