המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל מקל כתב:טוב, בינתיים נראה שיש דרג : גרמניה,פולין,מונטנגרו,שבדיה,ישראל. ויש זרג : כמעט כל השאר.
אני מקווה שאלפסי לא יתבלבל ויתחיל להרחיב רוטציות מטורפות , וימשיך עם הסגנון הרגיל שלו של רוטציות קצרות והגיוניות.
אפילו נגד הזרג ב, ראינו שאין לנו עוד גבוהים משמעותיים. ולמעשה שגב מתפקד כריבאונדר כשזלמנסון יוצא\נח.
מה שלא יעבוד מול הנבחרות המאסיביות.
נראה אם יימצא מישהו שייתן בהמשך עוד גוף וריבאונד בצבע. אני לא מכיר את סורוקין שנתן משחק ראשון טוב, אז אין לי צל...
felix_r כתב:גל מקל כתב:טוב, בינתיים נראה שיש דרג : גרמניה,פולין,מונטנגרו,שבדיה,ישראל. ויש זרג : כמעט כל השאר.
אני מקווה שאלפסי לא יתבלבל ויתחיל להרחיב רוטציות מטורפות , וימשיך עם הסגנון הרגיל שלו של רוטציות קצרות והגיוניות.
אפילו נגד הזרג ב, ראינו שאין לנו עוד גבוהים משמעותיים. ולמעשה שגב מתפקד כריבאונדר כשזלמנסון יוצא\נח.
מה שלא יעבוד מול הנבחרות המאסיביות.
נראה אם יימצא מישהו שייתן בהמשך עוד גוף וריבאונד בצבע. אני לא מכיר את סורוקין שנתן משחק ראשון טוב, אז אין לי צל...
על איזה רוטציות קצרות אתה מדבר? כל השחקנים משחקים הרבה.
לדעתי זה דווקא טוב. כל יום שחקן אחר תופס יום, וקשה להתכונן למשחק נגדנו. אנחנו לא תלויים בשחקן אחד.
בטורניר כזה, בו משחקים יום אחרי יום, עדיף רוטציה רחבה, אף שחקן לא נסחט, וכולם בכושר משחק
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Shay_uzan, yon1 ו־24 אורחים