המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקובי כתב:אם כבר אז איפה הייתם מביאים את הזר השישי-
עמדה 4- סטרץ' פור?
עמדה 3- ואז סמית' הוא גם 4 בהרכב נמוך דבר שעבד טוב השנה.
עמדה 1- מנהל משחק
ברור שיש כל מיני קומבינציות (אם אליהו נשאר אז אין צורך להביא 4 וכד') אבל מבחינת העדפה אישית שלכם...
חנו'ש כתב:אני עדייו הייתי מעדיפה שליאור יישאר ושיביאו זר שאשכרה יודע לעשות את הדבר הקטן הזה שנקרא לנהל משחק.
מצידי שיהיה אפילו שאראס.
לי אישית נמאס מהשכונה!!
אני מעדיפה את זה על פני 4 שיודע לקלוע שלשות.
פעם אחרונה שבדקתי, 4 שקולע שלשות זה בונוס מאוד נחמד לקבוצת כדורסל, רכז שיודע לנהל משחק זה דבר בסיסי שקבוצה חייבת!!
roy1000 כתב:כרגע נותרו אפס החתמות. אם ייפטרו ממדלי ו/או אוחיון, אז יוחתמו עוד שחקנים. נכון לעכשיו, הסגל סגור ונעול.
LIAV10 כתב:איך אתם בכלל יכולים לחשוב על המצב שליאור ישאר ויסגור את הקו הקדמי?
עמדה 4 חשופה כמו ז*נה, הצבע יסגר הרמטית (רק כהן יכול לזרוק ואני בספק כמה הוא ישחק) וזה יקשה על הקו האחורי שלנו (לא קלעים גדולים, יותר חודרים מאשר זורקים מרחוק)
מעדיף סטרץ׳ פור זר ושלום ולא להתראות לליאור עם כל הכבוד.
ומה יהיה בעמדת הרכז? #YOLO, הזמן יגיד את שלו
felix_r כתב:LIAV10 כתב:איך אתם בכלל יכולים לחשוב על המצב שליאור ישאר ויסגור את הקו הקדמי?
עמדה 4 חשופה כמו ז*נה, הצבע יסגר הרמטית (רק כהן יכול לזרוק ואני בספק כמה הוא ישחק) וזה יקשה על הקו האחורי שלנו (לא קלעים גדולים, יותר חודרים מאשר זורקים מרחוק)
מעדיף סטרץ׳ פור זר ושלום ולא להתראות לליאור עם כל הכבוד.
ומה יהיה בעמדת הרכז? #YOLO, הזמן יגיד את שלו
למה מי היה לך העונה בעמדה 4? אליהו ומדלי. עכשיו יש גם את טיוס
Assaf M כתב:נכון להיום- ליאור לא נשאר
מכבי מתלבטת אם להביא שחקן לעמדה מספר 4
או להביא סווינגמן כשסמית' יוסת לעמדה 4
הכל עוד יכול להשתנות
בנימין נעמן כתב:למכבי יש מנויים למכור.
אני מאמין/מקווה שמדלי ילך ותגיע במקומו החתמה בקנ"מ גדול.
yzafrir כתב:אם ליאור לא נישאר אז די ברור שצריך להביא זר לעמדה 4 . אבל בלי קשר לזה הייתי מביא את שאראס כזר שביעי שבאופן קבוע ישחק רק ביורוליג , והזר השישי יעשה רוטאציה .
לא נראה לי ששאראס יסרב לנוח באופן קבוע בליגת פח שלנו...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־27 אורחים