לדעתי, או שיתנו ליוגב (במידה ויישאר כמובן...

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:אני כמובן מסכימה איתך ב-100% ששון ג'יימס הכי ראוי.
אגב, במקום השני לדעתי הייתי לוקחת את סמית'.
felix_r כתב:לא מבין למה הרוב הגדול הצביע בעד שון ג'יימס. אז הוא דיבר יפה בראיון. ביג דיל! יום אחר כך הוא היה אפסי במשחק האליפות. אז מה שווים כל הדיבורים? בן אדם צריך להוכיח שיש לו אופי ולא בלה-בלה-בלה. מזכיר לי את כל אלה שהצביעו יאיר לפיד ועכשיו משלמים ביוקר. או את אלה שבזמנו היו בעד פדרמן, בגלל שפדרמן דיבר יפה בראיונות ואילו כץ דיבר בצורה עילגת.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:לא מבין למה הרוב הגדול הצביע בעד שון ג'יימס. אז הוא דיבר יפה בראיון. ביג דיל! יום אחר כך הוא היה אפסי במשחק האליפות. אז מה שווים כל הדיבורים? בן אדם צריך להוכיח שיש לו אופי ולא בלה-בלה-בלה. מזכיר לי את כל אלה שהצביעו יאיר לפיד ועכשיו משלמים ביוקר. או את אלה שבזמנו היו בעד פדרמן, בגלל שפדרמן דיבר יפה בראיונות ואילו כץ דיבר בצורה עילגת.
קפטן לא שייך ליכולות על המגרש.
דריק היה הקפטן דווקא בשנים הכי פחות טובות שלו.
felix_r כתב:לא מבין למה הרוב הגדול הצביע בעד שון ג'יימס. אז הוא דיבר יפה בראיון. ביג דיל! יום אחר כך הוא היה אפסי במשחק האליפות. אז מה שווים כל הדיבורים? בן אדם צריך להוכיח שיש לו אופי ולא בלה-בלה-בלה. מזכיר לי את כל אלה שהצביעו יאיר לפיד ועכשיו משלמים ביוקר. או את אלה שבזמנו היו בעד פדרמן, בגלל שפדרמן דיבר יפה בראיונות ואילו כץ דיבר בצורה עילגת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים