LIAV10 כתב:מה הבעיה עם טוני?
זה מה שאמרתי, שאין בעיה
ג'רמיין או'ניל יכול לייצר קצת בדיחות על בתי אבות(בצדק)אבל אין מה לצחוק על טוני, הוא בול מה שהיינו צריכים ואני מקווה שסטף יישאר בריא ולא נצטרך אותו כרכז פותח
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:מה הבעיה עם טוני?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מה הבעיה עם טוני?
זה מה שאמרתי, שאין בעיה
ג'רמיין או'ניל יכול לייצר קצת בדיחות על בתי אבות(בצדק)אבל אין מה לצחוק על טוני, הוא בול מה שהיינו צריכים ואני מקווה שסטף יישאר בריא ולא נצטרך אותו כרכז פותח
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מה הבעיה עם טוני?
זה מה שאמרתי, שאין בעיה
אבל למה צוחקים עליו בכלל?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מה הבעיה עם טוני?
זה מה שאמרתי, שאין בעיה
אתה לא מבין מה אני אומרת
אמרתי שהם סיכמו באותו הזמן אז מי שקורא על ג'רמיין או'ניל קורא גם על טוני דגלאס
אז קוראים את ג'רמיין או'ניל בתחילת הכתבה ומגחכים ''פחחח, איזה עלובים הווריורס האלה'' ואז רואים שהחתימו את ספייטס ודגלאס וכבר אי אפשר לצחוק כי זה החתמות טובות
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מה הבעיה עם טוני?
זה מה שאמרתי, שאין בעיה
אתה לא מבין מה אני אומרת
אמרתי שהם סיכמו באותו הזמן אז מי שקורא על ג'רמיין או'ניל קורא גם על טוני דגלאס
אז קוראים את ג'רמיין או'ניל בתחילת הכתבה ומגחכים ''פחחח, איזה עלובים הווריורס האלה'' ואז רואים שהחתימו את ספייטס ודגלאס וכבר אי אפשר לצחוק כי זה החתמות טובות
אהה, אוקיי.
החתימו את ספייטס? החתמה מעולה.
הולך לשחק העונה הרבה בזמן שבוגוט יבלה בפיזיותרפיה
felix_r כתב:פקוביץ' חתם על חוזה חדש במיניסוטה: 4 שנים תמורת 50 מיליון
felix_r כתב:פקוביץ' חתם על חוזה חדש במיניסוטה: 4 שנים תמורת 50 מיליון
אדגר פו כתב:פקוביץ' הוא אחד משחקני הפנים הכי טובים בנ.ב.א, אין יותר מדי סנטרים עם משחק לואו פוסט ומובים בצבע כמו שיש לו, סנטר אורתודוכסי לעילא ולעילא. בהמה אמיתית.
מגיע לו .
אלמוג כתב:'פחחח, איזה עלובים הווריורס האלה, החתימו את ג׳רמיין אוניל. פתחו בית אבות.
LIAV10 כתב:אלמוג כתב:'פחחח, איזה עלובים הווריורס האלה, החתימו את ג׳רמיין אוניל. פתחו בית אבות.
תגובות זועמות של כרמל בעוד 3...2...1
אדגר פו כתב:אלן אנדרסון חביבנו מועמד להצטרף לקבוצת הכוכבים של ברוקלין.
LIAV10 כתב:AK47 לנטס.
וויליאמס, ג׳ונסון, פירס, גארנט, לופז ומהספסל קירילנקו, טרי, בלאטץ׳ וטלאפלא זה מדהים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־30 אורחים