המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מישהו ראה בתוך הבועה?
הפרק הראשון די מבטיח.
Holiday_Armadillo כתב:יש מצב שמישהו פה רואה את העונה החדשה של דקסטר שהתחילה לפני שבועיים?
or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש מצב שמישהו פה רואה את העונה החדשה של דקסטר שהתחילה לפני שבועיים?
ראיתי את שני הפרקים הראשונים,
ד"ר ווגל מוסיפה לעלילה בכך שיש עוד מישהו שיודע את הסוד ובסך הכל הפתיחה נראית די טובה, בטח ביחס לעונות הקודמות.
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש מצב שמישהו פה רואה את העונה החדשה של דקסטר שהתחילה לפני שבועיים?
ראיתי את שני הפרקים הראשונים,
ד"ר ווגל מוסיפה לעלילה בכך שיש עוד מישהו שיודע את הסוד ובסך הכל הפתיחה נראית די טובה, בטח ביחס לעונות הקודמות.
העונה הזאת בהחלט נראית יותר טובה מהעונה הקודמת
אני גם אוהבת שהיא מבינה תא העניין של דקסטר מזווית מקצועית
ג'ניפר קרפנטר נותנת את עונת חייה מבחינת משחק בעונה הזאת
Holiday_Armadillo כתב:מה אתם חושבים הסיכויים שווגל הרוצחת?
אוקיי, אחרי הפרק האחרון אני כבר לא חושבת אבל שום דבר לא יפתיע אותי
or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה אתם חושבים הסיכויים שווגל הרוצחת?
זה בדיוק מה שאני חושב שווגל הרוצחת והיא משחקת בדקסטר.
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה אתם חושבים הסיכויים שווגל הרוצחת?
ראית את הפרק האחרון כבר? ברגע שגאלוצו התחיל לדבר עם דקסטר ידעתי בדיוק מה הקטע שלו
or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה אתם חושבים הסיכויים שווגל הרוצחת?
ראית את הפרק האחרון כבר? ברגע שגאלוצו התחיל לדבר עם דקסטר ידעתי בדיוק מה הקטע שלו
ראיתי, שמחתי שדקסטר חזר לרצוח
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה אתם חושבים הסיכויים שווגל הרוצחת?
ראיתי, שמחתי שדקסטר חזר לרצוח
הפרק הבא הולך להיות מטורף
יש לי תחושה שזה עם הצלקת הוא אולי לא הרוצח אלא ניסוי של ווגל לפני שהיא השתכללה לרציחות
Holiday_Armadillo כתב:אם לא אכפת לכם לראות סידרה ש-90% מהקאסט שלה זה נשים, אז orange is the new black זאת כנראה הסידרה הכי טובה של הקיץ
סיימתי אותה ביום וחצי
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם לא אכפת לכם לראות סידרה ש-90% מהקאסט שלה זה נשים, אז orange is the new black זאת כנראה הסידרה הכי טובה של הקיץ
סיימתי אותה ביום וחצי
על מה זה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־0 אורחים