אדגר פו כתב:ההשוואה הזאת מאוד מאולצת, זה שיש שני גארדם זרים במקום שני גארדים זרים מלפני 3 שנים לא אומר לי יותר מדי, השאלה באיזו רמה הם ישחקו
ואיך הם יהיה מבחינה קבוצתית, לפחות הגנתית לדעתי הם יפלו מהצמד הקודם.
חוץ מזה אין כאן את איידסון שהיה פוינט פורוורד יוצא מהכלל שידע גם להפעיל את סופו.
סופו חוזר לקדנציה שנייה אבל כשחקן פחות מרכזי ומשחק ההתקפה כנראה לא יהיה בנוי עליו.
שאראס כנראה לא יגיע בסוף ועם הלפרין יש מחלוקות, הלפרין היום שחקן די סתמי שלדעתי לא ישנה יותר מדי ביורוליג. העניין עם אוחיון עדיין לא סגור.
בכלל, כל הקו האחורי מבחינתי הוא אניגמה אחת גדולה.( אפילו היקמן עצמו שאני לא יודע עדיין איך לאכול אותו ).
כך שזה מאוד מאוד מאוד מוקדם לדבר על הפתעות לכיוון פיינלפור. מה שאני רואה בינתיים זו קבוצה בלי סקורר יוצא דופן, די שטוחה מבחינה של כישרון.
הקבוצה הזאת יכולה להפתיע לטובה ויכולה גם להתרסק, אתה לא יכול לקחת רק את כל התסריטים הכי אופטימיים לגבי כל שחקן ..
קבוצות שמועמדות היום לפיינלפור הן קבוצות שיש להן מעט סימני שאלה, צסק"א, ריאל, אולימפיאקוס.( אני מניח שגם ברצלונה בסוף תסגור סגל חזק וכנראה גם אובראדוביץ בטורקיה ).
אתה אומר בדיוק את מה שאני אומר . אי אפשר לשלול מידית עלייה לפיינלפור אבל גם אי אפשר להגדיר אותה כמעומדת אפילו במקרה שיגיע רכז אחר במקום רייס .
אני כמובן מדבר בהנחה ששאראס והלפרין כן יהיו בקבוצה יחד עם רייס והיקמן ואוחיון...
זה יכול להצליח אבל גם יכול להתרסק . אני נמצא באותה הרגשה שהייתי אז , שהקבוצה הזאת היא חידה . גם אז הרגשנו שההנהלה לא עשתה שידרוג מספיק והתלוננו על המחסור בגארד נוסף (גם לאורך העונה , משום שהמחליפים היו בורשטיין הגמור ודריק ) והייתה הרגשה של קמצנות . אבל עדיין זה היה סגל שמאוד סקרן .
לעומת זאת בעונה האחרונה העסק היה נראה חסר סיכוי מההתחלה . הרבה פה לא חשבו שנעבור את הטופ 16 (ואם איך שניראנו בטופ 8 , לא באמת עברנו את הטופ 16...) כבר מההתחלה . איבוד האליפות הוא חסר משמעות מבחינתי לעומת כל שאר העונה הזוועתית .
אני גם לא דואג לאליפות עונה הבאה במיוחד בגלל ששינו את השיטה .