המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:הוא מחכה להצעה יותר אטרקטיבית מקבוצת יורוליג, למגדל הוא לא ילך בכל מקרה כי זה צעד אחורה מבחינתו, גם אם איכשהו הם יציעו לו שכר בסדר גודל שהוא חולם עליו (והם לא).
ואני בטוח שמדלי לא יישאר פה. גם אם מכבי לא תמצא קבוצה שתשלם לו את מה שהוא אמור להרוויח בעונה הבאה, יזרקו אותו לאיזו קבוצה ספרדית ויצטרכו להשלים לו את השכר. מכבי אף פעם לא השאירה זר כזה ביזיוני. יותר הגיוני שטיוס וכהן יישארו ב-4 לבד מאשר שמדלי יחזור לפה.
החתמה טובה, אולי לא הסנטר האידאלי במצבו אבל ממלא לא היינו מקבלים משהו טוב יותר. כל החלומות על דייויס ובורוסיס ובסוף היה מגיע עוד איזה 4.5 שחקן מליגת הקיץ.
ד"א, אאז"נ סופו היה אמור להרוויח מעל מיליון בעונה השנייה שלו בקדנציה הראשונה, אז רק אחרי עונה אחת בחוץ קיבלנו אותו במחיר מבצע. מצד שני, שילמנו ביוקר על כל העבמים שהיו פה בקו הקדמי בעונה שעברה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:ברכות לנו, למכבי ולסופו. שידוך שיש לו פוטנציאל להצליח (וגם פוטנציאל להיכשל).
בכל אופן, אין ספק שעם סופו כשיר, עמדה 5 של מכבי משתדרגת פלאים, ועם סופו 70% גם כן.
טיוס ייתן את הדקות הנוספות בעמדה 5, שסגורה לחלוטין עכשיו.
בקו הקדמי כעת נשאר לראות רק מה יהיה עם ליאור. אם ליאור נשאר, אז יש לנו קו קדמי בלי קליעה מבחוץ, אבל מגוון ומעניין. אני לא חושב שצריך להביא עוד שחקן לקו הקדמי
במידה וליאור יישאר, כי גם סמית' יכול לשחק בעמדה 4 וגם עשה את זה בהצלחה גדולה העונה.
אני לא חושב שליאור יישאר בשום מקרה. לדעתי הוא מכחה לראות מה קורה בירושלים, ואם לא יילך לו שם, הוא יילך לשחק באירופה לשנה. כרגע יש לך את מדלי בעמדה 4, וכמה שנרצה להדחיק את העניין הזה, המציאות לא תשתנה.
MTA2311 כתב:גם לדעתך הוא מחכה לירושלים?
Welcome back my boy!!! And the Big Maniakkkk SOFO:) Time to work babyyyy, My instagram shawnjames26!!
roy1000 כתב:jol9 כתב:מה ייתן לו ללכת לשחק במגדל? כמה הם יישלמו לו הכי הרבה? 400K?
הוא בשניה מוצא קבוצת יורוליג שתשלם לו את זה ואף יותר ביורו, או מכבי שברגע שתשמע את השם של מגדל תוסיף מיד עוד 100K להצעה.
יש לו כבר עכשיו הצעות מאירופה. למה הוא לא חותם? הרי ברור שהוא מחכה למשהו והדבר היחידי שיש באופק כרגע זה הקבוצה החדשה של מגדל. אני די בטוח שהם ביקשו ממנו לחכות.
אני לא חושב שמכבי פתאום ישלפו 700 אלף אם מגדל יציעו 600. התחושה שלי היא שאליהו הולך למגדל. בוא נחכה שבוע ונראה.
felix_r כתב:תגידו, בחוזה של סופו יש אופציות ליציאה?
LIAV10 כתב:ג'יימס פרסם בפייסבוק את התמונה של סופו עם הכובע והמשקפיים מחגיגות הפיינל פור וכתב:Welcome back my boy!!! And the Big Maniakkkk SOFO:) Time to work babyyyy, My instagram shawnjames26!!
אני מחכה כבר לעבוד איתו שוב ומקווה שנעשה כמה דברים גדולים ביחד".
LIAV10 כתב:לאלה ששאלו, דריקס אמר שישנם סעיפי משקל וישנן אופציות ליציאה מהחוזה.
itay92 כתב:LIAV10 כתב:לאלה ששאלו, דריקס אמר שישנם סעיפי משקל וישנן אופציות ליציאה מהחוזה.
איפה ברדיו או באינטרנט?
Holiday_Armadillo כתב:itay92 כתב:LIAV10 כתב:לאלה ששאלו, דריקס אמר שישנם סעיפי משקל וישנן אופציות ליציאה מהחוזה.
איפה ברדיו או באינטרנט?
בתוכנית של אופירע
itay92 כתב:Holiday_Armadillo כתב:itay92 כתב:LIAV10 כתב:לאלה ששאלו, דריקס אמר שישנם סעיפי משקל וישנן אופציות ליציאה מהחוזה.
איפה ברדיו או באינטרנט?
בתוכנית של אופירע
היו לו עוד פנינים בתכנית או בינתיים רק זה?