אשכול המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים החדש - רייס וכהן על הכוונת?

הודעהעל ידי CYellow7 » 08 יולי 2013, 22:38

LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:ליאב,איפה ראית את ההודעה של המשתמש בתפוז לגבי הגארד שעשוי להגיע במקום רייס?
אני לא מוצא אותה

מרום:

תקווה וסקנדל במקביל...הלפרין קרוב לסיכום אבל מנגד, יש סיכוי שרייס לא יגיע, כי צץ משהו שלא היה מתוכנן (לחיוב) ושחקן שלא חשבו עליו, לפתע אופציונאלי.
סופו זו עובדה מוגמרת, צריך להפנים זאת.
יש התלבטות בין שאראס לבין שחקן בעמדה 4, מעדיפים שלא יהיו שבעה זרים בגלל הקופליג. (גם אוחיון במשוואה, כי אם הוא יעזוב, שאראס יהפוך להכרחי).

כל מה שמרום אומר - יקרה הפוך.

רק דבר אחד אפשר לקחת מההודעה הזו והייתה לי תחושה שזה יקרה - זה שאראס או 4 זר.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי rc4991 » 08 יולי 2013, 22:39

מקאדו 3 כתב:
LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:ליאב,איפה ראית את ההודעה של המשתמש בתפוז לגבי הגארד שעשוי להגיע במקום רייס?
אני לא מוצא אותה

מרום:

תקווה וסקנדל במקביל...הלפרין קרוב לסיכום אבל מנגד, יש סיכוי שרייס לא יגיע, כי צץ משהו שלא היה מתוכנן (לחיוב) ושחקן שלא חשבו עליו, לפתע אופציונאלי.
יש התלבטות בין שאראס לבין שחקן בעמדה 4, מעדיפים שלא יהיו שבעה זרים בגלל הקופליג. (גם אוחיון במשוואה, כי אם הוא יעזוב, שאראס יהפוך להכרחי).

למה לצטט אותו ועוד במשהו שנכתב לפניי כמה ימים?

אולי כי ביקשתי? :roll:
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 08 יולי 2013, 22:39

CYellow7 כתב:
LIAV10 כתב:
אני לא מוצא אותה

מרום:

כל מה שמרום אומר - יקרה הפוך.

רק דבר אחד אפשר לקחת מההודעה הזו והייתה לי תחושה שזה יקרה - זה שאראס או 4 זר.

זה ידוע כבר ופורסם בכל האתרים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 08 יולי 2013, 22:40

על עניין ה-7 זרים היו צריכים לחשוב לפני שהחליטו להביא עוד "רכז" חסר שכל שהוא לגמרי הימור.
אם היו מוצאים מנהל משחק מוביל וטוב באמת לא היה צורך בכלל בשאראס והיו יכולים להסתפק בזה ביחד עם היקמן והישראלים.

אי אפשר להתלבט בין שאראס לבין פורוורד!!
אם אליהו החליט לא להישאר חייבים פורוורד זר, ואם החליטו ללכת על 2 "גאונים" כמו היקמן ורייס לקו האחורי, שאראס גם הופך להיות די הכרחי (בטח עבור סופו...)

בקיצור - אין שכל אין דאגות.... :nono
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 יולי 2013, 22:49

חנו'ש כתב:על עניין ה-7 זרים היו צריכים לחשוב לפני שהחליטו להביא עוד "רכז" חסר שכל שהוא לגמרי הימור.
אם היו מוצאים מנהל משחק מוביל וטוב באמת לא היה צורך בכלל בשאראס והיו יכולים להסתפק בזה ביחד עם היקמן והישראלים.

אי אפשר להתלבט בין שאראס לבין פורוורד!!
אם אליהו החליט לא להישאר חייבים פורוורד זר, ואם החליטו ללכת על 2 "גאונים" כמו היקמן ורייס לקו האחורי, שאראס גם הופך להיות די הכרחי (בטח עבור סופו...)

בקיצור - אין שכל אין דאגות.... :nono

אני מקווה שלא ככה חושבים במכבי, חייבים זר בעמדה 4 גם אם אליהו נשאר.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yellowaura » 08 יולי 2013, 22:52

שחף כתב:מזרחי צריך לפרוש יחד עם שאר ההנהלה הזאת. גם הוא לא בדיוק שם כסף מהכיס כבר הרבה זמן ואת זה אנשים נוטים לשכוח.
הסיסמאות השחוקות שלו נשמעות כמו מישהו ששומע דיסקמן בעידן של אייפונים ואייפדים. האיש נשמע כמו ערוץ 1. די, צריך הנהלה חדשה

"לוגאן שחקן מצוין"

"פלאניניץ' יהיה אחד הסנטרים הטובים באירופה"

"לא היינו במיטבנו מול ריאל מדריד"

מזרחי כבר שנים ככה. אי אפשר לומר שהראיונות שלו הכי כנים בלשון המועטה. הוא עו"ד בכל רמח אבריו. "לא מדוייק" זה צמד המילים האהוב עליו. מצחיק שתמיד הוא חייב להדגיש שטויות כמו משחק האימון מול הקבוצה הבלגית וההחתמה הרצינית של טיוס.

אין ספק שהוא די מפזר הרבה בולשיט כי הוא חלק מההנהלה. תמיד הכול אצלו היה טוב עד טוב מאוד. לא מאמין לו שמכבי תחתים שחקן יקר בלאס וגאס אם תמצא או שהם פתוחים לרעיון הזה. מה שכן אני מאמין שמכבי כן מחכה בשביל להחתים שחקן בסדר גודל בינוני בלאס וגאס.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי שחף » 08 יולי 2013, 22:59

לא הבנתי איזה שחקנים בסדר גודל בינוני יש בלאס וגאס. אתה מדבר על גובה?
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 יולי 2013, 00:11

נראה כמו דביל אמיתי

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... y8W0#at=66

מה שכן, נראה קצת כאילו יותם בודד טיפה, לדעתי הוא מת לחזור ואני בעד.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 יולי 2013, 00:27

LIAV10 כתב:נראה כמו דביל אמיתי

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... y8W0#at=66

מה שכן, נראה קצת כאילו יותם בודד טיפה, לדעתי הוא מת לחזור ואני בעד.

טוב..... :unsure
העיקר תפס את יותם מתווכח עם אשתו בטלפון.... :laugh2
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 09 יולי 2013, 06:26

מה שאתם אומרים עכשיו על מזרחי אני אמרתי הרבה לפני הראיון הזה . הוא חוליה חלשה מבחינה כלכלית הרבה יותר מפדרמן והוא די נהנה מיזה שהאש מופנית לפדרמן ובכלל מהקמצנות של פדרמן (כי הרי גם לו אין מאיפה להביא סכומים גדולים...)
לדעתי הוא צריך למכור את חלקו בבעלות ולשמש כמנכל שכיר או להשאר עם אחוזים בודדים רק בתמורה לעבודתו כמנכל...
אבל הוא כבר מזמן לא יכול להיות בעלים שמשקיע מכיסו בקבוצה...
הראיון הזה בסך הכל משרת אותו ואת פדרמן בנסיונות מריחת האוהדים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 יולי 2013, 06:39

אין כזה דבר היום חוליה חלשה יותר מבחינה כלכלית מפדרמן.
חוץ מזה, לשמעון יש מעט אחוזים כבר היום, וגם בהם הוא מתחלק עם קבוצת משקיעים. לא בגללו אנחנו נופלים על היקמן ורייס.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 09 יולי 2013, 06:51

MTA2311 כתב:אין כזה דבר היום חוליה חלשה יותר מבחינה כלכלית מפדרמן.
חוץ מזה, לשמעון יש מעט אחוזים כבר היום, וגם בהם הוא מתחלק עם קבוצת משקיעים. לא בגללו אנחנו נופלים על היקמן ורייס.

יש לו 7% , זה חלק די משמעותי זה אומר שאם אתה מגדיל את התקציב ב-3 מליון דולר אז הוא צריך להביא מכיסו כמעט מליון שקל . מאז הגרושים שלו הוא כבר לא במצב כלכלי של להיות בעלים של קבוצת צמרת בכדורסל האירופאי , וזה שאתה חושב שלא בגללו אתה מקבל פה היקמנים ורייסים זה רק מראה שמצליח לו וכל האש הולכת לפדרמן...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדגר פו » 09 יולי 2013, 07:26

שום דבר מרגש, יכול להיות שהקו האחורי אפילו יחלש :

בכל זאת, הגיע הזמן, אומרת אמי, לבדוק מה יש לנו בינתיים. נתחיל בקו האחורי. אם באמת מתוכנן קו אחורי שיורכב מרייס-היקמן-אוחיון-רוט (או הלפרין), קשה לראות כאן את הבשורה הגדולה לעומת העונה שעברה. טייריס רייס הוא שחקן מעניין מאוד, בעל פוטנציאל להפוך ללהיט יורוליג. צעד ראשון מהיר, יכולת להגיע עד לטבעת וללכת לקו ובעיקר לייצר מהלכים. אבל עד שיוכח אחרת ובהתחשב בנתוני הפתיחה, לא נראה שיש כאן כריזמה מיוחדת ואיכויות של בעל בית. בטח ובטח שאין כאן מענה לבעיית הסייז של מכבי בקו האחורי. הציוות של דייויד לוגן – ריקי היקמן בעונה שעברה סבל מלא מעט בעיות, כשאחת המרכזיות שבהן הייתה בנושא הפיזיות. במקום להיות מחלק משמעותי מיריבותיה ביורוליג, מצאה עצמה מכבי נחותה ממרבית קבוצות הליגה המקומית.

בעיה מרכזית נוספת מגיעה מסוגיית הקליעה. טריו של אוחיון-רייס-היקמן לא מציג לראווה אף פיור-שוטר. יש כאן אפילו החלשות מסוימת לעומת היכולת (התיאורטית) שהביא עמו לוגן. כמובן שעוד מוקדם לשפוט ומן הסתם צריך להמתין ולראות מה יהיה בגורלו של יוגב אוחיון והאם יצורפו שחקנים נוספים לעמדות 1-2. בינתיים, זה לא נראה מי יודע כמה.

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2658827
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 יולי 2013, 08:39

הם פשוט משגעים אותי, למה גארד בינוני + שאראס ואז להשאיר את עמדה 4 פגיעה עם טיוס וליאור?
שיקחו גארד אחד טוב עם יותם על הבפסל ויוגב ברוסיה ועוד 4 זר, נמאס שחוסכים בכל פרט על חשבונינו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 09 יולי 2013, 08:58

אדגר פו כתב:שום דבר מרגש, יכול להיות שהקו האחורי אפילו יחלש :

בכל זאת, הגיע הזמן, אומרת אמי, לבדוק מה יש לנו בינתיים. נתחיל בקו האחורי. אם באמת מתוכנן קו אחורי שיורכב מרייס-היקמן-אוחיון-רוט (או הלפרין), קשה לראות כאן את הבשורה הגדולה לעומת העונה שעברה. טייריס רייס הוא שחקן מעניין מאוד, בעל פוטנציאל להפוך ללהיט יורוליג. צעד ראשון מהיר, יכולת להגיע עד לטבעת וללכת לקו ובעיקר לייצר מהלכים. אבל עד שיוכח אחרת ובהתחשב בנתוני הפתיחה, לא נראה שיש כאן כריזמה מיוחדת ואיכויות של בעל בית. בטח ובטח שאין כאן מענה לבעיית הסייז של מכבי בקו האחורי. הציוות של דייויד לוגן – ריקי היקמן בעונה שעברה סבל מלא מעט בעיות, כשאחת המרכזיות שבהן הייתה בנושא הפיזיות. במקום להיות מחלק משמעותי מיריבותיה ביורוליג, מצאה עצמה מכבי נחותה ממרבית קבוצות הליגה המקומית.

בעיה מרכזית נוספת מגיעה מסוגיית הקליעה. טריו של אוחיון-רייס-היקמן לא מציג לראווה אף פיור-שוטר. יש כאן אפילו החלשות מסוימת לעומת היכולת (התיאורטית) שהביא עמו לוגן. כמובן שעוד מוקדם לשפוט ומן הסתם צריך להמתין ולראות מה יהיה בגורלו של יוגב אוחיון והאם יצורפו שחקנים נוספים לעמדות 1-2. בינתיים, זה לא נראה מי יודע כמה.

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2658827

הדבר שבהנהלת מכבי לא ממש הבינו (וגם כאן לא כולם מסכימים לזה) הוא שקבוצה עם התקציב של מכבי חייבת קו אחורי
איכותי מאוד בשביל שתוכל להפתיע.
אנשים מדברים לי כאן על בורוסיס או באראץ׳ מכבי מדברת עם סופו אבל בקו האחורי מחתימים שחקנים בינוניים על הנייר.
שאראס, הלפרין ורייס לא יהפכו כנראה את הקו האחורי שלנו למשהו מיוחד וישאירו את הבמה להיקמן להרוס את המשחק הקבוצתי
כמו שעשה בהצלחה רבה בעונה האחרונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 09 יולי 2013, 09:14

אני לחלוטין שותף לדעה הזאת. ביום שיקלטו שם שבלי מנהל משחק טוב אין להם מה למכור, וההוכחה הכי טובה היא איך שנראינו בשנים האחרונות, למעשה מאז תקופת פארגו - הם ימשיכו לדשדש בביצת היורקאפ, לשם לדעתי האובייקטיבית הם שייכים עם הסגל הזה.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 יולי 2013, 09:52

יוני, נראה לי הגיע הזמן פחות להתעסק בהיקמן ויותר להתחיל להתעסק בשחקנים הבינוניים שהגיעו ויגעיו.
ממש מעצבן שמאשימים את היקמן שלקח על עצמו בזמן שהרכז היחיד שלנו (יוגב) הוא איום אפסי בהתקפה והיחיד חוץ מריקי שכן היה איום (לוגאן) הוא ממש לא רכז.
לא פלא שהוא נראה כמו שחקן די ליג ושחקן לקבוצה קטנה, הוא פשוט שיחק בקבוצה קטנה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 09 יולי 2013, 10:45

LIAV10 כתב:יוני, נראה לי הגיע הזמן פחות להתעסק בהיקמן ויותר להתחיל להתעסק בשחקנים הבינוניים שהגיעו ויגעיו.
ממש מעצבן שמאשימים את היקמן שלקח על עצמו בזמן שהרכז היחיד שלנו (יוגב) הוא איום אפסי בהתקפה והיחיד חוץ מריקי שכן היה איום (לוגאן) הוא ממש לא רכז.

אולי אתה צודק.
אבל ריקי באופן ברור שיחק בשביל המספרים של עצמו ולא בשביל הקבוצה. אני לא אוהב את זה וזה ממשיך לצרום לי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 09 יולי 2013, 11:05

כל החסרונות של רייס היו היתרונות של לוגאן (בעיקר קליע מבחוץ ) וכל החסרונות של לוגאן הם היתרונות של רייס ( הובלת כדור , חדירה , ריבאונד ואפילו ניהול משחק...) . האם זה משדרג אותנו ? לדעתי כן כי זה מתאים יותר לסגנון משחק שבלאט אוהב .
אם יצרפו את שאראס ל-10-15 דק' אז גם נקבל תפוקה הרבה יותר טובה משחקנים כמו טיוס , סופו , אליהו או אפילו כהן (אם יקבל הזדמנות) ככה שסגל כזה יכול להיות די מגוון .
הבעיה איתו שיש בו הרבה סימני שאלה (שיכולים להפוך לסימן קריאה אבל יכולים גם להתרסק...)
האם סופו יחזור לעצמו ?
האם שאראס יוכל לתפקד עונה שלמה ?
האם רייס יצליח לפגוע גם ברמת ירוליג ? והאם נראה פה צמד תאומים חדש ?
בכל מקרה החשיבות של שאראס לסגל כזה עולה כאשר מדובר בשחקנים בסגנון של רייס\היקמן....

אגב , אני לא מסכים שלמכבי הייתה בעיה בפיזיות של הגארדים , גם היקמן וגם אוחיון הם גארדים פיזיים שלא מפחדים ממגע בהתקפה או בהגנה . הבעיה הייתה יותר אינטילגנציית משחק .
שילוב של שאראס ורייס יכול להחזיר שחקנים כמו אליהו לחיים...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 יולי 2013, 11:11

jol9 כתב:
LIAV10 כתב:יוני, נראה לי הגיע הזמן פחות להתעסק בהיקמן ויותר להתחיל להתעסק בשחקנים הבינוניים שהגיעו ויגעיו.

אולי אתה צודק.
אבל ריקי באופן ברור שיחק בשביל המספרים של עצמו ולא בשביל הקבוצה. אני לא אוהב את זה וזה ממשיך לצרום לי.

נו באמת, תפסת את הבנאדם ושחטת אותו לא משנה מה עשה.
זאת האשמה מוגזמת וגם מאוד מוזרה, מה שאתה עושה להיקמן מזכיר את מה שפליקס עושה לבלאט, שלא משנה מה יקרה ואיזו בעיה תצוץ, תאשים אותו.
אני ממש לא חושב שהדבר שהיה הכי חשוב להיקמן זה הסטט׳ האישית על פני הקבוצה, הוא לא אלן אנדרסון ויותר מזה, אם זה היה המצב בלאט הפרפקציוניסט היה שולח אותו מפה על טיל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־10 אורחים