המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:הוא נראה כמו פוטנציאל לא רע אבל 5.2 ריבאונדים לשחקן של 2.10 מ'? בלאט אוהב שחקנים שאלרגים לריבאונד?
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:הוא נראה כמו פוטנציאל לא רע אבל 5.2 ריבאונדים לשחקן של 2.10 מ'? בלאט אוהב שחקנים שאלרגים לריבאונד?
חוק רוסי, צריך ישראלים
אף אחד לא מצפה ממנו ל-10 ריבאונדים כל משחק אבל הוא גבוה והוא ישראלי ובגלל זה הוא כאן
מקובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:הוא נראה כמו פוטנציאל לא רע אבל 5.2 ריבאונדים לשחקן של 2.10 מ'? בלאט אוהב שחקנים שאלרגים לריבאונד?
חוק רוסי, צריך ישראלים
אף אחד לא מצפה ממנו ל-10 ריבאונדים כל משחק אבל הוא גבוה והוא ישראלי ובגלל זה הוא כאן
יותר מאשר חוק רוסי- יש את החוק החדש הזה שצריך שיהיו 2 ישראלים מתחת לגיל 23. ככה שמכבי סוגרת חלק מהפינה הזו.
סילבן (שמתחת לגיל 25) ג'ייק כהן ואני מעריך שאחד מבין זלמנסון,שגב או הררי יהיו בסגל למשחקי ליגה.
LIAV10 כתב:אני מפחד שזה עמית תמיר 2
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:אני מפחד שזה עמית תמיר 2
אם יהיה לו את היד של עמית תמיר משלוש ואת חוכמת המשחק של תמיר אז אני קונה , בשאר הדברים אני מקווה שהוא הרבה יותר טוב מתמיר...
בכל מקרה הוא יהיה תלוי מאוד בדקות שיתנו לו ובעבודה שלו עם ניקולה לגבי מה שיתפתח ממנו בעתיד...
מה שכן , אני הרבה יותר בעד שהגבוהה השלשי שלי יהיה ישראלי מאשר פלאנניץ'...
קובי כתב:yzafrir כתב:LIAV10 כתב:אני מפחד שזה עמית תמיר 2
אם יהיה לו את היד של עמית תמיר משלוש ואת חוכמת המשחק של תמיר אז אני קונה , בשאר הדברים אני מקווה שהוא הרבה יותר טוב מתמיר...
בכל מקרה הוא יהיה תלוי מאוד בדקות שיתנו לו ובעבודה שלו עם ניקולה לגבי מה שיתפתח ממנו בעתיד...
מה שכן , אני הרבה יותר בעד שהגבוהה השלשי שלי יהיה ישראלי מאשר פלאנניץ'...
קונה ? מזל שמכבי לא חשבו כמוך, כשהיה ב"שיאו"...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־22 אורחים