אשכול המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים החדש - רייס וכהן על הכוונת?

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 יולי 2013, 11:33

yzafrir כתב:
MTA2311 כתב:אין כזה דבר היום חוליה חלשה יותר מבחינה כלכלית מפדרמן.
חוץ מזה, לשמעון יש מעט אחוזים כבר היום, וגם בהם הוא מתחלק עם קבוצת משקיעים. לא בגללו אנחנו נופלים על היקמן ורייס.

יש לו 7% , זה חלק די משמעותי זה אומר שאם אתה מגדיל את התקציב ב-3 מליון דולר אז הוא צריך להביא מכיסו כמעט מליון שקל . מאז הגרושים שלו הוא כבר לא במצב כלכלי של להיות בעלים של קבוצת צמרת בכדורסל האירופאי , וזה שאתה חושב שלא בגללו אתה מקבל פה היקמנים ורייסים זה רק מראה שמצליח לו וכל האש הולכת לפדרמן...

ומאיפה אתה יודע מה המצב הכלכלי של שמעון אחרי הגירושים? היית בחדר כשהם חתמו על הסכם ממון? אתה גם יודע מה ההכנסה שלו ממשרד עורכי הדין שלו?

את האחוזים שלו הוא חולק עם עוד קבוצת אנשים שהוא עומד בראשה. אתה יודע כמ. כסף הוא מוציא מהכיס?

עם כל הכבוד, מי שקובע איך הקבוצה תתנהל זה פדרמן, ולא מזרחי עם מעט האחוזים שלו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 09 יולי 2013, 11:44

היקמן לא שיחק רק בשביל הסטט' של עצמו ולא עשה את זה בשביל לשדרג את עצמו בשני הבאות . הוא פשוט האמין שהוא היחיד שמסוגל להציל את המשחק והיה לוקח על עצמו יותר מידי .
אבל זה לא משנה את העובדה שאין לו אינטילגנציית משחק גבוהה כלכך ויכולת המסירה שלו בינונית מאוד לרכז . בגלל זה השינוי תפקוד שלו לעמדה 2 הוא צעד מבורך...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 09 יולי 2013, 11:47

MTA2311 כתב:
yzafrir כתב:
MTA2311 כתב:אין כזה דבר היום חוליה חלשה יותר מבחינה כלכלית מפדרמן.
חוץ מזה, לשמעון יש מעט אחוזים כבר היום, וגם בהם הוא מתחלק עם קבוצת משקיעים. לא בגללו אנחנו נופלים על היקמן ורייס.

יש לו 7% , זה חלק די משמעותי זה אומר שאם אתה מגדיל את התקציב ב-3 מליון דולר אז הוא צריך להביא מכיסו כמעט מליון שקל . מאז הגרושים שלו הוא כבר לא במצב כלכלי של להיות בעלים של קבוצת צמרת בכדורסל האירופאי , וזה שאתה חושב שלא בגללו אתה מקבל פה היקמנים ורייסים זה רק מראה שמצליח לו וכל האש הולכת לפדרמן...

ומאיפה אתה יודע מה המצב הכלכלי של שמעון אחרי הגירושים? היית בחדר כשהם חתמו על הסכם ממון? אתה גם יודע מה ההכנסה שלו ממשרד עורכי הדין שלו?

את האחוזים שלו הוא חולק עם עוד קבוצת אנשים שהוא עומד בראשה. אתה יודע כמ. כסף הוא מוציא מהכיס?

עם כל הכבוד, מי שקובע איך הקבוצה תתנהל זה פדרמן, ולא מזרחי עם מעט האחוזים שלו.

אתה יכול להאמין לזה כמה שאתה רוצה אבל זה לא לגמרי נכון .
ולגבי המצב של שמעון , אני יודע מה המצב שלו מאותו מקור שאני יודע על פדרמן .
ותאמין לי ששכר של עורך דין , אפילו בעל משרד גדול , הוא לא ברמה כזאת גבוהה כדי שיהיה לך מליונים לשים על קבוצת כדורסל...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 09 יולי 2013, 11:51

jol9 כתב:
LIAV10 כתב:יוני, נראה לי הגיע הזמן פחות להתעסק בהיקמן ויותר להתחיל להתעסק בשחקנים הבינוניים שהגיעו ויגעיו.
ממש מעצבן שמאשימים את היקמן שלקח על עצמו בזמן שהרכז היחיד שלנו (יוגב) הוא איום אפסי בהתקפה והיחיד חוץ מריקי שכן היה איום (לוגאן) הוא ממש לא רכז.
לא פלא שהוא נראה כמו שחקן די ליג ושחקן לקבוצה קטנה, הוא פשוט שיחק בקבוצה קטנה.

אולי אתה צודק.
אבל ריקי באופן ברור שיחק בשביל המספרים של עצמו ולא בשביל הקבוצה. אני לא אוהב את זה וזה ממשיך לצרום לי.

מתי היקמן חשב על עצמו ועל הסטט' שלו?
להפך,זה בו אדם שהקבוצה ממש חשובה לו והוא ממש לא אגואיסט
מה לעשות שהיתה חרא קבוצה בשנה שעברה בלי סקוררים ובלי רכז?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 09 יולי 2013, 12:31

טוב, ראיתי את הקישור שהעלתם כאן ביוטיוב למשחק של רייס. בסה"כ זה משחק אחד אז התמונה לא שלמה. אבל ממה שראיתי:
יתרונות: שחקן זריז מאוד, שליטה טובה בכדור, חודר טוב-טוב מאוד.
חסרונות: אין לו קליעה יציבה מבחוץ, עושה הרבה טעיות, עושה רושם של קונטול פריק, והוא לא רכז!! הוא משחק בעמדת רכז כי אין לו קליעה יציבה מבחוץ, הוא נמוך יחסית ויש לו שליטה טובה בכדור אבל הוא לא רכז!
אני לא מבין לא למדו מהטעות עם היקמן? עוד הברקה מבית היוצר של דיוויד בלאט.

סה"כ אחרי שראיתי אותו, אני ממש לא רוצה לראות אותו כאן בשנה הקרובה.

דרך אגב, גם הלפרין לא הרשים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אדגר פו » 09 יולי 2013, 12:36

סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי 0ved1212 » 09 יולי 2013, 12:54

זה בטוח טעות
0ved1212

הודעהעל ידי jol9 » 09 יולי 2013, 15:15

rc4991 כתב:
jol9 כתב:
LIAV10 כתב:יוני, נראה לי הגיע הזמן פחות להתעסק בהיקמן ויותר להתחיל להתעסק בשחקנים הבינוניים שהגיעו ויגעיו.
ממש מעצבן שמאשימים את היקמן שלקח על עצמו בזמן שהרכז היחיד שלנו (יוגב) הוא איום אפסי בהתקפה והיחיד חוץ מריקי שכן היה איום (לוגאן) הוא ממש לא רכז.

אולי אתה צודק.
אבל ריקי באופן ברור שיחק בשביל המספרים של עצמו ולא בשביל הקבוצה. אני לא אוהב את זה וזה ממשיך לצרום לי.

גם לארויו היתה קבוצה חרא, ועדיין היו כמה שחקנים שנתנו עונות קריירה לידו. אצלינו רק ג'יימס הצטיין, וזה ממש לא היה בגלל היקמן, אלא יותר בגלל ההגנה שלו.

היקמן שחקן עם יכולות אישיות טובות, אבל יכולת אפסית של ניהול משחק, פשוט אפסית.
זה לא מקרי שמכבי הושפלה מול ריאל בה משחקים יול ורודריגז, וזה גם לא מקרי שחטפנו בראש מגל מקל ופול סטול בגמר הליגה.

שחקן שלא מנהל את המשחק, ולוקח הכל על עצמו, פוגע בקבוצה, גם אם הוא לא מתכוון לזה.

אני מסכים שההסתה שלו לעמדה 2 היא נכונה, אבל אנחנו עדיין לא ממש בטוחים שזה בדיוק מה שקורה, כי לפי שאני מבין, רייס הוא שחקן מאותו הסוג, מה שאומר, שפעם אחד יירכז ופעם השני.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 יולי 2013, 15:18

מה הקשר ארויו?
ארויו רכז, היקמן לא.
מפה ועד לחושב רק על הסטט׳ שלו?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 09 יולי 2013, 15:20

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:

אולי אתה צודק.

גם לארויו היתה קבוצה חרא, ועדיין היו כמה שחקנים שנתנו עונות קריירה לידו. אצלינו רק ג'יימס הצטיין, וזה ממש לא היה בגלל היקמן, אלא יותר בגלל ההגנה שלו.

היקמן שחקן עם יכולות אישיות טובות, אבל יכולת אפסית של ניהול משחק, פשוט אפסית.
זה לא מקרי שמכבי הושפלה מול ריאל בה משחקים יול ורודריגז, וזה גם לא מקרי שחטפנו בראש מגל מקל ופול סטול בגמר הליגה.

שחקן שלא מנהל את המשחק, ולוקח הכל על עצמו, פוגע בקבוצה, גם אם הוא לא מתכוון לזה.

אני מסכים שההסתה שלו לעמדה 2 היא נכונה, אבל אנחנו עדיין לא ממש בטוחים שזה בדיוק מה שקורה, כי לפי שאני מבין, רייס הוא שחקן מאותו הסוג, מה שאומר, שפעם אחד יירכז ופעם השני.

היקמן לא לקח על עצמו יותר מדי,היו כמה משחקים טובים שלו שבהם הוא לקח הרבה זריקות וזה לגיטימי והגיוני
זה שהולכים להביא לצידו עוד קומבו גארד זו לא אשמתו,אגב,רייס מרכז הרבה יותר טוב מהיקמן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 09 יולי 2013, 15:31

היקמן הוא טווינר , לא ממש רכז ולא ממש קלעי, יש בעייה בציוות של שני שחקנים נמוכים יחסית בשתי עמדות הגארד כמו היקמן ורייס ( רייס נראה כמו שחקן לעמדה 1 בלבד ). מדברים על הציוות של התאומים לפני שנתיים - שלוש, אבל פארגו - פרקינס היו גארדים פיזיים, גדולים, חזקים, אתלטיים, ממש יוצאי דופן באירופה.

מכבי תצטרך לרוץ הרבה בשנה הבאה, לא הייתי בונה יותר מדי על התקפות עומדות , אין לנו אפילו סטרץ' פור כרגע שיפתח מבחוץ. ( ואם לא יגיע סטרץ' פור כדאי מאוד שאליהו ישאר, הוא לפחות יודע למסור במעבר ומכיר את סופו ).
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 09 יולי 2013, 16:03

LIAV10 כתב:מה הקשר ארויו?
ארויו רכז, היקמן לא.

אבל היקמן החליט שהוא רכז. במקום לשחק בסגנון של קלע-סקורר, הוא היה משתלט על משחקים, ומוציא את כל האחרים מהקצב...

לא יודע, אולי אני באמת קצת מגזים איתו, אבל זאת התחושה שלי לאורך כל העונה, וביחס למספרים שהוא נתן, מדובר כנראה באחד השחקנים השנויים במחלוקת...

תיזכרו בכל מיני שחקנים לאורך ההיסטוריה של מכבי, שלמרות שנתנו מספרים יפים, לא בדיוק נחשבו להצלחות גדולות בקרב כל האוהדים כמו באטיסטה, אנקראם, אנדרסון,
פישר, אליהו, באק ג'ונסון, ויקטור אלכסנדר ואחרים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 יולי 2013, 16:10

jol9 כתב:
ארויו רכז, היקמן לא.

אבל היקמן החליט שהוא רכז. במקום לשחק בסגנון של קלע-סקורר, הוא היה משתלט על משחקים, ומוציא את כל האחרים מהקצב...

לא יודע, אולי אני באמת קצת מגזים איתו, אבל זאת התחושה שלי לאורך כל העונה, וביחס למספרים שהוא נתן, מדובר כנראה באחד השחקנים השנויים במחלוקת...

תיזכרו בכל מיני שחקנים לאורך ההיסטוריה של מכבי, שלמרות שנתנו מספרים יפים, לא בדיוק נחשבו להצלחות גדולות בקרב כל האוהדים כמו באטיסטה, אנקראם, אנדרסון,

כי אם לא הוא אז מי כן? יוגב?
הוא צריך לידו בעל בית אמיתי!
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 09 יולי 2013, 16:27

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:
ארויו רכז, היקמן לא.

כי אם לא הוא אז מי כן? יוגב?
הוא צריך לידו בעל בית אמיתי!

אוקיי, אז במקום בעל בית אמיתי, הביאו עוד אחד כמוהו... בעל בית אמיתי זה למשל שחקן כמו ארויו, שאין שאלה מי מחזיק בכדור. אולי כך, היקמן באמת היה הופך ליעיל יותר, אם כי אין
לו קליעה מספיק טובה, אז זה עוד מתקבל על הדעת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי עמיר לונ » 09 יולי 2013, 20:13

שימו לב לסגל השחקנים של מכבי לעונת 2013-14, ושאלתי היא לאן נעלם פלאניניץ', האם סוכם על סיום חוזה עימו?
האם על אף שלא דיווחו דבר, מכבי עדיין מתכוונת להשאיר את מורן רוט וקיינר מדלי שרשומים בסגל משום שיש להם חוזה?
קבצים מצורפים
סגל שחקנים של מכבי.jpg
סגל שחקנים של מכבי.jpg (220.78 KiB) נצפה 1470 פעמים
עמיר לונ
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 יולי 2013, 20:15

אותי יותר מעניין מה זאת הכתבה "כשהביקני נכנע" שיש לך על הסרגל למעלה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 יולי 2013, 20:22

MTA2311 כתב:אותי יותר מעניין מה זאת הכתבה "כשהביקני נכנע" שיש לך על הסרגל למעלה.

:D
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Mta_atic » 09 יולי 2013, 21:00

MTA2311 כתב:אותי יותר מעניין מה זאת הכתבה "כשהביקני נכנע" שיש לך על הסרגל למעלה.

איש מודיעין אמיתי אתה ;)
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי leon984 » 09 יולי 2013, 22:28

נערך לאחרונה על ידי leon984 בתאריך 09 יולי 2013, 22:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 09 יולי 2013, 22:32

בכלל נראה מוזר כל הסיפור עם סופו , סגר במכבי לא סגר סגר בקאזאן סגר במילאנו , לי ייש הרגשה שהוא לא יהיה בסוף במכבי בטח לא אם הציעו לו 600 אלף דולר.
תמונה
מקאדו 3

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, עידן ו־11 אורחים