http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3920
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:עוד שחקן בינוני שמצטרף לקבוצה בינונית. ממש לא החתמה גדולה של מכבי, אבל לא היו לי ציפיות למשהו טוב יותר.
נקווה שהוא ישחק כמה שפחות 4.
roy1000 כתב:החתמה מעניינת של שחקן עם פוטנציאל לעמדה הלא נכונה. הייתי מעדיף החתמה הרבה פחות מעניינת ויותר בטוחה.
misha כתב:יהיה מסקרן לראות איך הוא יסתגל לתפקיד יותר מרכזי מאשר בבארסה והאם יצליח לפרוץ כמו שחשבו עוד בתקופה כששיחק בגראנדה. כשרון לא חסר לו.
מה שכן, אני לא מתלהב מסמית' בעמדה 4 לאורך זמן ונראה שאנחנו הולכים לראות הרבה סמול בול העונה. בעצם אין לנו אף שחקן שהוא 4 נטו (טיוס מאז קולג' כמעט תמיד שיחק 5).
מעניין אם היה פה תכנון כלשהו או שפשוט ראו הזדמנות עם אינגלס והלכו על זה. במצב כזה, לא הייתי ממהר להשאיל את כהן.
jol9 כתב:אם ליאור יישאר אז יהיה לנו פקק ענק בעמדות 3-4... מצד שני, מה איכפת לי, זה לא שאם ליאור יעזוב, אז יגיע לכאן ג'ורדן פארמר, אז אני גם מקווה שיישאר.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:עוד שחקן בינוני שמצטרף לקבוצה בינונית. ממש לא החתמה גדולה של מכבי, אבל לא היו לי ציפיות למשהו טוב יותר.
נקווה שהוא ישחק כמה שפחות 4.
אני חושב שמדובר בהחתמה מעניינת ומבורכת. בהתחלה לא התלהבתי, אבל אחרי קצת מחשבה הבנתי שיש כאן משהו מעניין שיש לו סיכוי להצליח
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל, מרסר ו־31 אורחים