המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
EulGam05 כתב:תומאס סיים עם 13 נק' ו-22 ריב' (שיא ליגת קיץ). אחרי שקלע 26 נק' במשחק הראשון, אנדרו גודלוק סיים היום עם 31 נק' ב-10 מ-13 מהשדה.
המינימום של שחקנים בסגל של קבוצת NBA הוא 13 ולבולס יש כרגע 12 חתומים ואופציה על תומאס. רק 5 מתוך ה-12 הם שחקני קו קדמי כך שיש סיכוי שהבולס יבחרו לממש את האופציה על תומאס. לפני שבוע פורסם שהבולס הציעו חוזה מינימום לרובינסון אבל הוא מחכה בינתיים להצעה טובה יותר מקבוצות אחרות (הבולס לא יכולים להציע יותר מהמינימום) אבל עם איך שגודלוק משחק בינתיים בליגת הקיץ, יכול להיות שהם יעדיפו לא לחכות לנייט ופשוט ינסו להחתים אותו.
EulGam05 כתב:תומאס סיים עם 13 נק' ו-22 ריב' (שיא ליגת קיץ).
er79 כתב:רבע שלישי: מקל עם 7 מק׳, 9 אס׳ ו-2 חטיפות. עושה רושם של עוד יום מצוין שלו בליגת הקיץ.
felix_r כתב:EulGam05 כתב:תומאס סיים עם 13 נק' ו-22 ריב' (שיא ליגת קיץ).
זה אמור להראות לנו מה הרמה שם, ומה שווים המספרים בליגה הזאת.
er79 כתב:זכור לי אחרת, זכור לי שהקבוצה ואפילו ראש העיר טרפדו את זה. אם מכבי היו מכניסים להם כמה דולרים נוספים לכיס אני מאמין שהוא היה אצלנו
felix_r כתב:EulGam05 כתב:תומאס סיים עם 13 נק' ו-22 ריב' (שיא ליגת קיץ).
זה אמור להראות לנו מה הרמה שם, ומה שווים המספרים בליגה הזאת.
er79 כתב:מקל סיים עם 9 נק ו-4 אס
yzafrir כתב:er79 כתב:מקל סיים עם 9 נק ו-4 אס
מקל הוא פאשלת סקאוטינג של מכבי .
שחקן שלקח לך את האליפות בפעם הראשונה ולא החתמת אותו או ויתרת עליו זה עוד בסדר , אפשר להיות קצת חשדן כלפיו בזמנו כי הוא עוד היה צעיר.
אבל כשהוא עשה לך את זה פעם שנייה , זה כבר היה טמטום לא להיפגש איתו יום למחרת ולהציע לו חוזה ארוך טווח...
עם פארגו למשל כבר אחרי העונה ההיא ראו את הפוטנציאל והחתימו אותו אבל עם מקל גם אחרי שזה קרה פעם שנייה לא הבינו שמדובר פה בשחקן טוב ולא פנו אליו וכנראה שפיספסנו (לפחות לעונה זו)
yzafrir כתב:er79 כתב:מקל סיים עם 9 נק ו-4 אס
מקל הוא פאשלת סקאוטינג של מכבי .
שחקן שלקח לך את האליפות בפעם הראשונה ולא החתמת אותו או ויתרת עליו זה עוד בסדר , אפשר להיות קצת חשדן כלפיו בזמנו כי הוא עוד היה צעיר.
אבל כשהוא עשה לך את זה פעם שנייה , זה כבר היה טמטום לא להיפגש איתו יום למחרת ולהציע לו חוזה ארוך טווח...
עם פארגו למשל כבר אחרי העונה ההיא ראו את הפוטנציאל והחתימו אותו אבל עם מקל גם אחרי שזה קרה פעם שנייה לא הבינו שמדובר פה בשחקן טוב ולא פנו אליו וכנראה שפיספסנו (לפחות לעונה זו)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים