במכבי מסמנים לדריק שארפ את הדרך החוצה?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: במכבי מסמנים לדריק שארפ את הדרך החוצה?

הודעהעל ידי מקובי » 25 יוני 2013, 21:50

CYellow7 כתב:אחרי כל כך הרבה שנים במכבי ובארץ הוא פשוט הולך לעלות על מטוס לארה"ב כאילו לא היה פה מעל עשור(!). כאילו הוא זר רגיל. כאוהד מכבי אני מתבייש בהתנהגות הזו כלפיו.
פשוט לא יודעים להיפרד מסמלים. מגיע לדריק פרידה יפה ומכובדת כמו השנים הרבות שעשה במכבי.

אני חייב לציין שלמרות ההודעה הקודמת שלי בהחלט היו צריכים להושיב אותו לשיחה ולהגיד לו לכאן או לכאן לאיפה זה הולך.
לפי פדרמן הנושא עדיין בדיונים ולא נסגר סופית אז ניתן להם את הקרדיט לבינתיים (הקיץ עוד צעיר)

יש לציין שדריק נסע לחופשת מולדת, קשה לי להאמין שאנחנו לא נראה אותו יותר בארץ.

נ.ב. מכבי אף פעם לא ידעה להיפרד מסמלים. גם בתקופות אחרות ועם סמלים גדולים יותר מדריק. (דווקא זה שנתנו לו לעבור כעוזר מאמן שני זה כן מראה על פרידה מכובדת יחסית)
מקובי

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 25 יוני 2013, 22:30

היי חברים,

אני קצת עסוקה ואין לי הרבה פנאי להיכנס לפורום, אבל אני מתעדכנת בידיעות מדי פעם
ומתהלכת בתחושה מאד רעה!
מה קורה למכבי ?? :sorry
האם כך מקווים שם לעשות את השינוי??
מעבר לעניינים עצמם - שלף, ליאור, דריק - איזו צורת התנהלות דפוקה זו?? :eek
אני מתביישת!
זה לא מתאים למועדון שידוע גם באופן ניהולו.
כשהביאו את ניקו, למרות הצורה המגעילה שבה שלחו את שלף, חשבתי שמנסים לחזור לימים הטובים,
ושמכבי תחזור להיות מעין משפחה עם גאווה ולא תחנת מעבר לשחקנים.
אבל ככה להתנהג לקפטן? אחרי שהצניחו אותו לתפקיד במקום פניני?
אז הוא נפצע ולא היתה לו עונה מי יודע מה, אז ככה משפילים וזורקים?? ליאור שחקן ישראלי חשוב ויש לו כישורים שאין לאחרים.
את העונות הטובות שלו שכחו מהר כנראה.
ובשביל מה הביאו את ניקו אם מתנהגים כך אל דריק? תחושה רעה ובטח גם לשניהם, למרות שהם לא באותו תפקיד.
הכל כסף אצל פדרמן.

דריק הוא הנשמה של מכבי
וקבוצה בלי נשמה, היא לא קבוצה. לא מכבי.
אני אומרת את כל זה בצער ובכאב רבים, אבל אני מתביישת בהתנהלות ההנהלה ולא נראה לי שזה בסיס טוב להקים קבוצה טובה
ולשחזר ימינו כקדם.

מקווה מאד שאתבדה. :confused
ככה יוצאים מהקבר בסטייל !
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 יוני 2013, 18:07

מהפייסבוק:
מכבי אלקטרה ת"א ודריק שארפ נפגשו ושוחחו על עתידו בישראל בכלל ובמכבי ת"א בפרט. מכבי הציעה לדריק להישאר בתפקידו במערכת, ושארפ השיב כי ברצונו לשקול את עתיד הקריירה שלו ואת עתיד משפחתו בישראל, וביקש ממכבי להמתין לו מספר שבועות. במכבי אלקטרה ת"א הסכימו כמובן, והתחייבו כי לא ימנו איש לתפקיד עוזר המאמן השני לפני שתתקבל תשובתו של דריק.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 יולי 2013, 23:52

:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 יולי 2013, 00:00

Holiday_Armadillo כתב:http://www.one.co.il/Article/219592.html

:confused
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יולי 2013, 00:10

חנו'ש כתב:

כמו כל אוהד מכבי כמובן שאני אוהבת את שארפ אבל הטענה של מכבי נכונה..למה שהוא יקבל חוזה יותר גדול משל רוב המאמנים הבכירים בליגה כשהוא העוזר השני שלא עושה בכלל את כל המטלות של עוזר שני אמיתי כי הוא מעולם לא היה עוזר מאמן?

אם התשובה שלכם היא ''כי הוא שארפ'' אז פה אנחנו חלוקים בדעתנו אבל..גם זה בסדר ;)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 07 יולי 2013, 00:12

באמת שבא לי לבכות
עצוב שזה מה שפדרמן עושה לאחד הסמלים הכי גדולים שלנו
הנהלת מכבי החליטה כבר במהלך העונה שעברה כי במסגרת הקיצוצים התקציביים והמשכורות השפויות במועדון,

אני חושב שזה אומר הכל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 יולי 2013, 00:24

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:

כמו כל אוהד מכבי כמובן שאני אוהבת את שארפ אבל הטענה של מכבי נכונה..למה שהוא יקבל חוזה יותר גדול משל רוב המאמנים הבכירים בליגה כשהוא העוזר השני שלא עושה בכלל את כל המטלות של עוזר שני אמיתי כי הוא מעולם לא היה עוזר מאמן?

אם התשובה שלכם היא ''כי הוא שארפ'' אז פה אנחנו חלוקים בדעתנו אבל..גם זה בסדר ;)

כי הוא שארפ!! :beee
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Mta_atic » 07 יולי 2013, 00:25

המשוואה הפשוטה:

50 אלף דולר לשנה = 16,000 אש"ח לחודש. כלומר - מציעים לדרק, בנאדם עם ערך מוסף כ"כ גדול, להפוך להיות כמו מהנדס מתחיל, עוד שכיר בארץ.

אז אולי באמת 100K זה מוגזם (צריך לבדוק כמה מרוויחים בעלי תפקידים כמוהו ביורוליג, לא בארץ), אבל הדרך שבה חותכים את השכר דרסטית גורמת לאותו אימפקט כמו שהיה במו"מ עם אליהו - פשוט מסמנים להם איפה הדלת החוצה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 07 יולי 2013, 00:32

Mta_atic כתב:המשוואה הפשוטה:

50 אלף דולר לשנה = 16,000 אש"ח לחודש. כלומר - מציעים לדרק, בנאדם עם ערך מוסף כ"כ גדול, להפוך להיות כמו מהנדס מתחיל, עוד שכיר בארץ.

אז אולי באמת 100K זה מוגזם (צריך לבדוק כמה מרוויחים בעלי תפקידים כמוהו ביורוליג, לא בארץ), אבל הדרך שבה חותכים את השכר דרסטית גורמת לאותו אימפקט כמו שהיה במו"מ עם אליהו - פשוט מסמנים להם איפה הדלת החוצה.

בדיוק,יכלו לשבת איתו ולנסות ליצור חוזה עם שכר שיורד בהדרגה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 07 יולי 2013, 01:27

rc4991 כתב:

בדיוק,יכלו לשבת איתו ולנסות ליצור חוזה עם שכר שיורד בהדרגה

זו לא חלופה יותר טובה, זה רק ידחה את מועד העזיבה שלו את הקבוצה במקרה הטוב.
אני מדבר על הורדת שכר חד פעמית מתונה יותר (70-80K), תוך כדי הבהרה שעם הותק, הניסיון והתפקיד השכר רק ילך ויעלה ולא הפוך.

אין למכבי הרבה סמלים כמו דרק שארפ. חבל שהדרכים נפרדות בכלל כסף.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 07 יולי 2013, 02:54

אותי זה ממש מעציב ומאכזב. מבחינתי לשחרר את דריק שארפ מתוך שיקול כלכלי קר, כמו שההנהלה מפגינה(בדומה למה שעשו לאליהו רק יותר כואב), מאכזב יותר מכל דבר שעד עכשיו ההנהלה עשתה. לא היה לי מנוי, אבל אם היה, זה מסוג הדברים שהיו גורמים לי לחשוב ברצינות אם לחדש את המנוי. מעלימים את המהות והנשמה של הקבוצה לאט לאט.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 07 יולי 2013, 06:39

צודק .
יותר מיזה , אומנם דריק בעל אזרחות ישראלית אבל הוא עדיין זר , וככזה אתה רוצה להרוויח שכר גבוהה יותר ממה שאתה יכול להרוויח במדינה שלך .
שכר כזה הוא יכול להרווח גם בבית שלו ....
פדרמן אומר שזה שכר של מאמן בליגת העל ? אולי זו הבעיה , שזה גם די מבזה את המקצוע בארץ . אבל זה כבר לא הבעיה של מכבי....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 07 יולי 2013, 07:07

toja27 כתב:אותי זה ממש מעציב ומאכזב. מבחינתי לשחרר את דריק שארפ מתוך שיקול כלכלי קר, כמו שההנהלה מפגינה(בדומה למה שעשו לאליהו רק יותר כואב), מאכזב יותר מכל דבר שעד עכשיו ההנהלה עשתה. לא היה לי מנוי, אבל אם היה, זה מסוג הדברים שהיו גורמים לי לחשוב ברצינות אם לחדש את המנוי. מעלימים את המהות והנשמה של הקבוצה לאט לאט.

שלושה דברים:
1 - כמו שנאמר כאן, זה לחלוטין לא רלוונטי מה מרוויחים מאמנים בליגה המקומית, אלא כמה מרוויחים עוזרי מאמנים בקבוצות הבכירות ביורוליג (והרי ההנהלה שלנו טוענת שמכבי היא עדיין
קבוצה בכירה).
2 -דרק הוא לא סתם עוד בעל תפקיד במועדון. הוא סמל, שהתרומה שלו והחשיבות של היותו במערכת גבוה לאין שיעור מעוד כמה אלפי שקלים לחודש.
3 - אם כ"כ קל לוותר על דרק, אז למה למכבי יש כ"כ הרבה בעלי תפקידים בשכר (ואני מאמין שמדובר בשכר לא נמוך בכלל)? למה בהם לא נוגעים?

תוז'ה, לגבי המשפט המודגש - זה הרבה יותר מעציב מכל מה שכתבתי למעלה. זה רק חלק מהתהליך הרע שעובר על הקבוצה הזאת מאז ההשתלטות של פדרמן האב על העניינים באופן מוחלט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 יולי 2013, 08:44

רק שיהיה ברור- עמי ביטון מרוויח 80 אלף דולר בעונה( אם אני זוכר נכון), ולדרק הציעו 50 אלף.
שוב, פדרמן מוכיח שהוא מנהל דגול.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי גיא » 07 יולי 2013, 10:33

הצורה הזאת של להוריד 50 אחוז מהמשכורת, כל כך משפילה. וה"למה שעוזר...." וכ'. כל כך מטופש.
הבן אדם הזה היה בכל כך הרבה סיטואציות, עזר במכבי לקליטה של שחקנים, והביא למכבי רווחים על אני לא יודע כמה עם סל אחד שהוא קלע.
גיא

הודעהעל ידי misha » 07 יולי 2013, 19:06

jol9 כתב:
toja27 כתב:אותי זה ממש מעציב ומאכזב. מבחינתי לשחרר את דריק שארפ מתוך שיקול כלכלי קר, כמו שההנהלה מפגינה(בדומה למה שעשו לאליהו רק יותר כואב), מאכזב יותר מכל דבר שעד עכשיו ההנהלה עשתה. לא היה לי מנוי, אבל אם היה, זה מסוג הדברים שהיו גורמים לי לחשוב ברצינות אם לחדש את המנוי. מעלימים את המהות והנשמה של הקבוצה לאט לאט.

שלושה דברים:
1 - כמו שנאמר כאן, זה לחלוטין לא רלוונטי מה מרוויחים מאמנים בליגה המקומית, אלא כמה מרוויחים עוזרי מאמנים בקבוצות הבכירות ביורוליג (והרי ההנהלה שלנו טוענת שמכבי היא עדיין
קבוצה בכירה).
2 -דרק הוא לא סתם עוד בעל תפקיד במועדון. הוא סמל, שהתרומה שלו והחשיבות של היותו במערכת גבוה לאין שיעור מעוד כמה אלפי שקלים לחודש.
3 - אם כ"כ קל לוותר על דרק, אז למה למכבי יש כ"כ הרבה בעלי תפקידים בשכר (ואני מאמין שמדובר בשכר לא נמוך בכלל)? למה בהם לא נוגעים?

תוז'ה, לגבי המשפט המודגש - זה הרבה יותר מעציב מכל מה שכתבתי למעלה. זה רק חלק מהתהליך הרע שעובר על הקבוצה הזאת מאז ההשתלטות של פדרמן האב על העניינים באופן מוחלט.

+100 :::
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 יולי 2013, 17:57

תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 21 יולי 2013, 18:30

חנו'ש כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2662643&m=1
:cry3

פשוט בושה,מה זה הקטע הזה של "איפה אתה רואה את עצמך מבחינה מקצועית" או איך שלא נקרא לבולשיט הזה?
אחת השאלות שעלו: מדוע דרק שארפ לא נבחר למלא את תפקיד מנהל הקבוצה, עם פיטוריו של גור שלף – אף כי הוא מועמד טבעי לכך? "הייתה מחשבה לשים את דרק כמנהל, אבל זו הייתה מחשבה מאוד מהירה שירדה מסדר היום", חושף גורם במכבי ומסביר: "לא ידענו אם הוא יכול להיות מספיק מחויב."

נו באמת :evil
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 יולי 2013, 19:12

דווקא ככל שהזמן עובר אני מבין שזאת החלטה לגיטימית מאוד. הדרך אולי בעייתית, אבל ההחלטה נכונה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גיא ו־26 אורחים