מחאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחאה

הודעהעל ידי dan999 » 05 יולי 2013, 09:41

עם כל הכבוד, אם אתם רוצים מחאה, תפתחו נושא מסודר בפורום של גייט 11, פה זה לא יתממש.
נ.ב
ביינתים לא יצאה שום הודעה חוץ מספורט5 ,חכו שזה יהיה רשמי,ביינתים הוא כמו כל מלפפון.
dan999

הודעהעל ידי מקובי » 05 יולי 2013, 12:48

אלמוג כתב:
מקובי כתב:
אלמוג כתב:
er79 כתב:
אלמוג כתב:מסכים עם הבחור שמעלי, אם עושים מחאה אז עושים אותה כמו שצריך ולא משחקים בקקי של החרמת שידור. אבל כל עוד ארגון האוהדיפ לא יעשה מחאה זה לא שווה כלום. מי נעשה מחאה 40 איש מהפורום? זה לא עובד ככה..

אני בהחלט מסכים, לא חשבתי אחרת. זו חייבת להיות התארגנות מאסיבית.

החבר'ה מהאירגון מעריצים את פדרמן(כספים מוזרמים לארגון??). מכיוון שזה לא הולך להשתנות - אנחנו נמשיך לדשדש.

לא סוד שיש שיתופי פעולה בין ההנהלה לגייט 11.
מכאן ועד להגיד שההנהלה מביאה כסף לארגון כדי שלא נצא למחאות נגדם המרחק גדול. אם ההנהלה עוזרת במשהו אז זה חוזר למכבי בצורה ישירה ביציע, ואני חושב שגייט 11 הוכיח את זה בשנים האחרונות.

ככה שלפני שאתה מדבר על דברים שאתה לא יודע כדאי שתשקול מילים.

ואני לא דובר הארגון או משהו, זה בהחלט הציק לי שאנשים פה באמת חושבים שאפשר לקנות אותנו בכסף. אנחנו אוהבים את מכבי וגם אם יבנו קבוצה שתתחרה על מקומה בליגת קופל אנחנו נהיה שם מאחוריה, לא נאהב את ההידרדרות אבל נהיה שם. זכותנו לא?

נ.ב.
באופן אישי אם וכאשר (כרגע רק גלדסטון פרסם את זה וכולנו יודעים את רמת האמינות של התקשורת) אני בהחלט מאוד מאוכזב מההחתמה.

אני ברצינות שאלתי לגבי כספים, לא רמזתי או טענתי(בטח שלא זה שההנהלה מעבירה כסף כדי שלא יהיה מחאה, אל תגזים).
ואכן צדקתי, אף אחד לא יפתח במחאה נגד ההנהלה כל עוד הם עוזרים לכם כלכלית עם תצוגות העידוד.

בכל מקרה, אם אתם מצהירים שאתם מוכנים לזה שמכבי תגיע למצב שהיא תלחם על מקומה בליגת העל, אז שום דיון על מחאה, בטח שלא במצב הזה באמת שווה משהו.

נו באמת, וההנהלה ביקשה מאיתנו דברים שבסופו של דבר לאחר דיון לא התקבלו.
אנחנו לא ארגון אוהדים רשמי, אלא ארגון אוהדים. יחי ההבדל הקטן.

אם אתה חושב שזה מה שימנע מאיתנו לצאת למחאה אז אתה טועה, בוא נגיד שהארגון מתחזק את עצמו יפה מאוד.
אנשים אצלנו לא חושבים שצריך לצאת למחאה כרגע.
(בלי קשר לזה שארגון אוהדים לא צריך להתערב בפן המקצועי לדעתי, גם המחאה בכדורגל בזמנו היתה על דברים מסביב ולא קשורה לפן המקצועי, ואם מישהו יגיד לי שזה היה מחאה על כך שנימני עזב אז הוא לא יודע על מה הוא מדבר)

יש המון דעות לגבי ההתנהלות של הקבוצה בשנים האחרונות, חלק חושבים שזה מצריך מחאה וחלק חושבים שלא. אף אחד לא ימנע מכם לעשות מחאה נגד הקבוצה אם זה מה שאתם רוצים, רק קח בחשבון שלא כולם חושבים שצריך מחאה כזו.
מקובי

הודעהעל ידי שחף » 05 יולי 2013, 13:13

גם בפייסבוק ראיתי שאנשים נגעלים מההחתמה הזאת, אגב.
שחף

הודעהעל ידי שחף » 05 יולי 2013, 13:15

ד''א, למי שחושב שזה לא אמין, עמוד הפייסבוק של טייריס רייס:
https://www.facebook.com/ReseRice4
שחף

הודעהעל ידי מקובי » 05 יולי 2013, 13:21

שחף כתב:ד''א, למי שחושב שזה לא אמין, עמוד הפייסבוק של טייריס רייס:
https://www.facebook.com/ReseRice4

סיכוי סביר שזה לא הוא שמפעיל אותו.

בכל מקרה, נחכה ונראה.

אגב, גרינוולד אמר אתמול שזה או שאראס או רייס ככה שאולי יביאו עוד גארד (על מי אני עובד? :\ )
מקובי

הודעהעל ידי שחף » 05 יולי 2013, 13:23

כי לרייס יש כל כך הרבה אוהדים שיבנו לו עמוד מזוייף?
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 יולי 2013, 13:24

מקובי כתב:
נו באמת, וההנהלה ביקשה מאיתנו דברים שבסופו של דבר לאחר דיון לא התקבלו.
אנחנו לא ארגון אוהדים רשמי, אלא ארגון אוהדים. יחי ההבדל הקטן.

אם אתה חושב שזה מה שימנע מאיתנו לצאת למחאה אז אתה טועה, בוא נגיד שהארגון מתחזק את עצמו יפה מאוד.
אנשים אצלנו לא חושבים שצריך לצאת למחאה כרגע.
(בלי קשר לזה שארגון אוהדים לא צריך להתערב בפן המקצועי לדעתי, גם המחאה בכדורגל בזמנו היתה על דברים מסביב ולא קשורה לפן המקצועי, ואם מישהו יגיד לי שזה היה מחאה על כך שנימני עזב אז הוא לא יודע על מה הוא מדבר)

יש המון דעות לגבי ההתנהלות של הקבוצה בשנים האחרונות, חלק חושבים שזה מצריך מחאה וחלק חושבים שלא. אף אחד לא ימנע מכם לעשות מחאה נגד הקבוצה אם זה מה שאתם רוצים, רק קח בחשבון שלא כולם חושבים שצריך מחאה כזו.

סתם סקרנות, אבל מה לדעתך הוא הקו האדום שמצריך מחאה.
מה מכבי צריכה לעשות כדי שמבחינתך זה כבר יהיה בלתי נסבל יותר וגם אתה תרגיש שהגיע הזמן לעשות משהו ושאי אפשר לשתוק יותר??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקובי » 05 יולי 2013, 13:37

שחף כתב:כי לרייס יש כל כך הרבה אוהדים שיבנו לו עמוד מזוייף?

לא אמרתי שהעמוד מזויף. היום יש לא מעט שחקנים שמפעילים עבורם דף פייסבוק.
אולי זה באמת הדף שלו, אין לי מושג.
בכל מקרה- זה יהיה רשמי רק שזה יפורסם באתר של מכבי.

חני- אני קצת לא פקטור, אני אישית לא חושב שצריך להתערב בנושאים מקצועיים (הזכירו כאן את מחאת מרקוביץ'... בדיעבד הלוואי והוא היה מגיע כי אז היינו חוסכים את החוזה המטורף שגרין קיבל)
לפעמים הקהל לא יודע את כל הנתונים.

בכל מקרה, די שבעתי ממחאות ושנאה. תנו לי רק לבוא ולעודד את הקבוצה שלי.
אני 11 שנים ביציעים (בלומפילד והיכל) ובאמת שראיתי יותר מדי מזה.

נ.ב. אני יודע שדי התחמקתי, אני צריך לחשוב על זה יותר לעומק מה באמת הקו האדום.
כרגע כפי שאני מבין מכם המחאה הזו היא די מקצועית ככה שאני לא יכול להסכים איתה.
מקובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 יולי 2013, 13:46

מקובי כתב:

חני- אני קצת לא פקטור, אני אישית לא חושב שצריך להתערב בנושאים מקצועיים (הזכירו כאן את מחאת מרקוביץ'... בדיעבד הלוואי והוא היה מגיע כי אז היינו חוסכים את החוזה המטורף שגרין קיבל)

דווקא בגלל שהיא מקצועית צריך להסכים איתה.
תן לי רק לשאול אותך שאלה אחת קטנה: המנויים למכבי הם הכי יקרים באירופה בהפרשים ענקיים, מכבי זה המועדון כדורסל הכי רווחי מחוץ לNBA, למה יש למכבי תקציב כל כך נמוך שהולך וקטן בניגוד לכסף הנכנס שהולך וגדל?

(בבקשה לא לענות לי "לשמור על שפיות", עוד כסף על התקציב המגוכח זה לא אי-שפיות, זה הגיוני ביותר ואף מתבקש)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 יולי 2013, 13:55

מקובי כתב:

אז אתה אוהד מאוד רגוע.... ;)

אגב, בעיניי היא לא מקצועית אלא דווקא מאוד עקרונית.
אני למשל לא מכירה את רייס ואין לי שום דבר אישי נגדו.
אבל ההחתמה הצפויה שלו היא הליכה עיוורת על עקרון שבעיני כל הצוות הניהולי והמקצועי נראה כנראה מאוד רומנטי.
כאילו על אפם ועל חמתכם אנחנו נוכיח לכל העולם שאפשר אחרת, שאפשר להשיג הצלחות עם שחקנים זולים עלומי שם ובלי אף שם גדול או אפילו בינוני אחד.
אנחנו נמשיך בדרך שלנו לא משנה כמה כשלונות יהיו בדרך, עד שנשיג עונה אחת מוצלחת כדי שנוכל להגיד לכולם "אמרנו לכם"!!
אנחנו נמשיך עם המנטרות של "תראו את הטורקיות" ו"תראו מה אולי' עשתה בשנתיים האחרונות, זה הם למדו מאיתנו כי אנחנו נחנך את כל אירופה"

לפעמים עניין התקציב המקוצץ נראה לי לא כאילו הם לא יכולים להעמיד תקציב גבוה יותר (כלומר, גם) אלא כאילו הם לא רוצים.
הרי להביא לפה שם חביב סטייל פלאניניץ' או מקאלב או הוארטס או אפילו לאנגפורד (שאני לא אומרת שהם בהכרח יביאו הישגים) ינגוד את כל העקרונות שהם נהנים לפרוס כל שנייה בתקשורת.

לא!!
אנחנו נביא שחקנים עלומי שם מגרמניה, בלגיה ופינלנד + השחקנים הבינוניים פלוס שהיו כאן שנה שעברה כדי שתראו שאנחנו יודעים גם לשמור על המשכיות
והעיקר "אנחנו לא נשתגע" "אנחנו נשאר שפויים" "שלא נגמור כמו ביוון" "שלא נהיה כמו הטורקיות"

האמירות הבלתי פוסקות הללו מפיהם של הג'וניורים והסניורים ואנשים בצוות המקצועי ועכשיו גם ניקולה ולעיתים גם בלאט שמיישר קו, מראה לך שזה לא מקצועי, זה עקרוני!!
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 05 יולי 2013, 15:10

חנו'ש כתב:
מקובי כתב:

אבל ההחתמה הצפויה שלו היא הליכה עיוורת על עקרון שבעיני כל הצוות הניהולי והמקצועי נראה כנראה מאוד רומנטי.
כאילו על אפם ועל חמתכם אנחנו נוכיח לכל העולם שאפשר אחרת, שאפשר להשיג הצלחות עם שחקנים זולים עלומי שם ובלי אף שם גדול או אפילו בינוני אחד.
אנחנו נמשיך בדרך שלנו לא משנה כמה כשלונות יהיו בדרך, עד שנשיג עונה אחת מוצלחת כדי שנוכל להגיד לכולם "אמרנו לכם"!!
אנחנו נמשיך עם המנטרות של "תראו את הטורקיות" ו"תראו מה אולי' עשתה בשנתיים האחרונות, זה הם למדו מאיתנו כי אנחנו נחנך את כל אירופה"

לפעמים עניין התקציב המקוצץ נראה לי לא כאילו הם לא יכולים להעמיד תקציב גבוה יותר (כלומר, גם) אלא כאילו הם לא רוצים.
הרי להביא לפה שם חביב סטייל פלאניניץ' או מקאלב או הוארטס או אפילו לאנגפורד (שאני לא אומרת שהם בהכרח יביאו הישגים) ינגוד את כל העקרונות שהם נהנים לפרוס כל שנייה בתקשורת.

לא!!
אנחנו נביא שחקנים עלומי שם מגרמניה, בלגיה ופינלנד + השחקנים הבינוניים פלוס שהיו כאן שנה שעברה כדי שתראו שאנחנו יודעים גם לשמור על המשכיות
והעיקר "אנחנו לא נשתגע" "אנחנו נשאר שפויים" "שלא נגמור כמו ביוון" "שלא נהיה כמו הטורקיות"

האמירות הבלתי פוסקות הללו מפיהם של הג'וניורים והסניורים ואנשים בצוות המקצועי ועכשיו גם ניקולה ולעיתים גם בלאט שמיישר קו, מראה לך שזה לא מקצועי, זה עקרוני!!

:worship :worship :worship :worship :worship :worship :worship :worship :worship
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 05 יולי 2013, 17:32

חנו'ש כתב:
מקובי כתב:

לא!!

ביום יום אני רגוע, במגרש אני ממש לא...

בשנים האחרונות מכבי הלכה על "מציאות", מאז שנות השמונים (למעט עונת ארויו) מכבי לא הביאה סטארים מוכנים, היא גילתה אותם, שידרגה את המעמד שלהם וגם את השכר שלהם. הבעיה נוצרה שבשנים האחרונות כל "סטאר" כזה הלך לכסף הגדול. וזה משהו שצריך למצוא לו פתרון, ויכול להיות שהמינוי של ניקו הוא אחד הצעדים בכיוון. אני לא חושב שבאמת עושים דווקא.

אגב, השנה מכבי הצליחה לשמור על שני השחקנים שהיא רצתה מהעונה האחרונה.
מקובי

הודעהעל ידי שחף » 05 יולי 2013, 17:38

איך בדיוק המינוי של ויצ'יץ' אמור לעזור בהשארה של שחקנים? אתה חושב ששחקנים יוותרו על כמה מאות אלפי דולרים בגללו? זה נראה לי מאוד תמים.
שחף

הודעהעל ידי מקובי » 05 יולי 2013, 17:45

שחף כתב:איך בדיוק המינוי של ויצ'יץ' אמור לעזור בהשארה של שחקנים? אתה חושב ששחקנים יוותרו על כמה מאות אלפי דולרים בגללו? זה נראה לי מאוד תמים.

למכבי יש שם של קבוצה גדולה באירופה, ניקו כמנהל מקצועי זר יכול כן להפעיל קשרים וכן לשכנע זרים לבוא לכאן (הרבה יותר ממנהל ישראלי לדעתי)
יש שחקנים שיעדיפו לקבל 600 אלף במכבי מאשר 800 אלף נניח בחימקי או משהו כזה. יש שחקנים שלא כמובן.

וכמובן שזה לא רק ניקו, זה אחד מהפרמטרים שיכולים לשכנע שחקן.
מקובי

הודעהעל ידי שחף » 05 יולי 2013, 17:53

זה נשמע לי מאוד מאוד תמים ששחקן כזה או אחר יוותר על חוזה במקום אחד בשביל לקבל 25% פחות במקום אחר. בטח לא על 200K...
שחף

הודעהעל ידי er79 » 05 יולי 2013, 17:59

זה למעשה מסביר הכל:

http://www.themarker.com/markerweek/1.2064091

אם הבן אדם המחוק כלכלית הזה לא יעזוב את המועדון, המועדון יתרסק ביחד איתו.
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 יולי 2013, 18:07

מקובי כתב:בשנים האחרונות מכבי הלכה על "מציאות", מאז שנות השמונים (למעט עונת ארויו) מכבי לא הביאה סטארים מוכנים, היא גילתה אותם, שידרגה את המעמד שלהם וגם את השכר שלהם. הבעיה נוצרה שבשנים האחרונות כל "סטאר" כזה הלך לכסף הגדול. וזה משהו שצריך למצוא לו פתרון, ויכול להיות שהמינוי של ניקו הוא אחד הצעדים בכיוון. אני לא חושב שבאמת עושים דווקא.

זו איזו קונספציה שהיא לא נכונה ב-100%.
זה נכון שמכבי שונה מצסקא או בארסה ולא הביאה הצלחות באמצעות גלאקטיקוסים והחתמות גראנדיוזיות.
אבל לרוב היה איזה איזון מסוים.
למשל באמצע העשור הקודם, השושלת הגדולה ההיא - הכי נוח לספר כמה שחוץ משאראס כולם שם היו מציאות ואף אחד לא היה כוכב.
הסיפור הזה מאוד נוח להצדקת הפעולות של ההנהלה בשנים האחרונות, אבל האמת היא שאם מסתכלים ספציפית על קיץ 2003, מכבי עשתה רק 2 החתמות של זרים חדשים לקבוצה ורק אחד מהם היה הימור מקבוצה קטנה (באסטון). ניקולה ופארקר כבר הספיקו להוכיח עצמם במכבי בעבר ושאראס הגיע מאלופת אירופה.
אז נכון כשניקו ופארקר הגיעו לראשונה כל אחד בזמנו, הם היו הימורים, אבל הם באו כתוספת לשחקנים שכבר היו בקבוצה ולא היוו הימור ולא באו כולם בקיץ אחד כהימור אחד ענק.

במילניום הנוכחי אני יכולה לחשוב על 2 עונות בלבד בהם מכבי לא התחילה את העונה עם אף עוגן ואף שחקן שידעה מראש שהוא שובר שוויון ושהוא "תותח", ועם סגל שכמעט כולו הימורים, ולמרות השיגה הצלחה גדולה (עונת 2000 ו-2011).
לגבי שנות ה-70, 80 ו-90, אני לא מתייחסת כי הם רחוקים מידי (ואני צעירה מידי) ולא רלוונטיים לזמננו.

אבל בשנים האחרונות נוח לכולם במכבי (וגם לחלק מהאוהדים) לשקוע באיזו קונספציה מוטעית שהדרך שבה מכבי הולכת בשנים האחרונות היא הנכונה כי ככה מכבי השיגה את ההישגים שלה, רק שלפעמים הרומנטיקה והנוסטלגיה קצת מעוורים את המציאות.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקובי » 06 יולי 2013, 21:03

חנו'ש כתב:
מקובי כתב:בשנים האחרונות מכבי הלכה על "מציאות", מאז שנות השמונים (למעט עונת ארויו) מכבי לא הביאה סטארים מוכנים, היא גילתה אותם, שידרגה את המעמד שלהם וגם את השכר שלהם. הבעיה נוצרה שבשנים האחרונות כל "סטאר" כזה הלך לכסף הגדול. וזה משהו שצריך למצוא לו פתרון, ויכול להיות שהמינוי של ניקו הוא אחד הצעדים בכיוון. אני לא חושב שבאמת עושים דווקא.

זה נכון שמכבי שונה מצסקא או בארסה ולא הביאה הצלחות באמצעות גלאקטיקוסים והחתמות גראנדיוזיות.
למשל באמצע העשור הקודם, השושלת הגדולה ההיא - הכי נוח לספר כמה שחוץ משאראס כולם שם היו מציאות ואף אחד לא היה כוכב.
הסיפור הזה מאוד נוח להצדקת הפעולות של ההנהלה בשנים האחרונות, אבל האמת היא שאם מסתכלים ספציפית על קיץ 2003, מכבי עשתה רק 2 החתמות של זרים חדשים לקבוצה ורק אחד מהם היה הימור מקבוצה קטנה (באסטון). ניקולה ופארקר כבר הספיקו להוכיח עצמם במכבי בעבר ושאראס הגיע מאלופת אירופה.
אז נכון כשניקו ופארקר הגיעו לראשונה כל אחד בזמנו, הם היו הימורים, אבל הם באו כתוספת לשחקנים שכבר היו בקבוצה ולא היוו הימור ולא באו כולם בקיץ אחד כהימור אחד ענק.

במילניום הנוכחי אני יכולה לחשוב על 2 עונות בלבד בהם מכבי לא התחילה את העונה עם אף עוגן ואף שחקן שידעה מראש שהוא שובר שוויון ושהוא "תותח", ועם סגל שכמעט כולו הימורים, ולמרות השיגה הצלחה גדולה (עונת 2000 ו-2011).
לגבי שנות ה-70, 80 ו-90, אני לא מתייחסת כי הם רחוקים מידי (ואני צעירה מידי) ולא רלוונטיים לזמננו.

אבל בשנים האחרונות נוח לכולם במכבי (וגם לחלק מהאוהדים) לשקוע באיזו קונספציה מוטעית שהדרך שבה מכבי הולכת בשנים האחרונות היא הנכונה כי ככה מכבי השיגה את ההישגים שלה, רק שלפעמים הרומנטיקה והנוסטלגיה קצת מעוורים את המציאות.

ב2003 פארקר אכן הגיע כסטאר ענק (מצד שני בעונה לפני הוא היה בחופש חצי שנה ולאחר מכן שיחק בוירטוס רומא האימתנית...), שאראס לא הגיע כסטאר ענק (היה שחקן מכובד באירופה, אבל הוא היה הכינור השני בברצלונה ורק אחרי שהוא חתם הוא נתן אולימפיאדה מהסרטים. בואי רק נגיד שאם הוא היה מחכה אחרי האולימפיאדה הוא לא היה מגיע לכאן...) בכל מקרה 2003 היא עונה יוצאת דופן עקב הנסיבות (פיינל פור בארץ)

כרגע מכבי כן השאירה את הסטארים מהעונה האחרונה שלה (סמית' וג'יימס) ועל זה היא מתכננת לבנות את הקבוצה כך שהקבוצה הנוכחית לא תהיה כולה הימורים...

הנקודה של הקונספציה הזו שמכבי אף פעם לא הביאה שחקנים יקרים מראש, היא תמיד מצאה אותם קטנים ושידרגה להם את השכר כדי להשאיר אותם צהובים. בשנים האחרונות אנחנו כן מוצאים את ה"מציאות" אבל לא כ"כ מצליחים להשאיר אותם, וזאת הבעיה.

נ.ב.
למרות כל האמור לעיל אני חושב שחייבים להשקיע ברכז. אפילו על חשבון סנטר זול יותר.

נ.ב. 2
אם יורשה לי- בת כמה את? (זכור לי שרשמת את זה באחת ההודעות בעבר)
מקובי

הודעהעל ידי rc4991 » 06 יולי 2013, 21:11

מקובי כתב:
חנו'ש כתב:

ב2003 פארקר אכן הגיע כסטאר ענק (מצד שני בעונה לפני הוא היה בחופש חצי שנה ולאחר מכן שיחק בוירטוס רומא האימתנית...), שאראס לא הגיע כסטאר ענק (היה שחקן מכובד באירופה, אבל הוא היה הכינור השני בברצלונה ורק אחרי שהוא חתם הוא נתן אולימפיאדה מהסרטים. בואי רק נגיד שאם הוא היה מחכה אחרי האולימפיאדה הוא לא היה מגיע לכאן...) בכל מקרה 2003 היא עונה יוצאת דופן עקב הנסיבות (פיינל פור בארץ)

כרגע מכבי כן השאירה את הסטארים מהעונה האחרונה שלה (סמית' וג'יימס) ועל זה היא מתכננת לבנות את הקבוצה כך שהקבוצה הנוכחית לא תהיה כולה הימורים...

הנקודה של הקונספציה הזו שמכבי אף פעם לא הביאה שחקנים יקרים מראש, היא תמיד מצאה אותם קטנים ושידרגה להם את השכר כדי להשאיר אותם צהובים. בשנים האחרונות אנחנו כן מוצאים את ה"מציאות" אבל לא כ"כ מצליחים להשאיר אותם, וזאת הבעיה.

נ.ב.
למרות כל האמור לעיל אני חושב שחייבים להשקיע ברכז. אפילו על חשבון סנטר זול יותר.

נ.ב. 2
אם יורשה לי- בת כמה את? (זכור לי שרשמת את זה באחת ההודעות בעבר)

זאת הבעיה הכי גדולה שלי עם מה שרשמת
אבוי לנו שאלה הסטארים שלנו שלצידם מביאים שחקנים משלימים והימורים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 06 יולי 2013, 21:14

זאת הבעיה הכי גדולה שלי עם מה שרשמת
אבוי לנו שאלה הסטארים שלנו שלצידם מביאים שחקנים משלימים והימורים

מסכים, ולכן גם רשמתי שצריך להשקיע ברכז איכותי.
כי ה"סטארים" האלה עם כל הכבוד להם לא מספיקים. הנקודה היתה שדווקא השנה מכבי הצליחה להשאיר את העוגנים שלה.

אגב, אם אחד מהם לא היה נשאר אני בטוח שהיה פה יותר אנטי על ההנהלה.
מקובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים