אשכול המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים החדש - אינגלס מתקרב?

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 יולי 2013, 14:08

קובי כתב:
חנו'ש כתב:אני ממש לא מתה על הלפרין, אבל בגדול להלפרין יש 2 אלמנטים שאמורים להיות הצד החזק שלו: קליעה וחוכמת משחק.
ברור שכיום הוא לא עושה כמעט כלום ברמה גבוהה והוא שחקן די גרוע, אבל חייבים להודות ש-2 הדברים הנ"ל, בינוניים ככל שיוכל לתת לנו, הם במקרה 2 דברים שהכי חסרים לקבוצה שנבנתה עד כה....

להלפרין אף פעם לא הייתה בעייה 'על הנייר': הוא שחקן חכם, מוסר לא רע, חודר דיי טוב, קולע טוב.
הבעייה של הלפרין מתחילת קריירת הבוגרים הייתה תמיד בראש. בטחון עצמי נמוך וחוסר יכולת להוביל ולקחת אחריות, שבשיאו היה משחק הפסד גביע האליפות לחולון, בו הלפרין בבירור הוציא את עצמו מהמשחק עם עבירות מכוונות. בעיניי, זה ממש היה שווה ועדת חקירה.

אני מסכימה איתך ב-100%.
ולרגע לא אמרתי שהוא הולך לפתור את בעיותינו.
אבל במשהו הוא יחזק אפילו במעט את 2 החולשות הכי בולטות בסגל הזה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 22 יולי 2013, 15:06

leon984 כתב:בן אדם הזה או שדפוק בראש או שממש אוהב את פדרמאניה,אבל הוא דחה הצעה על חוזה מובטח לשנתיים בnba וגם הצעה גבוהה מאולימפיאקוס.אז מגיע לו כל הכבוד,סוף סוף יש שחקן שמוותר על כסף גדול בשביל להגיע למכבי
http://www.one.co.il/Article/220277.html

חוזהו של אינגלס הינו המסורתי של מכבי על בסיס עונה אחת פלוס אופציה לעונה נוספת עם סעיפי יציאה לשני הצדדים.

החוזים האלה כל כך מעצבנים אותי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 22 יולי 2013, 15:36

והלפרין חדל האישים כמובן הולך לחגוג לו 3 שנים על חשבונה של ההנהלה המטומטמת ביותר על כדור הארץ. בדרך לחתום על חוזה ששווה לקבוצה 2 מיליון דולר ברוטו לשלוש שנים. אבל היי,העיקר ש''הבן האובד'' חוזר הביתה. איוולות!
התנין

הודעהעל ידי CYellow7 » 22 יולי 2013, 15:42

אז מי אתם רוצים שיהיו הישראלים במכבי?כל דבר שעושים מתקבל בביקורת.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יולי 2013, 15:44

האמת אני שמח מהחזרה המסתמנת שלו.
מקצועית מי שצריך למצוא את עצמו עכשיו מחוץ לקבוצה זה פניני, אבל לא בטוח שאני רוצה שזה יקרה.
אולי שנה של לאנדסברג בסיינה תעשה לו טוב, האיטלקים מצליחים עם האמריקאיים בקו האחורי בדר״כ.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי התנין » 22 יולי 2013, 15:55

CYellow7 כתב:אז מי אתם רוצים שיהיו הישראלים במכבי?כל דבר שעושים מתקבל בביקורת.

עניין הישראלים לא הטריד אותי אף פעם יותר מידי. אבל אני מאמין שמכבי בסופו של דבר יגיעו לסיכום עם אליהו, ויש לך את אוחיון, שלדעתי ישאר וכמובן גיא פניני, שאם אתם טוענים שאין לו מקום במכבי כיום אז מה תגידו על הלפרין השודד? חוץ מזה שהגיע הזמן לטפח את שגב. אבל למה לעזאזל להביא שחקן של 6 נקודות בגרמניה במחיר כזה? אם זה היה אותו הלפרין של לפני 4 שנים מילא, אבל הוא פשוט נראה כמו כלום ושום דבר, ורק הלך אחורה, ולא במעט. שחקן שאני אישית פשוט מתעב, שיש לו את שתי התכונות הגרועות ביותר בספורטאי: עצלן ובעל אופי חלש. והכל נאמר ממניעים מקצועיים בלבד, מעולם לא שנאתי את הלפרין או כעסתי עליו שעזב לכסף הגדול של יוון, ואפילו הגנתי עליו. אבל זה שהוא כיום כדורסלן מחורבן ואנטי ספורטאי זו פשוט המציאות המרה.
התנין

הודעהעל ידי er79 » 22 יולי 2013, 15:59

http://one.co.il/Article/220303.html

לאור המצב הדל של הישראלים, אני מוכרח לציין שאני לא בעד השאלת כהן. גם לא ברור לי למה להתעקש על יותם ועל סילבן ביחד. אם אכן כך המצב, יש 5 ישראלים. השאלה אם תהיה דלת מס' 6 לאליהו או לא.
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 יולי 2013, 15:59

יותם הלפרין סיכם ל-3 שנים במכבי תל אביב
גארד באיירן מינכן בעונה שעברה יחזור לקדנציה שלישית בצהוב וירוויח בעונתו הראשונה כ-300 אלף דולר. מסתמן: ג'ייק כהן יושאל, לנדסברג יתגייס לצה"ל
http://one.co.il/Article/220303.html

הלפרין אישר בראיון היום. כנראה תוך כמה שעות תצא ההודעה הרשמית באתר מכבי. בהצלחה ליותם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי גל מקל » 22 יולי 2013, 16:04

ברוך שובך למכבי, יותם הלפרין !!!

מקווה שנראה קצת מיותם הלפרין של 2008, שהיה אחד הגורמים העיקריים להעפלה לגמר היורוליג. (אם לא הגורם העיקרי)

חמישייה שניה ביורוליג (הישראלי היחיד בהיסטוריה.) , וסדרה פנטסטית מול ברצלונה.

כפי שאמרו פה חלק מהמשתמשים הוא מביא חוכמת משחק, יכולת פיק אן רול מצויינת, מכיר טוב והראה שיתוף פעולה יפה עם סופו באולימפיאקוס ועם טיוס בנבחרת ישראל.

מבחינתי יכול להיות גם רכז לדקות רבות.

סגל לא רע בכלל.
גל מקל

הודעהעל ידי CYellow7 » 22 יולי 2013, 16:08

התנין כתב:
CYellow7 כתב:אז מי אתם רוצים שיהיו הישראלים במכבי?כל דבר שעושים מתקבל בביקורת.

עניין הישראלים לא הטריד אותי אף פעם יותר מידי. אבל אני מאמין שמכבי בסופו של דבר יגיעו לסיכום עם אליהו, ויש לך את אוחיון, שלדעתי ישאר וכמובן גיא פניני, שאם אתם טוענים שאין לו מקום במכבי כיום אז מה תגידו על הלפרין השודד? חוץ מזה שהגיע הזמן לטפח את שגב. אבל למה לעזאזל להביא שחקן של 6 נקודות בגרמניה במחיר כזה? אם זה היה אותו הלפרין של לפני 4 שנים מילא, אבל הוא פשוט נראה כמו כלום ושום דבר, ורק הלך אחורה, ולא במעט. שחקן שאני אישית פשוט מתעב, שיש לו את שתי התכונות הגרועות ביותר בספורטאי: עצלן ובעל אופי חלש. והכל נאמר ממניעים מקצועיים בלבד, מעולם לא שנאתי את הלפרין או כעסתי עליו שעזב לכסף הגדול של יוון, ואפילו הגנתי עליו. אבל זה שהוא כיום כדורסלן מחורבן ואנטי ספורטאי זו פשוט המציאות המרה.

בלי הלפרין אתה נשאר עם אוחיון(שעשוי לעזוב), לאנדסברג, פניני וטיוס.
אתה באמת חושב שאוחיון, לאנדסברג, פניני וטיוס זה סגל ישראלי מספיק ארוך?
אין מצב כזה. מכבי צריכה עוד ישראלי אחד ועם כל חוסר האהבה להלפרין - אני לא מכיר גארד ישראלי טוב יותר שאפשר להביא.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי בנימין נעמן » 22 יולי 2013, 16:22

אנשים פה מתפרעים, אינגלס עוד לא חתם וגם הלפרין עוד לא.
עוד לא פורסם רשמית באף מקום, אז לא רשמי וכך צריך להתייחס לזה.
סמל אישי של המשתמש
בנימין נעמן

הודעהעל ידי Maccabikid » 22 יולי 2013, 16:24

אני לא מבין למה אכפת עוד לאנשים מהמחירים עליהם הישראלים יחתמו? עד היום אני מבין, יכולנו לחלום על כך שאם יהיו ישראלים יותר זולים אז יבואו זרים טובים יותר. אבל אחרי שסגל הזרים חתום. שאוחיון יישאר. שהלפרין יבוא. שליאור יישאר.
Maccabikid

הודעהעל ידי קובי » 22 יולי 2013, 16:31

גל מקל כתב:ברוך שובך למכבי, יותם הלפרין !!!

מקווה שנראה קצת מיותם הלפרין של 2008, שהיה אחד הגורמים העיקריים להעפלה לגמר היורוליג. (אם לא הגורם העיקרי)

כנראה שכחת מה הוא עשה במשחק ה'אליפות' נגד חולון.
כן, הוא "דפק" את שלשת הנצחון במדריד, ששלחה את המשחק להארכה ואת מכבי לפיינל פור וגם זה, בזכות העובדה שהכדור הגיע אליו מספר שניות מצומצם לסיום ההתקפה ושלא היה לו זמן למסור ולהשליך את הכדור והאחריות לשחקן אחר.
ותודה לדרק שארפ על 6 קליעות עונשין 100% באותו משחק בהארכה.

מקומו של יותם במכבי, כן, אבל לא צריך להיסחף בסופרלטיביים לגביו, כי באמת שאין יותר מדיי על מה להישען.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי CYellow7 » 22 יולי 2013, 16:40

קובי כתב:

כן, הוא "דפק" את שלשת הנצחון במדריד, ששלחה את המשחק להארכה ואת מכבי לפיינל פור וגם זה, בזכות העובדה שהכדור הגיע אליו מספר שניות מצומצם לסיום ההתקפה ושלא היה לו זמן למסור ולהשליך את הכדור והאחריות לשחקן אחר.

מקומו של יותם במכבי, כן, אבל לא צריך להיסחף בסופרלטיביים לגביו, כי באמת שאין יותר מדיי על מה להישען.

כן יותם לא בדיוק שחקן מוביל שמגיע למאני טיים..אבל הפעם הוא מגיע למכבי כגארד השלישי-רביעי ברוטציה(אחרי היקמן ורייס וביחד עם אוחיון) ויעלה מהספסל.
אין כרגע גארד ישראלי טוב ממנו שמכבי יכולה להביא. זה מה יש כרגע.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יולי 2013, 16:41

קובי כתב:

יש סרטון של הפאוולים שלו נגד חולון?
זה פשוט לא זכור לי
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי גל מקל » 22 יולי 2013, 16:47

קובי כתב:

קראתי מה כתבת על המשחק נגד חולון, העדפתי בהתחלה לא להתייחס, אבל שיהיה.
אז במקרה ראיתי לא מזמן את המשחק בשידור חוזר (סתם עניין אותי לראות איך הקבוצה הזאת של שרף הפסידה משחק שכבר היה גמור ברבע השלישי.)
יותם הלפרין זה השחקן האחרון שאתה יכול להאשים בהפסד הזה,
למעשה אם הוא לא היה יוצא וויל ביינום לוקח את ניהול המשחק ומחרב אותו, אין מצב שהיינו מפסידים.
להאשים אותו שעשה עבירות במתכוון בשביל לצאת המהשחק (שכאמור הוא היה בו טוב מאד.), זה כבר לתת לדיעה הקדומה לגבור על המציאות.
זה אולי המשחק שהוא היה הכי אסרטיבי מאז הנוער. (ואני מסכים איתך שהוא היה צריך להיות יותר.)
נערך לאחרונה על ידי גל מקל בתאריך 22 יולי 2013, 17:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
גל מקל

הודעהעל ידי rc4991 » 22 יולי 2013, 16:50

אני גם לא מחבב את הלפרין אבל אם הוא באמת יגיע בסכומים שמצויינים בכתבה אז מדובר בהחתמה טובה
הלפרין באמת לא משחק טוב ודי אנמי אבל מצד שני הוא יחזק אותנו בשני הדברים שאנחנו הכי צריכים:קליעה מבחוץ ובעיקר ניהול משחק
האמת שאיתו יש מצב שהקבוצה תצליח גם להתאזן מבחינת ניהול המשחק (בתקווה שגם רייס יפתיע והוא מסוגל לכך) ובכך להיות קבוצה לא רעה (אם כי לא מה שרציתי מלכתחילה)
בתום כל עונה תהיה למכבי אופציית יציאה מחוזהו.בנוסף, אם כי הדבר לא אושר סופית, נודע כי בעונה הראשונה ירוויח הלפרין 300 אלף דולר, בעונה השנייה והשלישית שכרו ישודרג ל-330 ו-360 אלף בהתאמה.

נראה שמכבי עשתה חוזה טוב ואני דווקא מרוצה מההחתמה (במידה ותהיה)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־14 אורחים