המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:יש לי הרגשה של אוירת סיום קורס אצל בלאט , כבר עכשיו ברור שלא יכלים להיות לו תירוצים לגבי איכות הסגל , הדרישות שלו התמלאו.
וגם אם יש פה מעורבות של "הילדים של חורף גרעיני" של רקאנטי ופדרמן , בלאט לא יכול להסתתר מאחורי האיצטלה הזאת ולצאת נקי , את הסגל הזה הוא בנה.
מעניין כמה מתוך הכתבות האלו בכלל נכונות , לגבי העדפה של בלאט , מי יאייש את העמדה הזאת או את העמדה האחרת.
חבל לי לבזבז כל כך הרבה כסף על שחקן ישראלי שיש טובים ממנו וצעירים ממנו בשוק.
jol9 כתב:ankram כתב:יש לי הרגשה של אוירת סיום קורס אצל בלאט , כבר עכשיו ברור שלא יכלים להיות לו תירוצים לגבי איכות הסגל , הדרישות שלו התמלאו.
וגם אם יש פה מעורבות של "הילדים של חורף גרעיני" של רקאנטי ופדרמן , בלאט לא יכול להסתתר מאחורי האיצטלה הזאת ולצאת נקי , את הסגל הזה הוא בנה.
מעניין כמה מתוך הכתבות האלו בכלל נכונות , לגבי העדפה של בלאט , מי יאייש את העמדה הזאת או את העמדה האחרת.
כמו שכתבתי בפוסט אחר, זה נראה שהוא בכלל לא מעורב בבניית הסגל.
החליפו את פלאניניץ' בסופו... וואו. באמת שצריך הרבה יכולות והבנה בשביל להבין שזה שדרוג. וכל המקהלה מוחאת כפיים - הנה, השתפרנו ביחס לעונה שעברה,
מה אתם רוצים?
אבל מה לגבי הסגל בכללותו? האם לסגל הזה יש סיכוי ריאלי לעשות משהו ביורוליג? מה הסיכויים של סגל כזה להפסיד אליפות ו/או גביע?
לדעתי התשובות לא מספקות בשלב הזה.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:ankram כתב:יש לי הרגשה של אוירת סיום קורס אצל בלאט , כבר עכשיו ברור שלא יכלים להיות לו תירוצים לגבי איכות הסגל , הדרישות שלו התמלאו.
כמו שכתבתי בפוסט אחר, זה נראה שהוא בכלל לא מעורב בבניית הסגל.
החליפו את פלאניניץ' בסופו... וואו. באמת שצריך הרבה יכולות והבנה בשביל להבין שזה שדרוג. וכל המקהלה מוחאת כפיים - הנה, השתפרנו ביחס לעונה שעברה,
מה אתם רוצים?
אבל מה לגבי הסגל בכללותו? האם לסגל הזה יש סיכוי ריאלי לעשות משהו ביורוליג? מה הסיכויים של סגל כזה להפסיד אליפות ו/או גביע?
לדעתי התשובות לא מספקות בשלב הזה.
זה נכון מה שאתה אומר, אבל אני עדיין לא חושבת שכלום מתוך זה אינו באחריותו של בלאט.
עם כל מגבלות התקציב, אני כן חושבת שהוא זה שהחליט מה לעשות איתו, וכרגע זה לא נראה שהוא השתמש בו ביותר מידי חוכמה.
אולי אני טועה ובלאט כן יוציא מים מהסלע כהרגלו, אבל מלכתחילה היה צריך לחפש סוגי שחקנים שיותר מתאימים לשחק אחד עם השני ופחות חופפים אחד את השני - וזה אחריות שאני כן מפילה על בלאט.
felix_r כתב:אולי שווה למכבי להביא את פי' ג'י טאקר. ככה הוא וסמית' חופשי יתחלפו ביניהם בעמדות 3-4 גם בהתקפה וגם בהגנה, כי שניהם יכולים לשחק בשתי העמדות. זה ייתן גמישות גדולה לסגל.
לטאקר יש חוזה בפיניקס, אבל זה חוזה לא מובטח על 800K דולר ברוטו
felix_r כתב:אולי שווה למכבי להביא את פי' ג'י טאקר. ככה הוא וסמית' חופשי יתחלפו ביניהם בעמדות 3-4 גם בהתקפה וגם בהגנה, כי שניהם יכולים לשחק בשתי העמדות. זה ייתן גמישות גדולה לסגל.
roy1000 כתב:felix_r כתב:אולי שווה למכבי להביא את פי' ג'י טאקר. ככה הוא וסמית' חופשי יתחלפו ביניהם בעמדות 3-4 גם בהתקפה וגם בהגנה, כי שניהם יכולים לשחק בשתי העמדות. זה ייתן גמישות גדולה לסגל.
טאקר נתן עונה מצויינת בפיניקס והם מימשו את האופציה שלהם עליו. אין שום סיכוי בעולם שפיניקס ישחררו אותו וגם היה סיכוי תיאוריטי שזה יקרה, הוא היה מקבל הצעות של 2 מליון לפחות ב- NBA ושל יותר באירופה. פי ג' טאקר לא פחות טוב מפארגו. בחלומות הרטובים של דני פדרמן הוא אולי יגיע לפה.
yzafrir כתב:האמת שזה רעיון לא רע הוא בהחלט יכול לשחק 4 עם הכוח שיש לו . גם אם זה לא אידיאלי , זה עדיין יכול להביא יתרונות מבחינת קליעה מבחוץ ומהירות בעמדה הזאת...
זה שחקן שהיה צריך להצליח הרבה יותר באירופה ומשום מה התפספס...
רוי , איזה סיבה יש לקבוצות באירופה לשלם לו סכומים גבוהים אחרי שלא עשה כלום באירופה ?
roy1000 כתב:yzafrir כתב:האמת שזה רעיון לא רע הוא בהחלט יכול לשחק 4 עם הכוח שיש לו . גם אם זה לא אידיאלי , זה עדיין יכול להביא יתרונות מבחינת קליעה מבחוץ ומהירות בעמדה הזאת...
רוי , איזה סיבה יש לקבוצות באירופה לשלם לו סכומים גבוהים אחרי שלא עשה כלום באירופה ?
כי הוא נתן עונה טובה מאוד ב- NBA. הוא שחקן הגנה מדהים. בכל מקרה הבחור סגור ונעול בפיניקס ללפחות עוד עונה. למה אנחנו מדברים עליו כאילו זה אופציה אמיתית?
roy1000 כתב:yzafrir כתב:האמת שזה רעיון לא רע הוא בהחלט יכול לשחק 4 עם הכוח שיש לו . גם אם זה לא אידיאלי , זה עדיין יכול להביא יתרונות מבחינת קליעה מבחוץ ומהירות בעמדה הזאת...
כי הוא נתן עונה טובה מאוד ב- NBA. הוא שחקן הגנה מדהים. בכל מקרה הבחור סגור ונעול בפיניקס ללפחות עוד עונה. למה אנחנו מדברים עליו כאילו זה אופציה אמיתית?
felix_r כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:האמת שזה רעיון לא רע הוא בהחלט יכול לשחק 4 עם הכוח שיש לו . גם אם זה לא אידיאלי , זה עדיין יכול להביא יתרונות מבחינת קליעה מבחוץ ומהירות בעמדה הזאת...
אני ממש לא בטוח, שהם מימשו את האופציה. אם יש לך איפה, תבדוק את המידע הזה
yzafrir כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:האמת שזה רעיון לא רע הוא בהחלט יכול לשחק 4 עם הכוח שיש לו . גם אם זה לא אידיאלי , זה עדיין יכול להביא יתרונות מבחינת קליעה מבחוץ ומהירות בעמדה הזאת...
עונה טובה ? 6.5 נק' ב20 ומשהו דקות זה לא עונה כלכך טובה...אבל אם הם מימשו את האופציה אז זה לא רלוונטי אם כי שם הכל יכול להשתנות ברגע בטרייד כזה או אחר...
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:האמת שזה רעיון לא רע הוא בהחלט יכול לשחק 4 עם הכוח שיש לו . גם אם זה לא אידיאלי , זה עדיין יכול להביא יתרונות מבחינת קליעה מבחוץ ומהירות בעמדה הזאת...
אני ממש לא בטוח, שהם מימשו את האופציה. אם יש לך איפה, תבדוק את המידע הזה
http://www.brightsideofthesun.com/2013/ ... oenix-suns
מימוש האופציה מעולם לא היה מוטל בספק.
felix_r כתב:צודק. ספורטאנדו בילבלו אותי. דווקא בדרך כלל הם לא נופלים בדברים כאלה
http://www.sportando.net/eng/italy/seri ... ucker.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־18 אורחים