ankram כתב:א. אין דבר כזה סטיגמה אם השחקן אכן הוכיח שהוא לא מגיע למשחקים גדולים.
ב. לפני שנתיים היו לו שחקנים שמשכו את האש כמו לנגפורד ואוחיון (שהיה מצויין בסוף העונה) , פה לסמית' היתה את היכולת לקלוע שהוא לא המקור העיקרי לאספקת נקודות , מה שלא היה שנה שעברה , וקרוב לוודאי השנה בה הוא השחקן העיקרי.
ג. זה בעיקר עניין של אחוזים - פארקר לא הגיע לגמר ב2005 , אבל למעט זה ב90% מהמשחקי הוא כן הגיע (כולל חצאי הגמר ב 2005-2006) , שלא לדבר על כל אירוע חשוב שהוא הגיע , חוץ מזה.
ד. סמית' שנה שעברה הגיע ל סרייה של משחקים מצויינים , זולת זה - יוק , שלא לדבר על ההשתנקות שלו בזריקה האחרונה מול בארסה.
ברור גם לשנינו שכשחקן משלים הוא יכול להיות אחלה שחקן , אבל במכבי של השנה הקודמת וזאת שתבוא הוא הולך להיות שחקן מוביל , לטיקט הזה הוא לא מתאים לצערי.
אני יכולה להסכים עם השורה התחתונה שלך, אני מודעת היטב למגבלות של סמית'.
אבל העובדה היא שבשנתיים שהוא היה כאן, היתה עונה בה הוא כן הגיע למשחקים החשובים ונתן פי 2 יותר מבשאר העונה ועונה בה הוא לא היה טוב במשחקים החשובים.
זה יוצר לנו מצב של פיפטי פיפטי ולכן לא ניתן לשפוט אותו לכאן או לכאן.
זה שהוא היה השחקן המוביל השנה זה לא אשמתו אלא אשמת מי שבנה את הקבוצה הזו, זה עדיין לא הופך אותו לאיזה לוזר שלא מגיע למשחקים החשובים כי היו לא מספיק משחקים חשובים בהם הוא הצטיין (ולא מעניין אותי תירוצים של שחקנים אחרים שמשכו את האש).
כל זה כמובן לא סותר את העובדה שלא הוא השחקן שיוביל אותנו רחוק, פשוט כי הוא לא מספיק טוב ומוכשר לכך, לא כי הוא לא יודע להגיע למשחקים הגדולים.