סופו חתם רשמית לשלוש שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סופו חתם רשמית לשלוש שנים

הודעהעל ידי roy1000 » 10 יולי 2013, 09:31

jol9 כתב:ברכות לנו, למכבי ולסופו. שידוך שיש לו פוטנציאל להצליח (וגם פוטנציאל להיכשל).
בכל אופן, אין ספק שעם סופו כשיר, עמדה 5 של מכבי משתדרגת פלאים, ועם סופו 70% גם כן.
טיוס ייתן את הדקות הנוספות בעמדה 5, שסגורה לחלוטין עכשיו.

בקו הקדמי כעת נשאר לראות רק מה יהיה עם ליאור. אם ליאור נשאר, אז יש לנו קו קדמי בלי קליעה מבחוץ, אבל מגוון ומעניין. אני לא חושב שצריך להביא עוד שחקן לקו הקדמי
במידה וליאור יישאר, כי גם סמית' יכול לשחק בעמדה 4 וגם עשה את זה בהצלחה גדולה העונה.

אני לא חושב שליאור יישאר בשום מקרה. לדעתי הוא מכחה לראות מה קורה בירושלים, ואם לא יילך לו שם, הוא יילך לשחק באירופה לשנה. כרגע יש לך את מדלי בעמדה 4, וכמה שנרצה להדחיק את העניין הזה, המציאות לא תשתנה.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 יולי 2013, 09:51

ירושלים? יש כבר יותר סיכוי שהוא ישלם לפדרמן כסף בשביל לשחק במכבי.

לדעתי הוא יחכה להצעה מקבוצה גדולה( שלא תגיע), ויחתום פה בסוף.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 10 יולי 2013, 10:03

roy1000 כתב:
jol9 כתב:ברכות לנו, למכבי ולסופו. שידוך שיש לו פוטנציאל להצליח (וגם פוטנציאל להיכשל).
בכל אופן, אין ספק שעם סופו כשיר, עמדה 5 של מכבי משתדרגת פלאים, ועם סופו 70% גם כן.
טיוס ייתן את הדקות הנוספות בעמדה 5, שסגורה לחלוטין עכשיו.

בקו הקדמי כעת נשאר לראות רק מה יהיה עם ליאור. אם ליאור נשאר, אז יש לנו קו קדמי בלי קליעה מבחוץ, אבל מגוון ומעניין. אני לא חושב שצריך להביא עוד שחקן לקו הקדמי
במידה וליאור יישאר, כי גם סמית' יכול לשחק בעמדה 4 וגם עשה את זה בהצלחה גדולה העונה.

אני לא חושב שליאור יישאר בשום מקרה. לדעתי הוא מכחה לראות מה קורה בירושלים, ואם לא יילך לו שם, הוא יילך לשחק באירופה לשנה. כרגע יש לך את מדלי בעמדה 4, וכמה שנרצה להדחיק את העניין הזה, המציאות לא תשתנה.

מגדל לא רלוונטית... אם כבר אז אולי חיפה.
לליאור לא תהיה בעיה למצוא קבוצת יורוליג סבירה שתשלם לו יותר ממכבי. השאלה היא האם זה מה שיעשה לו את זה.

אם ליאור נשאר, אז אני חושב שלא צריכים להוציא עוד כסף על מחליף ב-4. יש את טיוס, יש את סמית', יש את ג'יימס וזה מספיק. מה שישאיר את ליאור להיות ה-4 המוביל, ויסית את סמית'
לשם במידה וליאור ייפצע או יהיה חלש.

העניין של מדלי מאוד מטריד. כרגע עם ההחתמות של סופו, טיוס וכהן, עדיין החמישייה היא אותה חמישייה, והקו האחורי הוא עדיין חלש ולא מעניין. מדלי הוא פשוט צרה שחייבים לצאת ממנה
בכל מחיר. אין לו מה לחפש במכבי ואם יישאר כאן לעונה נוספת, זה יהיה אחד הבזיונות הגדולים של ההנהלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 10 יולי 2013, 10:06

לגבי הקו הקדמי, אי אפשר להגיד שלא מדובר בשדרוג לעומת שנה שעברה. נבנה פה קו קדמי טוב. הצרה היא שמאז העונה שלאחר עונת פארגו, למכבי יש קו אחורי מהגרועים באירופה, והם מתעקשים שלא לשנות את זה כבר כמה שנים. כל עוד אין רכז איכותי כבר כמה שנים, מה שווים הגבוהים האלה רק אלוהים יודע.
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 יולי 2013, 10:37

שמעון באמת אמר בראיון איתו שהם מתעסקים עכשיו בעיקר בקו הקדמי ואחרי שיסיימו יעברו לקו האחורי.
יש אמת בדבריו, עד כה כל ההחתמות היו לקו הקדמי (טיוס, כהן וסופו).... :roll:
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 10 יולי 2013, 10:40

לא לגמרי ברור לי עד כמה בלאט רצה אותו והאם מדובר כאן בהנחתה מצדה של ההנהלה אבל בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!
נקווה לעונה כמו זו שהיתה לו כאן עם פארגו ואידסון.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 יולי 2013, 10:42

חביב אורנג'ד כתב:נקווה לעונה כמו זו שהיתה לו כאן עם פארגו ואידסון.

עכשיו רק צריך להחזיר את פארגו ואת איידסון.... ;)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 יולי 2013, 10:58

טוב, לפחות אני אוהב אותו
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 10 יולי 2013, 11:12

jol9 כתב:מגדל לא רלוונטית... אם כבר אז אולי חיפה.
לליאור לא תהיה בעיה למצוא קבוצת יורוליג סבירה שתשלם לו יותר ממכבי. השאלה היא האם זה מה שיעשה לו את זה.

אם ליאור נשאר, אז אני חושב שלא צריכים להוציא עוד כסף על מחליף ב-4. יש את טיוס, יש את סמית', יש את ג'יימס וזה מספיק. מה שישאיר את ליאור להיות ה-4 המוביל, ויסית את סמית'

העניין של מדלי מאוד מטריד. כרגע עם ההחתמות של סופו, טיוס וכהן, עדיין החמישייה היא אותה חמישייה, והקו האחורי הוא עדיין חלש ולא מעניין. מדלי הוא פשוט צרה שחייבים לצאת ממנה
בכל מחיר. אין לו מה לחפש במכבי ואם יישאר כאן לעונה נוספת, זה יהיה אחד הבזיונות הגדולים של ההנהלה.

לא ברור לי למה אתה חושב שמגדל לא רלוונטית. הרי ברור שקבוצת הבעלים החדשה תנסה לעשות החתמות גדולות. אני לא מאמין שליאור יישאר בסכומים שמכבי מוכנים לשלם. זה עניין של כבוד.

לדעתי מדלי יהיה ה- 4 הפותח של מכבי בעונה הבאה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 10 יולי 2013, 11:13

חביב אורנג'ד כתב:לא לגמרי ברור לי עד כמה בלאט רצה אותו והאם מדובר כאן בהנחתה מצדה של ההנהלה אבל בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!

צריך לראות איזה סופו בדיוק מגיע לכאן. זה שחקן שעבר פציעות בשנים האחרונות. הלוואי יגיע השחקן שהיה פה לפני שנתיים, אבל אני בספק.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 יולי 2013, 11:35

roy1000 כתב:

לא ברור לי למה אתה חושב שמגדל לא רלוונטית. הרי ברור שקבוצת הבעלים החדשה תנסה לעשות החתמות גדולות. אני לא מאמין שליאור יישאר בסכומים שמכבי מוכנים לשלם. זה עניין של כבוד.

קבוצה שעד היום שילמה בקושי 200 אלף לשחקנים הכי מובילים שלה תחתים פתאום שחקן על יותר ממיליון דולר ברוטו??
רומן אברמוביץ קנה אותם ולא ידעתי??

אני מסכימה על עניין הכבוד ולכן לא נראה לי שליאור יהיה במכבי, סביר שהוא ילך לקבוצה אירופית גם אם ההצעה תהיה יחסית זהה לזו של מכבי.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 10 יולי 2013, 11:37

roy1000 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:לא לגמרי ברור לי עד כמה בלאט רצה אותו והאם מדובר כאן בהנחתה מצדה של ההנהלה אבל בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!

צריך לראות איזה סופו בדיוק מגיע לכאן. זה שחקן שעבר פציעות בשנים האחרונות. הלוואי יגיע השחקן שהיה פה לפני שנתיים, אבל אני בספק.

לי יש את אותה תחושה. עקבתי אחרי סופו העונה והוא נראה רחוק מאוד ממה שראינו כאן באותה עונה מיתולוגית.
מצד שני (ואני לא יודע אם זה טוב או לא), ככה הוא היה נראה רוב הקריירה שלו גם לפני אותה עונה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 10 יולי 2013, 11:40

צריך לזכור גם כי הפעם הוא מגיע בתקן מעט שונה, כאשר אני מניח ששון ג'יימס יהיה הסנטר המוביל של הקבוצה, אחרי קפיצת המדרגה הגדולה שעשה העונה.

נראה...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי roy1000 » 10 יולי 2013, 11:41

חנו'ש כתב:קבוצה שעד היום שילמה בקושי 200 אלף לשחקנים הכי מובילים שלה תחתים פתאום שחקן על יותר ממיליון דולר ברוטו??
רומן אברמוביץ קנה אותם ולא ידעתי??

אני מסכימה על עניין הכבוד ולכן לא נראה לי שליאור יהיה במכבי, סביר שהוא ילך לקבוצה אירופית גם אם ההצעה תהיה יחסית זהה לזו של מכבי.

זה ממש לא נכון שהם שילמו 200 אלף לשחקן. ברור לי שתבוא קבוצת בעלים חדשה ותנסה לעשות מהלך עם אימפקט תקשורתי גדול. אז כן, אני מאמין שהם יציעו לו חוזה של 600 אלף בערך. לא צריך להיות רומן אברמוביץ' בשביל סכומים כאלה. נראה לי שעשור של פדרמן קצת בלבל אותך.

בכל מקרה, ליאור לא יהיה במכבי, אבל אני חושב שהוא פשוט מחכה למגדל כרגע.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 10 יולי 2013, 11:43

חביב אורנג'ד כתב:
roy1000 כתב:

לי יש את אותה תחושה. עקבתי אחרי סופו העונה והוא נראה רחוק מאוד ממה שראינו כאן באותה עונה מיתולוגית.
מצד שני (ואני לא יודע אם זה טוב או לא), ככה הוא היה נראה רוב הקריירה שלו גם לפני אותה עונה.

צריך לראות אם יש לו את אותה מהוטיבציה שהייתה לו לפני שנתיים. אז הוא רצה להוכיח משהו, אבל גם זה נגמר אחרי שנה. בגיל 28, גם הפוטנציאל שלו להוריד במשקל קטן יותר, וגם הפציעות כבר לקחו את חלקן מבחינת הזריזות והאתלטיות.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 10 יולי 2013, 12:03

תמונה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 10 יולי 2013, 12:18

איך אני אוהב את כל הניתוחים האלו האם בלאט רוצה אותו או שהוא צבוע וכו'...
מה רע פשוט לקחת את הדברים כמו שהם , בלאט אמר שהוא רצה אותו אז הוא רצה אותו .
בלאט לא מטומטם והוא ראה מה קרה עונה שעברה כשהחליט לוותר על סופו תמורת מאריץ' או ויויוקאס שהבטיחו לו .
הפעם הוא החליט ללכת על בטוח גם בגלל שיש לו את ג'יימס כגיבוי שהוכיח את עצמו למקרה שסופו לא יראה סימני התאוששות כך שהסיכון קטן יותר .
בלאט יודע טוב מאוד מה סופו יכול לתת כשהוא כשיר וגם ידע טוב מאוד לנצל אותו .
אם סופו יהיה כשיר ויקח את עצמו בידיים מבחינה מנטאלית (יטפל בבעית ההשמנה שלו ) אז מכבי יכולה להרוויח בגדול .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 10 יולי 2013, 12:30

roy1000 כתב:

מה ייתן לו ללכת לשחק במגדל? כמה הם יישלמו לו הכי הרבה? 400K?
הוא בשניה מוצא קבוצת יורוליג שתשלם לו את זה ואף יותר ביורו, או מכבי שברגע שתשמע את השם של מגדל תוסיף מיד עוד 100K להצעה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 10 יולי 2013, 12:36

jol9 כתב:מה ייתן לו ללכת לשחק במגדל? כמה הם יישלמו לו הכי הרבה? 400K?
הוא בשניה מוצא קבוצת יורוליג שתשלם לו את זה ואף יותר ביורו, או מכבי שברגע שתשמע את השם של מגדל תוסיף מיד עוד 100K להצעה.

יש לו כבר עכשיו הצעות מאירופה. למה הוא לא חותם? הרי ברור שהוא מחכה למשהו והדבר היחידי שיש באופק כרגע זה הקבוצה החדשה של מגדל. אני די בטוח שהם ביקשו ממנו לחכות.
אני לא חושב שמכבי פתאום ישלפו 700 אלף אם מגדל יציעו 600. התחושה שלי היא שאליהו הולך למגדל. בוא נחכה שבוע ונראה.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 יולי 2013, 13:05

נו באמת, מחכה לירושלים. איזה מחכה ואיזה 600K
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר