ג'ו אינגלס חתם לשנתיים במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ג'ו אינגלס חתם לשנתיים במכבי

הודעהעל ידי גל גל » 24 יולי 2013, 13:26

MTA2311 כתב:שוב אולימפיאקוס כדוגמה? אולימפיאקוס גם משחקת עם ספאנוליס חלק גדול מהזמן, אז אני מאמין שזה אפשרי לעשות דברים יפים כל עוד ספאנוליס על המגרש.

בסדר אפחד לא האמין שגם עם פארגו פרקינס לא נעשה כלום תחילת עונה תמיד צריך להיות אופטימים כל עוד הסגל הזה טוב ביי פאר משנה שעברה ויש את בלאט כמאמן שיוציא 200 אחוז מהשחקנים שלו אני מקווה שיהיה טוב, דרך אגב לדעתי אינגלס יהיה ענק השנה מין איידסון משופר עם קליעה והגנה יותר טובה
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי rc4991 » 24 יולי 2013, 14:10

מוזר לי שהרוב המוחלט פה מתלהב מאינגלס (וזה עוד כשהוא מגיע לעמדה 4) למרות שכשאני הצעתי אותו אנשים לא התלהבו
סתם מעניין אותי,אם היינו בתחילת הקיץ הייתם מביאים אותו עכשיו לעמדה שלוש במקום סמית'???
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 24 יולי 2013, 15:06

LIAV10 כתב:
felix_r כתב:
ni4ni כתב:סמול בול זה משהו שאפשר להפתיע איתו פה ושם, אי אפשר לבנות על זה עונה שלמה.
אני מאד חושש שכשהקבוצה הזאת תיתקל באחת מהגדולות עם גבוהים איכותיים היא בקושי תצליח לעשות סל.

תספר את זה לאולימפיאקוס וצסקא, ולנבחרת העתודה של איטליה שרק לפני יומיים זכתה באליפות אירופה.

לכל מיס-מאטץ' יש שני צדדים, סנטר גדול וחזק הוא פחות מהיר ופחות אתלטי. החוכמה היא לדעת לנצל את המיס-מאטץ' לטובתך.

למה הייתי בטוח תמיד שאתה נגד סמול בול?

אני לא נגד סמול-בול. אני נגד משחק מטומטם :rolleyes
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 24 יולי 2013, 15:15

rc4991 כתב:מוזר לי שהרוב המוחלט פה מתלהב מאינגלס (וזה עוד כשהוא מגיע לעמדה 4) למרות שכשאני הצעתי אותו אנשים לא התלהבו
סתם מעניין אותי,אם היינו בתחילת הקיץ הייתם מביאים אותו עכשיו לעמדה שלוש במקום סמית'???

לא יודע אם הרוב, אני - לא ממש.
חוץ מזה, לא ממש מובן לי איך החלטת שמביאים אותו לעמדה 4? הרי בלאט אמר, שהוא רוצה את סמית' ב 4. במקרה כזה אינגלס ישחק 3.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 יולי 2013, 15:20

החמישייה תהיה כנראה:
רייס\יוגב, היקמן, אינגלז, סמית' ושון.

זאת תהיה חמישייה ששומרת טוב בהגנה, ומשחקת מאוד מרווח בהתקפה. אני מאמין( לאור ההיכרות שלי עם בלאט), שנראה הרבה בידודים להיקמן ורייס, כשאינגלז וסמית' יחכו בפינות לזריקות מבחוץ.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 24 יולי 2013, 15:22

MTA2311 כתב:החמישייה תהיה כנראה:

זאת תהיה חמישייה ששומרת טוב בהגנה, ומשחקת מאוד מרווח בהתקפה. אני מאמין( לאור ההיכרות שלי עם בלאט), שנראה הרבה בידודים להיקמן ורייס, כשאינגלז וסמית' יחכו בפינות לזריקות מבחוץ.

אל תשכח שצריך להיות ישראלי בחמישייה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 יולי 2013, 15:25

felix_r כתב:

אני לא לגמרי בטוח שגם השנה זה יקרה, אבל בכל מקרה בגלל זה שמתי גם את יוגב כאופציה.
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 24 יולי 2013, 15:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 24 יולי 2013, 15:33

felix_r כתב:

מה זאת השטות הזאת?
השחקנים הכי טובים צריכים לפתוח ואף שחקן לא אמור לפתוח רק בגלל שהוא ישראלי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 24 יולי 2013, 15:54

rc4991 כתב:
felix_r כתב:

מה זאת השטות הזאת?
השחקנים הכי טובים צריכים לפתוח ואף שחקן לא אמור לפתוח רק בגלל שהוא ישראלי

זה לא חוק, אבל כך נהוג במכבי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי CYellow7 » 24 יולי 2013, 16:07

felix_r כתב:
rc4991 כתב:מוזר לי שהרוב המוחלט פה מתלהב מאינגלס (וזה עוד כשהוא מגיע לעמדה 4) למרות שכשאני הצעתי אותו אנשים לא התלהבו

חוץ מזה, לא ממש מובן לי איך החלטת שמביאים אותו לעמדה 4? הרי בלאט אמר, שהוא רוצה את סמית' ב 4. במקרה כזה אינגלס ישחק 3.

מתי בלאט אמר את זה?
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי yzafrir » 24 יולי 2013, 16:54

זה בדיוק מה שעשו ב-2010 . גארדים חודרים ומוציאים לבלו או איידסון . ואופציה שנייה מכניסים כדור לסופו ואו שהוא הולך עד הסוף או מוסר לגבוהה השני (בלו) שפנוי בגלל הדאבל טים...
אם הקבוצה של השנה תציג את אותה הקרבה בהגנה ואופי באופן כללי זה יכול לעבוד לא רע בכלל...
שוב , מבחינת לאן זה יוביל אותנו אז סביר שכמו בעונה שעברה רק שהפעם אני מקווה שזה באמת יגיע לנו ושנראה כמו קבוצה בשלב הזה...
לגבי ישראלי בחמישייה הפותחת , מה זה משנה מי פותח ? ואם אוחיון יפתח וישחק 5 דקות ואחר כך לא יראה דקה יותר ? זה ישנה לו שהוא פתח ?
ישראלי בחמישייה זה גימיק כי אין באמת אחד שבאמת ראוי לפתוח ולהיות שחקן מוביל...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Chen » 24 יולי 2013, 17:34

אם רוצים ישראלי בחמישיה יש 2 אפשרויות:
יוגב,רייס,אינגלס,סמית',ג'יימס.
או
רייס,אינגלס,סמית',טיוס,ג'יימס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי yzafrir » 24 יולי 2013, 17:39

אני מניח שבלאט יעשה הרבה ניסיונות במשחקי האימון כך שיהיה קשה לקבל אינדיקציה ליכולת האמיתית של הסגל הזה .
יחסית למה שציפיתי לפני חודש , בסופו של דבר יש פה סגל לא רע שיכול להפתיעה.
הפוטנציאל קיים ואני בהחלט חושב שיש כשרון בסגל , השאלה איך זה יבוא לידי ביטוי . אני בכל אופן הרבה יותר מרוצה לעומת שנה שעברה באותה תקופה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 24 יולי 2013, 18:01

CYellow7 כתב:
felix_r כתב:

מתי בלאט אמר את זה?

אני לא ממש זוכר. האנשים פה ציטטו איזו תכנית רדיו או כתבה.
אני בטוח, שמישהו יכול לענות על השאלה הזאת
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 24 יולי 2013, 18:50

למיטב ידיעתי אף גורם לא אמר שסמית' ישחק בארבע
כמה כלי תקשורת דיווחו שבמכבי שוקלים את זה אבל זה לא נאמר על ידי אף גורם מהקבוצה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 24 יולי 2013, 19:26

אינגלס החתמה מעניינת. אני גם אוהב את השחקן. אבל מוזר שיש לנו 2 סמולים טובים בלי פאור פורוורד טבעי טוב.

אין ספק שההחתמה הזו השאירה אותנו מבולבלים ו- speechless.

לא יודע טוב או רע פשוט מוזר...

אני מעריך את בלאט שהוא חושב מחוץ לקופסא וגם בונה סגל לא שגרתי תחת אילוצים. אני גם חושב שגם מאמן שיודע לעבוד עם סגל רחב הוא בד"כ מאמן אסטרטגי יותר ממאמן שבונה על הכוכבים שלו שיעשו את העבודה.

הסגל הזה הוא סגל של בלאט לא כמו שנה שעברה . העונה הקרדיט או האשמה יהיו עליו לטוב או לרע.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 יולי 2013, 19:49

מהטוויטר של אינגלס(לא רציתי שמישהו פירסם)
Very happy to announce I have signed in @MaccabiElectra!!! A place I have always loved playing in and visiting!! Thanks for the messages!
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 יולי 2013, 19:50

אני מאוד אוהב את ההחתמה של אינגלס.
מדובר בשחקן מאוד מוכשר ומגוון, שנתן עונה מרשימה עם גראנדה בליגה הספרדית ואחר כך שנתיים לא רעות בכלל לשחקן במעמדו בברצלונה ברמות הגבוהות ביותר. הציג יכולת פנטסטית באולימפיאדה עם אוסטרליה, כולל משחק נפלא נגד הדרים טים.
שחקן חכם, משחק בעמדות 2-3 ויכול לעזור גם בעמדה 4. קליעה טובה מחוץ לקשת, יכולת חדירה, מסירה והגנה .

יש לי ציפיות גבוהות ממנו, ותזכרו מה אני אומר- אתם הולכים להיות מופתעים מהיכולת שלו במכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jay » 25 יולי 2013, 22:46

קיוויתי שהוא יהיה הצלחה, אבל עכשיו ששמואל חוזה שהוא יצליח, אין לו שום סיכוי... :(
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי jol9 » 26 יולי 2013, 12:03

קובי כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:עוד שחקן בינוני שמצטרף לקבוצה בינונית. ממש לא החתמה גדולה של מכבי, אבל לא היו לי ציפיות למשהו טוב יותר.
נקווה שהוא ישחק כמה שפחות 4.

אני חושב שמדובר בהחתמה מעניינת ומבורכת. בהתחלה לא התלהבתי, אבל אחרי קצת מחשבה הבנתי שיש כאן משהו מעניין שיש לו סיכוי להצליח

אני אגיד לך דוגרי יוני - אני יכול להבין פה תסכול של אנשים בקלות.
מכבי הופכת יותר ויותר להיות קבוצה שמנסה להינות משאריות של אחרים ולקחת שחקנים בירידה שלא הצליחו בקבוצות שלהם. וחשוב לציין, שהקבוצות הללו, הן מדרג שמכבי מתיימרת להתמודד מולן.
נכון שמכבי גם לא החתימה בעבר שחקנים בעלי שיעור קומה מהדרג הכי גבוה ודוגמת שאראס היא דיי בודדה בסוגייה הזו. יחד עם זאת, מכבי, בעבר, לא 'התפשרה' על שאריות, אלא לקחה בעיקר שחקנים מ-2 סוגים: שחקנים צעירים יחסית, עם אפסייד, מקבוצות קטנות יותר ממנה, או שחקנים אמריקאיים שלא הצליחו להתברג ב-NBA.

זה לא אומר ששחקנים כמו אינגלס, או סופו לא יוכלו לככב במכבי וסופו כבר עשה את זה בעונת יורוליג אחת, ביג טיים. אבל, בהחלט אפשר להבין את המרמור של אוהדים על החתמה של שחקן שניתן לו צ'אנס, שלא הצליח ברמות הגבוהות ושנדחה ע"י ברצלונה חותם פה.

המשפט שהדגשתי הוא משפט שהנהלת מכבי ותומכיה נוהגים לזרוק לאוויר והוא נתפס על הדרך גם אצלינו כמשהו שגרתי.
אני לא ממש מסכים עם המשפט הזה.

בוא נניח שכל עונה היא עונה בפני עצמה. אז איך מכבי של אמצע העשור הקודם הצליחה להשאיר אצלה את הסנטר הטוב באירופה, ל-6 עונות, את השחקן הכי טוב באירופה ל-5 עונות, את שאראס לעונה נוספת,
אחרי שעשה את מה שעשה בשנתיים לפני (2 זכיות רצופות ביורוליג ותואר אירופאי עם נבחרת ליטא), את אחד הPFים הטובים באירופה ל-3 שנים?
ואיך מכבי של תחילת העשור הקודם הצליחה להשאיר אצלה את הסנטר והרכז הכי טובים באירופה לתקופה ההיא למשך שלוש עונות רצופות?

בין לבין היו כאן ארויו, פארמר, לאנגפורד, אנדרסון, אידסון, פייזר (כל אלה הגיעו כשמות גדולים מי יותר מי פחות) ואני כמובן לא מדבר על הישראלים הטובים בהרבה ממה שיש לנו עכשיו.

מה שקורה הוא שהנהלת מכבי רוצה ללכת בכיוון מסויים, ובמקום להגיד את זה באופן ישיר וברור, היא מפזרת כל מיני סיסמאות, על הכשלון של ארויו, על זה שהיא אף פעם לא הביאה שחקנים גדולים,
אלא עשתה אותם וכו'.
אין לי בעיה אם ההנהלה תבוא ותצהיר באופן ברור - אנחנו הולכים על כיוון אחר - שחקנים צעירים וזולים, עד חצי מליון דולר לכל היותר, מטרות ביורוליג בהתאם, ומטרות בליגה בהתאם.
עם זה לפחות אפשר להתווכח.
אבל כשההנהלה/המאמן מצהירים אחרי הסוויפ מול ריאל שחייבים שמות בכירים יותר בקו האחורי, ובסוף משאירים אותנו עם שני היקמנים, אוחיון ולאנדסברג, אז זה פשוט זלזול ושקרים, ומעורר
די הרבה סלידה מכל מה שהולך במועדון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], yon1 ו־24 אורחים