אשכול המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה החדש: כל החדשות מרחבי היבשת הישנה

הודעהעל ידי אדגר פו » 11 יולי 2013, 07:57

ההשוואה הזאת מאוד מאולצת, זה שיש שני גארדם זרים במקום שני גארדים זרים מלפני 3 שנים לא אומר לי יותר מדי, השאלה באיזו רמה הם ישחקו
ואיך הם יהיה מבחינה קבוצתית, לפחות הגנתית לדעתי הם יפלו מהצמד הקודם.
חוץ מזה אין כאן את איידסון שהיה פוינט פורוורד יוצא מהכלל שידע גם להפעיל את סופו.
סופו חוזר לקדנציה שנייה אבל כשחקן פחות מרכזי ומשחק ההתקפה כנראה לא יהיה בנוי עליו.

שאראס כנראה לא יגיע בסוף ועם הלפרין יש מחלוקות, הלפרין היום שחקן די סתמי שלדעתי לא ישנה יותר מדי ביורוליג. העניין עם אוחיון עדיין לא סגור.

בכלל, כל הקו האחורי מבחינתי הוא אניגמה אחת גדולה.( אפילו היקמן עצמו שאני לא יודע עדיין איך לאכול אותו ).

כך שזה מאוד מאוד מאוד מוקדם לדבר על הפתעות לכיוון פיינלפור. מה שאני רואה בינתיים זו קבוצה בלי סקורר יוצא דופן, די שטוחה מבחינה של כישרון.
הקבוצה הזאת יכולה להפתיע לטובה ויכולה גם להתרסק, אתה לא יכול לקחת רק את כל התסריטים הכי אופטימיים לגבי כל שחקן ..

קבוצות שמועמדות היום לפיינלפור הן קבוצות שיש להן מעט סימני שאלה, צסק"א, ריאל, אולימפיאקוס.( אני מניח שגם ברצלונה בסוף תסגור סגל חזק וכנראה גם אובראדוביץ בטורקיה ).
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

Re: אשכול המלפפונים החדש - רייס וסופו על הכוונת?

הודעהעל ידי er79 » 11 יולי 2013, 08:00

Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
er79 כתב:צריך להיות הוגנים אבל ולציין שבלאט לא ממש ספר אותו השנה. כשאין דקות אין בטחון. ולא שיותם הוא מציאה גדולה יותר, לפחות לדעתי.

כבר ממשחקי ההכנה שהוא שיחק בהם לא מעט ראו שהוא על הפנים בהגנה
אין לו רגליים לעבור שחקנים או לשמור על שחקנים וזאת האכזבה הכי גדולה ממנו ואי אפשר להפיל את זה על בלאט
אם אין לו את מהירות הרגליים אז אין לו

מה גם שנראה לי שבלאט מחפש שחקנים קצת יותר איניטלגנטים כמחליפים ובגלל זה שאראס והלפרין בתמונה . נראה לי שנראה לא מעט ציוות של שאראס\הלפרין יחד עם רייס\היקמן על המגרש לצורך איזון...

אבל דריקס אמר ששאראס לא יהיה פה :neutral

er79 כתב:הגנתית עוד אפשר להתווכח, אבל כולם ידעו שיש לו פוטנציאל התקפי מצויין. מיעוט הדקות פשוט ריסק לו את הביטחון.

אבל הוא לא מסוגל לעבור שחקנים
מה יש לו לעשות אם הוא לא מסוגל לחדור לסל? לקלוע שלשות? הוא לא בלו
אם הוא לא מסוגל ליצור לעצמו אז מה הפלוסים הגדולים שיש לו על כל ישראלי אחר?

במכבי חיפה הוא דווקא יצר לעצמו הרבה מצבים. שחקן שלהט שנתיים בליגה המקומית, גם אם זו רק הליגה המקומית, יש רק סיבה אחת שהיכולות ההתקפיות שלו מתדלדלות, וזה המיעוט בדקות שמהן נגזר חוסר בטחון. שלא תביני אותי לא נכון, אני לא נופל ממנו בדיוק כמוך, אני רק לא חושב שיותם זה גרויסע מציאע יותר ממנו.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 11 יולי 2013, 08:04

er79 כתב:הגנתית עוד אפשר להתווכח, אבל כולם ידעו שיש לו פוטנציאל התקפי מצויין. מיעוט הדקות פשוט ריסק לו את הביטחון.

יפה שאתה אומר את זה על לאנדסברג אבל ליאור אצלך מוקצה, למרות שהיחס אליו (ביחס למעמדו) היה גרוע בהרבה מהיחס ללאנדסברג.

חוץ מזה אם לאנדסברג היה באמת טוב, הוא היה משחק והרבה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 11 יולי 2013, 08:06

אני אגיד לך מה ההבדלים: ליאור קיבל הרבה יותר דקות, ועדיין הסריח את הפרקט במרבית שלבי העונה. את לנדסברג אני לא יכול לשפוט, לא על סמך 5 דקות בממוצע למשחק. צר לי.
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2013, 08:07

er79 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
er79 כתב:צריך להיות הוגנים אבל ולציין שבלאט לא ממש ספר אותו השנה. כשאין דקות אין בטחון. ולא שיותם הוא מציאה גדולה יותר, לפחות לדעתי.

כבר ממשחקי ההכנה שהוא שיחק בהם לא מעט ראו שהוא על הפנים בהגנה
אין לו רגליים לעבור שחקנים או לשמור על שחקנים וזאת האכזבה הכי גדולה ממנו ואי אפשר להפיל את זה על בלאט
אם אין לו את מהירות הרגליים אז אין לו

מה גם שנראה לי שבלאט מחפש שחקנים קצת יותר איניטלגנטים כמחליפים ובגלל זה שאראס והלפרין בתמונה . נראה לי שנראה לא מעט ציוות של שאראס\הלפרין יחד עם רייס\היקמן על המגרש לצורך איזון...

אבל דריקס אמר ששאראס לא יהיה פה :neutral

אבל הוא לא מסוגל לעבור שחקנים
מה יש לו לעשות אם הוא לא מסוגל לחדור לסל? לקלוע שלשות? הוא לא בלו
אם הוא לא מסוגל ליצור לעצמו אז מה הפלוסים הגדולים שיש לו על כל ישראלי אחר?

במכבי חיפה הוא דווקא יצר לעצמו הרבה מצבים. שחקן שלהט שנתיים בליגה המקומית, גם אם זו רק הליגה המקומית, יש רק סיבה אחת שהיכולות ההתקפיות שלו מתדלדלות, וזה המיעוט בדקות שמהן נגזר חוסר בטחון. שלא תביני אותי לא נכון, אני לא נופל ממנו בדיוק כמוך, אני רק לא חושב שיותם זה גרויסע מציאע יותר ממנו.

אני קיוויתי שהוא יהיה תותח ותאמין לי שאני אולי האחרונה שרוצה פה את הלפרין אבל אין ספק שיש לו פלוסים שאי אפשר להתעלם מהם כמו זה שהוא יודע לשחק פיק אנד רול שזה אף שחקן במכבי לא יודע(עצוב)וזה שהוא, מהשחקנים שיש כרגע במכבי, קלעי השלשות הכי טוב וטבעי שיש(בפוטנציה)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 11 יולי 2013, 08:10

הלפרין קלעי שלשות טוב, לא הייתי נסחף עם מעבר לזה. תוסיפי לזה, שהוא גרידי של כסף שחושב שהוא דיווה שהכל מגיע לו, ושהביצים חוטפות מיגרנה כל פעם שאומרים לו שהוא מתקרב לנוקיה. והדובדבן שבקצפת: העונה האחרונה שלו בגרמניה הייתה זוועת עולם. למה שאני אתרשם מחתימתו לנוכח כל אלה? אז נכון שהוא ישראלי, נכון שהוא קלעי סביר, הוא אינטילגנט, אבל עדיין לדעתי יש לו חסרונותף בעיקר חסרונות של אופי, על יתרונות. הוא גם לא שחקן שהקהל יתחבר אליו, משהו חשוב בעיניי.
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2013, 08:18

er79 כתב:הלפרין קלעי שלשות טוב, לא הייתי נסחף עם מעבר לזה. תוסיפי לזה, שהוא גרידי של כסף שחושב שהוא דיווה שהכל מגיע לו, ושהביצים חוטפות מיגרנה כל פעם שאומרים לו שהוא מתקרב לנוקיה. והדובדבן שבקצפת: העונה האחרונה שלו בגרמניה הייתה זוועת עולם. למה שאני אתרשם מחתימתו לנוכח כל אלה? אז נכון שהוא ישראלי, נכון שהוא קלעי סביר, הוא אינטילגנט, אבל עדיין לדעתי יש לו חסרונותף בעיקר חסרונות של אופי, על יתרונות. הוא גם לא שחקן שהקהל יתחבר אליו, משהו חשוב בעיניי.

כמו שאמרתי, אני לא אוהבת את הלפרין ולא רוצה שהוא יהיה כאן אבל אם אני שוקלת את הפלוסים שלו לעומת הפלוסים של לאנדסברג, הפלוסים של הלפרין יותר מתאימים למכבי כרגע
וד''א, הלפרין רוב הקריירה עם מעל ל-45% מחוץ לקשת, זה יותר מ''טוב''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 11 יולי 2013, 08:57

הלפרין קלעי טוב בסה"כ, לא הייתי מגדיר אותו עילוי. הבעיה שלי איתו כמו שציינתי קודם היא לא הקליעה או החוכמת משחק אלא האופי שלו והזיקה לקהל. לזה תוסיפי שהוא במגמת ירידה והייתה לו עונה רעה, שלא מצדיקה את הסכומים שהוא דורש היום. שוב, בתור שחקן ספסל אני יכול לחיות איתו, אני רק לא רואה בו מציאה גדולה ובריאה למכבי.
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2013, 09:05

er79 כתב:הלפרין קלעי טוב בסה"כ, לא הייתי מגדיר אותו עילוי. הבעיה שלי איתו כמו שציינתי קודם היא לא הקליעה או החוכמת משחק אלא האופי שלו והזיקה לקהל. לזה תוסיפי שהוא במגמת ירידה והייתה לו עונה רעה, שלא מצדיקה את הסכומים שהוא דורש היום. שוב, בתור שחקן ספסל אני יכול לחיות איתו, אני רק לא רואה בו מציאה גדולה ובריאה למכבי.

מסכימה איתך לחלוטין, אתה יכול לראות את זה גם במה שאמרתי עליו ברגע שפורסמה הכתבה עם הסכומים שאותם הוא דורש
אני לא אוהבת את הלפרין, יתהפך העולם אני לא אצליח לאהוב אותו כי אני לא אוהבת שחקנים שקל להפיל מנטלית כל כך בקלות(אחת הסיבות שבגללן אני לא אוהבת את ליאור)
עדיין, אם תגיד לי שהחוזה שלו יהיה סביר(מקסימום 400K)ותשאל אותי את מי אני מעדיפה, אותו או את לאנדסברג, אז לסיטואציה שנוצרה במכבי אני מעדיפה אותו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 11 יולי 2013, 09:15

yzafrir כתב:
jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
er79 כתב:מישהו מכיר את השחקן Devon Van Oostrum? שחקן בריטי צעיר שמשחק בקאחה. ציוצים בטוויטרים בספרד טוענים שמכבי מעוניינת בו. מההילייטס ביוטיוב רואים פוטנציאל עתידי לא רע של פוינט גארד עם מסירות מדהימות והמון זריזות ואתלטיות. שוב, רק יוטיוב, אבל נראה כמו פרוספקט מעניין.

https://www.youtube.com/watch?v=adhAFzZyFSE

מרשים מאוד.
הרבה זמן לא ראיתי שחקן בגיל הזה עם שליטה אבסולטית בשני הידיים. כשרון ענק.

מסכים. בהחלט מרשים.
אם כבר מהמרים, אז על שחקן כזה, ולא על עוד קומבו שמחפש קודם כל את הסל.

אתה באמת מעדיף להמר על השחקן הזה כרכז שלנו העונה ????

אם זה הוא או עוד קומבו סטייל היקמן אז בוודאי שאני מעדיף את הראשון...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 11 יולי 2013, 09:20

er79 כתב:אני אגיד לך מה ההבדלים: ליאור קיבל הרבה יותר דקות, ועדיין הסריח את הפרקט במרבית שלבי העונה. את לנדסברג אני לא יכול לשפוט, לא על סמך 5 דקות בממוצע למשחק. צר לי.

ליאור היה מצויין עד שנפצע. אחרי הפציעה הוא לא חזר טוב וגם לא ממש קיבל צ'אנס.

לאנדסברג כנראה לא מספיק הרשים באימונים וגם לא במשחקים.
אני לא ראיתי ממנו שום דבר שאני לוקח לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 11 יולי 2013, 09:24

Holiday_Armadillo כתב:
er79 כתב:הלפרין קלעי טוב בסה"כ, לא הייתי מגדיר אותו עילוי. הבעיה שלי איתו כמו שציינתי קודם היא לא הקליעה או החוכמת משחק אלא האופי שלו והזיקה לקהל. לזה תוסיפי שהוא במגמת ירידה והייתה לו עונה רעה, שלא מצדיקה את הסכומים שהוא דורש היום. שוב, בתור שחקן ספסל אני יכול לחיות איתו, אני רק לא רואה בו מציאה גדולה ובריאה למכבי.

מסכימה איתך לחלוטין, אתה יכול לראות את זה גם במה שאמרתי עליו ברגע שפורסמה הכתבה עם הסכומים שאותם הוא דורש
אני לא אוהבת את הלפרין, יתהפך העולם אני לא אצליח לאהוב אותו כי אני לא אוהבת שחקנים שקל להפיל מנטלית כל כך בקלות(אחת הסיבות שבגללן אני לא אוהבת את ליאור)
עדיין, אם תגיד לי שהחוזה שלו יהיה סביר(מקסימום 400K)ותשאל אותי את מי אני מעדיפה, אותו או את לאנדסברג, אז לסיטואציה שנוצרה במכבי אני מעדיפה אותו

מסכים איתכם. אני אחד האוהדים הגדולים של יותם, אבל בשביל להרוויח את הסכומים המדוברים צריך יותר מעונה טובה לפני חמש שנים...
יותם צריך להתחיל שוב מלמטה, לחתום על חוזה נמוך, אולי אפילו לעונה אחת ואחר כך לראות.

לגבי שאלת הגארדים הישראלים - יהיו כנראה שניים. אוחיון ויותם הם המועדפים עליי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 11 יולי 2013, 09:30

jol9 כתב:מסכים איתכם. אני אחד האוהדים הגדולים של יותם, אבל בשביל להרוויח את הסכומים המדוברים צריך יותר מעונה טובה לפני חמש שנים...
יותם צריך להתחיל שוב מלמטה, לחתום על חוזה נמוך, אולי אפילו לעונה אחת ואחר כך לראות.

לפי מה שאני מבין מכבי מציעה 400 לעונה ויותם רוצה 500. הפערים לא ממש גדולים. אני לא חושב שיותם בכושר הנוכחי שלו שווה גם 400K, אבל לדעתי הוא יגיע, ככה שזה לא משנה.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 11 יולי 2013, 09:37, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 11 יולי 2013, 09:32

אולי הוא יילך לירושלים כמו ליאור. שהם ישלמו לו את הסכום הזה, מכבי לא צריכה.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 11 יולי 2013, 09:35

er79 כתב:אולי הוא יילך לירושלים כמו ליאור. שהם ישלמו לו את הסכום הזה, מכבי לא צריכה.

בחיים לא דמיינתי שיבוא היום שבו אנשים בפורום יקבלו מצב שלמכבי אין כסף לישראלים מובילים, ושמגדל לוקחת אותם. ממש תסמונת האישה המוכה. דני חינך אתכם טוב.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 11 יולי 2013, 09:36

500 אלף דולר על יותם זה בערך 700 או 800 אלף דולר ל גארד זר ( הרבה יותר מלרכז הבכיר לכאורה ! ), מכבי צריכה להיות משוגעת כדי להסכים לזה.

חוץ מזה, היכן המחשבה על העתיד ? יותם זה עתיד או עבר ? לדעתי הוא שייך הרבה יותר לעבר. נכון, לאנדסברג שחקן שצריך עוד ללמוד ולהתפתח,
אבל הוא הרבה יותר עתיד עם סיכוי .
בסוף מכבי תשחרר את לאנדסברג בשביל יותם והוא יגיע לירושלים .

בונים כאן משהוא שאין לו שום אופק מעבר לעונה הקרובה, זה כולל גם שחקנים וגם מאמן שמסיים חוזה. סתם קבוצה לעוד עונה .
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 11 יולי 2013, 09:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2013, 09:41

roy1000 כתב:
jol9 כתב:מסכים איתכם. אני אחד האוהדים הגדולים של יותם, אבל בשביל להרוויח את הסכומים המדוברים צריך יותר מעונה טובה לפני חמש שנים...

לפי מה שאני מבין מכבי מציעה 400 לעונה ויותם רוצה 500. הפערים לא ממש גדולים. אני לא חושב שיותם בכושר הנוכחי שלו שווה גם 400K, אבל לדעתי הוא יגיע, ככה שזה לא משנה.

500K ל-3 שנים זה מליון וחצי דולר נטו זאת אומרת 3 מליון ברוטו
נשמע לך הגיוני? כי לי לא
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 11 יולי 2013, 09:44

Holiday_Armadillo כתב:
roy1000 כתב:

500K ל-3 שנים זה מליון וחצי דולר נטו זאת אומרת 3 מליון ברוטו
נשמע לך הגיוני? כי לי לא

מכבי מציעה לו 400K לשנה (חוזה לשנתיים). הוא חוזה 500K לשנה (חוזה לשלוש עונות). הפערים הם עונה נוספת ו- 100K לעונה. בסוף בטח ייפגשו באמצע.
האם הז נשמע לי הגיוני? לפי העונה האחרונה שלו - ממש לא. אני לא מבין את ההגיון בלשחרר את אליהו להחתים את הלפרין ב- 400K+, אבל יש לקבוצה ג'נרל מנג'ר גאון, אז נסמוך עליו שהוא יודע מה שהוא עושה.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 11 יולי 2013, 09:57

er79 כתב:
yzafrir כתב:
jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
er79 כתב:מישהו מכיר את השחקן Devon Van Oostrum? שחקן בריטי צעיר שמשחק בקאחה. ציוצים בטוויטרים בספרד טוענים שמכבי מעוניינת בו. מההילייטס ביוטיוב רואים פוטנציאל עתידי לא רע של פוינט גארד עם מסירות מדהימות והמון זריזות ואתלטיות. שוב, רק יוטיוב, אבל נראה כמו פרוספקט מעניין.

https://www.youtube.com/watch?v=adhAFzZyFSE

מרשים מאוד.
הרבה זמן לא ראיתי שחקן בגיל הזה עם שליטה אבסולטית בשני הידיים. כשרון ענק.

מסכים. בהחלט מרשים.
אם כבר מהמרים, אז על שחקן כזה, ולא על עוד קומבו שמחפש קודם כל את הסל.

אתה באמת מעדיף להמר על השחקן הזה כרכז שלנו העונה ????

מה שאני אומר, זה שבכל מקרה אסור להביא את רייס, הבן אדם הולך לחרב את הקבוצה, ואתה יכול לצטט אותי. אני הייתי הולך על טריו (בסגנון שהיה לפני שנתיים עם אוחיון-פאפאס-מאלט, לא שאני מת מזה אבל אין ברירה) של אוחיון-שאראס-והילד המוכשר הזה, ומנסה להכין אותו אט-אט להיות הרכז הפותח העתידי שלנו. אולי להשאיל אותו, אולי לתת לו 5-10 דקות משחק. ביצים נראה לי שיש לו. שחקן שמשחק בקאחה ומציג כאלו יכולות הופך להיות תפוח אדמה לוהט בתוך שנה מעכשיו. ושוב אני אומר, רייס הוא טאבו מבחינתי. אני לא מבין איך אתה לא רואה את זה.

אתה באמת רציני ???????
השנאה שלך לרייס גורמת לך להזיות....אתה מוכן לשים את עמדה 1 בידיים של שחקן בן 37 שלא יכול לתת יותר מ-15 דק' וביד של שחקן בן 20 שעוד לא שיחק דקה בליגה הבכירה בספרד ועשה ממוצעים בליגה השנייה שם של פחות מ-10 נק' ופחות מ-3 אס' למשחק ב-20 דק' ???
לוקח את רייס עליו בלי למצמץ
אני עוקב אחרי רייס הרבה לפני העונה האחרונה ופשוט רואה את ההתקדמות של השחקן הזה . גם מבחינת האופי הוא אחלה....
אתה פשוט חושב שמכבי הולכת לשים מעל מליון לרכז ( ואגב ,שם של שחקן כזה עוד לא נתת...) בעוד שאני הפנמתי שלא יביאו שחקן ביותר מ-500K , ושחקן כמו הלפרין ששיחק איתו באותה קבוצה דורש סכום כזה , או שאראס בן ה-37 גם דורש סכום כזה אז אם רייס יבוא לפה בסכום כזה , זה לא פחות ממציאה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי shayta » 11 יולי 2013, 10:03

אם הלפרין מגיע על חשבון רוט זה בהחלט שדרוג, הרי ממילא בלאט לא ממש ספר אותו.
הסגל שלי:
אוחיון, פלאניניץ'
לנגפורד, לנדסברג, הלפרין
סמית, פניני
אליהו, טיוס
דיוויס, גיימ'ס.
shayta

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים