LIAV10 כתב:אני אשלם עליו ואת תתחתני איתו כדי שנוכל להרשות לעצמנו עוד זר.
אין בעיה, אני רק צריכה לספר לך שברגע זה אני קצת מובטלת....
felix_r כתב:חנו'ש, תגידי, במציאות את יודעת לשרוק ?
אמממ.... לא....

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:אני אשלם עליו ואת תתחתני איתו כדי שנוכל להרשות לעצמנו עוד זר.
felix_r כתב:חנו'ש, תגידי, במציאות את יודעת לשרוק ?
LIAV10 כתב:מישהו בתפוז (לא זוכר מי), אמר שרייס זה כבר לא בטוח בגלל שאופצייה שהייתה בעבר לא ריאלית הפכה לאחרונה לריאלית, אולי ברוקס ששוחרר?
LIAV10 כתב:מישהו בתפוז (לא זוכר מי), אמר שרייס זה כבר לא בטוח בגלל שאופצייה שהייתה בעבר לא ריאלית הפכה לאחרונה לריאלית, אולי ברוקס ששוחרר?
rc4991 כתב:אגב,עכשיו נראה שהסיכויים שלנו להחתים את בורוסיס גבוהים(מבחינה תאורטית)
ריאל שרצתה אותו השאירה את סלוטר והחתימה את מאג'רי וגלא' שגם כן רצתה אותו תחתים (או שכבר החתימה) את ג'אווי
אני במקום מכבי מציע לו עכשיו חוזה של מיליון יורו לכמה שנים בלי להסס בכלל (ומעלה עוד קצת את השכר במידה ויש לו הצעות גבוהות יותר)
אני מקווה שפדרמן ישקיע לפחות בסנטר תותח וינצל את ההזדמנות שיש לנו
refael כתב:למה החתימה של סופו ורייס מתעכבת ?
מישהו יכול לזרוק פרטים ?
אדם כתב:לא הבנתי כל הבניה המסריחה הזא6ת.
וזה עוד אחרי עונה מגעילה ,ובחירת שחקנים דוחה.
זה כא5ילו שמים עלינו פס
ומשתינים בקשת על כולנו.
לא מספיק מה שעברנו,וברור לי שכולם כבר רשמו פה הכל ויודעים הכל.
אבל זה ממש מעצבן ולא מובן,סופו של אז זה לא סופו של היום,הלוואי שזה יצליח,אבל לא מובן לי הבחירת שחקנים אחרי עונה מזוויעה,אתמול אפילוו בראיון של רסקין אם שמעון,רסקין אמר כולם היו בטוחים שמכבי תתן גז העונה בבחירת שחקנים ותפגיז,גם אני ההיתה לי אמונה קטנה.
בסוף סופו של 50 50 ,ובנוסף רייס שזה ממש ממש לא מובן,בלענו את היקמן ,אמרנו יאלה לא נורא,אז עכשיו מביאים עוד סוג כזה של שחקן??
ועוד שמעון אומר שרוצים קבוצה חכמה,חושבת .
עושה צחוק מאיתנו.
ולא מספיק זה עוד שארס
,ואני אחד מאוהדי ואוהבבי שארס ובטוח שיכול לתרום ולעזור,אבל לא במסגרת הזאת של בנוסף להיקמן ורייס,אלא ששארס הוא הגיבויי מהספסל,והרכזים הגרארדים המרכזיים,הם בובין בראון למשל בו מקלאב לאנגפורד ,שניים מהם היתי לוקח לא משנה מי ,ואז שארס מהספסל ,אבל לא בחיבור של שארס היקמן והיקמן ,אני משתגע.
ובאמת לא הלכתי רחוק בובי בראון לא שחקן יקר ,אולי אני תמים אבל למועדון כמו מכבי הוא היה מסכים לבוא ב850 אלף מליון הכי גבוהה,אם כל החסרונות שלו הוא עדיף על היקמו ורייס ,הוא סוג של וויל סולומון.
עכשיו לעמדת הסנטר אי אפשר באמת היה להשקיע בשחקן שלם וטוב ,ולא אחד כמו סופו שמצריך כל כך הרבה משאבים ופסיכולוגים וכל כך הרבה השקעה כדי שיתרום ,זה לא קייטנה או חוג זה כדורסל מקצועני,מכבי נותנת תהרגשה כאילו היא רוצה להיות ביטוח לאומי.
אני לא חושב שדרישה של השקעה בסנטר טוב ומוכח,ובנוסף שני גארדים ברמה של בו מקאלב או בבובי בראון או לאנגפורד זה דרישה בשמיים או מוגזמת מבחינת תקציב ,ואני לא מאוהדי מקלאב אבל הייתי מוכן לקבל.
ואז אני בטוח שכולם היו מקבלים את שארס בידיים פתוחות ובהבנה..
גל מקל כתב:רק שתדע,
עניין אותי הקטע של הפלאפל חינם לכל החיים וישבתי לי קצת על המספרים,
בהנחה של 2 מנות ליום, 15 ש"ח (נגיד בוקר וצהריים, או אם 2 מנות בצהריים אם עבדנו קשה.)
זה יוצא 10,800 ש"ח לשנה, ומכיוון שספורטאים הם עם צעיר ובריא יחסית. (למרות התזונה הלא מומלצת ומאוזנת שכרוכה בקיום החוזה.)
וצפויים להם כ-60 שנה לפחות, המדובר ב -648,100 ש"ח.
כולל ה-100 ש"ח מענק חתימה.
לא רע בכלל.
Chen כתב:כהן חתם?
http://www.one.co.il/Article/219681.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר, שמואל1 ו־27 אורחים