במכבי מסמנים לדריק שארפ את הדרך החוצה?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: במכבי מסמנים לדריק שארפ את הדרך החוצה?

הודעהעל ידי CYellow7 » 21 יולי 2013, 19:21

MTA2311 כתב:דווקא ככל שהזמן עובר אני מבין שזאת החלטה לגיטימית מאוד. הדרך אולי בעייתית, אבל ההחלטה נכונה.

זכותה של ההנהלה להחליף מנהל, מאמן, עוזר מאמן ושחקנים. בלי קשר האם זה נכון או לא, צריך לעשות את זה בצורה מכובדת ומכבדת, במיוחד שמדובר בסמלים.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 יולי 2013, 19:38

CYellow7 כתב:
MTA2311 כתב:דווקא ככל שהזמן עובר אני מבין שזאת החלטה לגיטימית מאוד. הדרך אולי בעייתית, אבל ההחלטה נכונה.

זכותה של ההנהלה להחליף מנהל, מאמן, עוזר מאמן ושחקנים. בלי קשר האם זה נכון או לא, צריך לעשות את זה בצורה מכובדת ומכבדת, במיוחד שמדובר בסמלים.

ואנחנו לא ממש יודעים איך זה התבצע, נכון?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 21 יולי 2013, 20:11

אני לא אוהב את זה...
מבין את כל השיקולים, אבל כמו שתוז'ה אמר, הקבוצה הזאת מאבדת את הנשמה שלה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 21 יולי 2013, 20:39

אני די מסכים פה עם אור. מישהו העלה איפושהו את הטיעון ש-50K זה משהו כמו 15,000 ש''ח בחודש נטו. מילא לטעון שזה לא תואם את שוויו של דרק עבור המערכת(שזה טיעון לגיטימי), אבל להגיד שזה לא מספיק כדי להתקיים פה בגלל איזה בית ספר אמריקאי? אני מצטער אבל זה שטויות במיץ. אולי כדאי שדרק יעשה איזה שיחה עם ריקי כהן מחדרה.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 21 יולי 2013, 21:30

שחף כתב:אני די מסכים פה עם אור. מישהו העלה איפושהו את הטיעון ש-50K זה משהו כמו 15,000 ש''ח בחודש נטו. מילא לטעון שזה לא תואם את שוויו של דרק עבור המערכת(שזה טיעון לגיטימי), אבל להגיד שזה לא מספיק כדי להתקיים פה בגלל איזה בית ספר אמריקאי? אני מצטער אבל זה שטויות במיץ. אולי כדאי שדרק יעשה איזה שיחה עם ריקי כהן מחדרה.

דרק שארפ הוא דרק שארפ ולא ריקי כהן. אם לא מתאים לו אז הוא עושה את הדבר הנכון עבורו. אני רק לא מבין למה דרק צריך למצוא את עצמו בחוץ בצורה שהיא לא לגמרי
יפה ומכובדת, בדיוק כמו סמלים רבים אחרים בעבר.
חוץ מזה, כמו שכבר שאלתי כאן, אם דרק מיותר ויקר, אז מה נגיד על מחלקת הסקאוטינג הכושלת שלנו, על המנכלים הרבים ועל בעלי תפקידים אחרים, שלא ברורה נחיצותם ועלות
שכרם, הדי גבוהה כנראה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 22 יולי 2013, 06:12

שחף כתב:אני די מסכים פה עם אור. מישהו העלה איפושהו את הטיעון ש-50K זה משהו כמו 15,000 ש''ח בחודש נטו. מילא לטעון שזה לא תואם את שוויו של דרק עבור המערכת(שזה טיעון לגיטימי), אבל להגיד שזה לא מספיק כדי להתקיים פה בגלל איזה בית ספר אמריקאי? אני מצטער אבל זה שטויות במיץ. אולי כדאי שדרק יעשה איזה שיחה עם ריקי כהן מחדרה.

15000 נטו לחודש זה כלום כשאתה צריך לממן בית ספר אמריקאי לכמה ילדים פה . המחירים של הבית ספר הזה הם מטורפים !!! מה גם שלא ברור כמה ההכנסה שלו מהמסעדה (אולי היא בהפסדים ?? ) או כמה מכניסה אישתו .
אתה לא מצפה מאדם/שחקן שהיה רגיל להשתכר פה שכר גבוהה מאוד שיתרגל פתאום לחיות חיים הרבה יותר פשוטים ? איזה סיבה יש לו ? ציונות ? אחרי הכל הוא אמריקאי והמשפחה שלו שם...
אני חושב שמה שמכבי עשתה לו בשיחה זה ווייק אפ קול רציני וזה הרבר הנכון לעשות .
שארפ לדעתי סובל מבעיה שהוא מפחד משינויים , זו גם הסיבה שלדעתי הוא משך את קריירת השחקן שלו 2-3 שנים יותר מידי וזו גם הסיבה שהוא נאחז בכוח במשרת עוזר המאמן כדי להישאר פה אחרי שבילה פה חלק מאוד גדול של חייו....כמו הפועלים של פעם שנישארים 30 שנה באותו מקום ומפחדים לעזוב...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־37 אורחים