Allan Turing כתב:אני מאד אוהב את סופו, ושמח שהוא חזר. עם זאת, אני אשקר אם אומר שלא הייתי מעדיף לראות פה את דיוויס,
שמאפשר עוד סגנונות משחק, ויוצר פחות בעיות בהגנה.
+1
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Allan Turing כתב:אני מאד אוהב את סופו, ושמח שהוא חזר. עם זאת, אני אשקר אם אומר שלא הייתי מעדיף לראות פה את דיוויס,
felix_r כתב:Allan Turing כתב:אני מאד אוהב את סופו, ושמח שהוא חזר. עם זאת, אני אשקר אם אומר שלא הייתי מעדיף לראות פה את דיוויס,
+1
אדגר פו כתב:כל התקציב של ירושלים בשנה הבאה יהיה פחות מ 4 מיליון דולר ( 14 מיליון שקל ), אין מצב שיוציאו כל כך הרבה על אליהו.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 45828.html
אני חושב שהוא מחכה להצעה טובה ממדינה אטרקטיבית ובמקביל משאיר פתח למכבי. לא הייתי סוגר את שתי האופציות נכון להיום.
מקאדו 3 כתב:אני מאוד שמח על החזרה של סופו , עם כל הכבוד לשון ג'יימס קרה כל כך הרבה פעמים בעונה שעברה מצאתי את עצמי יושב תופס את הראש ואומר לעצמי איפה סופו ואיפה הדחליל הזה ואיך קיבינימאט משחררים שחקן כזה עם כל המינוסים שלו ונשארים עם חצי סנטר כמו ג'יימס ועוד איזה גבוהה גמלוני וחסר קאורדינציה כמו פלאניניץ וגרגמל .
אני מוכרח להודות שסופו הוא מסוג השחקנים שמרתקים אותי וגורמים לי להידבק למסך כל פעם שהקבוצה משחקת ולא משנה באיזה מסגרת , כשהוא מפוקס הוא לא רואה את רוב הסנטרים ממטר , זה פאקינג סופו ... לא איזה פגר שמן חסר מושג ומשוגע כמו שחלק פה משום מה מנסים להציג , הוא לא השחקן המושלם והוא לא ישחק 40 ד'ק אבל כפיור סנטר ועם ג'יימס המשופר זה קו קדמי טוב מאוד שיכול להסתכל בלבן של העניים לכל קבוצה .
טיוס , סופו , ג'יימס וכהן שאני לא מכיר + עוד 4 או אליהו זה קו קדמי מכובד ועוצמתי , חבל רק שכנראה יהיה חוסר איזון והתאמה עם הקו האחורי .
roy1000 כתב:אדגר פו כתב:כל התקציב של ירושלים בשנה הבאה יהיה פחות מ 4 מיליון דולר ( 14 מיליון שקל ), אין מצב שיוציאו כל כך הרבה על אליהו.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 45828.html
אני חושב שהוא מחכה להצעה טובה ממדינה אטרקטיבית ובמקביל משאיר פתח למכבי. לא הייתי סוגר את שתי האופציות נכון להיום.
כתוב שם לפחות 14 מליון שקל ואני די בטוח שזה יגיע להרבה יותר בסופו של דבר. החברה האלה לא קנו את הקבוצה בשביל לדשדש באמצע הטבלה של הליגה הישראלית. הניחוש שלי זה שהם ילכו על אליהו בכל הכוח ויגייסו כסף לזה. מכבי לא רוצה את ליאור. זה כבר יותר מברור.
חנו'ש כתב:אני מקווה אגב שאשתו והילד יבואו איתו ושהגברת לא תחליט להיכנס שוב להריון בשלב הזה.
אני חושבת שחלק מהתסכול והחוסר אונים של העונה השנייה שלו כאן היה קשור גם לפן האישי ולעובדה שבזמן שהוא היה כאן אשתו ההריונית היתה ביוון....
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:אני מקווה אגב שאשתו והילד יבואו איתו ושהגברת לא תחליט להיכנס שוב להריון בשלב הזה.
אני חושבת שחלק מהתסכול והחוסר אונים של העונה השנייה שלו כאן היה קשור גם לפן האישי ולעובדה שבזמן שהוא היה כאן אשתו ההריונית היתה ביוון....
קנאית משהו?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:אני מקווה אגב שאשתו והילד יבואו איתו ושהגברת לא תחליט להיכנס שוב להריון בשלב הזה.
קנאית משהו?
אני יודעת שאתה מתבדח אבל בעיקרון היא צודקת
זה ידוע שנשים יווניות מאוד קשורות למשפחה וברגע שיש עניין כמו הריון הן ישר טסות ליוון להיות עם ההורים
ממש לא מומלץ בשבילנו שיתחיל עכשיו עניין כזה
מקאדו 3 כתב:מתוך וואלה : תשובה מוחצת למי שחושב שסופו הונחת על בלאט
לפני מספר שבועות, מספר הגורם, נערכה שיחה "מאוד אמוציונאלית" בין שחורציאניטיס לבלאט.
"בלאט אמר לו שהוא מאוד רוצה אותו בקבוצה, שהוא בונה עליו", ממשיך המקורב לשחקן. "זו הייתה שיחה בין שחקן למישהו שאימן אותו שנתיים, שתחתיו שיחק את הכדורסל הטוב ביותר שלו. אז סופו התרגש לשמוע את הדברים. הוא חושב שמכבי זה המקום הטוב ביותר עבורו, הוא מרגיש בבית בישראל, הוא מחובר לאוהדים של מכבי, והוא רוצה להוכיח שהוא עדיין הסנטר הכי דומיננטי באירופה. הוא יכול היה להרוויח יותר כסף ברוסיה, אבל זו לא הייתה שאלה, מכבי הייתה האפשרות המועדפת עליו. והוא מאוד רוצה להצליח איתה".
נ.ב כתבה מעניינת שאני מסכים עם רוב מה שנכתב בה .
חנו'ש כתב:לסופו נולד עוד ילד בשנה האחרונה??![]()
זריז הבחור....
MTA2311 כתב:אם זה נכון, זאת בעצם הודאה של בלאט בטעות שהוא עשה שנה שעברה.
מקאדו 3 כתב:חנו'ש כתב:לסופו נולד עוד ילד בשנה האחרונה??![]()
זריז הבחור....
מפחיד , לחשוב שבעוד כמה שנים יתהלכו על אדמת אירופה עוד כמה סופואים ...
MTA2311 כתב:אם זה נכון, זאת בעצם הודאה של בלאט בטעות שהוא עשה שנה שעברה.
מקאדו 3 כתב:MTA2311 כתב:אם זה נכון, זאת בעצם הודאה של בלאט בטעות שהוא עשה שנה שעברה.
בכתבה טוענים שמכבי רצתה אותו בשנה שעברה אבל פחדו מעניין הפציעה שלו , בקיצור נראה לי שכל הסיפורים ( של גמדים למיניהם ) על בלאט שלא רוצה או שהטיל וטו לא ממש מדויקים ...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־28 אורחים